Nova vest
Tenis

Subota, 28.05.2016.

00:00

Dan VII: Gofan prolazi, Serena neće baš prelako

Tek šestog dana Rolan Garosa možemo da budemo zadovoljni prethodnim, zbog velikog pogotka na Viktora Troickog.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Dan VII: Gofan prolazi, Serena neće baš prelako
Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Jeste da smo predložili samo taj par, ali uspeli smo da pretpostavimo tok meča i, za teniske okvire, pogodimo veliku kvotu.

Sada ponuda postaje sve lošija i biće još teže da se nađu dobri parovi.

David Gofan – Nikolas Almagro

Iako voli da igra na šljaci, poslednji put kada se Almagro našao u trećem kolu Gren slema bilo je na Vimbldonu 2013. godine. Posle toga su usledile povrede, mučenje sa formom i 30-godišnji Španac više nije igrač koji je nekada bio. S druge strane, Gofan je u naletu i već nekoliko puta je pokazao da može da se nosi i sa najboljima na svetu.

Predlog: Pobeda Davida Gofana.

Serena Vilijams – Kristina Mladenović

Prva teniserka sveta ima dobru priliku da osvoji istorijski 22. Gren slem sada kada joj se žreb otvorio, a sledeća prepreka biće Francuskinja. Amerikanka važi za velikog favorita, ali se nadamo da neće imati savršen dan u subotu. Mladenovićeva voli da igra u Parizu i mogla bi da namuči Serena, a u najmanju ruku da prođe bolje nego prethodne protivnice koje su zajedno osvojile pet gemova.

Predlog: Plus gemovi (granica 17.5).

Nikola Đukić (NikolaDjukic43)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve