Utorak, 31.05.2016.

08:45

Norman za B92: Novak je pokazao kakav je čovek

Magnus Norman, trener Stana Vavrinke, kaže za B92 da Novak Đoković može da dostigne rekord Rodžera Federera od 17 Gren slem titula.

Izvor: B92

Norman za B92: Novak je pokazao kakav je èovek IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

36 Komentari

Sortiraj po:

Vidi: Kirjos

pre 7 godina

@(Melenci, 31. maj 2016 09:01)

Samo potvrda onog da su tenis nekad igrali smekeri i dzentlmeni. Danas ja navala street-banditosa..

skoba

pre 7 godina

trol, 31. maj 2016 11:27)
Pazi trolino, uopšte nisam neki veliki fan Đokovića, da bih se trudio uopšte da pišem ovoliki komentar, već sam to uradio zato što je ovaj znanje imanje pisao o BIOSTRUKTURI Đokovića i kako ista nije pogodna za osvajanje Rolan Garosa, pa šta je on genetičar-biolog-sportski trener-sportski analitičar, da bi ovde prosipao takve gluposti i još vidim ima oduševljenih njegovom stručnom analizom.. Videćete i sami svi, stvar je prilično prosta, Đoković igra koliko mu treba da dođe do finala jer i sam vidi bez saveta znanje-imanje da mu se otvorio žreb.. a finale će biti gusto jer su i Marej i Vavrinka opasni igrači i u dobroj formi ali će Đoković da osvoji, dođite pa komentarišite posle finala

papalino

pre 7 godina

Pojurimo po svetu i nađimo svakog ko će bar u nečem pohvaliti Đokovića, i to odmah plasirajmo kao udarnu vest! To se zove agresivni marketing.

as

pre 7 godina

“Po mom mišljenju, Kirjos i Zverev su najozbiljnija pretnja u budućnosti. Visoki su momci, njihov način igre mi se sviđa, udaraju veoma snažno i veliki su borci“.
Juče napišem istu stvar i dobijem brdo minusa.

Mikii

pre 7 godina

znanje-imanje@

Decko, nije tebi lako. Djokovic je 2015. izgubio iz jednog razloga: Wawrinka je bio bolji. Kad vidim da godinu dana ne mozete da prebolite poraz od Wawrinke, ne cude me onoliki kompleksi od Federera.

trol

pre 7 godina

@skoba to sto ti ne znas nista o materiji vec samo gledas lopticu levo desno ne znaci da ljudi koji se bave strukom ne vide vise od laika. Boze koliko botova koji samo znaju da pljuju cim neko nesto ospori u vezi novaka, odsustvo svake kritike i idealizam vladaju...

Mikii

pre 7 godina

Pitanje za Djokovicevce: Koreča, koji je nekada bio drugi teniser sveta, ovde je ispljuvan i okarakterisan kao neznalica. A Norman je pametan, objektivan i pozvan da prica o tenisu? Samo zato sto je nahvalio Djokovica :)) I naravno da ce čova reci da je jaka konkurencija, pa sigurno nece izjaviti da se njegov pulen pojavi jednom godisnje da igra tenis, a da Marej ima ozbiljnih psihickih poremecaja. A to vam je glavna konkurencija Djokovicu danas.

anica

pre 7 godina

(nikola, 31. maj 2016 10:49)
Federer je stariji i trofejniji igrac od Djokovica, bolji moze biti samo neobjektivnim posmatracima tenisa...kojima je vizuelni uzitak sa leprsanjem lokni prioritet.

gg

pre 7 godina

"insajderske informacije o rasporedu mečeva, čak ima i najpouzdanije meteorološke informacije, "

Za raspored meceva insajderske informacije?? Imas ih na ATP sajtu za svaki turnir kao sto imas vremensku prognozu na internetu i do dve nedelje za bilo koji deo/grad/zemlju. Zasto je problem to koristiti?

Kaća

pre 7 godina

znanje-imanje
Bravo, odličan i vrlo realan komentar. Verovatno ste zbog toga dobili toliko minusa. Slažem se u svemu sa vama. Ne znam samo ZAŠTO Novak i ceo njegov tim to isto ne vide, ili ne žele da vide. Trebao je da preskoči Rim, ili da bar izgubi u ranom kolu. Do Rima sve se odvijalo kako sam očekivala. Izgubio je u Monte Karlu, osvojio je Madrid i nadala sam se da će zaobići Rim da bi osvojio RG. Sad više nisam sigurna u to da će ove godine podići pehar. Pogotovo zbog trenutnog razvoja događaja, ponavlja se nešto slično kao i prošle godine - igraće dan za danom i neće imati dovoljno vremena za odmor. Kada se na to doda da je Novaku uvek falilo malo sreće na RG (gotovo svake godine još od 2011, kada je polufinale igrao po mraku sa Rodžerom i publika je zdušno navijala da izgubi, pa sve naovamo) čini mi se da SVE mora da se poklopi da bi on osvojio RG, a pre svega pažljiv odabir turnira do RG.
Magnus je dao dobar intervju, ali da baš i ove godine Stan mora da proigra na RG malo je previše zar ne?! Naravno da ne oseća stres jer i ove godine njega niko ne vidi kao prvog favorita. Čovek do sada celu sezonu igrao kao 100 teniser na svetu onda dođe RG i opet se naoštri da ide do samoga kraja. Zašto... samo on zna.

Goki

pre 7 godina

Da, kako da ne!
Mora biti da se jos neko osim nasih "navijaca" komentarise kakav je ko "covek".
Taj pojam i taj koncept uopste ne postoje u drugim jezicima i drugim socijalnim psihologijama.

Milan Nis

pre 7 godina

"Primera radi, Federer je do pre nekoliko godina bio dominantan, a onda se nešto dogodilo. Rodžer nije nedostižan, ali konkurencija je jaka“, kaže Norman.
Sad ce dezurni pljuvaci Novaka da se pitaju ko je sad pa ovaj,sta on zna sta je jaka konkurencija.Oni su svi GS sampioni,igrali u vreme najjace konkurencije,ovo sad je "luk i voda".

dominus

pre 7 godina

@znanje-imanje

Jedan ste od najrealnijih komentatora i uvek rado čitam Vaše komentare. Verovatno jeste u pravu, sa stručne strane gledano. Kiša jeste odmogla Novaku, ali ko zna šta se još može desiti do kraja turnira. Možda stvari nisu tako crne, kao što trenutno izgleda.
Nekako, po Vama, ispada da Novak povlači nerezonske poteze pred Pariz. Zar to ne bi bilo glupo sa njegove strane? Svake godine na isti fazon ići i ponavljati iste greške.
Lično sam mišljenja (gotovo ubeđen) da je ovogodišnji RG Novakov. S tim što mislim da će se pošteno namučiti ko kraja turnira, ali osvojiti.

skoba

pre 7 godina

znanje-imanje, 31. maj 2016 09:15)
Evo narode, ovde imamo najstručnijeg da nam objasni kako stoje stvari u svetskom tenisu, kondiciji i trenutnoj formi svih igrača koji imaju šansu da uđu u polufinale, ima čak i insajderske informacije o rasporedu mečeva, čak ima i najpouzdanije meteorološke informacije, a njegovo znanje se proteže čak i do biostrukture Novaka Đokovića, tenisera broj jedan na svetu evo skoro 4 godine. Stvarno volim ovaj sajt i volim da pročitam komentare jer ima ponešto pametno da se pročita, ali mi nikada neće biti jasno odakle nekim ljudima toliko samopouzdanje da pišu ovolike tekstove o nečemu što gledaju na televiziji i realno pojma nemaju.. pazi biostruktura Đokovićeva nije pogodna za Rolan Garos, pa zemljo otvori se progutaj me

ns

pre 7 godina

Sva cast Stanislasu ali on je teniser koji odigra jedan do dva turnira godisnje ko svet. Voleo bi da vidim Mareja i njega da budu konstantni dve tri cele sezone. A ne dva meseca u sezoni.

Mirko Kojotovski

pre 7 godina

Sve je to super ali ovo sa kišom blatnjavim terenima držanje u neizvesnosti igrače gde će i kad će igrati pa odugovlacenje sa terminima....Tesko da to Nole osvoji u nedelju ali ako i sutra bude padala e onda će to otići do ponedeljka utorka....
Katastrofalan veliki turnir.

Melenci

pre 7 godina

ovako govori posten,iskren,dobar covek i profesionalac.On je primer svim trenerima kako se stiti svoj teniser,uvazava i ne vredja protivnik,tj.najbolji na svetu Novak Djokovic.Magnus,Gilbert su ona druga svetla strana tenisa.Ne zato sto uzdizu Noleta,nego zato sto postuju prvaka sveta,kao i nove mlade nadolazece tenisere.

Marko

pre 7 godina

Otviri usta i progovori COVEK.
Bez pretenzija, ni po babu ni po stricevima vec kako svaki posten covek vidi da jeste.
Ako bude opet finale izmedju Stana i Novaka, bice to veliki mec.

znanje-imanje

pre 7 godina

Proleća 2015 razdragani navijači uživaše u velikom naletu NĐ. Sreću pobedama u kneževini pa Rimu uvećalo im je još više što je preskočio i time - ? - "kaznio" nevaljali Madrid. Bio sam u potpunoj manjini onih začuđenih i protiv. Nije moralo ali eto po nepravednom raspletu odvilo se tako da je ipak fitnes presudio RG2015 - i to Rim a ne Madrid - umesto da je bilo obratno!
2016e sam još sigurniji da je Rim greška. To je pokazalo i finale Rima ali nažalost - to pokazuje i ovo sada. Činilo se da će, možda, ipak biti sve OK: žreb dobar i, takođe bitno, loš po konkurente. A tek kada su otegli prve mečeve!
Kad ono... Objektivno Novak nije više u realnoj poziciji da osvoji titulu. I baš jer je ovo moguće, a i inače i pogotovu jer No. 1 stiže dan kasnije u finale, apsolutno totalno neophodno je stići na RG sa 100% fitnesa ali i 100% SVEŽINE! I dok su Mari i Stan platili ceh toj grešci ovo sa kišim sada anulira tu grešku i čini im korist - em su odradili to em imali one krizne mečeve.
A još i ovo: Gaskeova pobeda nad Keijem je baš to: velter nad bantamom - RG-tenis je poseban, najsličniji rvanju i boksu. Ali ni Novakova biostruktura prosto nije optimalna za RG - i to je osnovni razlog "neuspeha" dosad te totalni uslov da tamo stiže 200%.
Realno dan i kolo zaostatka je fizički OGROMNA prednost drugog finaliste. Još gore, sad je teško dobijati ikoga zbog blata. Ali tek je najgore ući u još veću nervozu i/ili žuriti. Naprotiv, opušteno; glumiti uživanje u patnji pa kako ispadne...

Melenci

pre 7 godina

ovako govori posten,iskren,dobar covek i profesionalac.On je primer svim trenerima kako se stiti svoj teniser,uvazava i ne vredja protivnik,tj.najbolji na svetu Novak Djokovic.Magnus,Gilbert su ona druga svetla strana tenisa.Ne zato sto uzdizu Noleta,nego zato sto postuju prvaka sveta,kao i nove mlade nadolazece tenisere.

Marko

pre 7 godina

Otviri usta i progovori COVEK.
Bez pretenzija, ni po babu ni po stricevima vec kako svaki posten covek vidi da jeste.
Ako bude opet finale izmedju Stana i Novaka, bice to veliki mec.

skoba

pre 7 godina

znanje-imanje, 31. maj 2016 09:15)
Evo narode, ovde imamo najstručnijeg da nam objasni kako stoje stvari u svetskom tenisu, kondiciji i trenutnoj formi svih igrača koji imaju šansu da uđu u polufinale, ima čak i insajderske informacije o rasporedu mečeva, čak ima i najpouzdanije meteorološke informacije, a njegovo znanje se proteže čak i do biostrukture Novaka Đokovića, tenisera broj jedan na svetu evo skoro 4 godine. Stvarno volim ovaj sajt i volim da pročitam komentare jer ima ponešto pametno da se pročita, ali mi nikada neće biti jasno odakle nekim ljudima toliko samopouzdanje da pišu ovolike tekstove o nečemu što gledaju na televiziji i realno pojma nemaju.. pazi biostruktura Đokovićeva nije pogodna za Rolan Garos, pa zemljo otvori se progutaj me

dominus

pre 7 godina

@znanje-imanje

Jedan ste od najrealnijih komentatora i uvek rado čitam Vaše komentare. Verovatno jeste u pravu, sa stručne strane gledano. Kiša jeste odmogla Novaku, ali ko zna šta se još može desiti do kraja turnira. Možda stvari nisu tako crne, kao što trenutno izgleda.
Nekako, po Vama, ispada da Novak povlači nerezonske poteze pred Pariz. Zar to ne bi bilo glupo sa njegove strane? Svake godine na isti fazon ići i ponavljati iste greške.
Lično sam mišljenja (gotovo ubeđen) da je ovogodišnji RG Novakov. S tim što mislim da će se pošteno namučiti ko kraja turnira, ali osvojiti.

znanje-imanje

pre 7 godina

Proleća 2015 razdragani navijači uživaše u velikom naletu NĐ. Sreću pobedama u kneževini pa Rimu uvećalo im je još više što je preskočio i time - ? - "kaznio" nevaljali Madrid. Bio sam u potpunoj manjini onih začuđenih i protiv. Nije moralo ali eto po nepravednom raspletu odvilo se tako da je ipak fitnes presudio RG2015 - i to Rim a ne Madrid - umesto da je bilo obratno!
2016e sam još sigurniji da je Rim greška. To je pokazalo i finale Rima ali nažalost - to pokazuje i ovo sada. Činilo se da će, možda, ipak biti sve OK: žreb dobar i, takođe bitno, loš po konkurente. A tek kada su otegli prve mečeve!
Kad ono... Objektivno Novak nije više u realnoj poziciji da osvoji titulu. I baš jer je ovo moguće, a i inače i pogotovu jer No. 1 stiže dan kasnije u finale, apsolutno totalno neophodno je stići na RG sa 100% fitnesa ali i 100% SVEŽINE! I dok su Mari i Stan platili ceh toj grešci ovo sa kišim sada anulira tu grešku i čini im korist - em su odradili to em imali one krizne mečeve.
A još i ovo: Gaskeova pobeda nad Keijem je baš to: velter nad bantamom - RG-tenis je poseban, najsličniji rvanju i boksu. Ali ni Novakova biostruktura prosto nije optimalna za RG - i to je osnovni razlog "neuspeha" dosad te totalni uslov da tamo stiže 200%.
Realno dan i kolo zaostatka je fizički OGROMNA prednost drugog finaliste. Još gore, sad je teško dobijati ikoga zbog blata. Ali tek je najgore ući u još veću nervozu i/ili žuriti. Naprotiv, opušteno; glumiti uživanje u patnji pa kako ispadne...

Mirko Kojotovski

pre 7 godina

Sve je to super ali ovo sa kišom blatnjavim terenima držanje u neizvesnosti igrače gde će i kad će igrati pa odugovlacenje sa terminima....Tesko da to Nole osvoji u nedelju ali ako i sutra bude padala e onda će to otići do ponedeljka utorka....
Katastrofalan veliki turnir.

ns

pre 7 godina

Sva cast Stanislasu ali on je teniser koji odigra jedan do dva turnira godisnje ko svet. Voleo bi da vidim Mareja i njega da budu konstantni dve tri cele sezone. A ne dva meseca u sezoni.

skoba

pre 7 godina

trol, 31. maj 2016 11:27)
Pazi trolino, uopšte nisam neki veliki fan Đokovića, da bih se trudio uopšte da pišem ovoliki komentar, već sam to uradio zato što je ovaj znanje imanje pisao o BIOSTRUKTURI Đokovića i kako ista nije pogodna za osvajanje Rolan Garosa, pa šta je on genetičar-biolog-sportski trener-sportski analitičar, da bi ovde prosipao takve gluposti i još vidim ima oduševljenih njegovom stručnom analizom.. Videćete i sami svi, stvar je prilično prosta, Đoković igra koliko mu treba da dođe do finala jer i sam vidi bez saveta znanje-imanje da mu se otvorio žreb.. a finale će biti gusto jer su i Marej i Vavrinka opasni igrači i u dobroj formi ali će Đoković da osvoji, dođite pa komentarišite posle finala

Kaća

pre 7 godina

znanje-imanje
Bravo, odličan i vrlo realan komentar. Verovatno ste zbog toga dobili toliko minusa. Slažem se u svemu sa vama. Ne znam samo ZAŠTO Novak i ceo njegov tim to isto ne vide, ili ne žele da vide. Trebao je da preskoči Rim, ili da bar izgubi u ranom kolu. Do Rima sve se odvijalo kako sam očekivala. Izgubio je u Monte Karlu, osvojio je Madrid i nadala sam se da će zaobići Rim da bi osvojio RG. Sad više nisam sigurna u to da će ove godine podići pehar. Pogotovo zbog trenutnog razvoja događaja, ponavlja se nešto slično kao i prošle godine - igraće dan za danom i neće imati dovoljno vremena za odmor. Kada se na to doda da je Novaku uvek falilo malo sreće na RG (gotovo svake godine još od 2011, kada je polufinale igrao po mraku sa Rodžerom i publika je zdušno navijala da izgubi, pa sve naovamo) čini mi se da SVE mora da se poklopi da bi on osvojio RG, a pre svega pažljiv odabir turnira do RG.
Magnus je dao dobar intervju, ali da baš i ove godine Stan mora da proigra na RG malo je previše zar ne?! Naravno da ne oseća stres jer i ove godine njega niko ne vidi kao prvog favorita. Čovek do sada celu sezonu igrao kao 100 teniser na svetu onda dođe RG i opet se naoštri da ide do samoga kraja. Zašto... samo on zna.

anica

pre 7 godina

(nikola, 31. maj 2016 10:49)
Federer je stariji i trofejniji igrac od Djokovica, bolji moze biti samo neobjektivnim posmatracima tenisa...kojima je vizuelni uzitak sa leprsanjem lokni prioritet.

gg

pre 7 godina

"insajderske informacije o rasporedu mečeva, čak ima i najpouzdanije meteorološke informacije, "

Za raspored meceva insajderske informacije?? Imas ih na ATP sajtu za svaki turnir kao sto imas vremensku prognozu na internetu i do dve nedelje za bilo koji deo/grad/zemlju. Zasto je problem to koristiti?

Vidi: Kirjos

pre 7 godina

@(Melenci, 31. maj 2016 09:01)

Samo potvrda onog da su tenis nekad igrali smekeri i dzentlmeni. Danas ja navala street-banditosa..

Milan Nis

pre 7 godina

"Primera radi, Federer je do pre nekoliko godina bio dominantan, a onda se nešto dogodilo. Rodžer nije nedostižan, ali konkurencija je jaka“, kaže Norman.
Sad ce dezurni pljuvaci Novaka da se pitaju ko je sad pa ovaj,sta on zna sta je jaka konkurencija.Oni su svi GS sampioni,igrali u vreme najjace konkurencije,ovo sad je "luk i voda".

papalino

pre 7 godina

Pojurimo po svetu i nađimo svakog ko će bar u nečem pohvaliti Đokovića, i to odmah plasirajmo kao udarnu vest! To se zove agresivni marketing.

Mikii

pre 7 godina

znanje-imanje@

Decko, nije tebi lako. Djokovic je 2015. izgubio iz jednog razloga: Wawrinka je bio bolji. Kad vidim da godinu dana ne mozete da prebolite poraz od Wawrinke, ne cude me onoliki kompleksi od Federera.

Mikii

pre 7 godina

Pitanje za Djokovicevce: Koreča, koji je nekada bio drugi teniser sveta, ovde je ispljuvan i okarakterisan kao neznalica. A Norman je pametan, objektivan i pozvan da prica o tenisu? Samo zato sto je nahvalio Djokovica :)) I naravno da ce čova reci da je jaka konkurencija, pa sigurno nece izjaviti da se njegov pulen pojavi jednom godisnje da igra tenis, a da Marej ima ozbiljnih psihickih poremecaja. A to vam je glavna konkurencija Djokovicu danas.

trol

pre 7 godina

@skoba to sto ti ne znas nista o materiji vec samo gledas lopticu levo desno ne znaci da ljudi koji se bave strukom ne vide vise od laika. Boze koliko botova koji samo znaju da pljuju cim neko nesto ospori u vezi novaka, odsustvo svake kritike i idealizam vladaju...

as

pre 7 godina

“Po mom mišljenju, Kirjos i Zverev su najozbiljnija pretnja u budućnosti. Visoki su momci, njihov način igre mi se sviđa, udaraju veoma snažno i veliki su borci“.
Juče napišem istu stvar i dobijem brdo minusa.

Goki

pre 7 godina

Da, kako da ne!
Mora biti da se jos neko osim nasih "navijaca" komentarise kakav je ko "covek".
Taj pojam i taj koncept uopste ne postoje u drugim jezicima i drugim socijalnim psihologijama.

znanje-imanje

pre 7 godina

Proleća 2015 razdragani navijači uživaše u velikom naletu NĐ. Sreću pobedama u kneževini pa Rimu uvećalo im je još više što je preskočio i time - ? - "kaznio" nevaljali Madrid. Bio sam u potpunoj manjini onih začuđenih i protiv. Nije moralo ali eto po nepravednom raspletu odvilo se tako da je ipak fitnes presudio RG2015 - i to Rim a ne Madrid - umesto da je bilo obratno!
2016e sam još sigurniji da je Rim greška. To je pokazalo i finale Rima ali nažalost - to pokazuje i ovo sada. Činilo se da će, možda, ipak biti sve OK: žreb dobar i, takođe bitno, loš po konkurente. A tek kada su otegli prve mečeve!
Kad ono... Objektivno Novak nije više u realnoj poziciji da osvoji titulu. I baš jer je ovo moguće, a i inače i pogotovu jer No. 1 stiže dan kasnije u finale, apsolutno totalno neophodno je stići na RG sa 100% fitnesa ali i 100% SVEŽINE! I dok su Mari i Stan platili ceh toj grešci ovo sa kišim sada anulira tu grešku i čini im korist - em su odradili to em imali one krizne mečeve.
A još i ovo: Gaskeova pobeda nad Keijem je baš to: velter nad bantamom - RG-tenis je poseban, najsličniji rvanju i boksu. Ali ni Novakova biostruktura prosto nije optimalna za RG - i to je osnovni razlog "neuspeha" dosad te totalni uslov da tamo stiže 200%.
Realno dan i kolo zaostatka je fizički OGROMNA prednost drugog finaliste. Još gore, sad je teško dobijati ikoga zbog blata. Ali tek je najgore ući u još veću nervozu i/ili žuriti. Naprotiv, opušteno; glumiti uživanje u patnji pa kako ispadne...

Mikii

pre 7 godina

znanje-imanje@

Decko, nije tebi lako. Djokovic je 2015. izgubio iz jednog razloga: Wawrinka je bio bolji. Kad vidim da godinu dana ne mozete da prebolite poraz od Wawrinke, ne cude me onoliki kompleksi od Federera.

Mikii

pre 7 godina

Pitanje za Djokovicevce: Koreča, koji je nekada bio drugi teniser sveta, ovde je ispljuvan i okarakterisan kao neznalica. A Norman je pametan, objektivan i pozvan da prica o tenisu? Samo zato sto je nahvalio Djokovica :)) I naravno da ce čova reci da je jaka konkurencija, pa sigurno nece izjaviti da se njegov pulen pojavi jednom godisnje da igra tenis, a da Marej ima ozbiljnih psihickih poremecaja. A to vam je glavna konkurencija Djokovicu danas.

papalino

pre 7 godina

Pojurimo po svetu i nađimo svakog ko će bar u nečem pohvaliti Đokovića, i to odmah plasirajmo kao udarnu vest! To se zove agresivni marketing.

as

pre 7 godina

“Po mom mišljenju, Kirjos i Zverev su najozbiljnija pretnja u budućnosti. Visoki su momci, njihov način igre mi se sviđa, udaraju veoma snažno i veliki su borci“.
Juče napišem istu stvar i dobijem brdo minusa.

Milan Nis

pre 7 godina

"Primera radi, Federer je do pre nekoliko godina bio dominantan, a onda se nešto dogodilo. Rodžer nije nedostižan, ali konkurencija je jaka“, kaže Norman.
Sad ce dezurni pljuvaci Novaka da se pitaju ko je sad pa ovaj,sta on zna sta je jaka konkurencija.Oni su svi GS sampioni,igrali u vreme najjace konkurencije,ovo sad je "luk i voda".

trol

pre 7 godina

@skoba to sto ti ne znas nista o materiji vec samo gledas lopticu levo desno ne znaci da ljudi koji se bave strukom ne vide vise od laika. Boze koliko botova koji samo znaju da pljuju cim neko nesto ospori u vezi novaka, odsustvo svake kritike i idealizam vladaju...

skoba

pre 7 godina

trol, 31. maj 2016 11:27)
Pazi trolino, uopšte nisam neki veliki fan Đokovića, da bih se trudio uopšte da pišem ovoliki komentar, već sam to uradio zato što je ovaj znanje imanje pisao o BIOSTRUKTURI Đokovića i kako ista nije pogodna za osvajanje Rolan Garosa, pa šta je on genetičar-biolog-sportski trener-sportski analitičar, da bi ovde prosipao takve gluposti i još vidim ima oduševljenih njegovom stručnom analizom.. Videćete i sami svi, stvar je prilično prosta, Đoković igra koliko mu treba da dođe do finala jer i sam vidi bez saveta znanje-imanje da mu se otvorio žreb.. a finale će biti gusto jer su i Marej i Vavrinka opasni igrači i u dobroj formi ali će Đoković da osvoji, dođite pa komentarišite posle finala

Melenci

pre 7 godina

ovako govori posten,iskren,dobar covek i profesionalac.On je primer svim trenerima kako se stiti svoj teniser,uvazava i ne vredja protivnik,tj.najbolji na svetu Novak Djokovic.Magnus,Gilbert su ona druga svetla strana tenisa.Ne zato sto uzdizu Noleta,nego zato sto postuju prvaka sveta,kao i nove mlade nadolazece tenisere.

Marko

pre 7 godina

Otviri usta i progovori COVEK.
Bez pretenzija, ni po babu ni po stricevima vec kako svaki posten covek vidi da jeste.
Ako bude opet finale izmedju Stana i Novaka, bice to veliki mec.

skoba

pre 7 godina

znanje-imanje, 31. maj 2016 09:15)
Evo narode, ovde imamo najstručnijeg da nam objasni kako stoje stvari u svetskom tenisu, kondiciji i trenutnoj formi svih igrača koji imaju šansu da uđu u polufinale, ima čak i insajderske informacije o rasporedu mečeva, čak ima i najpouzdanije meteorološke informacije, a njegovo znanje se proteže čak i do biostrukture Novaka Đokovića, tenisera broj jedan na svetu evo skoro 4 godine. Stvarno volim ovaj sajt i volim da pročitam komentare jer ima ponešto pametno da se pročita, ali mi nikada neće biti jasno odakle nekim ljudima toliko samopouzdanje da pišu ovolike tekstove o nečemu što gledaju na televiziji i realno pojma nemaju.. pazi biostruktura Đokovićeva nije pogodna za Rolan Garos, pa zemljo otvori se progutaj me

dominus

pre 7 godina

@znanje-imanje

Jedan ste od najrealnijih komentatora i uvek rado čitam Vaše komentare. Verovatno jeste u pravu, sa stručne strane gledano. Kiša jeste odmogla Novaku, ali ko zna šta se još može desiti do kraja turnira. Možda stvari nisu tako crne, kao što trenutno izgleda.
Nekako, po Vama, ispada da Novak povlači nerezonske poteze pred Pariz. Zar to ne bi bilo glupo sa njegove strane? Svake godine na isti fazon ići i ponavljati iste greške.
Lično sam mišljenja (gotovo ubeđen) da je ovogodišnji RG Novakov. S tim što mislim da će se pošteno namučiti ko kraja turnira, ali osvojiti.

anica

pre 7 godina

(nikola, 31. maj 2016 10:49)
Federer je stariji i trofejniji igrac od Djokovica, bolji moze biti samo neobjektivnim posmatracima tenisa...kojima je vizuelni uzitak sa leprsanjem lokni prioritet.

Kaća

pre 7 godina

znanje-imanje
Bravo, odličan i vrlo realan komentar. Verovatno ste zbog toga dobili toliko minusa. Slažem se u svemu sa vama. Ne znam samo ZAŠTO Novak i ceo njegov tim to isto ne vide, ili ne žele da vide. Trebao je da preskoči Rim, ili da bar izgubi u ranom kolu. Do Rima sve se odvijalo kako sam očekivala. Izgubio je u Monte Karlu, osvojio je Madrid i nadala sam se da će zaobići Rim da bi osvojio RG. Sad više nisam sigurna u to da će ove godine podići pehar. Pogotovo zbog trenutnog razvoja događaja, ponavlja se nešto slično kao i prošle godine - igraće dan za danom i neće imati dovoljno vremena za odmor. Kada se na to doda da je Novaku uvek falilo malo sreće na RG (gotovo svake godine još od 2011, kada je polufinale igrao po mraku sa Rodžerom i publika je zdušno navijala da izgubi, pa sve naovamo) čini mi se da SVE mora da se poklopi da bi on osvojio RG, a pre svega pažljiv odabir turnira do RG.
Magnus je dao dobar intervju, ali da baš i ove godine Stan mora da proigra na RG malo je previše zar ne?! Naravno da ne oseća stres jer i ove godine njega niko ne vidi kao prvog favorita. Čovek do sada celu sezonu igrao kao 100 teniser na svetu onda dođe RG i opet se naoštri da ide do samoga kraja. Zašto... samo on zna.

Mirko Kojotovski

pre 7 godina

Sve je to super ali ovo sa kišom blatnjavim terenima držanje u neizvesnosti igrače gde će i kad će igrati pa odugovlacenje sa terminima....Tesko da to Nole osvoji u nedelju ali ako i sutra bude padala e onda će to otići do ponedeljka utorka....
Katastrofalan veliki turnir.

ns

pre 7 godina

Sva cast Stanislasu ali on je teniser koji odigra jedan do dva turnira godisnje ko svet. Voleo bi da vidim Mareja i njega da budu konstantni dve tri cele sezone. A ne dva meseca u sezoni.

Goki

pre 7 godina

Da, kako da ne!
Mora biti da se jos neko osim nasih "navijaca" komentarise kakav je ko "covek".
Taj pojam i taj koncept uopste ne postoje u drugim jezicima i drugim socijalnim psihologijama.

Vidi: Kirjos

pre 7 godina

@(Melenci, 31. maj 2016 09:01)

Samo potvrda onog da su tenis nekad igrali smekeri i dzentlmeni. Danas ja navala street-banditosa..

gg

pre 7 godina

"insajderske informacije o rasporedu mečeva, čak ima i najpouzdanije meteorološke informacije, "

Za raspored meceva insajderske informacije?? Imas ih na ATP sajtu za svaki turnir kao sto imas vremensku prognozu na internetu i do dve nedelje za bilo koji deo/grad/zemlju. Zasto je problem to koristiti?