Ana i Rodžer - savršen par

Posetioci zvaničnog sajta Rolan Garosa najviše bi voleli da vide Anu Ivanović i Rodžera Federera u konkurenciji mešovitih parova. Visoko se kotiraju i Marija Šarapova i Novak Đoković. Naime, na zvaničnom sajtu drugog Gren slema sezone pokrenuta je debata o tome koga bi ljubitelji tenisa voleli da vide u paru na terenu. Zanimljivo je da su istakli kako u obzir dolaze i oni koji su već oženjeni ili udati.

Izvor: Nina Kolundžija

Utorak, 25.05.2010.

20:09

Default images

"Najglamurozniji par koji nam pada na pamet su svakako Andre Agasi i Štefi Graf, koji su venčani i imaju decu. Ko bi mogao da im bude rival? Hajde da se zabavimo sa ovim. U opticaju su i oni koji su u braku. Timovi koje mi predlažemo su: Rafael Nadal i Žistin Enan, odnosno Rodžer Federer i Ana Ivanović", stoji na sajtu Rolan Garosa.

Kako bi diskusiju učinili još zanimljivijom, objavljena je fotografija srpske teniserke i prvog reketa sveta, a u potpisu je stajalo „pokušaj famoznog francuskog poljupca“.



Anu Ivanović bi osim sa Federerom i Đokovićem voleli da vide i u dublu sa Rišarom Gaskeom iz Francuske ili Špancem Rafaelom Nadalom. Teniski fanovi su imali priliku da vide brojne paparaco fotografije lepe Beograđanke sa bivšim dečkom Fernandom Verdaskom, ali bi isto tako voleli nju i Španca da vide na istom delu terena.

Posetioci su se setili i čuvenih priča o romansi između Novaka Đokovića i Marije Šarapove. Naime, dvoje tenisera su povezivali još u septembru 2007. godine kada je Ruskinja bodrila srpskog igrača u finalu US Opena, a potom su nastavili druženje na brojnim zabavama.

Nisu izostavljene ni sestre Vilijams pa su tako Venus i Serena najčešće ’kombinovane’ sa Nadalom i Federerom. Oni koji su predlagali ove parove naglašavali su da je reč o savšenim dublovima samo na teniskom terenu.

Zanimljiva je i ruska kombinacija jednog od najpoželjnijih, doduše sada već bivših tenisera, Marata Safina i lepe Jelene Dementijeve.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: