Dan VI: Hrabro na Viktora, Simon je umoran

I petog dana bili smo polovični – Nadal je bez problema ušao u minus, ali nas je razočarala Andrea Petković.

Izvor: ÐN

Četvrtak, 26.05.2016.

23:00

Dan VI: Hrabro na Viktora, Simon je umoran
Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Nije baš da je kvota bila 1.70 kako ste umeli da komentarišete jer je samo na Rafu koeficijent iznosio 1.85, ali zato ćemo sada predložiti samo jedan par.

U pitanju je duel Viktora Troickog i Žila Simona u kojem se nadamo trijumfu srpskog igrača.

Viktor Troicki – Žil Simon

Viktor je istakao da mu francuski teniser ne leži, izgubio je svih šest međusobnih mečeva, ali ovaj meč je možda i najbolja prilika da se taj skor promeni. Simon je u sredu u pet setova eliminisao Gvida Pelju, u duelu koji je trajao skoro 4 sata i 40 minuta, što će sigurno ostaviti posledica na njegovom telu. Žil nije blistao ni na startu sa Dutra Silvom, pa će odmorniji Troicki imati solidnu šansu za trijumf, iako ga kladionice ne vide kao favorita. Kvota da će pobedi kreće se između 3.00 i 3.50, a na ‘plus gemove’ je granica 38,5.

Predlog: Za hrabrije pobeda Viktora Troickog (kvota 3.20), a nije nemoguće da dođu ‘plus gemovi’ (kvota 1.85)

Nikola Đukić (NikolaDjukic43).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: