Vanja: Dve pobede i idemo dalje

Vanja Milinković-Savić uveren je da za Srbiju počinju bolji dani na Mundijalu u Kataru.

Izvor: Z.K.

Nedelja, 27.11.2022.

22:18

Vanja: Dve pobede i idemo dalje
Foto: EPA-EFE/Ali Haider

Srbija u ponedeljak u 11 časova po našem vremenu igra sa Kamerunom u drugom kolu na Svetskom kupu u Kataru.

"Mislim da je sasvim dovoljno tri dana da se spremi meč. Treba da se vratimo na pozitivne rezultate i igre koje smo pokazivali u poslednjih godinu i po, da gledamo u detalje gde možemo da napravimo razliku, da odigramo bolje nego protiv Brazila", rekao je u izjavi za RTS.

On kaže da je jako važna pozitivna energija koja vlada u ekipi.

"Morali smo najbrže moguće da se vratimo pozitivi. Pre svega zbog toga mislim da smo imali česte uspehe, zato što to stvara jaku grupu. Imamo sjajnu grupu, nadam se da će nam to pomoći u naredne dve utakmice".

Za razliku od meča sa Brazilom, igraće se u terminu kada će biti veoma toplo, ali Milinković-Savić kaže da to neće smetati.

"Ne volim da igram u 13 sati, ali sam u Italiji igrao u tom terminu. Nije prijatno, ali kako je nama, tako i njima. Nema prava bilo ko preterano da se žali".

Jasno je da od ishoda ovog meča mnogo toga zavisi.

"Realno, mi smo došli ovde da se borimo da prođemo dalje. Prvi i drugi iz grupe ide. Brazil je nadooćan, tu smo da se borimo za to drugo mesto. Izborićemo se tako što ćemo dobiti Kamerun i Švajcarsku, tako ćemo da osvojimo drugo mesto", zaključio je srpski golman.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: