Nova vest
Fudbal

Utorak, 29.11.2022.

14:30

"Priče su izmišljene, mnogo je laži – idemo da pobedimo Hrvatsku"

Eden Azar i Tibo Kurtoa pričali su na vanrednoj konferenciji za medije zbog navodnih informacija da je posle poraza od Maroka izbila tuča u svlačionici.

Izvor: B92

Autor:B92

AP Photo/Hassan Ammar

U ponedeljak su se pojavile spekulacije kako je u svlačionici Belgije došlo do tuče između Edena Azara i Jana Vertongena.

Zbog toga su Belgijanci sazvali vanrednu konferenciju za medije na kojoj su se obratili Azar i Kurtoa.

"Ništa se veliko nije dogodilo posle Maroka. Imali smo dobar razgovor na kojem smo svašta rekli. Sad želimo pobediti Hrvatsku. Imamo dva dana da se pripremimo. Rekli smo da moramo igrati bolje. Velika su očekivanja, a mi nismo pokazali dobru igru. Potrudićemo se da je pokažemo. Zajedno smo seli juče, svi igrači i osoblje. Svi smo rekli ono što smo si morali reći. Odlučili smo da bi bilo bolje da iskusniji igrači dođu danas na konferenciju za medije", rekao je Azar na početku konferencije.

Kurtoa se nadovezao na njegove reči.

"Nemamo problema u ekipi. Te su priče izmišljene kako bi se stvorila loša atmosfera. Ali sad smo još više motivisaniji da pobedimo Hrvatsku u četvrtak. Bio sam ljut kad smo izgubili od Maroka, ali za 20 minuta bilo je kao da se ništa nije dogodilo. Ima previše laži, pričale su se priče koje nisu istinite, da sam razbijao po svlačionici. Bili smo razočarani, ali nismo vikali, od toga nema koristi. Juče smo sve razjasnili u privatnom razgovoru", kazao je golman Belgije.

Belgiji je za plasman u osminu finala potrebna pobeda protiv Hrvatske, dok je ekipi Zlatka Dalića dovoljan i bod za noakut fazu Mundijala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve