Nova vest
Tenis

Nedelja, 31.05.2015.

21:59

Dan IX: Alison Van Ujtvank i dublovi

Kako Rolan Garos odmiče tako smo i mi bolji, ali ne želimo da stanemo već da nastavimo da predlažemo dobitne parove.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Posle nekoliko vezanih pogodaka ponuda se dodatno otvorila jer su neki mečevi odloženi za ponedeljak, a mi smo izabrali neke zanimljive.

I ovoga puta je sa vama samo Nikola usled velikog posla koji Saša radi u Parizu – razumite nas, brzo će se on vratiti. U međuvremenu čitajte njegovu rubriku iz prestonice Francuske, ima super stvari.

Takođe, pomažite nam u komentarima, čitamo ih i više nego što možete da zamislite.

Alison Van Ujtvank – Andrea Micu

Nijedna od ove dve teniserke nije ni sanjala da će dogurati do druge nedelje Rolan Garosa, ali se i to dogodilo. Obe će napredovati za više desetina pozicija na WTA listi, pa je bilo veoma teško odlučiti na koga se kladiti. Naš glas ide Belgijanki, što zbog ličnih simpatija, što zbog nešto dopadljivijeg stila igre. Do sada su se sastale dva puta – trenutno je 1-1 u pobedama, a na šljaci je 2013. godine trijumfovala Van Ujtvank. Prema bukmejkerima, blaga favoritkinja je Rumunka, mada to ništa ne mora da znači.

Predlog: Pobeda Van Ujtvank.

Benčič/Sinjakova – Matek-Sends/Šafarova

Betani Mateks Sends i Lucije Šafarova osvojile su Australijan open, a na drugom Gren slemu sezone postavljene su za sedme nositeljke. Iako će im problem predstavljati što Čehinja igra u singlu protiv Marije Šarapove, protiv kombinacije Benčič/Sinjakova ne bi trebalo da imaju problema.

Predlog: Pobeda Matek-Sends i Šafarove.

Rodionova/Rodionova – Makarova/Vesnina

Druge favoritkinje za osvajanje Otvorenog prvenstva Francuske su Jekatarina Makarova i Elena Vesnina, a u trećem kolu ispred sebe imaće sestre Rodionove. I Makarova i Vesnina su ispale u singl konkurenciji i sada imaju vremena da se koncentrišu na dubl. Rodionove, Anastasija i Arina, jesu 15. nositeljke, ali prednost ide Ruskinjama.

Predlog: Pobeda Makarove i Vesnine.

Nikola Đukić (@NikolaDjukic43)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve