Nova vest
Tenis

Nedelja, 30.05.2010.

23:46

Karolina Voznijacki: “Zadovoljna sam plasmanom”

Pobedom nad Flavijom Penetom iz Italije sa 7:6, 6:7, 6:2, Dankinja Karolina Voznijacki je izborila plasman u četvrtfinale Rolan Garosa. U pripremama za najprestižniji turnir na šljaci treću teniserku sveta omela je povreda članka, ali ona ističe da zbog toga nije znala šta može da očekuje u Parizu u pogledu rezultata.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Znala sam da mi je članak sve bolje i da mogu da igram dobar tenis. Ipak, očekivanja su mi bila takva da idem jedan po jedan meč, ali sam zaista zadovoljna plasmanom u četvrtfinale. Meč protiv Flavije je bio i zabavan i težak i dug. Publici se svidelo i bila je odlična atmosfera”.

Šljaka nije omiljena podloga za Dankinju, ali ona ističe da sebe smatra igračicom koja može da igra dobro na različitim terenima.

Oduvek sam volela više tvrdu podlogu i travu, ali sam ostvarila i dobre rezultate na šljaci. Zato sebe smatram dobrom igračicom na svim podlogama. Ovde je teško igrati jer se vreme menja, i posebno zbog vetra i nikad ne znam šta mogu da očekujem. Ali, isto je za sve igrače, pa i ja moram da pokušam da ostanem mirna”.

U borbi za polufinale treća teniserka sveta će se sastati sa još jednom Italijankom Frančeskom Skijavone i na pitanje da li bi i taj meč mogao da bude poprilično dug ona je rekla:

Ne znam, mogao bi da bude. Svaki duel može da bude dug. Ali, ja sam sada srećna jer imam jedan dan odmora i sada mogu da slavim svoju pobedu”, rekla je Karolina Voznijacki.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve