Nova vest
Tenis

Četvrtak, 19.05.2016.

12:25

Ozmo na šljaci: B92 opet u Parizu!

Prošle godine Novak Đoković nije uspeo – bio je na korak do sna, ali je u finalu Stan Vavrinka odigrao meč života i osvojio Rolan Garos.

Izvor: SO

Autor: SO

Ozmo na šljaci: B92 opet u Parizu!
Getty Images

Međutim, razočaranje na kraju nije moglo da izbriše sve lepo što se dogodilo u prethodnih 15 dana – upoznavanje sa halabukom Gren slem turnira, intervjue sa igračima i teniskim legendama, doživljaje oko terena....

Zajedno smo uživali upoznajući se sa Rolan Garosom iz svih uglova, a posle smo isto druženje ponovili i na Vimbldonu i na Australijan openu.

Sada je red za “prvi put drugi put“, ponovo idemo u Pariz, ali sa jednakim iščekivanjem i uzbuđenjem jer turniri svake godine donose nešto novo. Plus se i Garos prošle godine pokazao fleksibilnim i dostupnim za mnoge stvari.

Kao i prethodnih puta, trudiću se da vam verno dočaram ono što se dešava ’iza scene’, ali i na sceni putem intervjua, blogova, analiza, foto galerija...

Sugestije, kritike, pohvale i pitanja možete mi slati ili putem komentara ili na Tviteru pod heštegom #OzmoNaŠljaci, a na tom heštegu moći ćete da vidite i fotografije i komentare koje ne završe u finalnim verzijama tekstova.

Turnir počinje u nedelju, družićemo se od prvog dana, a vi i do tada čitajte naš specijal u kojem vas čeka standardna, kvalitetna ponuda – očekuju vas teme, tipovi, tekstovi o herojima dana, a zagrejte se i čitanjem o turniru, stadionima....

Do skorog viđenja (pisanja),

Saša (@ozmo_sasa)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve