Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 28.11.2022.

15:30

"Zahvalan sam Piksiju"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je remi Srbije i Kameruna na Svetskom prvenstvu u fudbalu.

Izvor:

Autor:

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Tačnije, navode pojedinih opozicionih političara koji su dali svoj sud o meču.

Među njima je bio i Zoran Lutovac koji se oglasio na Tviteru.

Vodiš 3:1 i primiš dva gola iz kontre!!? Mora da ga je zvao Vučić. Sve drugo nema smisla", napisao je Lutovac.

Usledio je i odgovor.

"Ja sam kriv što je 3:3? Nisam mogao da gledam uktamicu, bio sam sa predsednikom Vlade Norveške, razmišljao sam o drugim stvarima. Žao mi je što nismo pobedili... Naši ljudi su tužni, ja sam tužan... Da im ja solim pamet? Da to znam bolje nego oni? Ne znam. Nama je bilo da im obezbedimo pristojne. Zahvalan sam Piksiju što je podigao fudbal... Kako kaže pesma: 'Igrali smo izgubili smo, igraćemo i pobedićemo'... Šta god da bude, ići ćemo napred... Bolja nam je reprezentracija, nego što je bila pre i biće bolje. Čak i da ne pobedimo, biću neraspoložen, ali ću uvek da budem uz svoj narod, reprezentaciju... Biću svim srcem uz orlove, da se borimo za pobedu i ugled Srbije. Ljubav se pokazuje kada je teško, a ne kada je lako. Svim Srcem uz sve te momke i Piksija", rekao je Vučić.

Srbija sada zavisi od rezultata meča Švajcarske i Brazila kasnije danas od 17 časova, a ukoliko "Selesao" slavi odluka pada u petak od 20 časova u međusobnom duelu Srbije i Švajcarske. Postoji i opcija da Kamerun prođe, ukoliko slave protiv Brazila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve