Ana: "Ispunio mi se san"

Pobednica Rolan Garosa Ana Ivanović izjavila je da joj se trijumfom nad Dinarom Safinom u finalu ispunio san iz detinjstva. "Još uvek ne mogu da verujem šta se dogodilo. O ovome sam sanjala još kao devojčica, kada sam biciklom išla na treninge. Hvala svima, a pogotovo mojim navijačima, od kojih su neki prešli skoro celu Evropu da bi gledali ovo finale", rekla je vidno uzbudjena Ivanovićeva, pošto je podigla pobednički pehar.

Izvor: B92

Subota, 07.06.2008.

17:35

Default images

Ivanovićeva, koja će od ponedeljka biti prva igračica sveta na WTA listi, rekla je da je bila veoma nervozna u finalu, ali da je ipak uspela da ostane skoncentrisana do kraja.

"Težak meč smo odigrale danas, a verujem da ćemo u budućnosti Dinara i ja odigrati još mnogo finala. Obe smo danas bile veoma nervozne, ali sam ostala skoncentrisana do kraja i pobedila. Jedva čekam da se sledeće godine vratim u Pariz", kazala je Ivanovićeva.

Dinara Safina izjavila je posle meča da je Ivanovićeva zasluženo osvojila trofej i izrazila uverenje da će sledeće godine ponovo imati priliku da se bori za trofej u Parizu.

"Ani je ovo bilo treće finale Gren slem turnira i bio je red da osvoji trofej. Nadam se da ovo neće biti moje jedino finale na Rolan Garosu, nadam se da ću već sledeće godine ponovo igrati za pehar", rekla je Safina.

Ivanovićeva je u finalu pobedila Safinu sa 6:4, 6:3, a meč je trajao skoro dva sata. Srpskoj teniserki ovo je prvi Gren slem trofej u karijeri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: