Tipovi, dan VIII: Ima li Martić snage za novo iznenađenje?

Potreban nam je preokret Iznera za prvi "savršen dan", ali u svakom slučaju subota nije bila loša.

Izvor: B92

Nedelja, 04.06.2017.

08:45

Tipovi, dan VIII: Ima li Martić snage za novo iznenađenje?

U nedelju prvi put imamo više predloga sa ženskog turnira, a odigraćemo protiv najvećeg ovogodišnjeg iznenađenja, sjajne kvalifikantkinje iz Hrvatske.

11:00 Anastasija Sevastova – Petra Martić
hs1 (-1,5) kvota 1,85

Kao 290. na WTA listi Martić je stigla do šesnaestine finala Rolan Garosa. Odavno je nadmašila sva očekivanja, pa nema šta da izgubi. S druge strane, Sevastova je bez izgubljenog seta stigla do trećeg kola, pregazila je Eženi Bušar, pa je s pravom favorit. Da li će i nju to koštati?

12:00 Miloš Raonić – Pablo Karenjo-Busta
1s/k 1-1 kvota 2,00

Jedan od onih mečeva u kojima ne postoji favorit. Raonić je pri samom vrhu ATP liste, bio je ubedljiv u prva dva kola, dok je u trećem odigrao samo jedan set, pa ulazi maksimalno spreman u meč. S druge strane, Karenjo-Busta je sjajan na šljaci ovi godine, a način na koji je pregazio Grigora Dimitrova sugeriše da može da napravi malo čudo u Parizu. Problem mu predstavlja Tradicija jer ga je Raonić savladao maksimalnim rezultatom u sva tri međusobna duela, sva tri prošle godine. Mada nijedan meč nije bio na šljaci.

14:30 Garbinje Mugurusa – Kristina Mladenović
1s/k 1-1 kvota 1,90

Verovatno derbi osmine u ženskoj konkurenciji, prvi veliki ispit za braniteljsku titule. Mugurusa je bez previše problema stigla do 16 najboljih, morala je da preokrene protiv Estonke Kontavejt, ali je čak i to učinila ubedljivo. Njena rivalka je imala nešto teži posao, posebno u šesnastini finala, gde je igrala skoro tri sata. Do sada su se samo jednom sastale, Mladenović je slavila 2-0 u Maroku pre dve godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

20 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: