Nova vest
Tenis

Nedelja, 11.06.2017.

11:30

Vilander: Vavrinkin jednoručni bekhend – najbolji u istoriji

Sedmostruki Grend slem šampion Mats Vilander u intervjuu za Rojters rekao je da Sten Vavrinka ima najbolji jednoručni bekhend u istoriji “belog sporta“.

Izvor: PT

Autor: PT

Vilander: Vavrinkin jednoručni bekhend – najbolji u istoriji
Getty Images

Razlika između Dominika Tima i Stena Vavrinke je ta što Švajcarac ima najbolji jednoručni bekhend svih vremena“, rekao je Vilander.

Novinar Eurosporta od 2002. godine smatra da će Stenu trebati nekoliko minuta kako bi video koliko loptica visoko odskače.

Siguran sam da će Vavrinki biti potrebno nekoliko minuta da otkrije kako loptica odskače i kako može da udara svoj bekhend“, kazao je Mats.

Takođe, Šveđanin misli da će Stenu veoma pomoći titula koju je osvojio 2015. godine protiv Novaka Đokovića, kao i da će biti od velike važnosti, koliko će dopustiti Rafi da se izvlači na forhend.

Mora da udara lopticu dosta jako na Nadalov bekhend, kako Španac ne bi mogao da se izvlači na čuveni forhend. Ukoliko to ne uspe, sva je prilika da će Nadal deseti put osvojiti Rolan Garos“, završio je Vavrinka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Tenis

Ribakina se namučila, kraj za Žaber

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina plasirala se u četvrtfinale turnira u Štutgartu, pošto je pobedila 19. teniserku svera Ruskinju Veroniku Kudermetovu posle tri seta, 7:6, 1:6, 6:4.

Beta

18:42

20 h

U fokusu

Vidi sve