Nova vest
Tenis

Sreda, 07.06.2017.

11:51

Predaja Karenjo–Buste, Nadal čeka Tima

Rafael Nadal plasirao se u polufinale Rolan Garosa, pošto mu je posle 52 minuta igre Pablo Karenjo-Busta predao meč – 6:2, 2:0.

Izvor: PT

Autor: PT

Predaja Karenjo–Buste, Nadal čeka Tima
Getty Images

"Kralj" šljake će se u borbi za finale sastati sa Dominikom Timom koji je u tri seta pobedio srpskog igrača Novaka Đokovića.

Prvi set obilovao je brejkovima, pošto je od osam odigranih gemova, bilo čak sedam brejkova. Samo u prvom gemu nije bilo brejka, kada je Nadal poveo sa 1:0.

Međutim, već u narednom Rafa je uspeo da odizme servis mlađem Špancu, a do kraja seta u svakom gemu videli smo brejkove – nekarakteristično za muški tenis.

Pri rezultatu 5:2 Busta je bio na servisu, a Nadal je četvrti put uspeo da oduzme servis 21. igraču sveta, čime je dobio set sa 6:2.

Na pauzi između dva seta Karenjo je zatražio medicinki "tajm-aut" i tada se videlo da nešto nije uredu sa njim. Uspeo je da nastavi meč, ali je posle samo dva odigrana gema morao da preda Nadalu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Podeli:

Tenis

Alkaras otkrio kada se vraća

Španski teniser Karlos Alkaras posle Mastersa u Monte Karlu je odlučio da preskoči i turnir u Barseloni, što je izazvalo bojazan kod njegovih navijača da je reč o ozbiljnijem problemu.

B92.sport

18:24

11 h

U fokusu

Vidi sve