Nova vest
Tenis

Utorak, 24.05.2016.

08:00

Dan III: Nadal u plusu, Zverev mora da dobije

Već drugog dana Rolan Garosa bilo je nekoliko iznenađenja, a najveće je napravio Marko Trangeliti koji je eliminisao Marina Čilića.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Dan III: Nadal u plusu, Zverev mora da dobije
Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Argentinac je i nas oborio jer smo predložili sigurnu pobedu Hrvata, promašili smo i pobedu Lasla Đerea, ali su nas izvukli sigurni pogoci na Žila Simona, Simonu Halep.

Nije loše za početak, ali želimo da se dodatno popravimo, zato pogledajmo šta nas čeka u utorak.

Rafael Nadal – Sem Grot

Nema dileme da je u ovom duelu Nadal veliki favorit, ali se može reći da su kladionice poklonile igračima priliku da osvoje novac. Stavili su granicu 24,5 što ne zvuči nimalo nerealno kada znamo da Australijanac drži rekord po brzini servisa. Očekuje se ubedljiv trijumf Rafe, ali Grot može da osvoji sedam gemova u tri seta.

Predlog: Plus gemovi (granica 24,5).

Aleksander Zverev – Pjer-Ig Erber

Mladi Nemac nastavlja da se penje na svetskoj sceni i dokazivanje na Rolan Garosu bi bila još jedna potvrda kvaliteta. U prvom kolu očekuje ga domaći igrač koji je ove sezone odigrao samo 9 mečeva. Zverev je jedan od favorita iz senke da se plasira u drugu nedelju, pa se očekuje jedino pozitivan rezultat.

Predlog: Pobeda Aleksandera Zvereva.

Felisijano Lopes – Tomas Fabijano

Malo poznati Italijan trenutno zauzima 117. mesto na ATP listi, a ovo će mu biti debitantski nastup na Otvorenom prvenstvu Francuske u tenisu. Nije dobio baš dobrog protivnika za početak jer Lopes zna da igra na šljaci, iako mu je beton omiljena podloga. I ovoga puta bukmejkeri su malo pomogli i dali Špancu set ‘fore’.

Predlog: Pobeda Felisijana Lopesa u hendikepu (Lopes će pobediti 3-0 ili 3-1).

Nikola Đukić (NikolaDjukic43)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Tenis

Ribakina se namučila, kraj za Žaber

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina plasirala se u četvrtfinale turnira u Štutgartu, pošto je pobedila 19. teniserku svera Ruskinju Veroniku Kudermetovu posle tri seta, 7:6, 1:6, 6:4.

Beta

18:42

16 h

U fokusu

Vidi sve