Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 28.11.2022.

08:45

Nojer: Bitno da smo u igri; Gindoan: Možemo da budemo zadovoljni

Golman nemačke fudbalske reprezentacije Manuel Nojer izjavio je u Dohi posle remija sa Španijom "da je to bila jako teška utakmica protiv dobrog protivnika".

Izvor: B92

Autor:B92

Nojer: Bitno da smo u igri; Gindoan: Možemo da budemo zadovoljni
Foto: Tanjug/AP Photo/Matthias Schrader

Nemačka i Španija su odigrali nerešeno 1:1, u meču drugog kola Grupe E na Svetskom prvenstvu.

"Bila je ovo veoma teška utakmica, protiv dobrog protivnika. Španija je bila kompaktna i u odbrani i u napadu, i bilo nam je teško da postignemo gol. Ali verovali smo u sebe do kraja. Najvažnije je da smo još u igri. Moramo da pobedimo Kostariku", izjavio je Nojer.

Ilkaj Gindoan je rekao da Nemačka "može da bude zadovoljna" nerešenim rezultatom.

"Možemo da budemo zadovoljni ovim rezultatom i ovom igrom. Znali smo da će Španija imati veći posed lopte, dobro smo se branili i imali smo bolje šanse na kraju meča", rekao je Gindoan.

Strelac gola za Nemačku Niklas Filkrug je rekao da je njegova ekipa zaslužila izjednačenje i da je dobro odigrala drugo poluvreme.

"Mislim da smo zaslužili pogodak za 1:1. Odigrali smo vrlo dobro drugo poluvreme, rizikovali smo, napadali i tražili izjednačenje. Igrali smo protiv sjajnog protivnika i ovo je dobar rezultat za nas. Idemo po pobedu u poslednjem kolu i nadamo se prolazu u osminu finala
", izjavio Filkrug.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d