Nova vest
Fudbal

Utorak, 29.11.2022.

15:55

Tadića i SMS-a pitali o provokacijama protiv Švajcarske

Uvod u konferenciju za medije imali su inostrani mediji, koji su se zanimali za predstojeći meč protiv Švajcarske, odnosno, da li će ponovo biti provokacija.

Izvor: SS

Autor: SS

Tadića i SMS-a pitali o provokacijama protiv Švajcarske

Krenuli su engleski i švajcarski mediji sa pitanjem kakav će biti pritisak na igračima Srbije u tom susretu, obzirom da je pre četiri godine bio veliki.

"Bio je veliki pritisak na prošloj utakmici, ali ne gledamo na to što je bilo unazad", rekao je Sergej Milinković-Savić, a Dušan Tadić dodao:

"Jeste, bio je veliki pritisak pre četiri godine. Sada moramo da se fokusiramo samo na fudbal i da probamo da pokažemo da igramo bolji fudbal od njih. Pa, ko je bolji, neka ide dalje", poručio je kapiten "orlova".

"Svaka utakmica, pogotovo ona koja vodi u narednu fazu je veliki pritisak. Igramo takve utakmice u svojim klubovima svake nedelje i svi smo navikli na taj pritisak. To je to, videćemo ko će bolje igrati fudbal. To je najbitnije, doći do rezultata", dodao je Tadić.

Provokacije?

"Ne mislim da će biti toliko emotivna utakmica, gledamo sebe, od prvog minuta moramo da krenemo snažno, hrabro, da uzmemo tri boda i idemo dalje", rekao je SMS.

Šta vam daje samopouzdanje da pobedite?

"Samopouzdanje nam daje ovih godinu i po dana koliko smo zajedno sa selektorom Stojkovićem. Igrali smo dobar fudbal, čak i kada nismo pobeđivali. Dobra je atmosfera, veliko je zajedništvo i gajimo dobar stil fudbala. To nam daje samopouzdanje", istakao je Tadić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve