Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 12.12.2022.

11:58

Legendarni Argentinac pred polufinale: Hrvatska je ozbiljan tim, ne smemo da se opuštamo

Legenda argentinskog fudbala Havijer Zaneti govorio je o predstojećim duelu Argentine protiv Hrvatske u polufinalu Svetskog prvenstva.

Izvor: B92

Autor:B92

Legendarni Argentinac pred polufinale: Hrvatska je ozbiljan tim, ne smemo da se opuštamo
EPA-EFE/JEAN-CHRISTOPHE BOTT

Argentinci veruju da će njihov tim napraviti bolji rezultat u odnosu na susret na Mundijalu u Rusiji 2018. godine kada su Južnoamerikanci doživeli poraz rezultatom 3:0.

"Biće to teška utakmica jer je Hrvatska veliki tim. Neće biti ni malo lako, ali poznavajući situaciju među argentinskim igračima, uveren sam da će odigrati dobro", rekao je Zaneti.

Takođe, osvrnuo se na partije Lautara Martinesa, napadača "Gaučosa".

"Srećan sam zbog njеga jer mu nije išlo, a onda je dobio priliku da postigne odlučujući penal. To mu je bilo važno, pa sam siguran da će se pojaviti kada nam bude najpotrebniji", dodao je nekadašnji kapiten Argentine.

Hrvatska je do polufinala došla pobedom protiv Brazila nakon jedanaesteraca.

"Voleo bih da je pobedio jer bismo sada u polufinalu gledali južnoamerički ‘Superklasiko’, meč koji se posebno preživljava u naše dve zemlje. To bi takodje bilo dobro i za Južnoameričku fudbalsku konfederaciju (CONMEBOL)", zaključio je Zaneti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve