Kraj, kiša upropastila start Rolan Garosa

Srpski teniseri Viktor Troicki, Janko Tipsarević i Laslo Đere neće nastupiti prvog dana Rolan Garosa.

Izvor: AK

Nedelja, 22.05.2016.

17:57

Kraj, kiša upropastila start Rolan Garosa
Getty Images

Njihovi mečevi su pomereni za ponedeljak jer je kiša prouzrokovala višečasovnu pauzu u Parizu.

Rival Troickom je Grigor Dimitrov, Tipsarevića čeka Miloš Raonić, a Đerea daleko manje poznati Džordan Tompson, 92. na ATP listi.

Kiša je u nedelju dozvolila da se odigra samo po pet mečeva u obe konkurencije. U muškoj su pobede ostvarili Kirjos, Per, Sajsling, Gabašvili i Kuznjecov, a u ženskoj Hsije, Kvitova, Golubić, Pavljučenkova i Šafaržova.

U ponedeljak bi pored već navedenih naših predstavnika na teren trebalo da izađu Dušan Lajović, te u ženskoj Ana Ivanović, Bojana Jovanovski i Jelena Janković.

Na terenu je trebalo da bude i prvi nosilac u muškoj konkurenciji Novak Đoković, ali će zbog brojnih pomeranja termina on sačekati utorak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: