Nova vest
Tenis

Nedelja, 16.05.2010.

23:07

Nouni se udvara Voznijacki i/ili obrnuto?

Iako i dalje pobeđuju u gotovo svim anketama u kojima se bira najlepša teniserka današnjice, Ana Ivanović i Marija Šarapova dobile su ozbiljnu konkurentkinju, Karolinu Voznijacki. 19-godišnja Dankinja, osim što je veoma lepa, takođe je i izuzetno talentovana teniserka i nalazi se na trećem mestu na WTA listi.

Izvor: Nina Kolundžija

Autor:Nina Kolundžija

Default images

Pažnju je privukla još 2008. godine, a teniska javnost u Srbiji pamti je od meča u četvrtom kolu Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu kada je namučila u drugom setu našu Anu Ivanović.

Kćerka poljskih doseljenika u Dansku, potiče iz sportske porodice. Otac, koji je i trenira, bio je profesionalni fudbaler, a majka reprezentativka Poljske u odbojci.

Kako to obično biva u tenisu kada se pojavi mlada i lepa igračica, dolaze i sponzori. Mlada Karolina od prošlogodišnjeg Otvorenog prvenstva SAD nosi posebnu liniju Adidasa koju dizajnira Stela Mekartni.

Pogledajte nekoliko interesantnih detalja sa meča između Voznijacki i Viktorije Azarenke u kojima je mlada Dankinja u nekoliko navrata flertovala sa sudijom Kaderom Nounijem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Tenis

Ribakina se namučila, kraj za Žaber

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina plasirala se u četvrtfinale turnira u Štutgartu, pošto je pobedila 19. teniserku svera Ruskinju Veroniku Kudermetovu posle tri seta, 7:6, 1:6, 6:4.

Beta

18:42

12 h

U fokusu

Vidi sve