Broj komentara: 3

 1. @Nikola
  Da, da. Marija batalila tenis pa se vracala sa 126-og mesta na wta listi u vrh. Toliko o tome da ju je briga za ovaj sport.
  (To nisam ja, to je moja šauma, 4. jun 2010 14:42)

  # Link komentara

 2. E moj prijatelju, taj duel mozes pogledati iskljucivo na reviji. One su ti zabatalile taj sport, oce da se prijave za Mis Universe. Ima i da se bave humanitarnim radom...
  (Nikola, 1. jun 2010 04:56)

  # Link komentara

 3. Sarapova sigurno ne spada u grupu uzih favorita za osvajanje ovog Grend Slema zbog svoje lose igre na ovoj vrsti podloge. Ipak, nadam se da ce se ponoviti nesto slicno kao i sa IW 2006. Kada je u polufinalu 2005 od Davenportove izgubila sa 6:0 6:0 (a prosle god na RG Cibulkovoj uzela samo 2 gema vise), pa se sledece godine vratila i taj isti Indian Wells osvojila bez izgubljenog seta. Nadam se da ce se isti scenario ponoviti i ovde u Parizu, na Roladn Garrosu... A tu su jos i parne godine u kojima Marija osvoji po jedan Grend Slem u svakoj. Ove cinjenice (neku vrstu statistike, sta vec) Marija bi naravno trebala potvrditi na terenu dobrom igrom koju ce, nadam se, pronaci na turniru u Strazburu... Mislim da Sarapova na sljaci ima najvise problema sa kretanjem, lose proklizava. Srecno u Parizu i hocu da vidim duel Ivanovic - Sarapova. :)
  (To nisam ja, to je moja šauma, 20. maj 2010 21:56)

  # Link komentara