Nova vest
Tenis

Sreda, 07.06.2017.

15:40

Novak: Pauza? Razmišljam o mnogim stvarima

Najbolji srpski igrač Novak Đoković rekao je na konferenciji za medije da razmišlja o mnogim stvarima posle poraza od Dominika Tima u četvrtfinalu Rolan Garosa.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Novak: Pauza? Razmišljam o mnogim stvarima
EPA/TATYANA ZENKOVICH

Đoković nije uspeo da odbrani titulu na Otvorenom prvenstvu Francuske, pošto je doživeo ubedljiv poraz od Austrijanca, rezultatom 7:6 (7-5), 6:3, 6:0.

Od našeg specijalnog izveštača iz Pariza Nikole Đukića.

"Da li bih napravio pauzu? Verujte mi, razmišljam o mnogim stvari poslednjih meseci. Toliko toga se promenilo i sada razmišljam o onome što je najbolje za mene. Uzbuđen sam zbog saradnje sa Andreom Agasijem, ali imam obaveze i prema igri, kao i prema drugima. Videćemo, neće biti laka odluka, ali moram da vidim kako ću se osećati. Posle Rolan Garosa ću odlučiti o sledećim koracima", rekao je Đoković na pitanje da li mu treba pauza.

Međutim, za srpske medije je potom objasnio da ne razmišlja o tome da uzme neko vreme slobodno, već samo da napravi dobar plan.

"Takvo je bilo pitanje, ona mi je stavila tu rečenicu u odogovor", opisao je Novak novinarkino pitanje i nastavio:

"I dalje imam veliku ljubav prema ovom sportu, to se nije promenilo. Zato ga i igram. Rekao sam da imam odgovornost prema tenisu, sponzorima i svemu ostalom, ali najveću odgovornost imam prema sebi. Volim ovo čime se bavim i da nije tako, ne bih ga igrao. Ne postoji ništa što bi me nateralo da igram, ako ne želim", pojasnio je srpski igrač.

Đoković je potvrdio da će na travi igrati samo Vimbldon, možda i neki manji egzibicioni turnir, a očekuje i da Andre Agasi bude prisutan u Londonu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

86 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve