Nova vest
Fudbal

Sreda, 30.11.2022.

23:11

"Ovo je najveća sramota koju sam video" VIDEO

Rade Bogdanović i Dejan Nedić saglasili su se da arbitar Dani Makeli nije trebalo da dosudi jedaneasterac za Argentinu protiv Poljske.

Izvor: B92

Autor:B92

AP Photo/Ariel Schalit

Makeli, koji glasi za jednog od najboljih sudija sveta, po rečima sudije Nedića podlegao je pritisku i pokazao je na belu tačku, iako, po njegovom mišljenju, nije bilo elemenata za penal.

"Efekat, molim vas. Mesi je šutnuo loptu, efekat je viđen i nije trebalo da bude kaznenog udarca. Neverovatno za Danija Mekelija, koji slovi za jednog od petorice najboljih svetskih sudija... Bio sam ubeđen da kada je otišao da gleda ekran i kada je video ovo što ćemo sada videti, da je Mesi odigrao loptu. Lopta je krenula u gol aut i da je efekat postignut. Pogledajte, golman ide na loptu, slučajno, nije to strašno bilo. Smatramo, konsenzus je napravljen, da je oštećena Poljska", rekao je Nedić gostujući na RTS-u.

Na to se nadovezao Rade Bogdanović.

"Ovo je sramota, najveća sramota koju sam video od sudija. Lepo ste objasnili, fenomenlano - efekat. Sramota", kazao je.

Sudija Nedić zaključio da je Makeli favorizovao Argentinu i da to nije smeo da dozvoli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

89 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d