Selektor Tunisa: Vraćamo se kući sa puno časti i ponosa

Selektor fudbalske reprezentacije Tunisa Džalel Kadri izjavio je nakon pobede nad Francuskom da njegova ekipa završava časno i ponosno.

Izvor: B92

Sreda, 30.11.2022.

20:16

Selektor Tunisa: Vraćamo se kući sa puno časti i ponosa
Foto: Tanjug/AP Photo/Martin Meissner

Tunis je pobedio Francusku sa 1:0, u trećem kolu Grupe D na Svetskom prvenstvu, ali uprkos pobedi nije uspeo da izbori plasman u osminu finala.

"Rekao sam da ništa nije nemoguće, da možemo da pobedimo svetske šampione. Nije bilo lako osvojiti četiri boda, ali nažalost to nije dovoljno. Takmičenje završavamo sa puno časti i ponosa", izjavio je Kadri.

Tunis je završio na trećem mestu u grupi sa četiri osvojena boda, iza Francuske i Australije koje su sakupile po šest bodova.

"Dobro smo igrali. Samo jedno poluvreme (protiv Australije) nismo odigrali kako je trebalo. Žeelim da se zahvalim svim igračima i celom osoblju", dodao je on.

Na pitanje o budućnosti na klupi reprezentacije, Kadri je rekao da je ta odluka na savezu.

"Ne znam zašto insistirate da dam ostavku. Mogli smo da se plasiramo u osminu finala. Cilj nije ispunjen, ali imamo vremena za analizu i za donošenje konačne odluke. Na Tuniskom savezu je da odluči o mojoj budućnosti. Ostvarili smo istorijsku pobedu protiv Francuske", rekao je Kadri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: