Nova vest
Tenis

Četvrtak, 28.05.2015.

22:00

Dan VI: Federer ubedljiv

Druga nedelja Rolan Garosa sve je bliža, pa je tako red da i mi malo povećamo uspešnost pogođenih parova koje predlažemo.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Ovoga puta spremili smo vam četiri nova, iako je ponuda nešto slabija – nadamo se da će biti dobitni.

Sve vaše predloge šaljite nam u komentarima, a mi ćemo svakako i njih „juriti“ na tiketima.

Gael Monfis – Pablo Kuevas

I jedan i drugi imali su težak meč u drugom kolu, ali su nekako uspeli da prođu dalje. S obzirom na to da će verovatno vući repove iz tih duela, možemo i sada očekivati oscilacije u igri.

Predlog: Monfis je bliži pobedi, ali pokušajte sa plus gemovima (38,5 granica).

Tomaš Berdih – Benoa Per

Istina je da će Per igrati pred domaćom publikom i da je u prvom kolu deklasirao Fonjinija, ali u njegovoj karijeri čest je slučaj “korak napred, natrag dva“. Sa druge strane, Berdih je obično siguran u ranoj fazi turnira kada igra sa slabijima od sebe.

Predlog: Pobeda Berdiha u tri seta, uz minus gemove (31,5 granica).

Saša Ozmo (ozmo_sasa)

Alize Korne – Mirjana Lučič-Baroni

Mirjana Lučič-Baroni napravila je najveće iznenađenje dosadašnjeg toka ženskog turnira eliminacijom treće nositeljke Simone Halep. Hrvatica je prethodno pobedila Loren Dejvis, pa je ove godine izjednačila najbolji rezultat na Rolan Garosu u karijeri. 33-godišnja veteranka igraće protiv domaće nade Alize Korne, koja uvek voli da nastupa na velikoj sceni. Korne je preživela duel prvog kola sa Robertom Vinči, da bi potom imala mnogo lakši posao protiv Rumunke Dulgeru. Očekuje se da devojka iz Nice i treću prepreku preskoči s obzirom na to da u ovim godinama, njena protivnica ne može toliko dugo da drži visok nivo igre.

Predlog: Pobeda Alize Korne.

Rodžer Federer – Damir Džumhur

Federer nije blistao u prva dva kola, ali je dalje prošao neokrnjen, pošto je na terenu proveo nešto više od tri i po sata. S druge strane, Džumhur je nastavio bajku u Parizu fenomenalnim trijumfom nad Markosom Bagdatisom u četiri seta. Pre toga imao je sreću da mu Mihael Južni preda meč prvog kola, ali u trećem nema mnogo šansi. Momak iz Bosne i Hercegovine priznao je da mu je Švajcarac teniski idol i sigurno će biti impresioniran protivnikom, ali i ispunjenim stadionom. Ne postoji razlog da Rodžer to ne iskoristi.

Predlog: Minus gemovi (granica 27,5).

Nikola Đukić (@NikolaDjukic43)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve