Subota, 05.06.2010.

18:46

Dupla kruna za Nenada Zimonjića!

Nenad Zimonjić i Kanađanin Danijel Nestor osvojili su titulu na Rolan Garosu pobedivši u finalu branioce trofeja Čeha Dluhog i Indijca Paesa sa 2:0 – 7:5, 6:2.

Izvor: B92

Dupla kruna za Nenada Zimonjiæa! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

71 Komentari

Sortiraj po:

Wien

pre 13 godina

Sve cestitke majstore , prosto receno ti si sportista za primer (verujem da ni kao covek nisi puno drugaciji)koji bi mnogi trebali da slede ali istina je drugacija...Ipak od srca SVE NAJ NAJ...

ana ivanovic's fan

pre 13 godina

sta reci sem - RESPECT! nenad zimonic je definitivno nas najuspesniji teniser kome se, sasvim neopravdano, posvecuje najmanja paznja u srbiji. bravo, majstori!

impresionirana

pre 13 godina

Profesionalizam, ozbiljan pristup tenisu, kontinuirani rad, umerenost u ponasanju... Logican rezultat toga je visegodisnji niz konstantnih uspeha. Sve cestitke Zikiju, Nestoru i Katarini i hvala na svemu!

svaka cast

pre 13 godina

Svaka cast za Zimonjica. 37. titula!
Ali sta tek reci za Nestora? 69 titula. Pa sa takvom brojkom se ni Federer ne moze pohvaliti. Nestor je u svojoj karijeri osvojio sve sto se moglo osvojiti. Sva 4 gren slema, zavrsni turnir, zlato na OI, titule na svim postojecim mastersima... Ne znam da li je jos nekom teniseru tako nesto poslo za rukom, ali mislim da je ovo rekord nad rekordima. Pitam se posle svega toga odakle mu jos uvek motivacija da igra.

Nikola

pre 13 godina

Za neke sto se pitaju zasto u anketi o osvajacima turnira nasi ljudi retko glasaju za Zimonjica: zato sto se PODRAZUMEVA da ce on najverovatnije osvojiti turnir. Ko ce prijatno iznenaditi moze se traziti medju drugim teniserima, a za Zikija je to postala rutina odavno.

slavica

pre 13 godina

B R A V O!!!!!
CESTITAM NA POBEDI, NA BORBENOSTI.
NENADU VELIKO HVALA ZA SVE STO JE UCINIO A SAMIM TIM SRBIJU PREDSTAVIO NA NAJBOLJI, NACIN KROZ SEBE.

SVAKA CAST.

ZA PONOS OVOJ ZEMLJI!!!

king kong

pre 13 godina

Mogli ste bar da napišete ko su igrači koji su uradili ovo što i Ziki, a to je da su uzeli i miks i dubl na jednom grand selmu. Pretpostavljam da ih nema mnogo i da su u opticaju imena kao što su Bili Džin King, Martina Navratilova, sestre Vilijams, Mekinro i braća Brajen. Ako neko zna podatak, onda neka napiše. Unapred hvala.

Radmila

pre 13 godina

Bravo za Nenada!!! Iskrene cestitke!!!
Interesantno je napomenuti da se skoro nigde ne spominje da je Daniel Nestor rodjen u Beogradu kao Danijel Nestorovic. Dosao je u Kanadu kao mali decak.
Tacno je da se takmici pod kanadskom zastavom, ali je neobicno da u srpskoj stampi nisam nigde procitala podatke koje sam navela.

U svakom slucaju cestitam najboljem srpskom dublu!

Sasha

pre 13 godina

Neverovatni su ovi momci. Na izuzetan nacin dizu rejting srpskog tenisa u tour/u.To vam iz licnog iskustva potvrdjujem. Svaka cast momci! Pozdrav iz Pariza.

Ceca

pre 13 godina

Ovaj nas velikan skromne pojave zasluzuje divljenje, postovanje i daj Boze da postane uzor srpskoj deci. Nije neurotican, nije nevaspitan, ne place kad izgubi (to je srecom retko). Zimonju za sportistu godine! Ali, on se ne vidja u drustvu politicara i ostalih "vipovaca." Ipak je sve to oko izbora samo biznis.

Sale

pre 13 godina

Sve cestitke sjajnom paru Nestor-Zimonjic. Dubl je stvarno poseban sport. Mnogo mi se svidja. Potrebni su strasni refleksi. Uglovi (zbog velicine terena) su jos ostriji.

Ena

pre 13 godina

E moj Nenade, šta ti sve treba da uradiš da bi dobio veći broj komentara! U svakom slučaju, čestitam ti na skromnosti i vrednom radu, što je i rezultiralo ovakvim uspesima. Čestitke i tvojim partnerima, naravno.Želim ti samo najbolje u budućnosti.

D.Micevic

pre 13 godina

Sve cestitke Nenadu, Katarini i Danijelu na osvojenim titulama.Za ljubitelje teniske istorije i statistike Nenad Zimonjic je, sa osvojene 2 titule na Rolan Garosu ove godine, dosegao brojku od sedam(7) gran slem titula cime je ubjedljivo drugi na vjecnoj listi svih Jugoslovena koji su se ikad okitili gran slem titulom. Na ovoj listi prva je jos uvijek Monika SELES sa 9 titula (svih 9 u singlu), drugi je Nenad Zimonjic sa 7 (3 u muskom dublu, 4 u miksu), treca je Kata Srebotnik sa 4 miks-titule, dok je cetvrta Mima Jausovec sa 2 osvojena Rolan Garosa, 1 u singlu i 1 u dublu. Na ovoj listi svih jugoslovenskih osvajaca gran slem turnira nalazi se jos 9 imena, no svi oni(barem do sada)nemaju vise od jednog gran slema. Na ovoj listi se jos nalaze: Dragutin Mitic (prvi Jugosloven, osvajac gran slema, Rolan Garos 1938, mjesoviti dubl),Nikola Pilic (1 muski dubl), Slobodan Zivojinovic(1 muski dubl), Iva Majoli (1 singl), Mirjana Lucic(1 zenski dubl), Goran Ivanisevic (1 singl), Jelena Jankovic(1 miks), Novak Djokovic(1 singl) i Ana Ivanovic (1 singl)Znam da ce mnogi reci da singl i dubl u tenisu nisu za uporediti, no pravi ljubitelji tenisa i te kako pamte i velike dubl-sampione! Stoga jos jednom najiskrenije cestitke nasim osvajacima Rolan Garosa u dublu ove godine!
PS. Na gore pomenutoj listi nalaze se samo oni igraci/igracice koji su (barem malo) igrali pod zastavom Jugoslavije, odnosno zastavom jedne od drzava nastalih njenom raspadom. Na listi stoga nema Nestora koji, mada rodjen u Beogradu, cijelu karijeru igra za Kanadu.

Beogradjanka

pre 13 godina

Bravooooo sampioniii....!!!...pogotovo Zimonicu...dve titule u dve konkurencije na GS...svaka cast!!!hocemo docek ispred Skupstine!!!!!....
Puno srece Noletu,Jeci,Zikiju,Viktoru i Janku u nastavku sezone...:)

Vojvodjanin

pre 13 godina

"Bravo, Nenade i Danijele! Nenade, molim te nauči ove naše tenisere i teniserke da serviraju."

i dodao bih jos: " I nauci ih skromnosti, odanosti, koncentracije i borbe do poslednjeg daha!"

Cestitke iz srca! Uspeh za postovanje i divljenje!

toper hido

pre 13 godina

Slazem se da Zimonjic treba da ide u najuzi izbor za sportistu godine i to ne samo zbog ovih silnih titula koje osvaja iz nedelje u nedelju, vec i zbog svega onog sto je tome prethodilo. Iz kog je minusa ovaj covek krenuo u najgorim godinama u ovoj zemlji ne za tenis nego za goli zivot. Igrao Davis cup za ovu zemlju u svim mogucim i nemogucim uslovima, pametno vodio svoju karijeru i konacno stigao do ovih rezultata, siguran sam bez icije pomoci. Zasluzio je sve ovo sto sada osvaja i zelim mu jos mnogo titula i zdravlja pre svega. SVAKA CAST!

jota

pre 13 godina

Cestitka Nestoru i Zimonjicu na osvojenoj tituli na RG.
Zimonjicu duboki respekt i postovanje kao velikom sportisti, coveku, roditelju i uzoru svoj deci u Srbiji kako se ponasa pravi amasador svoje zemlje.
I simpaticnoj Slovenik Srebotnik postovanje i sve simpatije, ali pored sestara Vilijams se nije moglo do titule.
Pohvale i B 92 na dosledno ispracenom, vec na izmaku RG, u nadi da cete to i ubuduce ciniti istim kvalitetom.

lev

pre 13 godina

Nenad Zimonjic je svakako najveci popednik ovogodisnjeg Roland Garros-a. Nadam se da ce drzava znati da ceni vrhunske sportiste i da ce i pored sjajnih uspeha ostalih nasih tenisera Srbija uvideti ko je najlepsi primer vrhunskog sportiste.
Za sve one koji zive u Kanadi, a rodjeni su u SFRJ ove dve pobede jos vise znace.

Zlaja

pre 13 godina

Ovo je Ziki postala rutina:TI OSVAJAS TURNIRE A MI SE RADUJEMO I SALJEMO KOMENTARE PODRSKE I ZAHVALA!
Sta reci osim BRAVO,BRAVO,BRAVO ZIKI MAJSTORE!

Danas si i napisao novu stranicu istorije srpskog tenisa a i sire:2 TITULE NA JEDNOM GS-mu!? I sta jos reci osim a da vec nije?Tesko!
Zelim samo da napomenem nesto sto me kod tebe fascinira cak i vise od teniskih rezultata a to je:
S K R O M N O S T ! -osobina samo najvecih asova u bilo kom sportu.Toga nema ni po svetu nesto mnogo a u Srbiji u retkim tragovima!U srpskom tenisu,osim tebe, ni slucajno!
Dakle,dolazi Vimbldon a ti si tu na svom terenu.Ajde da ne kvarimo rutinu: TI GA PO TRECI PUT OSVOJI A MI CEMO KAO I DO SADA DA TE PODRZIMO!
Eto,ljudino,toliko.Svaka sreca i ziv bio
Naravno sve cestitke i Nestoru

Boka

pre 13 godina

Najbolji dubl sveta. Bilo je lepo gledati ovo finale, odlicna igra Nestora i Zimonjica, sportsko ponasanje i naseg dubla i njihovih protivnika, a tek mali navijaci u publici.....

Djoksa

pre 13 godina

Svaka cast Zimonjicu i Nestoru!Jedan je vatra(Zimonjic) a drugi je led(Nestor) ali zajedno cine nepobedivi tandem!Najvaznije da se dubl partneri"nadju".Zimonja ga je nasao,valjda nece Nestoru dosaditi tenis jos par godina.

azira

pre 13 godina

svaka im čast. bilo bi kul da umesto zimonjića za najboljeg sportistu godine, postave obojicu za najbolji tim. :D ipak je nestor pomalo naški :D.

P.K.

pre 13 godina

Zimonja legendo.Proslavi zemlju svoju i rod svoj. Hvala na hladnokrvnost, borbenosti , mudrosti i divnom sportskom drzanju. Zasluzujes najvise pohvale koje je dobio i jedan sportista Srbije.Vjerujem da ce se tvoji beogradjani sjetiti da te docekaju ispred Skupstine kad jos jedan trofej doneses. Zasluzio si. Bravo majstore!!!.

Vladan R

pre 13 godina

Cestitke za obojcu, a Zikiju dodatne cestitke zbog pethodno osvojenog trofeja u miksu. Podatak da su osvojili, u svega tri godine koliko su zajedno, cak 21 trofej u 24 finala, ukazuje na to koliko su uspena kombinacija (Zimonjic vise od pola, Nestor skoro trecinu svih osvojenih trofeja u karijeri). Stoga mozemo samo da zalimo zasto ranije nisu poceli da igraju zajedno. Ruku na srce Nestor-Knowles su vise od decenije takodje cinili sjajan par, ali mislim da je Nestor-Zimonjic jos bolji par, jer su prosecno po godini osvajali vise trofeja, odnosno ako gledamo najvece , odnosno GS, za tri godine su osvojili tri , tj isto koliko je prvopomenuti par osvojio za 10tak godina zajednickog igranja.

Dusan

pre 13 godina

Bravo Ziki.Ti si najveca legenda srpskog tenisa ikada.Nikad ti ne dosadi tenis i nisu ti vazne pare vec samo slava i da budes legenda.To je pristup pravog sampiona.Cestitke i za Nestora.

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Bravo majstore, svaka cast!!! Pokazao si kako se igra tenis i kako se bori. I ovi nasi "veliki" igraci i igracice imaju sta da nauce od tebe. Jos jednom bravo.

DoubleW

pre 13 godina

Nenad Zimonjic

Uze Ziki reket svoj
pa krenu na teniski boj,

Prvo-drugo kolo ko od sale,
jer Ziki ne pravi skandale.

Kubot se uplasi za zivot svoj,
kada Ziki odservira svoj.

Finale vec je na vidiku,
sa druge strane braca Brajan vode bitku.

U finalu Ziki malo umori ruku,
ali braca placu od muku.

bojan

pre 13 godina

Lagano da pokažemo koje prva teniska sila sveta...2 titule..jedno polufinale i jedno 1/4 finale.....Ide nam tenis i to ti je...kao i vaterpolo,košarka,odbojka,fudbal,plivanje,streljaštvo, kuglanje...SRBIJA DOMINIRA...

Dylan Dog

pre 13 godina

Bravo za Nenada i Danijela!

Našem kolekcionaru trofeja fale još USO i AO u muškom dublu i W i USO u miksu.
Sasvim je očigledno da Katarina i Danijel jesu dubl partneri koji Nenadu nabolje "leže".

Još jednom sve čestitke i idemo u nove pobede!

Vuk

pre 13 godina

Bravo momci.Vi ste nas ponos i dika,pravi teniseri a ne manekeni.Pokazali ste i dokazali kako se to radi.Puno,puno srece usledecim turnirima.ZIVELI!!!!!!!

lazar/britanija

pre 13 godina

sta reci, osim jedno veliko bravo nenadu (31. titula). verovatno i ja nisam svestan kakvog bisera od sportiste mi imamo a jos veceg coveka. naravno sve cestitke danijelu, fenomelan teniser (69. titula). dosta puta sam citao kako je dubl-tenis slabo popracen, to i jeste tako, ali ako se uzme u obzir koliko je "samo" nenad evrica (50.000€ u miksu i 160.000€ u dublu) zaradio za ove dve nedelje, moze se doci do zakljucka da i nije toliko lose. npr. nas novak je za poraz u 1/4-u kesirao "samo" 140.000€. ali dobro, ovo verovatno je malo manje vazno u ovom trenutku. jos jednom bravo nenade&danijele.

ps. stvarno bi bilo lepo da nenad dobije sansu i bori se za "naslov" SPORTISTA GODINE, jer je on po mom misljenju vec za evo nepunih sest meseci to vec zasluzijo!

celalionac

pre 13 godina

Kada cemo vise da dodjemo sebi i da ovoga coveka - SRBINA svrstamo u red i ostalih teniskih velicina. Covek je NAJBOLJI svetski dubl igrac sa osvojehih 20-30 turnira.
Pa pored Novaka i Ane ( koja poslednjih 2 godine ne moze da se sastavi sa loptom) i njega kao Beogradjanine pozovemo na svecano otvaranje avalskog tornja. On je svojim ponasanjem na terenu i van njega predstatljao nasu zemlju za desetku i neko priznanje i ljudsko postovanje van svake sumnje zasluzije.
Ali kod Srba je to tako treba, pa nedaj boze nesto da mu se desi neka nesreca pa da ne moze vise da igra ,a m da mu se 7 dana svi kao klanjamo pa na kraju da ga svi lepo zaboravimo i da ode u legendu.

Zimonja Legendo ti si nas ponos i hvala ti ljudino na svemu

VanjaRF

pre 13 godina

Za njega, naravno, nema doceka ispred Skupstine.
Ma da, on je daleko ispod ostalih nasih tenisera...
Ccc -.-
Ziki, LEGENDO, hvala ti na svemu!!!

no1

pre 13 godina

steta sto slobodan zivojinovic i nenad zimonjic nisu ista generacija, oni bi 10 godina drzali pol-poziciju u dublu! cak mislim, ako se dobro secam da je i boba bio neko vreme broj jedan u dublu! jos jednom sve cestitke nenadu i danijelu!

zoran montpellier

pre 13 godina

Prvo bih zeleo da cestitam Zimonjicu i Nestoru na osvojenom trofeju (nezna se vise broj).Zeleo bih takodje da pozovem nase ljubitelje tenisa da se malo vise manifestuju jer jako je malo komentara za ovako velike igrace.Svaka cast Nenade ti si nas ponos.

Maksa

pre 13 godina

Pred svaki grand slam na ovom sajtu se organizuje anketa ko ce od nasih tenisera najdalje stici i Ziki je skoro uvek tek treci ili cetvrti na toj listi po broju glasova iza nekih tenisera koji su bili trenutni hit pre jedno 2 godine, a sad su samo prosecni igraci i nista vise. Nenad Zimonjic je najbolji u onome sto radi, a to je dubl i od njega ne mozemo da ocekujemo nista manje od titula, a svojim ponasanjem i igrom je zasluzio da mu se svi divimo. Svaka cast Ziki na ovome sto radis i zelim ti da nas jos dugo vremena radujes novim uspesima!
P.S. Kad bude bila anketa pred Vimbldon glasajte za Nenada, jer je sigurica da ce on najdalje da ode, a nadam se da ce i treci put zaredom da pobedi!

celalionac

pre 13 godina

Kada cemo vise da dodjemo sebi i da ovoga coveka - SRBINA svrstamo u red i ostalih teniskih velicina. Covek je NAJBOLJI svetski dubl igrac sa osvojehih 20-30 turnira.
Pa pored Novaka i Ane ( koja poslednjih 2 godine ne moze da se sastavi sa loptom) i njega kao Beogradjanine pozovemo na svecano otvaranje avalskog tornja. On je svojim ponasanjem na terenu i van njega predstatljao nasu zemlju za desetku i neko priznanje i ljudsko postovanje van svake sumnje zasluzije.
Ali kod Srba je to tako treba, pa nedaj boze nesto da mu se desi neka nesreca pa da ne moze vise da igra ,a m da mu se 7 dana svi kao klanjamo pa na kraju da ga svi lepo zaboravimo i da ode u legendu.

Zimonja Legendo ti si nas ponos i hvala ti ljudino na svemu

Dylan Dog

pre 13 godina

Bravo za Nenada i Danijela!

Našem kolekcionaru trofeja fale još USO i AO u muškom dublu i W i USO u miksu.
Sasvim je očigledno da Katarina i Danijel jesu dubl partneri koji Nenadu nabolje "leže".

Još jednom sve čestitke i idemo u nove pobede!

VanjaRF

pre 13 godina

Za njega, naravno, nema doceka ispred Skupstine.
Ma da, on je daleko ispod ostalih nasih tenisera...
Ccc -.-
Ziki, LEGENDO, hvala ti na svemu!!!

lazar/britanija

pre 13 godina

sta reci, osim jedno veliko bravo nenadu (31. titula). verovatno i ja nisam svestan kakvog bisera od sportiste mi imamo a jos veceg coveka. naravno sve cestitke danijelu, fenomelan teniser (69. titula). dosta puta sam citao kako je dubl-tenis slabo popracen, to i jeste tako, ali ako se uzme u obzir koliko je "samo" nenad evrica (50.000€ u miksu i 160.000€ u dublu) zaradio za ove dve nedelje, moze se doci do zakljucka da i nije toliko lose. npr. nas novak je za poraz u 1/4-u kesirao "samo" 140.000€. ali dobro, ovo verovatno je malo manje vazno u ovom trenutku. jos jednom bravo nenade&danijele.

ps. stvarno bi bilo lepo da nenad dobije sansu i bori se za "naslov" SPORTISTA GODINE, jer je on po mom misljenju vec za evo nepunih sest meseci to vec zasluzijo!

Maksa

pre 13 godina

Pred svaki grand slam na ovom sajtu se organizuje anketa ko ce od nasih tenisera najdalje stici i Ziki je skoro uvek tek treci ili cetvrti na toj listi po broju glasova iza nekih tenisera koji su bili trenutni hit pre jedno 2 godine, a sad su samo prosecni igraci i nista vise. Nenad Zimonjic je najbolji u onome sto radi, a to je dubl i od njega ne mozemo da ocekujemo nista manje od titula, a svojim ponasanjem i igrom je zasluzio da mu se svi divimo. Svaka cast Ziki na ovome sto radis i zelim ti da nas jos dugo vremena radujes novim uspesima!
P.S. Kad bude bila anketa pred Vimbldon glasajte za Nenada, jer je sigurica da ce on najdalje da ode, a nadam se da ce i treci put zaredom da pobedi!

bojan

pre 13 godina

Lagano da pokažemo koje prva teniska sila sveta...2 titule..jedno polufinale i jedno 1/4 finale.....Ide nam tenis i to ti je...kao i vaterpolo,košarka,odbojka,fudbal,plivanje,streljaštvo, kuglanje...SRBIJA DOMINIRA...

Vladan R

pre 13 godina

Cestitke za obojcu, a Zikiju dodatne cestitke zbog pethodno osvojenog trofeja u miksu. Podatak da su osvojili, u svega tri godine koliko su zajedno, cak 21 trofej u 24 finala, ukazuje na to koliko su uspena kombinacija (Zimonjic vise od pola, Nestor skoro trecinu svih osvojenih trofeja u karijeri). Stoga mozemo samo da zalimo zasto ranije nisu poceli da igraju zajedno. Ruku na srce Nestor-Knowles su vise od decenije takodje cinili sjajan par, ali mislim da je Nestor-Zimonjic jos bolji par, jer su prosecno po godini osvajali vise trofeja, odnosno ako gledamo najvece , odnosno GS, za tri godine su osvojili tri , tj isto koliko je prvopomenuti par osvojio za 10tak godina zajednickog igranja.

D.Micevic

pre 13 godina

Sve cestitke Nenadu, Katarini i Danijelu na osvojenim titulama.Za ljubitelje teniske istorije i statistike Nenad Zimonjic je, sa osvojene 2 titule na Rolan Garosu ove godine, dosegao brojku od sedam(7) gran slem titula cime je ubjedljivo drugi na vjecnoj listi svih Jugoslovena koji su se ikad okitili gran slem titulom. Na ovoj listi prva je jos uvijek Monika SELES sa 9 titula (svih 9 u singlu), drugi je Nenad Zimonjic sa 7 (3 u muskom dublu, 4 u miksu), treca je Kata Srebotnik sa 4 miks-titule, dok je cetvrta Mima Jausovec sa 2 osvojena Rolan Garosa, 1 u singlu i 1 u dublu. Na ovoj listi svih jugoslovenskih osvajaca gran slem turnira nalazi se jos 9 imena, no svi oni(barem do sada)nemaju vise od jednog gran slema. Na ovoj listi se jos nalaze: Dragutin Mitic (prvi Jugosloven, osvajac gran slema, Rolan Garos 1938, mjesoviti dubl),Nikola Pilic (1 muski dubl), Slobodan Zivojinovic(1 muski dubl), Iva Majoli (1 singl), Mirjana Lucic(1 zenski dubl), Goran Ivanisevic (1 singl), Jelena Jankovic(1 miks), Novak Djokovic(1 singl) i Ana Ivanovic (1 singl)Znam da ce mnogi reci da singl i dubl u tenisu nisu za uporediti, no pravi ljubitelji tenisa i te kako pamte i velike dubl-sampione! Stoga jos jednom najiskrenije cestitke nasim osvajacima Rolan Garosa u dublu ove godine!
PS. Na gore pomenutoj listi nalaze se samo oni igraci/igracice koji su (barem malo) igrali pod zastavom Jugoslavije, odnosno zastavom jedne od drzava nastalih njenom raspadom. Na listi stoga nema Nestora koji, mada rodjen u Beogradu, cijelu karijeru igra za Kanadu.

toper hido

pre 13 godina

Slazem se da Zimonjic treba da ide u najuzi izbor za sportistu godine i to ne samo zbog ovih silnih titula koje osvaja iz nedelje u nedelju, vec i zbog svega onog sto je tome prethodilo. Iz kog je minusa ovaj covek krenuo u najgorim godinama u ovoj zemlji ne za tenis nego za goli zivot. Igrao Davis cup za ovu zemlju u svim mogucim i nemogucim uslovima, pametno vodio svoju karijeru i konacno stigao do ovih rezultata, siguran sam bez icije pomoci. Zasluzio je sve ovo sto sada osvaja i zelim mu jos mnogo titula i zdravlja pre svega. SVAKA CAST!

Vuk

pre 13 godina

Bravo momci.Vi ste nas ponos i dika,pravi teniseri a ne manekeni.Pokazali ste i dokazali kako se to radi.Puno,puno srece usledecim turnirima.ZIVELI!!!!!!!

DoubleW

pre 13 godina

Nenad Zimonjic

Uze Ziki reket svoj
pa krenu na teniski boj,

Prvo-drugo kolo ko od sale,
jer Ziki ne pravi skandale.

Kubot se uplasi za zivot svoj,
kada Ziki odservira svoj.

Finale vec je na vidiku,
sa druge strane braca Brajan vode bitku.

U finalu Ziki malo umori ruku,
ali braca placu od muku.

zoran montpellier

pre 13 godina

Prvo bih zeleo da cestitam Zimonjicu i Nestoru na osvojenom trofeju (nezna se vise broj).Zeleo bih takodje da pozovem nase ljubitelje tenisa da se malo vise manifestuju jer jako je malo komentara za ovako velike igrace.Svaka cast Nenade ti si nas ponos.

Zlaja

pre 13 godina

Ovo je Ziki postala rutina:TI OSVAJAS TURNIRE A MI SE RADUJEMO I SALJEMO KOMENTARE PODRSKE I ZAHVALA!
Sta reci osim BRAVO,BRAVO,BRAVO ZIKI MAJSTORE!

Danas si i napisao novu stranicu istorije srpskog tenisa a i sire:2 TITULE NA JEDNOM GS-mu!? I sta jos reci osim a da vec nije?Tesko!
Zelim samo da napomenem nesto sto me kod tebe fascinira cak i vise od teniskih rezultata a to je:
S K R O M N O S T ! -osobina samo najvecih asova u bilo kom sportu.Toga nema ni po svetu nesto mnogo a u Srbiji u retkim tragovima!U srpskom tenisu,osim tebe, ni slucajno!
Dakle,dolazi Vimbldon a ti si tu na svom terenu.Ajde da ne kvarimo rutinu: TI GA PO TRECI PUT OSVOJI A MI CEMO KAO I DO SADA DA TE PODRZIMO!
Eto,ljudino,toliko.Svaka sreca i ziv bio
Naravno sve cestitke i Nestoru

Dusan

pre 13 godina

Bravo Ziki.Ti si najveca legenda srpskog tenisa ikada.Nikad ti ne dosadi tenis i nisu ti vazne pare vec samo slava i da budes legenda.To je pristup pravog sampiona.Cestitke i za Nestora.

no1

pre 13 godina

steta sto slobodan zivojinovic i nenad zimonjic nisu ista generacija, oni bi 10 godina drzali pol-poziciju u dublu! cak mislim, ako se dobro secam da je i boba bio neko vreme broj jedan u dublu! jos jednom sve cestitke nenadu i danijelu!

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Bravo majstore, svaka cast!!! Pokazao si kako se igra tenis i kako se bori. I ovi nasi "veliki" igraci i igracice imaju sta da nauce od tebe. Jos jednom bravo.

Ceca

pre 13 godina

Ovaj nas velikan skromne pojave zasluzuje divljenje, postovanje i daj Boze da postane uzor srpskoj deci. Nije neurotican, nije nevaspitan, ne place kad izgubi (to je srecom retko). Zimonju za sportistu godine! Ali, on se ne vidja u drustvu politicara i ostalih "vipovaca." Ipak je sve to oko izbora samo biznis.

Boka

pre 13 godina

Najbolji dubl sveta. Bilo je lepo gledati ovo finale, odlicna igra Nestora i Zimonjica, sportsko ponasanje i naseg dubla i njihovih protivnika, a tek mali navijaci u publici.....

lev

pre 13 godina

Nenad Zimonjic je svakako najveci popednik ovogodisnjeg Roland Garros-a. Nadam se da ce drzava znati da ceni vrhunske sportiste i da ce i pored sjajnih uspeha ostalih nasih tenisera Srbija uvideti ko je najlepsi primer vrhunskog sportiste.
Za sve one koji zive u Kanadi, a rodjeni su u SFRJ ove dve pobede jos vise znace.

jota

pre 13 godina

Cestitka Nestoru i Zimonjicu na osvojenoj tituli na RG.
Zimonjicu duboki respekt i postovanje kao velikom sportisti, coveku, roditelju i uzoru svoj deci u Srbiji kako se ponasa pravi amasador svoje zemlje.
I simpaticnoj Slovenik Srebotnik postovanje i sve simpatije, ali pored sestara Vilijams se nije moglo do titule.
Pohvale i B 92 na dosledno ispracenom, vec na izmaku RG, u nadi da cete to i ubuduce ciniti istim kvalitetom.

Djoksa

pre 13 godina

Svaka cast Zimonjicu i Nestoru!Jedan je vatra(Zimonjic) a drugi je led(Nestor) ali zajedno cine nepobedivi tandem!Najvaznije da se dubl partneri"nadju".Zimonja ga je nasao,valjda nece Nestoru dosaditi tenis jos par godina.

Beogradjanka

pre 13 godina

Bravooooo sampioniii....!!!...pogotovo Zimonicu...dve titule u dve konkurencije na GS...svaka cast!!!hocemo docek ispred Skupstine!!!!!....
Puno srece Noletu,Jeci,Zikiju,Viktoru i Janku u nastavku sezone...:)

Vojvodjanin

pre 13 godina

"Bravo, Nenade i Danijele! Nenade, molim te nauči ove naše tenisere i teniserke da serviraju."

i dodao bih jos: " I nauci ih skromnosti, odanosti, koncentracije i borbe do poslednjeg daha!"

Cestitke iz srca! Uspeh za postovanje i divljenje!

Sale

pre 13 godina

Sve cestitke sjajnom paru Nestor-Zimonjic. Dubl je stvarno poseban sport. Mnogo mi se svidja. Potrebni su strasni refleksi. Uglovi (zbog velicine terena) su jos ostriji.

Ena

pre 13 godina

E moj Nenade, šta ti sve treba da uradiš da bi dobio veći broj komentara! U svakom slučaju, čestitam ti na skromnosti i vrednom radu, što je i rezultiralo ovakvim uspesima. Čestitke i tvojim partnerima, naravno.Želim ti samo najbolje u budućnosti.

Sasha

pre 13 godina

Neverovatni su ovi momci. Na izuzetan nacin dizu rejting srpskog tenisa u tour/u.To vam iz licnog iskustva potvrdjujem. Svaka cast momci! Pozdrav iz Pariza.

P.K.

pre 13 godina

Zimonja legendo.Proslavi zemlju svoju i rod svoj. Hvala na hladnokrvnost, borbenosti , mudrosti i divnom sportskom drzanju. Zasluzujes najvise pohvale koje je dobio i jedan sportista Srbije.Vjerujem da ce se tvoji beogradjani sjetiti da te docekaju ispred Skupstine kad jos jedan trofej doneses. Zasluzio si. Bravo majstore!!!.

svaka cast

pre 13 godina

Svaka cast za Zimonjica. 37. titula!
Ali sta tek reci za Nestora? 69 titula. Pa sa takvom brojkom se ni Federer ne moze pohvaliti. Nestor je u svojoj karijeri osvojio sve sto se moglo osvojiti. Sva 4 gren slema, zavrsni turnir, zlato na OI, titule na svim postojecim mastersima... Ne znam da li je jos nekom teniseru tako nesto poslo za rukom, ali mislim da je ovo rekord nad rekordima. Pitam se posle svega toga odakle mu jos uvek motivacija da igra.

slavica

pre 13 godina

B R A V O!!!!!
CESTITAM NA POBEDI, NA BORBENOSTI.
NENADU VELIKO HVALA ZA SVE STO JE UCINIO A SAMIM TIM SRBIJU PREDSTAVIO NA NAJBOLJI, NACIN KROZ SEBE.

SVAKA CAST.

ZA PONOS OVOJ ZEMLJI!!!

ana ivanovic's fan

pre 13 godina

sta reci sem - RESPECT! nenad zimonic je definitivno nas najuspesniji teniser kome se, sasvim neopravdano, posvecuje najmanja paznja u srbiji. bravo, majstori!

azira

pre 13 godina

svaka im čast. bilo bi kul da umesto zimonjića za najboljeg sportistu godine, postave obojicu za najbolji tim. :D ipak je nestor pomalo naški :D.

impresionirana

pre 13 godina

Profesionalizam, ozbiljan pristup tenisu, kontinuirani rad, umerenost u ponasanju... Logican rezultat toga je visegodisnji niz konstantnih uspeha. Sve cestitke Zikiju, Nestoru i Katarini i hvala na svemu!

Radmila

pre 13 godina

Bravo za Nenada!!! Iskrene cestitke!!!
Interesantno je napomenuti da se skoro nigde ne spominje da je Daniel Nestor rodjen u Beogradu kao Danijel Nestorovic. Dosao je u Kanadu kao mali decak.
Tacno je da se takmici pod kanadskom zastavom, ali je neobicno da u srpskoj stampi nisam nigde procitala podatke koje sam navela.

U svakom slucaju cestitam najboljem srpskom dublu!

king kong

pre 13 godina

Mogli ste bar da napišete ko su igrači koji su uradili ovo što i Ziki, a to je da su uzeli i miks i dubl na jednom grand selmu. Pretpostavljam da ih nema mnogo i da su u opticaju imena kao što su Bili Džin King, Martina Navratilova, sestre Vilijams, Mekinro i braća Brajen. Ako neko zna podatak, onda neka napiše. Unapred hvala.

Nikola

pre 13 godina

Za neke sto se pitaju zasto u anketi o osvajacima turnira nasi ljudi retko glasaju za Zimonjica: zato sto se PODRAZUMEVA da ce on najverovatnije osvojiti turnir. Ko ce prijatno iznenaditi moze se traziti medju drugim teniserima, a za Zikija je to postala rutina odavno.

Wien

pre 13 godina

Sve cestitke majstore , prosto receno ti si sportista za primer (verujem da ni kao covek nisi puno drugaciji)koji bi mnogi trebali da slede ali istina je drugacija...Ipak od srca SVE NAJ NAJ...

Radmila

pre 13 godina

Bravo za Nenada!!! Iskrene cestitke!!!
Interesantno je napomenuti da se skoro nigde ne spominje da je Daniel Nestor rodjen u Beogradu kao Danijel Nestorovic. Dosao je u Kanadu kao mali decak.
Tacno je da se takmici pod kanadskom zastavom, ali je neobicno da u srpskoj stampi nisam nigde procitala podatke koje sam navela.

U svakom slucaju cestitam najboljem srpskom dublu!

DoubleW

pre 13 godina

Nenad Zimonjic

Uze Ziki reket svoj
pa krenu na teniski boj,

Prvo-drugo kolo ko od sale,
jer Ziki ne pravi skandale.

Kubot se uplasi za zivot svoj,
kada Ziki odservira svoj.

Finale vec je na vidiku,
sa druge strane braca Brajan vode bitku.

U finalu Ziki malo umori ruku,
ali braca placu od muku.

bojan

pre 13 godina

Lagano da pokažemo koje prva teniska sila sveta...2 titule..jedno polufinale i jedno 1/4 finale.....Ide nam tenis i to ti je...kao i vaterpolo,košarka,odbojka,fudbal,plivanje,streljaštvo, kuglanje...SRBIJA DOMINIRA...

celalionac

pre 13 godina

Kada cemo vise da dodjemo sebi i da ovoga coveka - SRBINA svrstamo u red i ostalih teniskih velicina. Covek je NAJBOLJI svetski dubl igrac sa osvojehih 20-30 turnira.
Pa pored Novaka i Ane ( koja poslednjih 2 godine ne moze da se sastavi sa loptom) i njega kao Beogradjanine pozovemo na svecano otvaranje avalskog tornja. On je svojim ponasanjem na terenu i van njega predstatljao nasu zemlju za desetku i neko priznanje i ljudsko postovanje van svake sumnje zasluzije.
Ali kod Srba je to tako treba, pa nedaj boze nesto da mu se desi neka nesreca pa da ne moze vise da igra ,a m da mu se 7 dana svi kao klanjamo pa na kraju da ga svi lepo zaboravimo i da ode u legendu.

Zimonja Legendo ti si nas ponos i hvala ti ljudino na svemu

Maksa

pre 13 godina

Pred svaki grand slam na ovom sajtu se organizuje anketa ko ce od nasih tenisera najdalje stici i Ziki je skoro uvek tek treci ili cetvrti na toj listi po broju glasova iza nekih tenisera koji su bili trenutni hit pre jedno 2 godine, a sad su samo prosecni igraci i nista vise. Nenad Zimonjic je najbolji u onome sto radi, a to je dubl i od njega ne mozemo da ocekujemo nista manje od titula, a svojim ponasanjem i igrom je zasluzio da mu se svi divimo. Svaka cast Ziki na ovome sto radis i zelim ti da nas jos dugo vremena radujes novim uspesima!
P.S. Kad bude bila anketa pred Vimbldon glasajte za Nenada, jer je sigurica da ce on najdalje da ode, a nadam se da ce i treci put zaredom da pobedi!

lazar/britanija

pre 13 godina

sta reci, osim jedno veliko bravo nenadu (31. titula). verovatno i ja nisam svestan kakvog bisera od sportiste mi imamo a jos veceg coveka. naravno sve cestitke danijelu, fenomelan teniser (69. titula). dosta puta sam citao kako je dubl-tenis slabo popracen, to i jeste tako, ali ako se uzme u obzir koliko je "samo" nenad evrica (50.000€ u miksu i 160.000€ u dublu) zaradio za ove dve nedelje, moze se doci do zakljucka da i nije toliko lose. npr. nas novak je za poraz u 1/4-u kesirao "samo" 140.000€. ali dobro, ovo verovatno je malo manje vazno u ovom trenutku. jos jednom bravo nenade&danijele.

ps. stvarno bi bilo lepo da nenad dobije sansu i bori se za "naslov" SPORTISTA GODINE, jer je on po mom misljenju vec za evo nepunih sest meseci to vec zasluzijo!

Vojvodjanin

pre 13 godina

"Bravo, Nenade i Danijele! Nenade, molim te nauči ove naše tenisere i teniserke da serviraju."

i dodao bih jos: " I nauci ih skromnosti, odanosti, koncentracije i borbe do poslednjeg daha!"

Cestitke iz srca! Uspeh za postovanje i divljenje!

azira

pre 13 godina

svaka im čast. bilo bi kul da umesto zimonjića za najboljeg sportistu godine, postave obojicu za najbolji tim. :D ipak je nestor pomalo naški :D.

Ena

pre 13 godina

E moj Nenade, šta ti sve treba da uradiš da bi dobio veći broj komentara! U svakom slučaju, čestitam ti na skromnosti i vrednom radu, što je i rezultiralo ovakvim uspesima. Čestitke i tvojim partnerima, naravno.Želim ti samo najbolje u budućnosti.

Vladan R

pre 13 godina

Cestitke za obojcu, a Zikiju dodatne cestitke zbog pethodno osvojenog trofeja u miksu. Podatak da su osvojili, u svega tri godine koliko su zajedno, cak 21 trofej u 24 finala, ukazuje na to koliko su uspena kombinacija (Zimonjic vise od pola, Nestor skoro trecinu svih osvojenih trofeja u karijeri). Stoga mozemo samo da zalimo zasto ranije nisu poceli da igraju zajedno. Ruku na srce Nestor-Knowles su vise od decenije takodje cinili sjajan par, ali mislim da je Nestor-Zimonjic jos bolji par, jer su prosecno po godini osvajali vise trofeja, odnosno ako gledamo najvece , odnosno GS, za tri godine su osvojili tri , tj isto koliko je prvopomenuti par osvojio za 10tak godina zajednickog igranja.

Beogradjanka

pre 13 godina

Bravooooo sampioniii....!!!...pogotovo Zimonicu...dve titule u dve konkurencije na GS...svaka cast!!!hocemo docek ispred Skupstine!!!!!....
Puno srece Noletu,Jeci,Zikiju,Viktoru i Janku u nastavku sezone...:)

Ceca

pre 13 godina

Ovaj nas velikan skromne pojave zasluzuje divljenje, postovanje i daj Boze da postane uzor srpskoj deci. Nije neurotican, nije nevaspitan, ne place kad izgubi (to je srecom retko). Zimonju za sportistu godine! Ali, on se ne vidja u drustvu politicara i ostalih "vipovaca." Ipak je sve to oko izbora samo biznis.

Dylan Dog

pre 13 godina

Bravo za Nenada i Danijela!

Našem kolekcionaru trofeja fale još USO i AO u muškom dublu i W i USO u miksu.
Sasvim je očigledno da Katarina i Danijel jesu dubl partneri koji Nenadu nabolje "leže".

Još jednom sve čestitke i idemo u nove pobede!

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Bravo majstore, svaka cast!!! Pokazao si kako se igra tenis i kako se bori. I ovi nasi "veliki" igraci i igracice imaju sta da nauce od tebe. Jos jednom bravo.

Vuk

pre 13 godina

Bravo momci.Vi ste nas ponos i dika,pravi teniseri a ne manekeni.Pokazali ste i dokazali kako se to radi.Puno,puno srece usledecim turnirima.ZIVELI!!!!!!!

VanjaRF

pre 13 godina

Za njega, naravno, nema doceka ispred Skupstine.
Ma da, on je daleko ispod ostalih nasih tenisera...
Ccc -.-
Ziki, LEGENDO, hvala ti na svemu!!!

no1

pre 13 godina

steta sto slobodan zivojinovic i nenad zimonjic nisu ista generacija, oni bi 10 godina drzali pol-poziciju u dublu! cak mislim, ako se dobro secam da je i boba bio neko vreme broj jedan u dublu! jos jednom sve cestitke nenadu i danijelu!

Dusan

pre 13 godina

Bravo Ziki.Ti si najveca legenda srpskog tenisa ikada.Nikad ti ne dosadi tenis i nisu ti vazne pare vec samo slava i da budes legenda.To je pristup pravog sampiona.Cestitke i za Nestora.

zoran montpellier

pre 13 godina

Prvo bih zeleo da cestitam Zimonjicu i Nestoru na osvojenom trofeju (nezna se vise broj).Zeleo bih takodje da pozovem nase ljubitelje tenisa da se malo vise manifestuju jer jako je malo komentara za ovako velike igrace.Svaka cast Nenade ti si nas ponos.

P.K.

pre 13 godina

Zimonja legendo.Proslavi zemlju svoju i rod svoj. Hvala na hladnokrvnost, borbenosti , mudrosti i divnom sportskom drzanju. Zasluzujes najvise pohvale koje je dobio i jedan sportista Srbije.Vjerujem da ce se tvoji beogradjani sjetiti da te docekaju ispred Skupstine kad jos jedan trofej doneses. Zasluzio si. Bravo majstore!!!.

Djoksa

pre 13 godina

Svaka cast Zimonjicu i Nestoru!Jedan je vatra(Zimonjic) a drugi je led(Nestor) ali zajedno cine nepobedivi tandem!Najvaznije da se dubl partneri"nadju".Zimonja ga je nasao,valjda nece Nestoru dosaditi tenis jos par godina.

Boka

pre 13 godina

Najbolji dubl sveta. Bilo je lepo gledati ovo finale, odlicna igra Nestora i Zimonjica, sportsko ponasanje i naseg dubla i njihovih protivnika, a tek mali navijaci u publici.....

jota

pre 13 godina

Cestitka Nestoru i Zimonjicu na osvojenoj tituli na RG.
Zimonjicu duboki respekt i postovanje kao velikom sportisti, coveku, roditelju i uzoru svoj deci u Srbiji kako se ponasa pravi amasador svoje zemlje.
I simpaticnoj Slovenik Srebotnik postovanje i sve simpatije, ali pored sestara Vilijams se nije moglo do titule.
Pohvale i B 92 na dosledno ispracenom, vec na izmaku RG, u nadi da cete to i ubuduce ciniti istim kvalitetom.

lev

pre 13 godina

Nenad Zimonjic je svakako najveci popednik ovogodisnjeg Roland Garros-a. Nadam se da ce drzava znati da ceni vrhunske sportiste i da ce i pored sjajnih uspeha ostalih nasih tenisera Srbija uvideti ko je najlepsi primer vrhunskog sportiste.
Za sve one koji zive u Kanadi, a rodjeni su u SFRJ ove dve pobede jos vise znace.

Zlaja

pre 13 godina

Ovo je Ziki postala rutina:TI OSVAJAS TURNIRE A MI SE RADUJEMO I SALJEMO KOMENTARE PODRSKE I ZAHVALA!
Sta reci osim BRAVO,BRAVO,BRAVO ZIKI MAJSTORE!

Danas si i napisao novu stranicu istorije srpskog tenisa a i sire:2 TITULE NA JEDNOM GS-mu!? I sta jos reci osim a da vec nije?Tesko!
Zelim samo da napomenem nesto sto me kod tebe fascinira cak i vise od teniskih rezultata a to je:
S K R O M N O S T ! -osobina samo najvecih asova u bilo kom sportu.Toga nema ni po svetu nesto mnogo a u Srbiji u retkim tragovima!U srpskom tenisu,osim tebe, ni slucajno!
Dakle,dolazi Vimbldon a ti si tu na svom terenu.Ajde da ne kvarimo rutinu: TI GA PO TRECI PUT OSVOJI A MI CEMO KAO I DO SADA DA TE PODRZIMO!
Eto,ljudino,toliko.Svaka sreca i ziv bio
Naravno sve cestitke i Nestoru

toper hido

pre 13 godina

Slazem se da Zimonjic treba da ide u najuzi izbor za sportistu godine i to ne samo zbog ovih silnih titula koje osvaja iz nedelje u nedelju, vec i zbog svega onog sto je tome prethodilo. Iz kog je minusa ovaj covek krenuo u najgorim godinama u ovoj zemlji ne za tenis nego za goli zivot. Igrao Davis cup za ovu zemlju u svim mogucim i nemogucim uslovima, pametno vodio svoju karijeru i konacno stigao do ovih rezultata, siguran sam bez icije pomoci. Zasluzio je sve ovo sto sada osvaja i zelim mu jos mnogo titula i zdravlja pre svega. SVAKA CAST!

Sale

pre 13 godina

Sve cestitke sjajnom paru Nestor-Zimonjic. Dubl je stvarno poseban sport. Mnogo mi se svidja. Potrebni su strasni refleksi. Uglovi (zbog velicine terena) su jos ostriji.

D.Micevic

pre 13 godina

Sve cestitke Nenadu, Katarini i Danijelu na osvojenim titulama.Za ljubitelje teniske istorije i statistike Nenad Zimonjic je, sa osvojene 2 titule na Rolan Garosu ove godine, dosegao brojku od sedam(7) gran slem titula cime je ubjedljivo drugi na vjecnoj listi svih Jugoslovena koji su se ikad okitili gran slem titulom. Na ovoj listi prva je jos uvijek Monika SELES sa 9 titula (svih 9 u singlu), drugi je Nenad Zimonjic sa 7 (3 u muskom dublu, 4 u miksu), treca je Kata Srebotnik sa 4 miks-titule, dok je cetvrta Mima Jausovec sa 2 osvojena Rolan Garosa, 1 u singlu i 1 u dublu. Na ovoj listi svih jugoslovenskih osvajaca gran slem turnira nalazi se jos 9 imena, no svi oni(barem do sada)nemaju vise od jednog gran slema. Na ovoj listi se jos nalaze: Dragutin Mitic (prvi Jugosloven, osvajac gran slema, Rolan Garos 1938, mjesoviti dubl),Nikola Pilic (1 muski dubl), Slobodan Zivojinovic(1 muski dubl), Iva Majoli (1 singl), Mirjana Lucic(1 zenski dubl), Goran Ivanisevic (1 singl), Jelena Jankovic(1 miks), Novak Djokovic(1 singl) i Ana Ivanovic (1 singl)Znam da ce mnogi reci da singl i dubl u tenisu nisu za uporediti, no pravi ljubitelji tenisa i te kako pamte i velike dubl-sampione! Stoga jos jednom najiskrenije cestitke nasim osvajacima Rolan Garosa u dublu ove godine!
PS. Na gore pomenutoj listi nalaze se samo oni igraci/igracice koji su (barem malo) igrali pod zastavom Jugoslavije, odnosno zastavom jedne od drzava nastalih njenom raspadom. Na listi stoga nema Nestora koji, mada rodjen u Beogradu, cijelu karijeru igra za Kanadu.

Sasha

pre 13 godina

Neverovatni su ovi momci. Na izuzetan nacin dizu rejting srpskog tenisa u tour/u.To vam iz licnog iskustva potvrdjujem. Svaka cast momci! Pozdrav iz Pariza.

slavica

pre 13 godina

B R A V O!!!!!
CESTITAM NA POBEDI, NA BORBENOSTI.
NENADU VELIKO HVALA ZA SVE STO JE UCINIO A SAMIM TIM SRBIJU PREDSTAVIO NA NAJBOLJI, NACIN KROZ SEBE.

SVAKA CAST.

ZA PONOS OVOJ ZEMLJI!!!

king kong

pre 13 godina

Mogli ste bar da napišete ko su igrači koji su uradili ovo što i Ziki, a to je da su uzeli i miks i dubl na jednom grand selmu. Pretpostavljam da ih nema mnogo i da su u opticaju imena kao što su Bili Džin King, Martina Navratilova, sestre Vilijams, Mekinro i braća Brajen. Ako neko zna podatak, onda neka napiše. Unapred hvala.

Nikola

pre 13 godina

Za neke sto se pitaju zasto u anketi o osvajacima turnira nasi ljudi retko glasaju za Zimonjica: zato sto se PODRAZUMEVA da ce on najverovatnije osvojiti turnir. Ko ce prijatno iznenaditi moze se traziti medju drugim teniserima, a za Zikija je to postala rutina odavno.

svaka cast

pre 13 godina

Svaka cast za Zimonjica. 37. titula!
Ali sta tek reci za Nestora? 69 titula. Pa sa takvom brojkom se ni Federer ne moze pohvaliti. Nestor je u svojoj karijeri osvojio sve sto se moglo osvojiti. Sva 4 gren slema, zavrsni turnir, zlato na OI, titule na svim postojecim mastersima... Ne znam da li je jos nekom teniseru tako nesto poslo za rukom, ali mislim da je ovo rekord nad rekordima. Pitam se posle svega toga odakle mu jos uvek motivacija da igra.

impresionirana

pre 13 godina

Profesionalizam, ozbiljan pristup tenisu, kontinuirani rad, umerenost u ponasanju... Logican rezultat toga je visegodisnji niz konstantnih uspeha. Sve cestitke Zikiju, Nestoru i Katarini i hvala na svemu!

ana ivanovic's fan

pre 13 godina

sta reci sem - RESPECT! nenad zimonic je definitivno nas najuspesniji teniser kome se, sasvim neopravdano, posvecuje najmanja paznja u srbiji. bravo, majstori!

Wien

pre 13 godina

Sve cestitke majstore , prosto receno ti si sportista za primer (verujem da ni kao covek nisi puno drugaciji)koji bi mnogi trebali da slede ali istina je drugacija...Ipak od srca SVE NAJ NAJ...