RG na B92 - milion i po poseta

Izvor: B92

Ponedeljak, 09.06.2008.

20:03

Default images

Poštovani posetioci, Završio se još jedan fenomenalni gren slem turnir za srpski tenis. Nikada naši teniseri nisu ostvarili više uspeha – Ana Ivanović je pobednica, pored toga izborena su dva finala i tri polufinala, što zajedno čini skor su kakav srpski teniseri i teniserke nikad do sada nisu ostvarili na jednom turniru. Drugi put u istoriji B92 je pripremio specijalnu stranicu za vas, i ponovo je poseta bila odlična – preko milion i po ljudi je tokom prethodne tri nedelje posetilo naš specijal.

Naša sportska redakcija nastaviće da detaljno prati najvažnije teniske turnire, pa su slični specijali do kraja ove godine predviđeni i za Vimbldon i US Open, a tenis će imati posebno mesto i u okviru našeg olimpijskog specijala posvećenog Igrama u Pekingu.

Hvala na poverenju i ostanite uz B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: