Nova vest
Tenis

Sreda, 07.06.2017.

17:06

Mekinro: Đoković kao da ne želi da bude na terenu

Nekada najbolji teniser sveta Džon Mekinro doveo je u pitanje želju Novaka Đokovića da se bori tokom četvrtfinala Rolan Garosa.

Izvor: AK

Autor: AK

Mekinro: Đoković kao da ne želi da bude na terenu
Foto: Getty images

Srbin je ubedljivo poražen od Austrijanca Dominika Tima sa 7:6 (5), 6:3, 6:0 i ostao bez titule u Parizu, drugog mesta na ATP listi, a možda čak i trećeg.

"Izgledao je kao da ne želi da bude na terenu. Da li će uspeti da pronađe motivaciju? S obzirom na velike uspehe koje je imao hoće, ali to je odjednom postalo pitanje", rekao je Mekinro.

Đoković je bez titule na velikim turnirima već 12 meseci, za godinu dana izgubio je više od 11.000 ATP bodova, a protiv Tima je prvi put izgubio set bez osvojenog gema na Gren slemu posle 12 godina.

"Delovalo je skoro nemoguće dok gledaš, meč ovakvog tempa. Mats Vilander i ja govorimo iz iskustva kada kažemo da kad izgubiš oštrinu, kada misliš da više nema ničega ispred tebe, teško je da se vratiš. Nas dvojica nikad nismo uspeli", dodao je Amerikanac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve