"Pobedićemo Srbiju 5:0!" VIDEO

Navijači Kameruna posebno su karakteristični na ulicama Dohe i izdvajaju se svojim kostimima, navijanjem i performansima.

Izvor: SS

Nedelja, 27.11.2022.

08:00

Foto: SS/B92.net

Kada je predsednik Fudbalskog saveza Kameruna Samjuel Eto najavio da će ta selekcija osvojiti Mundijal u Kataru, mnogi su u čudu čitali njegove reči.

Ali, na talasu toga, navijači ove afričke selekcije sada smatraju da će na putu ka trofeju u ponedeljak (11.00, "Al Džanub" stadion) deklasirati Srbiju rezultatom 5:0.

To nam je u samom centru grada, podno grandioznih nebodera, rekao jedan vrlo razdragani i pričljivi Kamerunac.

"Pobedićemo vas u ponedeljak, daćemo vam pet golova, biće 5:0! Nema više ljubavi za vas dok se ne završi utakmica, ne volimo vas", rekao je ovaj navijač.

U naletu uzbuđenja koje je isijavalo iz njega, pitali smo ga i ko će to dati pet golova za "lavove".

"Angisa jedan, Čupo Moting jedan...", bilo je ono što smo razumeli ovog gospodina.

Znao je da navede jednog igrača Srbije.

"Znam Aleksandra Mitrovića. Srbija ima dobre igrače, ali u ponedeljak ćemo je pobediti". Podsetili smo ga na reči Samjuela Etoa da će Kamerun postati prvak sveta.

"Samjuel Eto je predsednik Fudbalskog saveza Kameruna i rekao je sve. Kamerun će pobediti Srbiju!", podvukao je.

Pitali smo ova dva navijača i o Leandru Tavambi, a preko njega su i oni čuli za Srbiju i Partizan.

"Tavamba u poslednje vreme nije dobro igrao i zato nije u timu. Kada bude igrao bolje i davao golove, biće pozvan. Takva je situacija u našoj reprezentaciji", objasnio nam je ovaj navijač i dodao da je Tavamba veoma snažan igrač.

Srbija i Kamerun su posle prvog kola na dnu grupe G bez bodova, dok po tri imaju Brazil i Švajcarska koji se u ponedeljak od 17.00 sastaju na stadionu "974".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

106 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

17 h

Podeli: