Nova vest
Tenis

Nedelja, 04.06.2017.

21:43

Novak o napadima: Uznemiren sam, ali idem u London

Najbolji srpski teniser Novak Đoković kaže da je uznemiren zbog terorističkog napada u Londonu, ali da neće zbog toga promeniti svoj plan da igra na Vimbldonu.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Novak o napadima: Uznemiren sam, ali idem u London

U Londonu je ubijeno najmanje sedam osoba, a skoro pedeset ih je ranjeno u nekoliko odvojenih incidenata.

Tokom jednog se kombi na Londonskom mostu popeo na trotoar i počeo da gazi pešake, bilo je i napada nožem u delu Londona koji se zove Borou, a napad je okarakterisan kao teroristički.

"Bio sam uznemiran kada sam čuo i bio zabrinut kao i svi. To je jedan od najvećih gradova i jedno od najpopularnijih mesta u Londonu. Treba da se zamislimo, ali nisam razmiœljao da li treba da idem na Vimbldon ili ne", kaže Đoković o napadima u prestonici Velike Britanije.

Drugi reket sveta je dodao i da za takve stvari nema adekvatne pripreme.

"To ne možete da zaustavite, može da se desi bilo gde, kao što se desilo u Londonu, Parizu, Nici... Moji planovi se neće menjati za Vimbldon, ali ću biti svestan da je to moguće. Mislim da je to najbolja priprema".

Napadi u Londonu desili su se svega desetak dana posle terorističkog napada u Mančesteru tokom koncerta američke pevačice Arijane Grande. Tada su u eksploziji bombe ubijene 22 osobe, uključujući i decu, a povređeno je 59 ljudi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve