Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 01.06.2015.

22:00

Dan X: Nišikori i opet dublovi

Trenutno smo u velikoj dobitnoj seriji, ali će svakim sledećim danom biti sve teže pogađati zbog neizvesnih mečeva.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Ponuda je ograničena, za utorak i veoma loša, pa ćemo se truditi da izvučemo najbolje.

Vi nam pomozite jer je u ovoj fazi turnira svaka pomoć dobrodošla.

Kei Nišikori – Žo-Vilfred Conga

Žo-Vilfred Conga mnogo puta tokom karijere dokazao je da obožava da igra na Rolan Garosu, a poslednja potvrda stigla je u vidu sjajne pobede nad Tomašom Berdihom. Međutim, Conga se sada sastaje sa Keijem Nišikorijem, jednim od favorita iz senke. Japanac igra sjajno u Parizu, prvi put se plasirao u četvtfinale i ne namerava tu da stane. Nije izgubio set u prethodna tri meča i važi za favorita i u ovom duelu.

Predlog: Pobeda Nišikorija.

Soler-Espinosa/Toro-Flor – Makarova/Vesnina

Druge favoritkinje za osvajanje Otvorenog prvenstva Francuske su Jekatarina Makarova i Elena Vesnina, a u trećem kolu savladale su sestre Rodionove. I Makarova i Vesnina su ispale u singl konkurenciji i sada imaju vremena da se koncentrišu na dubl. Protiv Anastasije i Arine nešto teže izašle su na kraj juče, pa bi duel sa Španjolkama mogao da bude nezgodan. Silvija Soler-Espinosa i Marija-Teresa Toro-Flor specijalistkinje su za šljaku, ali prema našim prognozama, ne mogu do trijumfa u ovom duelu.

Predlog: Pobeda Makarove i Vesnine.

Rožer/Tekau – Pospišil/Sok

Vasek Pospišil i Džek Sok odlično sarađuju otkad su počeli da igraju u dublu, što se videlo već na Vimbldonu prošle godine. Od tada, njih dvojica predstavljaju možda i najkonstantniji dubl na ATP Turu pored braće Brajan. Sada su im protivnici Rožer i Tekau protiv kojih važe za favorite, ali to treba tek da dokažu. Dobra stvar je što je Sok ispao od Nadala i sada će biti silno motivisan da što duže ostane u Parizu.

Predlog: Pobeda Pospišila i Soka.

Nikola Đukić (@NikolaDjukic43)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve