Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 05.06.2017.

16:25

Ivanišević o Novaku: Takvog igrača ne možete odbiti

Legendarni hrvatski trener Goran Ivanišević rekao je da bi igrača kao što je Novak Đoković bilo teško odbiti za saradnju.

Izvor: SM

Autor: SM

Ivanišević o Novaku: Takvog igrača ne možete odbiti

Ivanišević je nedavno raskunuo saradnju s Tomasom Berdihom, a pojavile su se spekulacije da bi on mogao da konkuriše za Novakov tim.

Od našeg specijalnog izveštača Nikole Đukića.

"On je kao Real Madrid, već sam to govorio. Ne znam sad ništa, ali takvog igrača bi bilo teško odbiti. Videćemo, to što sam ja prekinuo sa Berdihom ne znači, Novak ima svog trenera, videćemo koliko će potrajati. Ne poznajem nijednu osobu koja bi odbila da radi s Novakom", rekao je Hrvat.

Ivanišević ističe da nije siguran kolika će saradnja Novaka Đokovića i Andree Agasija potrajati.

"Njihova saradnja je fenomenalna, ali ne znam koliko će to trajati. Ne vidim Agasija 20-25 nedelja na Turu, ne mogu to u glavi da zamislim. Imati Agasija samo da te gleda na tribini je dobro, a još da ti je trener je još bolje. Sličnu igru s osnovne linije imaju. On je neviđeni borac i radnik. Kada ti neko ko je osvojio sve Slemove sedi u boksu može mnogo toga da donese. Novak već igra bolje, makar 1%. Verovattno su razgovarali, nije tenis samo forhendi i bekhendi, tenis je mnogo više od toga", dodao je on.

Jedan od glavnih favorita na Rolan Garosu jeste Španac Rafael Nadal, ali Hrvat veruje da jedino Novak može da ga zaustavi.

" Rafa igra neverovatno, teško ga je zaustaviti, ali ako neko može onda je to Novak. Već sam govorio da igra bolje, vidi se da je željan pobede. Igra sve bolje i bolje pokazao je to u Rimu, ali mu sa Timom neće biti lako", zaključio je Ivanišević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

59 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve