Nova vest
Tenis

Nedelja, 05.06.2016.

18:40

Mari: Četiri GS u nizu, neverovatno, svaka čast Novače

Endi Mari iskreno je čestitao Novaku Đokoviću osvajanje Rolan Garosa posle poraza u finalu.

Izvor: B92

Autor:B92

Mari: Četiri GS u nizu, neverovatno, svaka čast Novače
Getty images

Srpski teniser je posle izgubljenog prvog seta slavio sa 3:6, 6:1, 6:2, 6:4 i tako kompletirao sva četiri osvojena Gren slema.

Đoković je takođe postao prvi teniser u istoriji koji je osvojio četiri uzastopna Gren slema na tri različite podloge.

„Hvala mojoj porodici i prijateljima koji su došli. Hvala i publici, bila je fantastična atmosfera, uživanje je igrati pred vama. Čestitam Novakovom timu, zaslužili ste, svaka čast. Konačno, Novače, ovo je tvoj dan. Ono što si ostvario u poslednjih 12 meseci je neverovatno, osvojio si sva četiri Gren slema u nizu, to je neverovatno ostvarenje. To je toliko retko u tenisu, nije se desilo toliko dugo. Svi koji su došli su veoma srećni što su bili svedoci, ja sam izgubio meč, pa je malo bez veze. Ponosoan sam što sam bio deo današnjeg meča. Novače, čestitam ti, svaka čast“, rekao je Mari.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

94 Komentari

Podeli:

Tenis

Alkaras otkrio kada se vraća

Španski teniser Karlos Alkaras posle Mastersa u Monte Karlu je odlučio da preskoči i turnir u Barseloni, što je izazvalo bojazan kod njegovih navijača da je reč o ozbiljnijem problemu.

B92.sport

18:24

19 h

U fokusu

Vidi sve