Nova vest
Fudbal

Sreda, 07.12.2022.

09:30

Oglasio se Ronaldo

Kristijano Ronaldo oglasio se nakon što je bio glavna tema fudbalske javnosti posle pobede Portugala nad Švajcarskom (6:1).

Izvor: B92

Autor:B92

Oglasio se Ronaldo
Foto: Profimedia

Svi su pričali o Ronaldu u utorak veče iz dva razloga – prvi, selektor Fernando Santoš ga je ostavio na klupi za rezerve; drugi, napustio je teren dok su njegovi saigrači slavili pobedu.

A zvezda večeri bio je 21-godišnji Gonsalo Ramos, Ronaldova rezerva u grupnoj fazi, koji je iskoristio ukazanu šansu i zabeležio prvi het-trik na SP od 1990, uz asistenciju.

U igru je u 74. minuti ušao i Ronaldo, uz ovacije s tribina jer ga je većim delom drugog poluvremena prizivala većina portugalskih navijača.

Posle utakmice Ronaldo je prvi pozdravio navijače, ali je isto tako ptvi napustio travnjak i to dok su njegovi saigrači slavili sa tribinama.

U trenucima velikog veselja, on je svojim ponašanjem opet usmerio pažnju prema sebi. Što mu nije prvi put.

Ipak, nakon velike pobede Portugala, Ronaldo je ostavio poruku na Instagramu.

"Neverovatan dan za Portugal, istorijski rezultat na najvećem svetskom takmičenju. Sjajna predstava ekipe pune talenta i mladosti. Našoj reprezentaciji treba čestitati. San je i dalje živ. Do kraja. Napred, Portugal"
, svojom objavom primirio je sve oko sebe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve