Nova vest
Tenis

Utorak, 06.06.2017.

08:30

Tipovi, dan X: Tim nije zaboravio Rim

Iza nas je još jedan "dva od tri" dan, a kako se bliži kraj turnira sve je teže predvideti šta bi moglo da se dogodi.

Izvor: B92

Autor:B92

Tipovi, dan X: Tim nije zaboravio Rim

Da li će Julija Ostapenko i četvrti put u nizu, a treći ove godine, savladati Karolinu Voznijacki, ima li Kristina Mladenović snage za titulu, da li Dominik Tim može da zaboravi debakl iz Rima protiv Novaka Đokovića?

14:00 Karolina Voznijacki – Jelena Ostapenko
ki 2 kvota 2,03

Ostapenko igra tenis karijere, ostvarila je najbolji rezultat na gren slemovima, a na 22 meča na šljaci ove sezone doživela je svega četiri poraza. Voznijacki je ponovila najbolji rezultat s Rolan Garosa, tek drugi put je stigla do četvrtfinala u Parizu. Sva tri prethodna međusobna duela dobila je Ostapenko, dva ove godine, oba na šljaci, u Šarlotu i u Pragu.

14:00 Kristina Mladenović – Timea Bačinski
1s1 kvota 1,75

Mladenović je izbacila braniteljku trofeja i dala nadu Francuzima da će trofej ostati kod kuće. Devojka srpskog porekla je sjajna na šljaci ove godine, ali je poražena od naredne rivale u februaru u Fed kupu sa 2-1. Bačinski nije imala sjajan uvod pred RG, odigrala je svega sedam mečeva na tri turnira, ali je u Parizu izgubila samo jedan set, i to od Venus Vilijams.

15:30 Novak Đoković – Dominik Tim
1s1 kvota 1,65

Đoković je bez previše problema stigao do četvrtfinala, ali je u vazduhu i dalje osećaj nesigurnosti. Međutim, eliminisao je dvojicu Španaca, Argentinca i Portugalca kojima je šljaka specijalnost, pa se ne može reći ni da se provukao. Tim nije izgubio nijedan set na RG ove godine, ali je pre samo dve nedelje bio nemoćan protiv Srbina u Rimu. Ako Đoković bude bar blizu nivoa koji je pokazao na tom meču (6:1, 6:0) nema šta da se brine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve