Nova vest
Fudbal

Utorak, 06.12.2022.

17:39

Šta se dešava sa Kilijanom Mbapeom?

Napadač Francuske Kilijan Mbape propustio je trening svog tima u utorak, prenosi "L‘Ekip".

Izvor:

Autor:

Šta se dešava sa Kilijanom Mbapeom?
EPA-EFE/Abedin Taherkenareh

Iz tabora "trikolira" ističu da se njihov najbolji igrač "u zatvorenom oporavljao od meča protiv Poljske", odnosno da je radio u sobi za oporavak i da je to klasična situacija dva dana nakon poslednje utakmice.

Međutim, tako ne smatraju i mediji sa ostrva koji su ovom detalju postvetili veliku pažnju. Upravo protiv Engleske igra Francuska u četvrtfinalu Svetskog prvenstva i sigurno da se njihov protivnik nada da Mbapea neće biit na tom meču.

U prilog tome ide i podatak da su na treningu bili svi akteri meča sa Poljskom sem napdača Pari Sen Žermena. Francuski fudbaleri su u ponedeljak imali slobodan dan.

Aktuelni šampion sveta Francuska će u subotu od 20 časova igrati protiv Engleske u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Kataru.

Mbape se neposredno pred Mundijal žalio na povredu zgloba, ali izgleda da mu to do sada nije pravilo prevelik problem. Mbape je u Kataru već postigao pet golova na četiri utakmice, a ima i dve asistencije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve