Nova vest
Tenis

Petak, 20.05.2016.

11:49

Ana i Jelena u polovini Serene i Azarenke

Ana Ivanović i Jelena Janković, najbolje srpske teniserke, našle su se u polovini žreba Rolan Garosa koju predvodi Serena Vilijams.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Ana i Jelena u polovini Serene i Azarenke
Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Ivanovićeva će moći da se sastane sa prvom igračicom sveta, dok je Jankovićeva u drugoj četvrtini koju predvodi Viktorija Azarenka.

Ana turnir otvara duelom sa domaćom igračicom Osean Dodan, a rivalka Jeleni u prvom kolu biće Tatjana Marija iz Nemačke.

Bojana Jovanovski nije imala sreće jer će se već na startu turnira sastati sa drugom nositeljkom Agnješkom Radvanjskom.

Šampionka iz 2008. ne bi trebalo da ima problema sve do treće runde kada će joj se na putu naći Elina Svitolina, pre potencijalnog duela sa Serenom.

Drugi reket Srbije već u drugom kolu mogla bi da naiđe na „minu“ u žrebu u vidu Frnacuskinje Alize Korne, posle čega bi verovatno igrala sa drugom od sestara Vilijams – Venus.

Četvrtfinale između prve igračice planete i Viktorije Azarenke bio bi njihov treći duel na poslednjih pet Gren slemova, pa će zbog toga veća pažnja biti usmerena nego na polovinu žreba u kojoj se nalaze Radvanjska i Garbinje Mugurusa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve