Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 01.12.2022.

10:10

Ronaldo propustio trening uoči utakmice sa Južnom Korejom

Portugalski fudbalski reprezentativac Kristijano Ronaldo propustio je trening sa ekipom uoči utakmice protiv Južne Koreje, preneli su danas španski mediji.

Izvor: B92

Autor:B92

Ronaldo propustio trening uoči utakmice sa Južnom Korejom
Foto: EPA/NOUSHAD THEKKAYIL

Ronaldo je trenirao samostalno, prenela je Marka.

Ronaldo nije neizvestan za utakmicu protiv Južne Koreje, ali bi selektor Fernando Santoš mogao da ga odmori pošto se ekipa već plasirala u osminu finala i potreban joj je bod u petak kako bi osvojila prvo mesto u grupi.

Utakmicu koja se igra u petak od 16 časova propustiće Otavio, Danilo Pereira i Nuno Mendeš, preneo je Jurosport.

Ako Portugal osvoji prvo mesto u grupi, u osmini finala igraće protiv drugoplasirane ekipe iz Grupe G u kojoj su Brazil, Švajcarska, Kamerun i Srbija.

Svetski mediji spekulisali su prethodnih dana da bi Ronaldo mogao da pređe u saudijski Al Nasr, ali 37-godišnji fudbaler neće doneti odluku sve dok učestvuje na Svetskom prvenstvu.

Navodi se da bi Ronaldo primao godišnju platu od gotovo 200 miliona evra do 2025. godine, ali da problem predstavljaju sponzorski ugovori pa još nije postignut konačan dogovor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve