Petak, 27.05.2016.

09:00

Toni za B92: Vidi se, Rafa ponovo može da se nosi s Novakom

Toni Nadal, stric i trener Rafaela Nadala, kaže za B92 da je očigledno da je njegov nećak povratio samopouzdanje.

Izvor: B92

Toni za B92: Vidi se, Rafa ponovo može da se nosi s Novakom IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

71 Komentari

Sortiraj po:

danix

pre 7 godina

Kad je strikan Toni poslije USO 2014 javno rekao da se raduje Novakovim porazima ja sam vidio da je to jedan strasno pokvaren covjek.
I siguran sam da je saucesnik u Rafinom dopingovanju,ako ne i glavni ideolog Rafine istorijske prevare cijelog teniskog svijeta.
Zasto strikan Toni,u ovom intervjju,nista ne rece o povredi koju,kako Rafa rece,vuce vec duzi period?
Ja im zelim,i njemu i Rafi,da sto prije odu na Majorku u svoju tenisku akademiju i neka sa sobom povedu doktora Fuentesa da zajedno stvaraju nove sportske asove.

arbitar

pre 7 godina

Koliko smo realni u procenama o sansama Djokovica i Nadala? Tesko je biti objektivan, narocito ako navijate za nekog od njih. Ja, naravno, navijam za Novaka i nisam u stanju bas da procenim kolika je Nadal pretnja. Zato odem na svetski poznate kladionice i vidim kako stvari stoje. Bukmejkeri zive od svojih procena, pa im treba verovati. Dakle, kvota da Djole osvaja je oko 1,75, dok je na Rafu oko 5,5. Priznajem, nisam ocekivao da je tolika razlika, ali mi je drago sto je tako. Ko je ubedjen da Nadal dobija ima lepu priliku da proba da uzme laku lovu. :-)

S Y L A

pre 7 godina

Slažem se da Nadal može da parira Novaku na šljaci, definitivno je povratio samopouzdanje, a i to je njegova omiljena podloga. Nego šta ćemo sa betonom i travom ?
(Panter, 27. maj 2016 09:33)
Ja cu travu

Arsenal Zvezda

pre 7 godina

nece moci da mu parira jednostavno Nole ga je toliko puta dobio u ovih 5 godina da mu skoro uvek fali hrabrosti protiv njega.Max jedan set moze da uzme

Stevan

pre 7 godina

Imao sam priliku da upoznam ovog coveka licno i prava je velicina. Toliko normalan, prizeman da sam ostao bez reci. Nemojte biti toliko zavidni i ljubomorni. Ovaj covek uvek bez problema pristaje da daje intervju za B92. Jedan od retkih, velikan. Respect!

Arthammer

pre 7 godina

Druze, ti si klasican primer onoga sto se u psihijatriji zove F20...
(tytanus, 27. maj 2016 13:13)

Vidim ti si već upoznat i sa psihijatrijskim šiframa. Nek ti je sa srećom...

gandra šajkaš

pre 7 godina

Gledao sam Rafu sa onim Argentincem i dosta je dobro izgledao,ali.....ritern mu je previše blag i nema dubinu. Servis nije uopšte brz već sa puno spina i loptica odskače dosta visoko što Rafi i odgovara. Ostalo je ok. Što se Novaka tiče on gori od želje. Zna da je tako blizu a tako daleko. Zato je i tako nervozan. Nadam se da će sve to prevazići i uzeti ove godine RG. Ako to uspe(a nadam se da hoće) samo nebo je njegova granica,niko ga više neće zaustaviti.

Svete

pre 7 godina

Zbunjuje me ova prica, ponovo moze, vraca se, povratio je nesto sto je eto iz nekog razloga izgubio. Ja ovakve razloge, opravdanja, budalastine i spinovanja slusam samo od Nadala i likova iz njegovog tima, kada god on pocne da govori o izostancima i problema samo se setim da on uskoro puni 30.godina i da se priblizava 800toj pobedi u karijeri. Jedan ili dvojica igraca su u 30 imali toliko pobeda ! Naravno da igra bolje nego prosle godine ALI meni je tu zanimljiv njegov fizicki izgled, neka nego pogleda Nadala iz Australije i neka ga uporedi sa ovim danasnjim i da mi kaze da li je to isti covek, lici mi na nekog pubertetliju koji se razvija. Zbog takvih stvari nimalo me ne bi zacudili da posle Wimbledona kaze da je povredjen i da jednostavno ne ode na OI, nesto kao 2012....!

Nebojša

pre 7 godina

Za koga li će Federer navijati u tom potencijalnom polufinalu za Novaka ili Nadala pošto će verovatno pobednik osvojiti titulu Novak bi tako osvojio sve slemove i 12 grenslem uz potencijal za još a Nadal 15 i tako prišao Fedexu na samo dva težak izbor za Fekija.

Dormeo

pre 7 godina

Nadal jeste onaj stari, a vi se tešite kolko oćete, dok Novak igra slabije nego prošle god. a to što se vi nećete da vidite očigledno -vaša stvar. To da je Novak drao najbolojeg Nadala nešto ne znam. Da ne pominnjem pweriod od 2008 ndo 2010, a 2011. nije pobeđivqo najboljeg Nadla. Ako je su za vas "dranje" to što je Novak četr god. gubio u završnicama slemova(Finala RG 2012. i 2o14. polufinale RG 2013, finale Us open 2013.)e onda s eizvinjavam.No razumeme vas - lakše vam da se tešite i lupate gluposti.

Jelena

pre 7 godina

Jel vi imate neki kompleks od Federera ili šta je u pitanju? Tekst je o Toniju, Rafi i Novaku, a u 10 komentara se pominje Federer koji uopšte ne učestvuje na RG. Neverovatno!

Анархиста

pre 7 godina

Добар је Новак, али би тенис био мало занимљивији кад бисмо видели мало више ривалства.

Navolijam protiv gluposti

pre 7 godina

@ (Arthammer, 27. maj 2016 09:49)

Da si imalo unačajniji izvan svog tela pa da te Nadal tuži, pitao bih te šta ćeš posle suđenja da doručkuješ! Da ne bude zabune, navijam za Đokovića i želim da uzme zlatno slem, ali ne shvatam ko takve kao ti "pušta na internet"!

fx

pre 7 godina

Evo Saša Ozmo mi šalje njihov razgovor, ekskluzivno.
Toni: Znaš da je Nole poklonio Endiju titulu na mastersu u Rimu za rođendan?
Rafa: Da, znam.
Toni: A tebi je u petak rođendan.
Rafa: Da, znam.
Toni: Sigurno će i tebi pokloniti isto, u polufinalu. Što si ti lošiji od Endija.
Rafa: E baš si se dobro setio, sad si mi podigao samopouzdanje.

Mrle

pre 7 godina

Na 2 seta mozda moze na silu. Na 3 sa Novakom nema sanse niko ako odigra Nole sa 60%. Svi su u padu forme osim Nisikorija i on je po meni sa Novakom u finalu. A Rafa se jeste popravio ali je daleko ova njegova igra od starog Nadala. Tako da ako neko ne odigra mec zivota protiv Novaka a on podbaci nema ko da ga dobije realno.

nbgdeki

pre 7 godina

Pa da, deciji trener kosarke ima informacije da se Rafa opet dopinguje. To je kao da kazes da vlasnik male prodavnice u kraju ima inkriminisuce podatke o Miskovicu jer se obojica bave biznisom. Seems legit

dominus

pre 7 godina

Može li jedno objašnjenje? Šta vam znači ta reč nećak???
Ako je od sestre sin= sestrić, pa valjda je logično da je od brata sin= bratić.

potterhead

pre 7 godina

Sve u svemu, mislim da je Rafa ponovo spreman da se ravnopravno nosi sa Novakom, Endijem i sa ostalim najboljim teniserima“.... Kakav šuk. A di je Rođa?

Delije Čikago

pre 7 godina

Nažalost kao što sam i pretpostavio Rafa se potpuno vratio, ali vi ste prvi pričali kako vam je drago, i šta ćemo sad, e sad će Nole koji je u padu forme ako stigne do Rafe morati da igra kao Vavrinka protiv njega, znači meč života a i ako uspe biće iscrpljen za finale kao krpa, ali ok, volite dobar tenis pa nek pobedi bolji, pozdrav iz Pariza.

Farmakologija je cudo

pre 7 godina

(Arthammer, 27. maj 2016 09:49)

To sto ti i tvoj prijatelj (ako ga nisi izmislio?) uzimate nije doping, samo da znate.

Kad covek non-stop igranjem samog sebe unisti

pre 7 godina

Toni Nadal, stric i trener Rafaela Nadala, kaže za B92 da je očigledno da je njegov nećak povratio samopouzdanje.

Nazalost u nevreme, bas kad ovaj nas gubi na samopouzdanju i igra samo jos drop sotove koje ne zna da igra. Na kraju ce biti da ce Nadal da prestigne Federera u broju osvojenih GS a ne nas drop sot Nole.

Petar

pre 7 godina

Što se mene tiče kao navijača Novaka ja bih voleo da se Rafa vrati u staru formu, jer je i u toj svojoj najboljoj formi gubio od Novaka.
A u stvari istina je da Nadal nikada nije ni gubio formu i nivo igre, već je Novak podigao svoj.
Ali ljubomornim ''stručnjacima'' je lakše da pričaju kako je Nadal pao sa formom, bilo kakvo opravdanje, samo da ne priznaju da je Novak podigao svoju igru na još veći nivo.
Šta to Rafa radi lošije sad nego pre par godina? I dalje ima te spinove, i dalje udara balone,
uspeo je i hot dog da opali okrenut leđima i uzme poen. On igra sasvim ok, ali je Novak napredovao pa se čini kako Rafa igra slabije.

Vaše ime

pre 7 godina

Svesni ste vi da je Novak kompletniji teniser i da će do kraja karijere stići i prestići sve rekorde Nadala, a verovatno i Federera.
Rafa nije posustao već je Novak napredovao, to je činjenica.
Ako gledamo ovu filozofiju Tonija i mnogih drugih ''stručnjaka'' onda ispada da su Federer, Mari, Nadal, Vavrenka, i svi ostali teniseri na svetu izgubili svoju najbolju formu, pa je zato Novak prvi već 5 godina i osvaja skoro sve turnire.
Znači svi su pomalo posustali i umorni su, samo Novak nije, pa je zato on dominantan godinama i ima više bodova kao prvi od drugog i trećeg zajedno.
To što Nole živi tenis, što se pravilno hrani, što vežba, meditira, joga, rastezanje, na treningu daje sve od sebe; uopšte vodi jedan vojnički disciplinovan život, - to nema veze...
To što iz špage i defanzove pravi vinere, što ima najbolji ritern na svetu, što se uvek trudi da pobošlja svoju igru, čak je doveo i Bekera, čak i pobednički tim unapređuje, - to nema veze.
Najbolje da kaže kako ga je Rafa puštao sve ove godine, prosto to bi svima odgovaralo kao odgovor! ili izgovor da kažem?

rafael nadal

pre 7 godina

Hm,da..zanimljiva tema za diskusiju.
Kao najvjerniji fan Rafe mogu reci sljedece..
Ocito je da Rafa igra bolje ,s vise slobode i samopouzdanja..
Ocito je da Nole igra nekako nervozno..
najvece pitanje je na kojem nivou ce biti Nole ako dodje do projektiranog polufinala..
Vrlo je jednostavno..
Rafa ne moze pobijediti Noleta ako ovaj igra na svom najboljem nivou,govorim o nivou otprije par mjeseci..
Rafa vise nikad nece biti onaj stroj ,kao npr.2008.,tako da o njegovom najvisem nivou nema smisla pricati..
moje misljenje je da je Nole previse dopustio Rafi u zadnjem mecu u Madridu,turniru gdje Rafa uvijek igra najlosije zbog vec opjevanih uvjeta za igru..
Tu je Rafa shvatio da vise nije toliko daleko od Noleta,stovise,imao je milijun sansi da prevagne na svoju stranu..
Sad on to koristi maksimalno i samopouzdanje raste..
Ako Nole ne bude igrao na bar 90% svojih mogucnosti,Rafa ce ga pobijediti u polufinalu..
Lijep pozz

Dzoni

pre 7 godina

Ali komentari tipa "Informacija od druga iz Barselone da se Rafa dopinguje".Vi ljudi stvarno postojite?Haha i ljudi koji na to udaraju pluseve jer im kompleksi nalazu da je to jedini nacin da Rafa dobije Novaka.Pa na Rolan Garosu ga je 6x pobjedio..Naravni da ima sansi.Novak je blagi favorit a Rafin povratak na 70% nekadasnjeg maksimuma je rezultat nevjeroovatnog rada.Vrijednijeg sportiste nema.Ali "drug iz Barselone mi kaze da mu ATP ponovo dozvoljava doping".Stvarno koliko neukih i intelektualno okrnjenih ljudi postoji.Tuga.

stoka

pre 7 godina

Hteo bi da predlozim Ivana Ljubicica, Rogerovog trenera za sagovornika, ako je ikako moguce da uradis interviju sa njim?
(zmt, 27. maj 2016 09:47)

Teško da je to moguće jer Ljubo nije u Parizu O_o

ns

pre 7 godina

panteru,RAFA JE POCEO DA KORISTI TRAVU OPET,a beton mu je tvrd ...AJMO NOLE...pa da se setim opet pokojnog Koraća,i Bolta(novaka) i Getlina( RN)

Čak Noris

pre 7 godina

Stvari kod mene stoje ovako:
Ja volim da Novak pobeđuje ali više volim da gledam dobar tenis. Zato, draže mi je da Rafa bude na vrhunskom nivou, pa čak i ako će to možda značiti da će on povremeno pobeđivati Novaka, jer će to značiti da ću gledati kvalitetan tenis njih dvojice.

Navratilova

pre 7 godina

Ja da sam na Noletovom mestu poharao bi žensku svlačionicu ,kad se setim kako mu se Maša nudila i ona Paragvajka što koplje baca lele a on ništa . Šampion planete zaslužuje više žena oko sebe :)

lik

pre 7 godina

novak je nervozan zaista , malo sexa uvek dobro dodje,pa čovek ni meso me jede , alkohol ne pije , porok ni jedan ,ventil nigde ,daj mu ga nole malo , kupi skup auto , provozaju se ,iskoristi svoje slobodno vreme drugačije, život je nama običnim smrtnicima rutina , tebi ne mora biti

fx

pre 7 godina

Nole častio Mareja za rođendan u finalu mastersa u Rimu.
Rafa slavi trideseti rođendan 03.juna, petak, na dan polufinala, pa se Toni ponadao da će i njega častiti istom merom. Što je Endi bolji prijatelj Noletu od Rafe? Pa jel' tako?

Nebojša

pre 7 godina

Ja sam srećan što Nadal ponovo dobro igra to je dobro za tenis a i Novaka da ga drži naoštrenog što se tiče izjave slažem se da Nadal sada može da se takmiči sa Novakom ali dali može do pobede nisam siguran svakako najviše šansi će imati na šljaci tako da očekujem uzbudljivo polufinale.

Arthammer

pre 7 godina

(vesele devedesete, 27. maj 2016 10:09)

A šta ti treba? Njegov PIB? Bavi se košarkom (za tvoju informaciju) i otišao je kao trener za mlađe kategorije. Uglavnom, kreće se u sportskim krugovima.

Alexa

pre 7 godina

Ne igra Rafa bolje vec Nole oscilira. Rafa je verovatno prosao svoj zenit forme. Onaj Rafa od pre bi imao mnogo vise sansi da dobije Noleta danas ali kada Nole igra svoj najbolji tenis onda mu nema ravnog. Nema tenisera koji ozbiljnije moze da ga ugrozi jer tada mecevi sa prvih 10 deluju kao da igra sa nekim 150-im. Licno mislim da Nole jos nije usao u sopstveni Zenit forme. Jos uvek dosta trazi od sebe, dosta forsira a motiv mu ne nedostaje. Mozda bas i to traganje i zelja da unapredi svoju igru nekada daju kontra efekat ali sam uveren da je to put ka uspehu i put ka najboljem, najuspesnijem, najtrofejnijem teniseru u istoriji tenisa.

Jumko

pre 7 godina

Nazalost tesko! Vidim ovde velike strucnjake kako pisu da ce biti "gust" mec u 1/2 finalu... Strucnjaci, ovo nije ni blizu Rafe kakvog svi mi koji od ranije poznajemo tenis, znamo. Djokovic ako bude na ovom nivou kakvom "dominira" sada, pobedice Rafu bez problema!

Bill

pre 7 godina

Jeste, tacno je to. Bilo je neizvesnije nego inace, znamo to i bez Tonijeve izjave. Ali sam siguran da on zna da kada je Novak na svom maksimumu, ni Rafa, ni Rodja a kamoli Marej ne mogu da ocekuju trijumf. To je druga dimenzija. Nego, Nole je nesto nervozan u zadnje dve nedelje, cini mi se da ga stize pritisak oko RG. Nadam se da ce porazgovarati sa sobom i da ce resiti ubrzo jer je on vec veliki teniser sa ili bez RG, ako shvati na vreme to, pre ce nestati pritisak.

Panter

pre 7 godina

Slažem se da Nadal može da parira Novaku na šljaci, definitivno je povratio samopouzdanje, a i to je njegova omiljena podloga. Nego šta ćemo sa betonom i travom ?

Stara skola

pre 7 godina

Kljucni momenat ovog RG-a je da je Rafa podigao formu a da je Nole u konstantnoj nervozi, jos od cetvrtfinala Madrida. Mislio sam da je nesto trenutno, ali izgleda da je nesto kompleksnije... Nadam se da gresim, ali ta nervoza bi mogla da donese prevagu na sternu Novakovih protivnika!!

Arthammer

pre 7 godina

Vidi se nešto drugo. A nezvanično se šuška u Španiji (informacija od prijatelja koji radi u Barseloni), da mu je ATP ponovo dozvolio da se dopinguje. Razloga za to ima dosta, a najveći je što je Federer već sasvim izvesno pred penzijom i što faktički u tenisu više nema neizvesnosti. Samim tim i interesovanje je (neračunajući nas u Srbiji), daleko manje. Jedini način da ATP ne izgubi profit je da se Nadalu omogući da ponovo bude u igri sa Đokovićem. Živi bili pa videli.

serbian girl

pre 7 godina

moze da se nosi sa Novakom, al ne i da ga pobedi :) Gledala sam Rafine meceve, bice tesko. Mada, mislim da Rafa nece ni stici do polufinala.

Panter

pre 7 godina

Slažem se da Nadal može da parira Novaku na šljaci, definitivno je povratio samopouzdanje, a i to je njegova omiljena podloga. Nego šta ćemo sa betonom i travom ?

Bill

pre 7 godina

Jeste, tacno je to. Bilo je neizvesnije nego inace, znamo to i bez Tonijeve izjave. Ali sam siguran da on zna da kada je Novak na svom maksimumu, ni Rafa, ni Rodja a kamoli Marej ne mogu da ocekuju trijumf. To je druga dimenzija. Nego, Nole je nesto nervozan u zadnje dve nedelje, cini mi se da ga stize pritisak oko RG. Nadam se da ce porazgovarati sa sobom i da ce resiti ubrzo jer je on vec veliki teniser sa ili bez RG, ako shvati na vreme to, pre ce nestati pritisak.

Dzoni

pre 7 godina

Ali komentari tipa "Informacija od druga iz Barselone da se Rafa dopinguje".Vi ljudi stvarno postojite?Haha i ljudi koji na to udaraju pluseve jer im kompleksi nalazu da je to jedini nacin da Rafa dobije Novaka.Pa na Rolan Garosu ga je 6x pobjedio..Naravni da ima sansi.Novak je blagi favorit a Rafin povratak na 70% nekadasnjeg maksimuma je rezultat nevjeroovatnog rada.Vrijednijeg sportiste nema.Ali "drug iz Barselone mi kaze da mu ATP ponovo dozvoljava doping".Stvarno koliko neukih i intelektualno okrnjenih ljudi postoji.Tuga.

Stara skola

pre 7 godina

Kljucni momenat ovog RG-a je da je Rafa podigao formu a da je Nole u konstantnoj nervozi, jos od cetvrtfinala Madrida. Mislio sam da je nesto trenutno, ali izgleda da je nesto kompleksnije... Nadam se da gresim, ali ta nervoza bi mogla da donese prevagu na sternu Novakovih protivnika!!

serbian girl

pre 7 godina

moze da se nosi sa Novakom, al ne i da ga pobedi :) Gledala sam Rafine meceve, bice tesko. Mada, mislim da Rafa nece ni stici do polufinala.

Vaše ime

pre 7 godina

Svesni ste vi da je Novak kompletniji teniser i da će do kraja karijere stići i prestići sve rekorde Nadala, a verovatno i Federera.
Rafa nije posustao već je Novak napredovao, to je činjenica.
Ako gledamo ovu filozofiju Tonija i mnogih drugih ''stručnjaka'' onda ispada da su Federer, Mari, Nadal, Vavrenka, i svi ostali teniseri na svetu izgubili svoju najbolju formu, pa je zato Novak prvi već 5 godina i osvaja skoro sve turnire.
Znači svi su pomalo posustali i umorni su, samo Novak nije, pa je zato on dominantan godinama i ima više bodova kao prvi od drugog i trećeg zajedno.
To što Nole živi tenis, što se pravilno hrani, što vežba, meditira, joga, rastezanje, na treningu daje sve od sebe; uopšte vodi jedan vojnički disciplinovan život, - to nema veze...
To što iz špage i defanzove pravi vinere, što ima najbolji ritern na svetu, što se uvek trudi da pobošlja svoju igru, čak je doveo i Bekera, čak i pobednički tim unapređuje, - to nema veze.
Najbolje da kaže kako ga je Rafa puštao sve ove godine, prosto to bi svima odgovaralo kao odgovor! ili izgovor da kažem?

Čak Noris

pre 7 godina

Stvari kod mene stoje ovako:
Ja volim da Novak pobeđuje ali više volim da gledam dobar tenis. Zato, draže mi je da Rafa bude na vrhunskom nivou, pa čak i ako će to možda značiti da će on povremeno pobeđivati Novaka, jer će to značiti da ću gledati kvalitetan tenis njih dvojice.

Arthammer

pre 7 godina

Vidi se nešto drugo. A nezvanično se šuška u Španiji (informacija od prijatelja koji radi u Barseloni), da mu je ATP ponovo dozvolio da se dopinguje. Razloga za to ima dosta, a najveći je što je Federer već sasvim izvesno pred penzijom i što faktički u tenisu više nema neizvesnosti. Samim tim i interesovanje je (neračunajući nas u Srbiji), daleko manje. Jedini način da ATP ne izgubi profit je da se Nadalu omogući da ponovo bude u igri sa Đokovićem. Živi bili pa videli.

lik

pre 7 godina

novak je nervozan zaista , malo sexa uvek dobro dodje,pa čovek ni meso me jede , alkohol ne pije , porok ni jedan ,ventil nigde ,daj mu ga nole malo , kupi skup auto , provozaju se ,iskoristi svoje slobodno vreme drugačije, život je nama običnim smrtnicima rutina , tebi ne mora biti

Nebojša

pre 7 godina

Za koga li će Federer navijati u tom potencijalnom polufinalu za Novaka ili Nadala pošto će verovatno pobednik osvojiti titulu Novak bi tako osvojio sve slemove i 12 grenslem uz potencijal za još a Nadal 15 i tako prišao Fedexu na samo dva težak izbor za Fekija.

gandra šajkaš

pre 7 godina

Gledao sam Rafu sa onim Argentincem i dosta je dobro izgledao,ali.....ritern mu je previše blag i nema dubinu. Servis nije uopšte brz već sa puno spina i loptica odskače dosta visoko što Rafi i odgovara. Ostalo je ok. Što se Novaka tiče on gori od želje. Zna da je tako blizu a tako daleko. Zato je i tako nervozan. Nadam se da će sve to prevazići i uzeti ove godine RG. Ako to uspe(a nadam se da hoće) samo nebo je njegova granica,niko ga više neće zaustaviti.

stoka

pre 7 godina

Hteo bi da predlozim Ivana Ljubicica, Rogerovog trenera za sagovornika, ako je ikako moguce da uradis interviju sa njim?
(zmt, 27. maj 2016 09:47)

Teško da je to moguće jer Ljubo nije u Parizu O_o

Stevan

pre 7 godina

Imao sam priliku da upoznam ovog coveka licno i prava je velicina. Toliko normalan, prizeman da sam ostao bez reci. Nemojte biti toliko zavidni i ljubomorni. Ovaj covek uvek bez problema pristaje da daje intervju za B92. Jedan od retkih, velikan. Respect!

S Y L A

pre 7 godina

Slažem se da Nadal može da parira Novaku na šljaci, definitivno je povratio samopouzdanje, a i to je njegova omiljena podloga. Nego šta ćemo sa betonom i travom ?
(Panter, 27. maj 2016 09:33)
Ja cu travu

Petar

pre 7 godina

Što se mene tiče kao navijača Novaka ja bih voleo da se Rafa vrati u staru formu, jer je i u toj svojoj najboljoj formi gubio od Novaka.
A u stvari istina je da Nadal nikada nije ni gubio formu i nivo igre, već je Novak podigao svoj.
Ali ljubomornim ''stručnjacima'' je lakše da pričaju kako je Nadal pao sa formom, bilo kakvo opravdanje, samo da ne priznaju da je Novak podigao svoju igru na još veći nivo.
Šta to Rafa radi lošije sad nego pre par godina? I dalje ima te spinove, i dalje udara balone,
uspeo je i hot dog da opali okrenut leđima i uzme poen. On igra sasvim ok, ali je Novak napredovao pa se čini kako Rafa igra slabije.

fx

pre 7 godina

Evo Saša Ozmo mi šalje njihov razgovor, ekskluzivno.
Toni: Znaš da je Nole poklonio Endiju titulu na mastersu u Rimu za rođendan?
Rafa: Da, znam.
Toni: A tebi je u petak rođendan.
Rafa: Da, znam.
Toni: Sigurno će i tebi pokloniti isto, u polufinalu. Što si ti lošiji od Endija.
Rafa: E baš si se dobro setio, sad si mi podigao samopouzdanje.

danix

pre 7 godina

Kad je strikan Toni poslije USO 2014 javno rekao da se raduje Novakovim porazima ja sam vidio da je to jedan strasno pokvaren covjek.
I siguran sam da je saucesnik u Rafinom dopingovanju,ako ne i glavni ideolog Rafine istorijske prevare cijelog teniskog svijeta.
Zasto strikan Toni,u ovom intervjju,nista ne rece o povredi koju,kako Rafa rece,vuce vec duzi period?
Ja im zelim,i njemu i Rafi,da sto prije odu na Majorku u svoju tenisku akademiju i neka sa sobom povedu doktora Fuentesa da zajedno stvaraju nove sportske asove.

rafael nadal

pre 7 godina

Hm,da..zanimljiva tema za diskusiju.
Kao najvjerniji fan Rafe mogu reci sljedece..
Ocito je da Rafa igra bolje ,s vise slobode i samopouzdanja..
Ocito je da Nole igra nekako nervozno..
najvece pitanje je na kojem nivou ce biti Nole ako dodje do projektiranog polufinala..
Vrlo je jednostavno..
Rafa ne moze pobijediti Noleta ako ovaj igra na svom najboljem nivou,govorim o nivou otprije par mjeseci..
Rafa vise nikad nece biti onaj stroj ,kao npr.2008.,tako da o njegovom najvisem nivou nema smisla pricati..
moje misljenje je da je Nole previse dopustio Rafi u zadnjem mecu u Madridu,turniru gdje Rafa uvijek igra najlosije zbog vec opjevanih uvjeta za igru..
Tu je Rafa shvatio da vise nije toliko daleko od Noleta,stovise,imao je milijun sansi da prevagne na svoju stranu..
Sad on to koristi maksimalno i samopouzdanje raste..
Ako Nole ne bude igrao na bar 90% svojih mogucnosti,Rafa ce ga pobijediti u polufinalu..
Lijep pozz

Mrle

pre 7 godina

Na 2 seta mozda moze na silu. Na 3 sa Novakom nema sanse niko ako odigra Nole sa 60%. Svi su u padu forme osim Nisikorija i on je po meni sa Novakom u finalu. A Rafa se jeste popravio ali je daleko ova njegova igra od starog Nadala. Tako da ako neko ne odigra mec zivota protiv Novaka a on podbaci nema ko da ga dobije realno.

arbitar

pre 7 godina

Koliko smo realni u procenama o sansama Djokovica i Nadala? Tesko je biti objektivan, narocito ako navijate za nekog od njih. Ja, naravno, navijam za Novaka i nisam u stanju bas da procenim kolika je Nadal pretnja. Zato odem na svetski poznate kladionice i vidim kako stvari stoje. Bukmejkeri zive od svojih procena, pa im treba verovati. Dakle, kvota da Djole osvaja je oko 1,75, dok je na Rafu oko 5,5. Priznajem, nisam ocekivao da je tolika razlika, ali mi je drago sto je tako. Ko je ubedjen da Nadal dobija ima lepu priliku da proba da uzme laku lovu. :-)

Svete

pre 7 godina

Zbunjuje me ova prica, ponovo moze, vraca se, povratio je nesto sto je eto iz nekog razloga izgubio. Ja ovakve razloge, opravdanja, budalastine i spinovanja slusam samo od Nadala i likova iz njegovog tima, kada god on pocne da govori o izostancima i problema samo se setim da on uskoro puni 30.godina i da se priblizava 800toj pobedi u karijeri. Jedan ili dvojica igraca su u 30 imali toliko pobeda ! Naravno da igra bolje nego prosle godine ALI meni je tu zanimljiv njegov fizicki izgled, neka nego pogleda Nadala iz Australije i neka ga uporedi sa ovim danasnjim i da mi kaze da li je to isti covek, lici mi na nekog pubertetliju koji se razvija. Zbog takvih stvari nimalo me ne bi zacudili da posle Wimbledona kaze da je povredjen i da jednostavno ne ode na OI, nesto kao 2012....!

nbgdeki

pre 7 godina

Pa da, deciji trener kosarke ima informacije da se Rafa opet dopinguje. To je kao da kazes da vlasnik male prodavnice u kraju ima inkriminisuce podatke o Miskovicu jer se obojica bave biznisom. Seems legit

Arsenal Zvezda

pre 7 godina

nece moci da mu parira jednostavno Nole ga je toliko puta dobio u ovih 5 godina da mu skoro uvek fali hrabrosti protiv njega.Max jedan set moze da uzme

Farmakologija je cudo

pre 7 godina

(Arthammer, 27. maj 2016 09:49)

To sto ti i tvoj prijatelj (ako ga nisi izmislio?) uzimate nije doping, samo da znate.

Arthammer

pre 7 godina

Druze, ti si klasican primer onoga sto se u psihijatriji zove F20...
(tytanus, 27. maj 2016 13:13)

Vidim ti si već upoznat i sa psihijatrijskim šiframa. Nek ti je sa srećom...

Navolijam protiv gluposti

pre 7 godina

@ (Arthammer, 27. maj 2016 09:49)

Da si imalo unačajniji izvan svog tela pa da te Nadal tuži, pitao bih te šta ćeš posle suđenja da doručkuješ! Da ne bude zabune, navijam za Đokovića i želim da uzme zlatno slem, ali ne shvatam ko takve kao ti "pušta na internet"!

Alexa

pre 7 godina

Ne igra Rafa bolje vec Nole oscilira. Rafa je verovatno prosao svoj zenit forme. Onaj Rafa od pre bi imao mnogo vise sansi da dobije Noleta danas ali kada Nole igra svoj najbolji tenis onda mu nema ravnog. Nema tenisera koji ozbiljnije moze da ga ugrozi jer tada mecevi sa prvih 10 deluju kao da igra sa nekim 150-im. Licno mislim da Nole jos nije usao u sopstveni Zenit forme. Jos uvek dosta trazi od sebe, dosta forsira a motiv mu ne nedostaje. Mozda bas i to traganje i zelja da unapredi svoju igru nekada daju kontra efekat ali sam uveren da je to put ka uspehu i put ka najboljem, najuspesnijem, najtrofejnijem teniseru u istoriji tenisa.

fx

pre 7 godina

Nole častio Mareja za rođendan u finalu mastersa u Rimu.
Rafa slavi trideseti rođendan 03.juna, petak, na dan polufinala, pa se Toni ponadao da će i njega častiti istom merom. Što je Endi bolji prijatelj Noletu od Rafe? Pa jel' tako?

Navratilova

pre 7 godina

Ja da sam na Noletovom mestu poharao bi žensku svlačionicu ,kad se setim kako mu se Maša nudila i ona Paragvajka što koplje baca lele a on ništa . Šampion planete zaslužuje više žena oko sebe :)

ns

pre 7 godina

panteru,RAFA JE POCEO DA KORISTI TRAVU OPET,a beton mu je tvrd ...AJMO NOLE...pa da se setim opet pokojnog Koraća,i Bolta(novaka) i Getlina( RN)

Arthammer

pre 7 godina

(vesele devedesete, 27. maj 2016 10:09)

A šta ti treba? Njegov PIB? Bavi se košarkom (za tvoju informaciju) i otišao je kao trener za mlađe kategorije. Uglavnom, kreće se u sportskim krugovima.

Nebojša

pre 7 godina

Ja sam srećan što Nadal ponovo dobro igra to je dobro za tenis a i Novaka da ga drži naoštrenog što se tiče izjave slažem se da Nadal sada može da se takmiči sa Novakom ali dali može do pobede nisam siguran svakako najviše šansi će imati na šljaci tako da očekujem uzbudljivo polufinale.

Jelena

pre 7 godina

Jel vi imate neki kompleks od Federera ili šta je u pitanju? Tekst je o Toniju, Rafi i Novaku, a u 10 komentara se pominje Federer koji uopšte ne učestvuje na RG. Neverovatno!

Delije Čikago

pre 7 godina

Nažalost kao što sam i pretpostavio Rafa se potpuno vratio, ali vi ste prvi pričali kako vam je drago, i šta ćemo sad, e sad će Nole koji je u padu forme ako stigne do Rafe morati da igra kao Vavrinka protiv njega, znači meč života a i ako uspe biće iscrpljen za finale kao krpa, ali ok, volite dobar tenis pa nek pobedi bolji, pozdrav iz Pariza.

Kad covek non-stop igranjem samog sebe unisti

pre 7 godina

Toni Nadal, stric i trener Rafaela Nadala, kaže za B92 da je očigledno da je njegov nećak povratio samopouzdanje.

Nazalost u nevreme, bas kad ovaj nas gubi na samopouzdanju i igra samo jos drop sotove koje ne zna da igra. Na kraju ce biti da ce Nadal da prestigne Federera u broju osvojenih GS a ne nas drop sot Nole.

dominus

pre 7 godina

Može li jedno objašnjenje? Šta vam znači ta reč nećak???
Ako je od sestre sin= sestrić, pa valjda je logično da je od brata sin= bratić.

potterhead

pre 7 godina

Sve u svemu, mislim da je Rafa ponovo spreman da se ravnopravno nosi sa Novakom, Endijem i sa ostalim najboljim teniserima“.... Kakav šuk. A di je Rođa?

Jumko

pre 7 godina

Nazalost tesko! Vidim ovde velike strucnjake kako pisu da ce biti "gust" mec u 1/2 finalu... Strucnjaci, ovo nije ni blizu Rafe kakvog svi mi koji od ranije poznajemo tenis, znamo. Djokovic ako bude na ovom nivou kakvom "dominira" sada, pobedice Rafu bez problema!

Dormeo

pre 7 godina

Nadal jeste onaj stari, a vi se tešite kolko oćete, dok Novak igra slabije nego prošle god. a to što se vi nećete da vidite očigledno -vaša stvar. To da je Novak drao najbolojeg Nadala nešto ne znam. Da ne pominnjem pweriod od 2008 ndo 2010, a 2011. nije pobeđivqo najboljeg Nadla. Ako je su za vas "dranje" to što je Novak četr god. gubio u završnicama slemova(Finala RG 2012. i 2o14. polufinale RG 2013, finale Us open 2013.)e onda s eizvinjavam.No razumeme vas - lakše vam da se tešite i lupate gluposti.

Анархиста

pre 7 godina

Добар је Новак, али би тенис био мало занимљивији кад бисмо видели мало више ривалства.

Arthammer

pre 7 godina

Vidi se nešto drugo. A nezvanično se šuška u Španiji (informacija od prijatelja koji radi u Barseloni), da mu je ATP ponovo dozvolio da se dopinguje. Razloga za to ima dosta, a najveći je što je Federer već sasvim izvesno pred penzijom i što faktički u tenisu više nema neizvesnosti. Samim tim i interesovanje je (neračunajući nas u Srbiji), daleko manje. Jedini način da ATP ne izgubi profit je da se Nadalu omogući da ponovo bude u igri sa Đokovićem. Živi bili pa videli.

Dormeo

pre 7 godina

Nadal jeste onaj stari, a vi se tešite kolko oćete, dok Novak igra slabije nego prošle god. a to što se vi nećete da vidite očigledno -vaša stvar. To da je Novak drao najbolojeg Nadala nešto ne znam. Da ne pominnjem pweriod od 2008 ndo 2010, a 2011. nije pobeđivqo najboljeg Nadla. Ako je su za vas "dranje" to što je Novak četr god. gubio u završnicama slemova(Finala RG 2012. i 2o14. polufinale RG 2013, finale Us open 2013.)e onda s eizvinjavam.No razumeme vas - lakše vam da se tešite i lupate gluposti.

serbian girl

pre 7 godina

moze da se nosi sa Novakom, al ne i da ga pobedi :) Gledala sam Rafine meceve, bice tesko. Mada, mislim da Rafa nece ni stici do polufinala.

dominus

pre 7 godina

Može li jedno objašnjenje? Šta vam znači ta reč nećak???
Ako je od sestre sin= sestrić, pa valjda je logično da je od brata sin= bratić.

ns

pre 7 godina

panteru,RAFA JE POCEO DA KORISTI TRAVU OPET,a beton mu je tvrd ...AJMO NOLE...pa da se setim opet pokojnog Koraća,i Bolta(novaka) i Getlina( RN)

Kad covek non-stop igranjem samog sebe unisti

pre 7 godina

Toni Nadal, stric i trener Rafaela Nadala, kaže za B92 da je očigledno da je njegov nećak povratio samopouzdanje.

Nazalost u nevreme, bas kad ovaj nas gubi na samopouzdanju i igra samo jos drop sotove koje ne zna da igra. Na kraju ce biti da ce Nadal da prestigne Federera u broju osvojenih GS a ne nas drop sot Nole.

Delije Čikago

pre 7 godina

Nažalost kao što sam i pretpostavio Rafa se potpuno vratio, ali vi ste prvi pričali kako vam je drago, i šta ćemo sad, e sad će Nole koji je u padu forme ako stigne do Rafe morati da igra kao Vavrinka protiv njega, znači meč života a i ako uspe biće iscrpljen za finale kao krpa, ali ok, volite dobar tenis pa nek pobedi bolji, pozdrav iz Pariza.

Dzoni

pre 7 godina

Ali komentari tipa "Informacija od druga iz Barselone da se Rafa dopinguje".Vi ljudi stvarno postojite?Haha i ljudi koji na to udaraju pluseve jer im kompleksi nalazu da je to jedini nacin da Rafa dobije Novaka.Pa na Rolan Garosu ga je 6x pobjedio..Naravni da ima sansi.Novak je blagi favorit a Rafin povratak na 70% nekadasnjeg maksimuma je rezultat nevjeroovatnog rada.Vrijednijeg sportiste nema.Ali "drug iz Barselone mi kaze da mu ATP ponovo dozvoljava doping".Stvarno koliko neukih i intelektualno okrnjenih ljudi postoji.Tuga.

lik

pre 7 godina

novak je nervozan zaista , malo sexa uvek dobro dodje,pa čovek ni meso me jede , alkohol ne pije , porok ni jedan ,ventil nigde ,daj mu ga nole malo , kupi skup auto , provozaju se ,iskoristi svoje slobodno vreme drugačije, život je nama običnim smrtnicima rutina , tebi ne mora biti

Bill

pre 7 godina

Jeste, tacno je to. Bilo je neizvesnije nego inace, znamo to i bez Tonijeve izjave. Ali sam siguran da on zna da kada je Novak na svom maksimumu, ni Rafa, ni Rodja a kamoli Marej ne mogu da ocekuju trijumf. To je druga dimenzija. Nego, Nole je nesto nervozan u zadnje dve nedelje, cini mi se da ga stize pritisak oko RG. Nadam se da ce porazgovarati sa sobom i da ce resiti ubrzo jer je on vec veliki teniser sa ili bez RG, ako shvati na vreme to, pre ce nestati pritisak.

Navratilova

pre 7 godina

Ja da sam na Noletovom mestu poharao bi žensku svlačionicu ,kad se setim kako mu se Maša nudila i ona Paragvajka što koplje baca lele a on ništa . Šampion planete zaslužuje više žena oko sebe :)

Petar

pre 7 godina

Što se mene tiče kao navijača Novaka ja bih voleo da se Rafa vrati u staru formu, jer je i u toj svojoj najboljoj formi gubio od Novaka.
A u stvari istina je da Nadal nikada nije ni gubio formu i nivo igre, već je Novak podigao svoj.
Ali ljubomornim ''stručnjacima'' je lakše da pričaju kako je Nadal pao sa formom, bilo kakvo opravdanje, samo da ne priznaju da je Novak podigao svoju igru na još veći nivo.
Šta to Rafa radi lošije sad nego pre par godina? I dalje ima te spinove, i dalje udara balone,
uspeo je i hot dog da opali okrenut leđima i uzme poen. On igra sasvim ok, ali je Novak napredovao pa se čini kako Rafa igra slabije.

Čak Noris

pre 7 godina

Stvari kod mene stoje ovako:
Ja volim da Novak pobeđuje ali više volim da gledam dobar tenis. Zato, draže mi je da Rafa bude na vrhunskom nivou, pa čak i ako će to možda značiti da će on povremeno pobeđivati Novaka, jer će to značiti da ću gledati kvalitetan tenis njih dvojice.

Arthammer

pre 7 godina

(vesele devedesete, 27. maj 2016 10:09)

A šta ti treba? Njegov PIB? Bavi se košarkom (za tvoju informaciju) i otišao je kao trener za mlađe kategorije. Uglavnom, kreće se u sportskim krugovima.

Mrle

pre 7 godina

Na 2 seta mozda moze na silu. Na 3 sa Novakom nema sanse niko ako odigra Nole sa 60%. Svi su u padu forme osim Nisikorija i on je po meni sa Novakom u finalu. A Rafa se jeste popravio ali je daleko ova njegova igra od starog Nadala. Tako da ako neko ne odigra mec zivota protiv Novaka a on podbaci nema ko da ga dobije realno.

Vaše ime

pre 7 godina

Svesni ste vi da je Novak kompletniji teniser i da će do kraja karijere stići i prestići sve rekorde Nadala, a verovatno i Federera.
Rafa nije posustao već je Novak napredovao, to je činjenica.
Ako gledamo ovu filozofiju Tonija i mnogih drugih ''stručnjaka'' onda ispada da su Federer, Mari, Nadal, Vavrenka, i svi ostali teniseri na svetu izgubili svoju najbolju formu, pa je zato Novak prvi već 5 godina i osvaja skoro sve turnire.
Znači svi su pomalo posustali i umorni su, samo Novak nije, pa je zato on dominantan godinama i ima više bodova kao prvi od drugog i trećeg zajedno.
To što Nole živi tenis, što se pravilno hrani, što vežba, meditira, joga, rastezanje, na treningu daje sve od sebe; uopšte vodi jedan vojnički disciplinovan život, - to nema veze...
To što iz špage i defanzove pravi vinere, što ima najbolji ritern na svetu, što se uvek trudi da pobošlja svoju igru, čak je doveo i Bekera, čak i pobednički tim unapređuje, - to nema veze.
Najbolje da kaže kako ga je Rafa puštao sve ove godine, prosto to bi svima odgovaralo kao odgovor! ili izgovor da kažem?

fx

pre 7 godina

Evo Saša Ozmo mi šalje njihov razgovor, ekskluzivno.
Toni: Znaš da je Nole poklonio Endiju titulu na mastersu u Rimu za rođendan?
Rafa: Da, znam.
Toni: A tebi je u petak rođendan.
Rafa: Da, znam.
Toni: Sigurno će i tebi pokloniti isto, u polufinalu. Što si ti lošiji od Endija.
Rafa: E baš si se dobro setio, sad si mi podigao samopouzdanje.

Анархиста

pre 7 godina

Добар је Новак, али би тенис био мало занимљивији кад бисмо видели мало више ривалства.

Jumko

pre 7 godina

Nazalost tesko! Vidim ovde velike strucnjake kako pisu da ce biti "gust" mec u 1/2 finalu... Strucnjaci, ovo nije ni blizu Rafe kakvog svi mi koji od ranije poznajemo tenis, znamo. Djokovic ako bude na ovom nivou kakvom "dominira" sada, pobedice Rafu bez problema!

Stara skola

pre 7 godina

Kljucni momenat ovog RG-a je da je Rafa podigao formu a da je Nole u konstantnoj nervozi, jos od cetvrtfinala Madrida. Mislio sam da je nesto trenutno, ali izgleda da je nesto kompleksnije... Nadam se da gresim, ali ta nervoza bi mogla da donese prevagu na sternu Novakovih protivnika!!

Panter

pre 7 godina

Slažem se da Nadal može da parira Novaku na šljaci, definitivno je povratio samopouzdanje, a i to je njegova omiljena podloga. Nego šta ćemo sa betonom i travom ?

potterhead

pre 7 godina

Sve u svemu, mislim da je Rafa ponovo spreman da se ravnopravno nosi sa Novakom, Endijem i sa ostalim najboljim teniserima“.... Kakav šuk. A di je Rođa?

danix

pre 7 godina

Kad je strikan Toni poslije USO 2014 javno rekao da se raduje Novakovim porazima ja sam vidio da je to jedan strasno pokvaren covjek.
I siguran sam da je saucesnik u Rafinom dopingovanju,ako ne i glavni ideolog Rafine istorijske prevare cijelog teniskog svijeta.
Zasto strikan Toni,u ovom intervjju,nista ne rece o povredi koju,kako Rafa rece,vuce vec duzi period?
Ja im zelim,i njemu i Rafi,da sto prije odu na Majorku u svoju tenisku akademiju i neka sa sobom povedu doktora Fuentesa da zajedno stvaraju nove sportske asove.

Nebojša

pre 7 godina

Za koga li će Federer navijati u tom potencijalnom polufinalu za Novaka ili Nadala pošto će verovatno pobednik osvojiti titulu Novak bi tako osvojio sve slemove i 12 grenslem uz potencijal za još a Nadal 15 i tako prišao Fedexu na samo dva težak izbor za Fekija.

Jelena

pre 7 godina

Jel vi imate neki kompleks od Federera ili šta je u pitanju? Tekst je o Toniju, Rafi i Novaku, a u 10 komentara se pominje Federer koji uopšte ne učestvuje na RG. Neverovatno!

fx

pre 7 godina

Nole častio Mareja za rođendan u finalu mastersa u Rimu.
Rafa slavi trideseti rođendan 03.juna, petak, na dan polufinala, pa se Toni ponadao da će i njega častiti istom merom. Što je Endi bolji prijatelj Noletu od Rafe? Pa jel' tako?

Svete

pre 7 godina

Zbunjuje me ova prica, ponovo moze, vraca se, povratio je nesto sto je eto iz nekog razloga izgubio. Ja ovakve razloge, opravdanja, budalastine i spinovanja slusam samo od Nadala i likova iz njegovog tima, kada god on pocne da govori o izostancima i problema samo se setim da on uskoro puni 30.godina i da se priblizava 800toj pobedi u karijeri. Jedan ili dvojica igraca su u 30 imali toliko pobeda ! Naravno da igra bolje nego prosle godine ALI meni je tu zanimljiv njegov fizicki izgled, neka nego pogleda Nadala iz Australije i neka ga uporedi sa ovim danasnjim i da mi kaze da li je to isti covek, lici mi na nekog pubertetliju koji se razvija. Zbog takvih stvari nimalo me ne bi zacudili da posle Wimbledona kaze da je povredjen i da jednostavno ne ode na OI, nesto kao 2012....!

Arsenal Zvezda

pre 7 godina

nece moci da mu parira jednostavno Nole ga je toliko puta dobio u ovih 5 godina da mu skoro uvek fali hrabrosti protiv njega.Max jedan set moze da uzme

rafael nadal

pre 7 godina

Hm,da..zanimljiva tema za diskusiju.
Kao najvjerniji fan Rafe mogu reci sljedece..
Ocito je da Rafa igra bolje ,s vise slobode i samopouzdanja..
Ocito je da Nole igra nekako nervozno..
najvece pitanje je na kojem nivou ce biti Nole ako dodje do projektiranog polufinala..
Vrlo je jednostavno..
Rafa ne moze pobijediti Noleta ako ovaj igra na svom najboljem nivou,govorim o nivou otprije par mjeseci..
Rafa vise nikad nece biti onaj stroj ,kao npr.2008.,tako da o njegovom najvisem nivou nema smisla pricati..
moje misljenje je da je Nole previse dopustio Rafi u zadnjem mecu u Madridu,turniru gdje Rafa uvijek igra najlosije zbog vec opjevanih uvjeta za igru..
Tu je Rafa shvatio da vise nije toliko daleko od Noleta,stovise,imao je milijun sansi da prevagne na svoju stranu..
Sad on to koristi maksimalno i samopouzdanje raste..
Ako Nole ne bude igrao na bar 90% svojih mogucnosti,Rafa ce ga pobijediti u polufinalu..
Lijep pozz

Alexa

pre 7 godina

Ne igra Rafa bolje vec Nole oscilira. Rafa je verovatno prosao svoj zenit forme. Onaj Rafa od pre bi imao mnogo vise sansi da dobije Noleta danas ali kada Nole igra svoj najbolji tenis onda mu nema ravnog. Nema tenisera koji ozbiljnije moze da ga ugrozi jer tada mecevi sa prvih 10 deluju kao da igra sa nekim 150-im. Licno mislim da Nole jos nije usao u sopstveni Zenit forme. Jos uvek dosta trazi od sebe, dosta forsira a motiv mu ne nedostaje. Mozda bas i to traganje i zelja da unapredi svoju igru nekada daju kontra efekat ali sam uveren da je to put ka uspehu i put ka najboljem, najuspesnijem, najtrofejnijem teniseru u istoriji tenisa.

Stevan

pre 7 godina

Imao sam priliku da upoznam ovog coveka licno i prava je velicina. Toliko normalan, prizeman da sam ostao bez reci. Nemojte biti toliko zavidni i ljubomorni. Ovaj covek uvek bez problema pristaje da daje intervju za B92. Jedan od retkih, velikan. Respect!

gandra šajkaš

pre 7 godina

Gledao sam Rafu sa onim Argentincem i dosta je dobro izgledao,ali.....ritern mu je previše blag i nema dubinu. Servis nije uopšte brz već sa puno spina i loptica odskače dosta visoko što Rafi i odgovara. Ostalo je ok. Što se Novaka tiče on gori od želje. Zna da je tako blizu a tako daleko. Zato je i tako nervozan. Nadam se da će sve to prevazići i uzeti ove godine RG. Ako to uspe(a nadam se da hoće) samo nebo je njegova granica,niko ga više neće zaustaviti.

nbgdeki

pre 7 godina

Pa da, deciji trener kosarke ima informacije da se Rafa opet dopinguje. To je kao da kazes da vlasnik male prodavnice u kraju ima inkriminisuce podatke o Miskovicu jer se obojica bave biznisom. Seems legit

Arthammer

pre 7 godina

Druze, ti si klasican primer onoga sto se u psihijatriji zove F20...
(tytanus, 27. maj 2016 13:13)

Vidim ti si već upoznat i sa psihijatrijskim šiframa. Nek ti je sa srećom...

Nebojša

pre 7 godina

Ja sam srećan što Nadal ponovo dobro igra to je dobro za tenis a i Novaka da ga drži naoštrenog što se tiče izjave slažem se da Nadal sada može da se takmiči sa Novakom ali dali može do pobede nisam siguran svakako najviše šansi će imati na šljaci tako da očekujem uzbudljivo polufinale.

Navolijam protiv gluposti

pre 7 godina

@ (Arthammer, 27. maj 2016 09:49)

Da si imalo unačajniji izvan svog tela pa da te Nadal tuži, pitao bih te šta ćeš posle suđenja da doručkuješ! Da ne bude zabune, navijam za Đokovića i želim da uzme zlatno slem, ali ne shvatam ko takve kao ti "pušta na internet"!

arbitar

pre 7 godina

Koliko smo realni u procenama o sansama Djokovica i Nadala? Tesko je biti objektivan, narocito ako navijate za nekog od njih. Ja, naravno, navijam za Novaka i nisam u stanju bas da procenim kolika je Nadal pretnja. Zato odem na svetski poznate kladionice i vidim kako stvari stoje. Bukmejkeri zive od svojih procena, pa im treba verovati. Dakle, kvota da Djole osvaja je oko 1,75, dok je na Rafu oko 5,5. Priznajem, nisam ocekivao da je tolika razlika, ali mi je drago sto je tako. Ko je ubedjen da Nadal dobija ima lepu priliku da proba da uzme laku lovu. :-)

stoka

pre 7 godina

Hteo bi da predlozim Ivana Ljubicica, Rogerovog trenera za sagovornika, ako je ikako moguce da uradis interviju sa njim?
(zmt, 27. maj 2016 09:47)

Teško da je to moguće jer Ljubo nije u Parizu O_o

Farmakologija je cudo

pre 7 godina

(Arthammer, 27. maj 2016 09:49)

To sto ti i tvoj prijatelj (ako ga nisi izmislio?) uzimate nije doping, samo da znate.

S Y L A

pre 7 godina

Slažem se da Nadal može da parira Novaku na šljaci, definitivno je povratio samopouzdanje, a i to je njegova omiljena podloga. Nego šta ćemo sa betonom i travom ?
(Panter, 27. maj 2016 09:33)
Ja cu travu