Moja: Rafa mora da bude oprezan s Novakom

Karlos Moja, trener Rafela Nadala, rekao je da bi Rafa morao da se pripazi Novaka Đokovića na Otvorenom prvenstvu Francuske.

Izvor: PT

Četvrtak, 31.05.2018.

17:05

Moja: Rafa mora da bude oprezan s Novakom
Photo by Cameron Spencer/Getty Images

"Đoković je jedan od najboljih u istoriji ovog sporta i nekada je pobeđivao Rafu kada je ovaj bio na vrhuncu forme, tako da mora da bude oprezan s njim", rekao je Moja za "La Razon".

Od ove sezone Moja je glavni trener Španca, pošto je prethodno tu ulogu više od 20 godina obavljao Rafin stric, Toni.

Moja je nastavio da pričao o potencijalnim pretnjama za Nadala i tu je spomenuo još dva imena.

"Tim ga je pobedio tri puta na šljaci za tri godine. Dominik je specijalista za šljaku i ukoliko bude bio 100 odsto spreman ima šanse da ga pobedi", kaže Moja i nastavlja:

"I na kraju Zverev. On je igrač koji je dodatno napredovao na šljaci, u svim aspektima".

Sva trojica potencijalnih protivnika Rafaela Nadal uspešno napreduju na Rolan Garosu. Novak će u trećem kolu igrati protiv Bautiste Aguta, Tim će se sastati sa Beretinijem, dok je protivnik Saše Zverava Damir Džumhur.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: