Nova vest
Fudbal

Nedelja, 25.12.2022.

19:45

Poznato kada se Mesi vraća u Pariz

Fudbaler Pari Sen Žermena i kapiten argentinske reprezentacije Lionel Mesi mogao bi da se priključi klubu tek početkom naredne godine, prenosi "Ekip".

Izvor: B92

Autor:B92

Poznato kada se Mesi vraća u Pariz
EPA-EFE/Noushad Thekkayil

Mesi je pre nedelju dana sa selekcijom Argentine osvojio titulu na Svetskom prvenstvu u Kataru.

On je potom slavio sa navijačima u Argentini, a rukovodstvo PSŽ-a navodno je poručilo Mesiju da se dobro odmori uoči nastavka sezone.

"Ekip" je pokušao da dobije informaciju od čelnika šampiona Francuske kada će argentinski fudbaler da se vrati u Pariz.

Međutim, novinari francuskog lista su dobili odgovor da niko ne zna kada će Mesi priključi treninzima šampiona Francuske.

"Ekip" tvrdi da nije uobičajena situacija da PSŽ ne zna kada će njihov najbolji igrač da se vrati u klub, pošto se očekivalo da Argentinac bude u Parizu do kraja godine.

Njihovi izvori tvrde da se niko ne bi iznenadio da se Mesi u Parizu pojavi tek početkom naredne godine.

"Mesi sigurno neće igrati na meču između PSŽ-a i Strazbura, koji je na programu 28. decembra, kao i na duelu protiv Lensa, koji je na programu tri dana kasnije. Argentinac će najverovatnije da propusti i meč protiv niželigaša Šaterua u Kupu Francuske koji će biti odigran šestog januara naredne godine. Realno je da se Mesi u tim PSŽ-a vrati tek 11. januara na meču protiv Anžea, koji će biti odigran u Parizu", tvrdi "Ekip".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve