Broj komentara: 2

 1. Pažljivo sam pratio oba meča protiv naših devojaka u Rimu. Ana se stvarno nije snašla u tom meču, pogotovu u drugom setu. Vanstandardna igra devojke sa četiri imena, zbunila je Anu. Ritam koji joj je potreban da bi razvila svoju prepoznatljivu igru sa puno vinera je presečen i uzdrman sa varietetom udaraca, pogotovu sa iznenadnim i uspešnim drop šotovima.
  Već kod Jelene, u finalu, bio je malo drugačiji slučaj, ako ništa drugo, ono bar u nijansi. Stalno je mirisao preokret i verujem da bi ga bilo da je samo malo koncentrisanije gledala u reket protivnice. Dva poena sa drugačijim ishodom, i meč bi bio sa drugačijim ishodom. Naravno mislim na kontriranju drop šotovima.
  Ali cela poenta i jeste u posmatranju i analiziranju igre Marije Sančez. Lično ne verujem da je ikada, i da neće moći nikada da ponovi onu igru iz finalnog meča. Da odigra saterana u ćošak đus strane na svoj bekhend, da jedva nekako stigne loptu i da odigra dijagonalu drop šot??!! To se sklope neke zvezde u jednom meču, ipak je takav meč neponovljiv. Slažem se sa predhodnikom i autorom teksta da je takva igra veoma dopadljiva, baš kao mnogo puta lepi Radek Štepanek ili pokadkad bivši Zimonjin dubl partner Santoro.
  Pobeda u Rimu je veliko delo, ali ne verujem da je vremešna Hoze Martinez za velika dela.
  (Dorćolac, 22. maj 2010 05:58)

  # Link komentara

 2. Fantastican komentar tekstopisca za fantasticnu igru Martinez.Potpisujem svaku rec,rececenicu.Dodajem sledece:Posle osvajanja Rima bio sam pod utiskom da bi tada na tom turniru eliminisala i Federera.Federerovu lepotu i raznovrsnost u muskom tenisu,prenela je Sancez u zenskom tenisu sa "Soderlingovim dodatkom posle servisa".Bilo bi zanimljivo organizovati mec na sljaci Martinez-Federer,sa oranictnom brzinom servisa Federera do 150km/h.Ako je Serena pobedila Rodika,"sto ne bi to ucinila-uradila" Maria hoze Martinez Sancez?!
  (Dermendziev, 21. maj 2010 12:30)

  # Link komentara