Serena posle preokreta u trećem kolu, pobeda i za Halep

Serena Vilijams, nekada najbolja teniserka sveta, plasirala se u treće kolo Rolan Garosa, pošto je drugom kolu posle tri seta savladala Ešli Barti.

Izvor: PT

Četvrtak, 31.05.2018.

21:45

Serena posle preokreta u trećem kolu, pobeda i za Halep
Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Vilijams je slavila rezultatom 3:6, 6:3, 6:4 i u narednoj rundi igraće protiv Julije Gerges, koja je nakon dva seta pobedila Van Ujtvank.

Očigledno je da Amerikanka nije ni na 30 odsto mogućnosti, međutim i u takvom stanju Serena pokazuje klasu i dolazi do važnog trijumfa.

Serene je izgubila prvi set sa 6:3, a onda je u naredna dva zadržala potreban nivo igre i zasluženo došla do pobede. Vilijams, koja je osvojila 23 Grend slem titule, odlično je služio servis i to je jedan od glavnih razloga zašto je dobila ovaj meč.

Plasman u treće kolo ostvarila je i prva teniserka sveta Simona Halep, koje je lako sa 6:3, 6:1 savladala Tejlor Tausend i u narednoj rundi igraće protiv Andree Petković.

Pored ove dve sjajne takmičarkse, prolaz dalje obezbedile su i Bertens, Begu, Garsija i Anđelik Kerber.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: