Samanta Stosur: „Samopouzdanje će mi pomoći protiv Serene“

Belgijanka Žistin Enan uspela je da napravi niz od 24 uzastopna trijumfa na Rolan Garosu, a na putu da zabeleži i 25. stala joj je Australijanka Samanta Stosur. Posle velike pobede i plasmana u četvrtfinale drugog Gren slema sezone Stosurova je bila poprilično mirna, a kaže da joj je to i cilj.

Izvor: JT

Ponedeljak, 31.05.2010.

23:45

Default images

Cilj mi je da ostanem mirna i da ne dozvolim da budem iznervirana ili da me emocije savladaju u bilo kom trenutku. Ipak, to nije uvek lako, ali sam ovoga puta dobro podnela situaciju, posebno kada sam povela, a onda i izgubila tu prednost. Borila sam se i zadržala kontrolu i mislim da mi je to pomoglo na putu do pobede“.

Australijanka je istakla da je osećaj posle pobede nad Enanovom bio fantastičan, ali da pre svega misli da je odigrala veoma dobro.

Mislim da od početka turnira igram veoma dobro. Meč treće runde je bio moj najbolji do sada, ali ovaj nema premca. Idem u četvrtfinale i da sam želela sve ovo poželela ne bih bila u boljoj poziciji. Pobeda nad Žistin mi daje veće samopouzdanje, ona je veliko dostignuće za mene, ali ništa još uvek nije gotovo“.

Stosurovu u borbi za plasman u polufinale očekuje duel sa najboljom teniserkom sveta Serenom Vilijams.

Jeste, ušla sam u polufinale, ali igram sa najboljom teniserkom na svetu. To samopouzdanje dobijeno iz meča sa Žistin će mi pomoći u pripremi za meč sa Serenom, a nadam se i tokom njega“, rekla je Samanta Stosur.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: