Nova vest
Tenis

Subota, 28.05.2016.

22:15

Dan VIII: Mari brzo rešava, drama u ženskom delu žreba

Osmog dana ćemo vam savetovati da ne igrate fikseve, već da dva puta probate sa brojem gemova.

Izvor: NL

Autor: NL

Dan VIII: Mari brzo rešava, drama u ženskom delu žreba
Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Prošlog dana smon pogodili oba para, Kristina Mladenović je uspela dobro da namuči Serenu Vilijams.

Drugi par koji smo predlagali je pobeda Davida Gofana protiv Nikolasa Almagra. U meču za pamćenje Belgijanac je ipak slomio protivnika i došao do pobede.

Endi Mari – Džon Izner

Amerikanac je već sada izjednačio svoj najbolji rezultat na Rolan Garosu, kao i 2014. godine uspeo je da dođe do četvrtog kola. Sa druge strane Endi Mari je kotiran kao jedan od najvećih favorita za osvajanje turnira, a posle odustajanja Rafaela Nadala je definitivno uz Novaka Đokovića najveće ime u Parizu. Izner ovde neće previše dobro proći, smatramo da je ovo kraj njegovog puta u prestonici Francuske.

Predlog: Manje gemova (granica 34,5)

Svetlana Kuznjecova – Garbinje Mugurusa

Šampionka Rolan Garosa iz 2009. godine došla je do četvrtog kola, čemu je dosta doprieo i odličan žreb. Špankinja se mučila u prvom kolu, ali onda svojim protivnicama nije davala mnogo šansi, oba sledeća meča je brzo završila. Verujemo da Kuznjecova ima snage da pruži ozbiljan otpor Mugurusi, moguće je i da će meč otići u treći set.

Predlog: Više gemova (granica 17,5)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve