Federer obožava kad Stan pobeđuje

Rodžer Federer i Stan Vavrinka, dvojica najboljih švajcarskih tenisera, još jednom su pokazali da imaju odličan odnos.

Izvor: ÐN

Utorak, 09.06.2015.

08:45

Default images
Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Vavrinka je u četvrtfinalu nedavno završenog Rolan Garosa ubedljivo pobedio Federera sa 3-0, ali to nije uticalo na njihovo prijateljstvo.

Stan je nekoliko dana kasnije osvojio titulu u Parizu, svoju drugu u karijeri, sjajnim trijumfom nad najboljim igračem planete Novakom Đokovićem.

„On je uvek srećan kada ja pobedim, to je istinska sreća. Uvek me podržava. Voli kada ja pobeđujem, obožava“, rekao je Vavrinka.

Iako je uvek bio veoma dobar, odnos Federera i Vavrinke doveden je u pitanje posle njihovog meča u polufinalu Završnog Mastersa u Londonu prošle godine. Tada je momak iz Bazela slavio posle velike borbe, ali se povredio i morao je da preda finale Novaku Đokoviću.

Susret u londonskoj „O2“ areni obeležio je i sukob Stana sa Rodžerovom suprugom Mirkom, koja ga je nazvala „plačljivkom“.

Ipak, problem je zbližio dvojicu Švajcaraca koji su nekoliko dana kasnije doneli prvu titulu svojoj zemlji u Dejvis kupu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

79 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: