Nedelja, 04.12.2022.

08:10

Piksi: Neki bi hteli da idem u Pariz

Fudbalska reprezentacija Srbije napustila je Dohu i krenula za Beograd, nakon što je završila učešće na Mundijalu u Kataru.

Izvor:

Piksi: Neki bi hteli da idem u Pariz IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

120 Komentari

Sortiraj po:

budibogsnama

pre 1 godinu

Ако нећемо Пискија, платите и доведите странца, али озбиљног странце на 10 година са јасним планом шта све треба да се мења..Од ФСС, омладинских школа, млађим селекцијама итд.
Пикси подршка за тебе!
(Нисам селектор, 4. decembar 2022 A sta ce muljatori i menadzeri tih 10 godina, od cega da uzimaju lovu, ako samo najbolji budu igrali?

mikica

pre 1 godinu

Koji smo mi narod. Prvo zasto defanzivno, decenijama. Menjamo selektore. Pocne ofanzivno. Zasto ofanzivno kad treba defanzivno? I jos zelje cestitke da se na svakih par godina menja selektor..jer nismo prvaci. Ne treba, on ce izvuci pouke a vec poseduje kostur tima za buducnost i polako graditi ekipu. Sad, oni koji su ga saplitali pokazace se u punom sjaju, kriminalci koji bi da udju u Savez i da mu odrede sudbinu kao Muslinu ili Anticu. Stavite prst na celo pa razmuslite u kom kanalu je bila reprezentacija kad je dosao, i da li je iko verovao da ce stici na SP? I kako se vesto pojavili tracevi o aferama fudbalera upravo pred utakmice? Sto nisu ranije, nego kad se videlo da nije bas tim po vilji, nema igraca za prodaju. Rezultat je odlican, kakvi smo

Beograd-janin

pre 1 godinu

Evo vako' Pikseta:
1. Brazil, nismo šutnuli na gol.
2. Kamerun, izmena Mitrović levi bek, DVA puta visoki presing, DVA primljena gola.
3. Švajcarska, 40 min smo igrali sa 2-3 postavom. Izveo si Vlahovića, Tadića, Sergeja, Živkovića...ubacio si Jovića, Đuričića, Maksimovića i Radonjića? Izbacio igrače u vrednosti 300m eur, ubacio igrače od 60m eur, sama finansijska struktura kaže 5puta gori tim, znači 40min nismo postojali.

Dakle, smisleno objasni šta sve nabrojano znači.

Igorka

pre 1 godinu

"A gde bih drugo, možda bi neki hteli da idem za Pariz, ali ne", izjavio je Stojković."

E, moj Stojkoviću!
Možda bi "neki" hteli nešto!
O Bože, kao da 10 godina slušam jednog čoveka nakon bilo kakvog neuspeha.
Ali, očigledno takav način odlično funkcioniše.

Šomi

pre 1 godinu

Mene nešto drugo čudi,kako onaj njegov japanac,koji je zadužen za fizičku spremu reprezentativaca,ovako loše da ih spemi,a taman sam mislio da je on taj koji zna posao i koji će biti prevaga na našoj strani..

Pera

pre 1 godinu

Piksi nece odustati od ove taktike, a za nju treba samo 2 kvalitetna beka stranca i odmah druga prica, kad je mogla pejdz u kosarci , moze i u fudbalu.
Ocu da dozivim jednom u zivotu da nesto i postignemo u fudbalu, da svi strepe kad nas izvuku , ceo zivot ista prica sa reprezentacijom, fijasko cim se kvalifikuju, stalno razocarenje.
A ovaj tim moze da ostavi trag kao jedan od nasih najboljih, ima tu potencijala. Nismo bas toliko losi, nismo

Lazni Brkajlo

pre 1 godinu

Sve klinci od 17 do 20 godina. Ne shvataju da smo takav narod. Različit od ostalih. Takav nam je i tzv fudbal. Drugačiji. Hoće fudbaleri ali ne znaju. Ovde je sve lažno. Diplome,država,fudbal,treneri,šefovi....ma sve. I onda u sudaru sa realnim svetom dobijamo šamare.
(Koja, 04. decembar 2022 09:33)

Nismo razliciti od ostalih. U mnogim stvarima, pored fudbala, smo losiji od ostalih. Samo smo jaki na recima I preterano emotivni. To smo mi.

sasa the king

pre 1 godinu

Kad se sve sleglo, falila nam je i sreca, koja nas je pratila tokom kvalifikacija. Jedan gol Kamerunaca je bio iz ofsajda. Mitar je fauliran u sensaeatercu, plus su Nemci utvrdili da je bilo i igranje rukom….zasto sudija nije trazio VAR? Mozda zatos to je lressednika FIFA Svajcarac? Ali ostaje cinjenica da nam je odbrana katastrofa i da tu dosta igraca treba menjati, kao i lose vodjenje ekipe od strane selektora.

DnK (°~°)

pre 1 godinu

Njih 6 je moralo da se vrati u klubove odmah (sigurno po naredjenju bez povrede) i kako onda da oni daju srce i dusu na terenu kad moraju da se paze kao mlade.....

Never Mind

pre 1 godinu

Bas sam u dilemi. Mozda ipak treba napraviti kontinuitet, istrpeti coveka. Citam vas sve, mislim gotovo identicno, ali ni neprekidni rolerkoster selektora nece voditi nicemu. Pogledajte Hrvatsku u kosarci, tamo samo ekonom nije bio selektor. U redu, lutao je u nekim stvarima na SP, nisu mu ni povrede najboljih isle na ruku i jos ponesto, ali mene interesuje buducnost. Morao bi nauciti iz gresaka i to cu pratiti. Po meni nema dobre pomocnike, pa cak ni dovoljno strucne za neki rezultatski proboj. Treba mu jedan 'mastermind' tipa Buvac kod Kloppa, pa zasto ne i bas on. Platiti koliko treba. Poraditi na taktici, sakriti sporost nasih CB, pomagati im a ne ostaviti na vetrometini, znati kada zatvoriti utakmicu, pridodati Tadicu jos jednog ili dvojicu kreativnih veznjaka i jos mnogo toga.

Neka ostane jos jedan ciklus pa da vidimo. Ne zaboravimo da je uradio i dosta toga dobrog i u neku ruku vratio kult reprezentacije. Kliknucemo jednom, treba samo biti strpljiv i sacekati.

Sve oterati

pre 1 godinu

Pod 1 Vidica za presednika FSS da ocisti sve mumije iz saveza . Onda privatizacija vec na neki nacin klubova i totalna reforma sudiske organizacije . Onda mozemo da pricamo o nekom fudbalu kod nas i da trazimo vise . Realno sta cemo sad gledati polu i namestene utakmice dva kluba u nasoj ligi .

Santas helepers

pre 1 godinu

Mora da menja pomocnke Djora i Zile ortaci iz kraja. Prvi trenirao mlade 2 godine, drugi Radnik i Vozdovac. Nek dovede neke skolovanog trenera sa iskustvom za pomocnike koji ce da mu kazu neke stvari o taktici na velikim takmicenjima.

milan

pre 1 godinu

ja sam govorio uvek da je piksi dobar igrac bio kao trener ne vise bi voleo da vidim rajevca nad klupi bilo bi vreme sa strucnjaka prve klase a ne pocetnici treneri

Sir djavo

pre 1 godinu

Ako je u Rusiji bilo slucajno sta je onda trece mjesto u Francuskoj? Kako je slucajno da su igraci hrvatske u Čelziju, Realu, Interu, kako je Dinamo redovan ucesnik u ligi prvaka, kako redovno prodaje igrace za 10,15,20 miliona eura a jedna crvena zvezda ne moze ni za milion da proda jednog, kako je slucajno da je i u direktnom okrsaju Hrvatska pobijedila Srbiju, kako je slucajno da Hrvatska ide redovno na velika takmicenja. Kako to slucajno nikako Srbiji da se desi. Jedino cime se mogu pohvaliti je Zvezda, a ona je bila klasican Jugoslovenski projekat u kojem au igrali i iz Crne Gore, Hrvatske, Bosbe6, Makedonije a to svakako nije slucajno srpski nego ex yu uspjeh.

Hood

pre 1 godinu

Jedino što sam bio siguran je da se pored nas neće niko fudbala naigrati, za prolaz niko ne može garantovati jer je potreban i niz okolnosti mimo igre kao sreća i sudijska naklonost... Svi su se izigrali protiv nas i tri utakmice. E to mi smeta. Ekipa ne liči na sebe. A i organizatorno, šta će porodice u kampusu na SP?

realno

pre 1 godinu

A, da li se zapitate, ponekad, da mi ne zaslužujemo bolji rezultat, i da je ovo vrhunac naših mogućnosti...prosto, nemamo ni ljude, ni infrastrukturu, ni sistem za bolje...i da smo prošli dalje, ispalo bi čisto blamiranje...dakle 29-ti na svetu, skroz je ok...

Pera Ždera

pre 1 godinu

Piksi i njegovo "razmisljanje":

Pobednicki fudbal je nemati odbranu. Bolje je i 3:3 nego 1:0 jer to je pobednicki fudbal sa mnogo golova :) Totalno morbidno postavljena igra/formacija/taktika. Covek na 2:1, pri izvodjenju auta kod nase klupe, pokazuje svima da vuku napred, napadacki... I sve to bez bekova i sa polu veznim redom. Sramotno. Kao da je sisao iz publike sa uzvicima "Ajmo ajde svi u napad! :)) Totalno zbunjujuce i cudno. :(

Svajcarci, normalno, cuvaju prednost u nastavku, bez filozofiranja, i ako im je bio potreban bod a mi kao da je gol prednosti malo... Napadaj, otvori se skroz.

Najvise mi zao Vanje MS koji je razvalio na golu. Celo prvenstvo nestvarne odbrane ALI ne moze sam da nadoknadi nepostojanje odbrane (prvenstveno takticki kiks), naravno. Tuga i zbog kvalitetnog, pa i iznad prosecnog napada, totalno anuliran katastrofalnom defanzivnom "taktikom".

Нисам селектор

pre 1 godinu

Дајте људи, срамота колико нападате човека, одвео нас човек у Катар, победили Португал у гостима и шта сте сад мислили да ћемо лагано прођемо групу, можемо са свима да играмо.
Гледали сте утакмице групне фазе, видели сте где је наш фудбал у односу на модерни, и то је реалност. Не може то селектор да промени и да направи играча, то раде омладинске школе, клубови и ФСС са јасним планом и инвестирањем у омладинске погоне, образовањем кадра итд. Пикси јесте имао много грешака, пре свега мислим да ако извуче поуке из ове приче тек почиње полако да капира шта значи бити тренер у јаким утакмицама и озбиљнијим такмичењима. По мени Пикси нека остане, само неко мало поради на себи. Ставите себе на његово место(притисак целе нације је на теби и играчима, поготово нереална очекивања свих нас од самог старта)..Иначе дајте ми бољег српског кандидата за селектрора? Деки Станковић? Лалтовић?...Ова земља треба прво да очисти ФФС и њихове помоћнике.. директне и индиртектне.
Ако нећемо Пискија, платите и доведите странца, али озбиљног странце на 10 година са јасним планом шта све треба да се мења..Од ФСС, омладинских школа, млађим селекцијама итд.
Пикси подршка за тебе!

Navras

pre 1 godinu

Tako je,Piksi.Samo agresivno u odgovorima na svako novinarsko pitanje sada. Taman posla da preuzmeš odgovornost i objasniš taktiku pod nazivom Možemo da damo deset golova, a i da primimo dvadeset. Bio ti nama selektor još sto godina.

Dorotej

pre 1 godinu

Ja se posle Katara pitam da li su navijači sa severa imali pravo? Tada sam kao stari navijač Zvezde branio Stojkovića, danas to ne bih radio. Stojković me razočarao kao čovek i trener.

CLS

pre 1 godinu

Da,ja bih hteo. Možda tamo upišeš neku školu za fudbalske trenere,pa bude nešto od tebe. Ovako...teško.
(non nobis solum, 04. decembar 2022 11:29)
Od njega je vec puno bilo. Od tebe tesko da ce sta biti i za tebe a ne sve nas .

Dobri

pre 1 godinu

Možda je dobar trener ali postavkama igre on to nije pokazao. Selektor bira svoj tim pomoćnika. Imali smo u zadnjoj utakmici šansu za prolaz među 16 da smo dobili. Šta su ti ljudi u štabu radili zadnja 4 dana posle Kameruna jel su analizirali Švajcarsku. Bavili se Džakom Šaćirijem provokacijama i Albancima
Znamo da su nas 2018 nadmudrili prošli dalje sad opet sa njima i opet sve isto. 2 puta nas prolaze na 2 mundijala i mi pričamo bolji smo a vidi se da nismo. Više realnosti a manje bahaćenja ovo ne vodi ničemu a naše igrače vodi kući već posle prve faze.

Rodjak NA selu

pre 1 godinu

Po čemu je naša grupa lakša od vaše? Mislite da bi vi pobjedili Belgiju Ili Maroko?
Niste mogli Kamerun pobjediti kojeg je Maroko nedavno pobjedio 4:0.
Ili misliš da bi Kanadu pobjedili? Kanada je bila ispred Amerike i Meksika u kvalifikacijama, a nedavno je pobjedila Japan koji je pobjedio Njemačku i Španjolsku.
I kako vas nije sramota da se uspoređujete s Hrvatskom u nogometu? Vi nas nećete stići za tvoja tri života, bolje je da to prihvatiš lakše će ti biti.
(?, 4. decembar 2022 09:35)
Vi se bas utripovali da ste nesto u fudbalu! A nikad nista u bilo kojoj varijanti niste osvojili. Seniori, omladinici, repke, klubovi...nikad niko nista? Na osnovu cega vi uopste tripujete da ste nesto? One lude srece u Rusiji? Smotanog Lukakuoa u Kataru? Na osnovu cega? Majke ti?

Dina

pre 1 godinu

Na osnovu cega vi uopste tripujete da ste nesto? One lude srece u Rusiji? Smotanog Lukakuoa u Kataru? Na osnovu cega? Majke ti?
(Rodjak NA selu, 4. decembar 2022 11:17)

1998 - 3 MJESTO
2018 - 2 MJESTO

Malo je?

Slavisa V.

pre 1 godinu

Zasto u Pariz? Hoces da nam kazes da tamo imas kucu? Ti bi trebalo da ides pravac u CZ zajedno sa onim koji te je doveo i to pricam 15 godina.

elem

pre 1 godinu

Brazil
2.Belgija
12.Hrvatska
15.Švicarska
22Maroko
41 Kanada
43.Kamerun
Po čemu je naša grupa lakša od vaše? Mislite da bi vi pobjedili Belgiju Ili Maroko?
Niste mogli Kamerun pobjediti kojeg je Maroko nedavno pobjedio 4:0.
Ili misliš da bi Kanadu pobjedili? Kanada je bila ispred Amerike i Meksika u kvalifikacijama, a nedavno je pobjedila Japan koji je pobjedio Njemačku i Španjolsku.
I kako vas nije sramota da se uspoređujete s Hrvatskom u nogometu? Vi nas nećete stići za tvoja tri života, bolje je da to prihvatiš lakše će ti biti.
(?, 04. decembar 2022 09:35)

Da zaista misliš da je Hrvatska bolja u nogometu, pod jedan ne bi dolazio na srpske portale, a pod dva ne bi imao ovakve izlive frustracije i kompleksa od Srba. Hitno idi kod čike u belom mantilu, povedi sunarodnike, možda nije kasno!

Bosanac

pre 1 godinu

Ljudi objektivno imate vrlo jaku reprezentaciju, jednu od jačih u Evropi. Ali kad politika vodi savez I onda još I selektor koji očito nije za ovaj nivo rezultati se vide I takvi su kakvi su. FSS fudbalerima I dobar trener I garantovano ste u samom vrhu evropskog fudbala.

Lale gator

pre 1 godinu

Kada ćemo mi vec jednom prihvatiti da nismo dovoljno kvalitetni i da ne znamo da igramo fudbal na visokom nivou u kontinuitetu. Sto pre to prihvatimo bice nam lakse. Mnoge nacije kao i mi imaju isti problem. Nemamo nikad rezultate na velikim takmicenjima. Odlicno je da smo otisli na SP i to sa mnogo srece. Hvala celoj reprezentaciji, kvalifikujte se ako moze i na EP.

realan zvezdas

pre 1 godinu

U bilo kom ekipnom sportu u kom smo postigli neki uspeh, ODBRANA je bila ključ svih tih uspeha. I tako je bilo i u prošlosti, tako će biti i u budućnosti. Moraju svi da je igraju, i Mitrovic i Vlahović i SMS.. Samo takvim pristupom, može da se napravi uspeh. To što Piksi igra, za gol više, ništa ne donosi.. Protiv Švajcarske zaigrao sa jednim zadnjim vezanim, i već u 20 sec su imali dve mrtve šanse. Prvo obezbedi svoj gol, a sa ovim kvalitetom igrača stvoriće se par šansi.Kreces sa dva napadača, a u odbrani promaja na sve strane. I sva tri centar halfa nisu pravili neke velike greške, koliko vezni igrači koji nisu zatvarali prostor. I sa manje kvalitetnim igračima, koji se bore i izgaraju na terenu, postigli bi veći uspeh..
Degenek u našoj reprezentaciji ne bi bio ni na širem spisku, a igrao osminu finala SP. I to na poziciji desnog beka,koja nije njegova prirodna pozicija, gde ni u Zvezdi nije pokazao ništa. On je nivo Pankova, ali i sa takvima neki selektori stignu do osmine finala.

Lale gator

pre 1 godinu

Kada ćemo mi vec jednom prihvatiti da nismo dovoljno kvalitetni i da ne znamo da igramo fudbal na visokom nivou u kontinuitetu. Sto pre to prihvatimo bice nam lakse. Mnoge nacije kao i mi imaju isti problem. Nemamo nikad rezultate na velikim takmicenjima. Odlicno je da smo otisli na SP i to sa mnogo srece. Hvala celoj reprezentaciji, kvalifikujte se ako moze i na EP.

Optimista pripravnik

pre 1 godinu

Sad se tek vidi koliku težinu ima onaj bod protiv Kameruna.
(Armagedon, 4. decembar 2022 08:10)

Možda najbolji i svakako najpametniji komentar. Da smo to dobili, bila bi druga priča... ako se protiv CH onda ne bi zatvorili da uzmemo bod... I naravno zbog takvog pristupa i izgubili!
Nije toliko do Piksija, koliko do mentaliteta i ograničenosti.
A i psujemo baš mnogo!! Prostaci smo.

Boki

pre 1 godinu

@fenomen

Kako može neki klinac od 5-6-10god da se ugleda na Maldinija, Nestu, Karlosa kada su svi oni završili sa fudbalom pre nego što su ti klinci uopšte bili u planu da se rode :)

ljuba

pre 1 godinu

Svi bi trebali imati status i primati platu na osnovu rada i rezultata tog rada.
A to gde će ko ići je stvar izbora svakog pojedinca.

vlade

pre 1 godinu

Piksija jedino može da nasledi Paunović, zato što su mu okosnice tima, igrači koji su postali svetski prvaci.. ali, i to je pitanje kako bi izgledalo.. mnogi su se pogubili u međuvremenu

Petar

pre 1 godinu

Srbija je zavrsila takmicenje sa najvise postignutih golova u grupi. I sa najvise primljenih. Sredimo ove primljene i eto nas minimum u polufinalu EP. Srbiju je bilo uzbudljivo gledati. Srbija je jednom za svagda napustila fudbalski batadjorizam. Sa dva dobra beka mi smo jezivo dobra reprezentacija.
(Rodjak NA selu, 04. decembar 2022 08:43)

Jeste, samo nemamo ni jednog.
Mi smo jedina zemlja na svetu koja nema ni jednog beka. Ne razumem kako je to moguce.

sport i razonoda

pre 1 godinu

E moj ti iz te lake skupine gdje je igrala Hrvatska ispade jedna Belgija,i trener dade ostavku,zbog takvih ne objektivnih umišljenih komentara, Srbija je baš tamo gdje treba biti u kontejneru,objektivno same kvalifikacije su ogroman uspjeh Srbije to je napravio PIXSI.

Mile76

pre 1 godinu

Posle Katar-a treba katarza.
Zašto je Piksi postao Kiksi?
SMS vredi 100 miliona, da to nije realno vidi se iz aviona.
Orlovi lete visoko, ali samo sa Air Srbijom.
Stignu u VIP terminal za važne ljude, samo da incidenta ne bude.

DEX

pre 1 godinu

Situacija je vrlo komplikovana. Piksi je napravio revoluciju u igri reprezentacije. Prvi put od kad je on selektor reprezentacija ima ofanzivni stil igre. Tako je zavaro sve nas a i sebe da možemo mnogo jer svima možemo da damo gol, osim Brazilu. Pri tom nam je odbrana katastrofalna pa svako može da nam da golova koliko mu treba. U tom smislu mislim da se malo preračunao misleći da će napad kompezovati slabost odbrane. Nadam se da to može da koriguje. Međutim ima tu još nečega što žulja a to je da je pred poslednju utakmicu izjavio da smo na 100% a posle je poraz pravdao lošim zdravstvenim stanjem igrača. To deluje malo šarlatanski. Ipak treba ga ostaviti na mestu selektora i dati mu priliku da nastavi rad sa reprezentacijom. Ima tu još nečega iza kulisa a verujem da će isplivati na površinu. Videlo se da je naglo promenio raspoloženje od dolaska u Katar. Očigledno se nešto desilo još pre Beazila što mu je unelo nemir.

Rista traktorista

pre 1 godinu

Za onog što kaže da bi prošli da je Srbija bila u grupi Hrvatske to znači da je Srbija igrala finale SV prvenstva u Rusiji protiv Francuske da bi bila prvak sveta sa Srbima stvarno nešto nije u redu dobro svi znamo za srbski inat reći ču pa šta ali ovo je postala velika srbska bolest.pa da pozdravimo prvake sveta Srbiju u .aga.u i .n..u ....

Branko

pre 1 godinu

Ne mogu da shvatim kako ljudi ne kapiraju šta se dešava iza kulisa i ko stoji iza svega. Već 3. put gledamo isti scenario, kao što su bušili Antića u Južnoj Africi, kao što su oterali Muslina, tako su bušili i Piksija u Kataru. Neki bi da vide Piksija u Parizu, recimo Zvezdan Terzić prvi ne bi imao ništa protiv.

Dr doc.

pre 1 godinu

Izgleda da Piksi istu taktiku iz utakmica na kojima smo razbijeni "napad je najbolja odbrana", sada primenjuje i u odnosu sa javnoscu. Sigurno mu kao najboljem srpskom fudbaleru svih vremena, ova "taktika" zbog, objektivno gledano, neuspha na ovom SP, uopste nije potrebna. Budi iskren, preuzmi odgovornost, priznaj da si pogresio i da ces nauciti na ovim svojim greskama, prestani da pravdas neuspeh povredama igraca i da istices neke svoje "licne ratove" koje objektivno nemas.

Broz

pre 1 godinu

I sad kao i obično,ide gomila pljuvanja bez ikakvog smisla… Evo dole neko dobio gomilu pluseva za kritikovanje igre sa tri štopera… Pa ko god da nam bude selektor,ne može igrati ništa drugo,jer mi nemamo NIJEDNOG jedinog beka u zemlji!!! Ko da nam igra na beku,Rodić,Miljković??? Gajić,Urošević????? Zato smo i osuđeni na tri pozadi… I da,rezultat na SP je očajan,ali dajte ljudi,malo kontinuiteta… Od 1998 nam nijedan selektor nije spojio dva ciklusa! Ekipa je mlada,ekstremno mlada,sem onog panja Mitrovića pozadi i Tadića,mislim da niko nema ni blizu 30. A ko god da dođe,radiće sa istom bazom igrača. Nemamo druge,to je to. Pa kontam da je bolje da nastavi čovek koji je sa njima već dve godine,nego neko ko će tek da se pojavi?!? Narod se iznaložio,nepotrebno,sa onom zadnjom linijom nismo mogli ni na svetsko,ali smo izrudarili to.

Marinko

pre 1 godinu

За све који не знају: човек живи у Паризу, зато помиње Париз.
Иначе, права би била штета да мењамо Пиксија.
Не заборавите да се ради о човеку који је препородио наш фудбал и директно одвео на Мундијал.
То што нам се десило у Катару је само низ несрећних околности везаних, пре свега, за повреде кључних играча.
Или заиста мисли неко да су Швајцарци и Камерунци бољи од Португала кога смо добили на њиховом терену.

audio

pre 1 godinu

Evo ga i ovaj krenuo sa tim nekim koji bi želeli.....Čovek bio normalan do pre mesec dana i sada već dobro poznati rečnik koji ovde preovladava 10 godina. Arogancija, pljuvanje tih nekih a ni trunke samokritike.

Tor

pre 1 godinu

Evo, ja, na primer... I Milenko... I Đoša ispred prodavnice, i Poštar Zoran.... Šalu na stranu, nisam mogao da verujem da je čovek ovoliko arogantan, da je ovoliki egoista. Nije zbog rezultata, mi i nismo za bolje. Ali izuzetno sam se prethodno prevario u vezi ovog čoveka. Eto, čovek uči dok je živ, kažu...

Vlada bg

pre 1 godinu

Kude je onaj novinar sto citira Prijovicku I tebe.Piksi talentovan si ...Ali ne za trenera.To ti ne ide nemas pojma I Jos si arogantan.Mogao bi na estradu to je mesto gde se ceni arogantnost,lupetanje I neznanje.Napisi pesmu Prijovicki, neki hit ... kada dajem dobar sam, a kad primam Jos bolji Sam. Piksi Sam...be. I dodaj Ono Dragiso centrisi na Pikseta.Steta sto te Niko ne ceka na balkonu.Niko Toliko golova primo nije

vlada levi bek

pre 1 godinu

Samo u Lisabonu sam video vitešku borbu naših. Trčali su i ove tri tekme, ali bez žara. Tako da iako mislim da piksi nije trajno rešenje, tako i mislim da nas i mentalitet koči. Moramo da naučimo sebe da izlazimo na teren kao gladijatori i onda neće biti važno ko igra koja je taktika i ko je trener. Samo bi rekli bravo braćo skršite gi svi! Samo to htedoh.

Kralj mača

pre 1 godinu

Победа од два разлике би Србији омогућила пролаз даље уз минималну победу Камеруна над Бразилом. То смо знали и пре почетка утакмице.

shambho

pre 1 godinu

bas je vickast primiksi

da ima ista integriteta ne bi ga isterivali navijaci dok ga drugi navijaci brane, sam bi otisao

shinu ti 8 komada u tri tekme i josh se ...rchish

kladzom do bola

pre 1 godinu

Mnogo se covek uobrazio ., i ako volim Piksija mislim da mnogo poleteo a realno rezultate kao trener a i kao selektor je smesno uporediti sa nekim drugim nasim trenerima . A i kao igrac skoro nista nije vazno osvojio . Napravismo Boga od njega a covek po statistici trofejima itd nije u prvih pet igraca niti u prvih pet trenera iz Srbije .

Koja

pre 1 godinu

Sve klinci od 17 do 20 godina. Ne shvataju da smo takav narod. Različit od ostalih. Takav nam je i tzv fudbal. Drugačiji. Hoće fudbaleri ali ne znaju. Ovde je sve lažno. Diplome,država,fudbal,treneri,šefovi....ma sve. I onda u sudaru sa realnim svetom dobijamo šamare.

Riječanin

pre 1 godinu

Sreće nismo imali a niti zdravlja ali to nije opravdanje. Loše se ponašaš što me iznenadilo i razočaralo.Ekipa kaže da je sve u redu ali to se na terenu ne vidi već suprotno.

Ognjen

pre 1 godinu

Piksi je reprezentaciju od kanala protiv Škotske doveo do SP. I onda su krenuli da ga buše menadžerski krugovi oko Terzića.
Šteta, sa tri-četiri dobra pomoćnika koja znaju taktiku i analizu bi mogao ući među 16 na EP i opstati u prvoj klasi Lige nacija.
Ovako ćemo ponovo u kanal.

Dusan

pre 1 godinu

Nije li vam retorika prepoznatljiva. "Evo ja sam kriv, razapnite me, ali ja od Srbije da odustanem neću". Patetično. Fudbal pratim veoma dugo. I pred svako prvenstvo, bili smo euforični, da bi se kući vraćali po...ni. Zbog tako ne odgovornih i paranoičnih likova, reprezentacija me ne interesuje.

GoxiS

pre 1 godinu

Za godišnju platu od 650.000 evrića ima da sediš i u Pasi Poljani ako treba.
Ne razumem to da gospodin prima u Srbiji mesečnu platu veću od 50.000 evra, a živi u Parizu.

?

pre 1 godinu

Dobar je Piksi. Ovaj rezultat na SP je realan. Mnogi su razočarani ali greše jer sa ovom formacijom i zdravstvenim stanjem ključnih igrača mi više nismo mogli. Da smo bili u slabijoj grupi sigurno bi prošli. Recimo da smo bili u umesto Hrvatske u njihovoj grupi sigurno bi prošli.
(Aron, 04. decembar 2022 08:45)

1.Brazil
2.Belgija
12.Hrvatska
15.Švicarska
22Maroko
41 Kanada
43.Kamerun
Po čemu je naša grupa lakša od vaše? Mislite da bi vi pobjedili Belgiju Ili Maroko?
Niste mogli Kamerun pobjediti kojeg je Maroko nedavno pobjedio 4:0.
Ili misliš da bi Kanadu pobjedili? Kanada je bila ispred Amerike i Meksika u kvalifikacijama, a nedavno je pobjedila Japan koji je pobjedio Njemačku i Španjolsku.
I kako vas nije sramota da se uspoređujete s Hrvatskom u nogometu? Vi nas nećete stići za tvoja tri života, bolje je da to prihvatiš lakše će ti biti.

prost Srbin

pre 1 godinu

Ti ideš odmah posle za West Palm Beach na Floridi gde inače živiš poslednjih 20 god.....a plaća te Srpski narod...a za Pariz nemoj molim te. Bio sam čudo igrača i trebalo je da te ljudi pamte po tome, a ovo ti nije trebalo...

Rodjak NA selu

pre 1 godinu

Srbija je zavrsila takmicenje sa najvise postignutih golova u grupi. I sa najvise primljenih. Sredimo ove primljene i eto nas minimum u polufinalu EP. Srbiju je bilo uzbudljivo gledati. Srbija je jednom za svagda napustila fudbalski batadjorizam. Sa dva dobra beka mi smo jezivo dobra reprezentacija.

Морем плови

pre 1 godinu

Требали сте остати још у Катару бруке једне да гледате како се игра фудбал за разлику од вас незналица и селектора шарлатана.

miki

pre 1 godinu

Za Pariz ces u ponedeljak, dok si selektor, tj na platnom spisku drzave Srbije treba da zivis u Beogradu a ne Parizu, muka mi je vise od ovih sto ginu za Srbiju ali iz Pariza, Rima, Londona....

Neumorni ispravljač krive Drine

pre 1 godinu

Gde god da ideš, lepo sedi i dooobro razmisli da taktika sa tri igrača u zadnjoj liniji ne može da se praktikuje na svakoj utakmici, pogotovo ne protiv ekipa sa izrazito brzim krilnim igračima (jadni Andrija koliko se natrčao u prazno) i pogotovo onim niskim hitrim napadačima (a ti imaš tri skoro dvometraša).
I generalni utisak je da nema idealnije taktike od 4-4-2. S njom je počeo fudbal, sve ostalo su varijacije na temu

fenomen

pre 1 godinu

Problem je što svi klinci koji treniraju fudbal žele da budu Mesi, Ronaldo, Nejmar, Mitrovic, Vlahovic itd. Niko ne želi da bude Maldini, Nesta, Kanavaro, Kafu, Roberto Karlos, Ramos itd.

?

pre 1 godinu

Zbog čega meni stalno u horoskopu piše da će mi se tajne otkriti? Znači, ne mogu tamo da ostavim komentar, pa pitam ovde? Znači, to mi stalno piše. Ispada da samo moj znak ima neke tajne za razotkrivanje? Zbog čega svima piše kao da razmišljaju isključivo o svom partneru i porodici i na njih se horoskop odnosi, dok kod mene uvek kritika zbog nekih tajni? Je l to moj znak najporočniji i jedini kog treba konstantno kinjiti i horoskopom i na svaki mogući način?

?

pre 1 godinu

Drugim rečima, zašto mi se neka b**ala nakovrzla i na znak i na izgled i na osobine? I to psihopata koji to sprovodi već niz godina? Koliko imate kritika od ovnova koje se podudaraju zašto poslednjih nekoliko godina unazad, svaki mesec i godina su nam katastrofa, očekuju nas katastrofe itd?

miki

pre 1 godinu

Za Pariz ces u ponedeljak, dok si selektor, tj na platnom spisku drzave Srbije treba da zivis u Beogradu a ne Parizu, muka mi je vise od ovih sto ginu za Srbiju ali iz Pariza, Rima, Londona....

Aron

pre 1 godinu

Dobar je Piksi. Ovaj rezultat na SP je realan. Mnogi su razočarani ali greše jer sa ovom formacijom i zdravstvenim stanjem ključnih igrača mi više nismo mogli. Da smo bili u slabijoj grupi sigurno bi prošli. Recimo da smo bili u umesto Hrvatske u njihovoj grupi sigurno bi prošli.

Koja

pre 1 godinu

Sve klinci od 17 do 20 godina. Ne shvataju da smo takav narod. Različit od ostalih. Takav nam je i tzv fudbal. Drugačiji. Hoće fudbaleri ali ne znaju. Ovde je sve lažno. Diplome,država,fudbal,treneri,šefovi....ma sve. I onda u sudaru sa realnim svetom dobijamo šamare.

Морем плови

pre 1 godinu

Требали сте остати још у Катару бруке једне да гледате како се игра фудбал за разлику од вас незналица и селектора шарлатана.

fenomen

pre 1 godinu

Problem je što svi klinci koji treniraju fudbal žele da budu Mesi, Ronaldo, Nejmar, Mitrovic, Vlahovic itd. Niko ne želi da bude Maldini, Nesta, Kanavaro, Kafu, Roberto Karlos, Ramos itd.

Neumorni ispravljač krive Drine

pre 1 godinu

Gde god da ideš, lepo sedi i dooobro razmisli da taktika sa tri igrača u zadnjoj liniji ne može da se praktikuje na svakoj utakmici, pogotovo ne protiv ekipa sa izrazito brzim krilnim igračima (jadni Andrija koliko se natrčao u prazno) i pogotovo onim niskim hitrim napadačima (a ti imaš tri skoro dvometraša).
I generalni utisak je da nema idealnije taktike od 4-4-2. S njom je počeo fudbal, sve ostalo su varijacije na temu

prost Srbin

pre 1 godinu

Ti ideš odmah posle za West Palm Beach na Floridi gde inače živiš poslednjih 20 god.....a plaća te Srpski narod...a za Pariz nemoj molim te. Bio sam čudo igrača i trebalo je da te ljudi pamte po tome, a ovo ti nije trebalo...

Dusan

pre 1 godinu

Nije li vam retorika prepoznatljiva. "Evo ja sam kriv, razapnite me, ali ja od Srbije da odustanem neću". Patetično. Fudbal pratim veoma dugo. I pred svako prvenstvo, bili smo euforični, da bi se kući vraćali po...ni. Zbog tako ne odgovornih i paranoičnih likova, reprezentacija me ne interesuje.

miki

pre 1 godinu

Za Pariz ces u ponedeljak, dok si selektor, tj na platnom spisku drzave Srbije treba da zivis u Beogradu a ne Parizu, muka mi je vise od ovih sto ginu za Srbiju ali iz Pariza, Rima, Londona....

audio

pre 1 godinu

Evo ga i ovaj krenuo sa tim nekim koji bi želeli.....Čovek bio normalan do pre mesec dana i sada već dobro poznati rečnik koji ovde preovladava 10 godina. Arogancija, pljuvanje tih nekih a ni trunke samokritike.

?

pre 1 godinu

Dobar je Piksi. Ovaj rezultat na SP je realan. Mnogi su razočarani ali greše jer sa ovom formacijom i zdravstvenim stanjem ključnih igrača mi više nismo mogli. Da smo bili u slabijoj grupi sigurno bi prošli. Recimo da smo bili u umesto Hrvatske u njihovoj grupi sigurno bi prošli.
(Aron, 04. decembar 2022 08:45)

1.Brazil
2.Belgija
12.Hrvatska
15.Švicarska
22Maroko
41 Kanada
43.Kamerun
Po čemu je naša grupa lakša od vaše? Mislite da bi vi pobjedili Belgiju Ili Maroko?
Niste mogli Kamerun pobjediti kojeg je Maroko nedavno pobjedio 4:0.
Ili misliš da bi Kanadu pobjedili? Kanada je bila ispred Amerike i Meksika u kvalifikacijama, a nedavno je pobjedila Japan koji je pobjedio Njemačku i Španjolsku.
I kako vas nije sramota da se uspoređujete s Hrvatskom u nogometu? Vi nas nećete stići za tvoja tri života, bolje je da to prihvatiš lakše će ti biti.

Rodjak NA selu

pre 1 godinu

Srbija je zavrsila takmicenje sa najvise postignutih golova u grupi. I sa najvise primljenih. Sredimo ove primljene i eto nas minimum u polufinalu EP. Srbiju je bilo uzbudljivo gledati. Srbija je jednom za svagda napustila fudbalski batadjorizam. Sa dva dobra beka mi smo jezivo dobra reprezentacija.

Branko

pre 1 godinu

Ne mogu da shvatim kako ljudi ne kapiraju šta se dešava iza kulisa i ko stoji iza svega. Već 3. put gledamo isti scenario, kao što su bušili Antića u Južnoj Africi, kao što su oterali Muslina, tako su bušili i Piksija u Kataru. Neki bi da vide Piksija u Parizu, recimo Zvezdan Terzić prvi ne bi imao ništa protiv.

kladzom do bola

pre 1 godinu

Mnogo se covek uobrazio ., i ako volim Piksija mislim da mnogo poleteo a realno rezultate kao trener a i kao selektor je smesno uporediti sa nekim drugim nasim trenerima . A i kao igrac skoro nista nije vazno osvojio . Napravismo Boga od njega a covek po statistici trofejima itd nije u prvih pet igraca niti u prvih pet trenera iz Srbije .

Ognjen

pre 1 godinu

Piksi je reprezentaciju od kanala protiv Škotske doveo do SP. I onda su krenuli da ga buše menadžerski krugovi oko Terzića.
Šteta, sa tri-četiri dobra pomoćnika koja znaju taktiku i analizu bi mogao ući među 16 na EP i opstati u prvoj klasi Lige nacija.
Ovako ćemo ponovo u kanal.

Tor

pre 1 godinu

Evo, ja, na primer... I Milenko... I Đoša ispred prodavnice, i Poštar Zoran.... Šalu na stranu, nisam mogao da verujem da je čovek ovoliko arogantan, da je ovoliki egoista. Nije zbog rezultata, mi i nismo za bolje. Ali izuzetno sam se prethodno prevario u vezi ovog čoveka. Eto, čovek uči dok je živ, kažu...

Dr doc.

pre 1 godinu

Izgleda da Piksi istu taktiku iz utakmica na kojima smo razbijeni "napad je najbolja odbrana", sada primenjuje i u odnosu sa javnoscu. Sigurno mu kao najboljem srpskom fudbaleru svih vremena, ova "taktika" zbog, objektivno gledano, neuspha na ovom SP, uopste nije potrebna. Budi iskren, preuzmi odgovornost, priznaj da si pogresio i da ces nauciti na ovim svojim greskama, prestani da pravdas neuspeh povredama igraca i da istices neke svoje "licne ratove" koje objektivno nemas.

Vlada bg

pre 1 godinu

Kude je onaj novinar sto citira Prijovicku I tebe.Piksi talentovan si ...Ali ne za trenera.To ti ne ide nemas pojma I Jos si arogantan.Mogao bi na estradu to je mesto gde se ceni arogantnost,lupetanje I neznanje.Napisi pesmu Prijovicki, neki hit ... kada dajem dobar sam, a kad primam Jos bolji Sam. Piksi Sam...be. I dodaj Ono Dragiso centrisi na Pikseta.Steta sto te Niko ne ceka na balkonu.Niko Toliko golova primo nije

miki

pre 1 godinu

Za Pariz ces u ponedeljak, dok si selektor, tj na platnom spisku drzave Srbije treba da zivis u Beogradu a ne Parizu, muka mi je vise od ovih sto ginu za Srbiju ali iz Pariza, Rima, Londona....

GoxiS

pre 1 godinu

Za godišnju platu od 650.000 evrića ima da sediš i u Pasi Poljani ako treba.
Ne razumem to da gospodin prima u Srbiji mesečnu platu veću od 50.000 evra, a živi u Parizu.

Kralj mača

pre 1 godinu

Победа од два разлике би Србији омогућила пролаз даље уз минималну победу Камеруна над Бразилом. То смо знали и пре почетка утакмице.

Riječanin

pre 1 godinu

Sreće nismo imali a niti zdravlja ali to nije opravdanje. Loše se ponašaš što me iznenadilo i razočaralo.Ekipa kaže da je sve u redu ali to se na terenu ne vidi već suprotno.

Dina

pre 1 godinu

Na osnovu cega vi uopste tripujete da ste nesto? One lude srece u Rusiji? Smotanog Lukakuoa u Kataru? Na osnovu cega? Majke ti?
(Rodjak NA selu, 4. decembar 2022 11:17)

1998 - 3 MJESTO
2018 - 2 MJESTO

Malo je?

Lale gator

pre 1 godinu

Kada ćemo mi vec jednom prihvatiti da nismo dovoljno kvalitetni i da ne znamo da igramo fudbal na visokom nivou u kontinuitetu. Sto pre to prihvatimo bice nam lakse. Mnoge nacije kao i mi imaju isti problem. Nemamo nikad rezultate na velikim takmicenjima. Odlicno je da smo otisli na SP i to sa mnogo srece. Hvala celoj reprezentaciji, kvalifikujte se ako moze i na EP.

Broz

pre 1 godinu

I sad kao i obično,ide gomila pljuvanja bez ikakvog smisla… Evo dole neko dobio gomilu pluseva za kritikovanje igre sa tri štopera… Pa ko god da nam bude selektor,ne može igrati ništa drugo,jer mi nemamo NIJEDNOG jedinog beka u zemlji!!! Ko da nam igra na beku,Rodić,Miljković??? Gajić,Urošević????? Zato smo i osuđeni na tri pozadi… I da,rezultat na SP je očajan,ali dajte ljudi,malo kontinuiteta… Od 1998 nam nijedan selektor nije spojio dva ciklusa! Ekipa je mlada,ekstremno mlada,sem onog panja Mitrovića pozadi i Tadića,mislim da niko nema ni blizu 30. A ko god da dođe,radiće sa istom bazom igrača. Nemamo druge,to je to. Pa kontam da je bolje da nastavi čovek koji je sa njima već dve godine,nego neko ko će tek da se pojavi?!? Narod se iznaložio,nepotrebno,sa onom zadnjom linijom nismo mogli ni na svetsko,ali smo izrudarili to.

Sir djavo

pre 1 godinu

Ako je u Rusiji bilo slucajno sta je onda trece mjesto u Francuskoj? Kako je slucajno da su igraci hrvatske u Čelziju, Realu, Interu, kako je Dinamo redovan ucesnik u ligi prvaka, kako redovno prodaje igrace za 10,15,20 miliona eura a jedna crvena zvezda ne moze ni za milion da proda jednog, kako je slucajno da je i u direktnom okrsaju Hrvatska pobijedila Srbiju, kako je slucajno da Hrvatska ide redovno na velika takmicenja. Kako to slucajno nikako Srbiji da se desi. Jedino cime se mogu pohvaliti je Zvezda, a ona je bila klasican Jugoslovenski projekat u kojem au igrali i iz Crne Gore, Hrvatske, Bosbe6, Makedonije a to svakako nije slucajno srpski nego ex yu uspjeh.

Petar

pre 1 godinu

Srbija je zavrsila takmicenje sa najvise postignutih golova u grupi. I sa najvise primljenih. Sredimo ove primljene i eto nas minimum u polufinalu EP. Srbiju je bilo uzbudljivo gledati. Srbija je jednom za svagda napustila fudbalski batadjorizam. Sa dva dobra beka mi smo jezivo dobra reprezentacija.
(Rodjak NA selu, 04. decembar 2022 08:43)

Jeste, samo nemamo ni jednog.
Mi smo jedina zemlja na svetu koja nema ni jednog beka. Ne razumem kako je to moguce.

shambho

pre 1 godinu

bas je vickast primiksi

da ima ista integriteta ne bi ga isterivali navijaci dok ga drugi navijaci brane, sam bi otisao

shinu ti 8 komada u tri tekme i josh se ...rchish

DEX

pre 1 godinu

Situacija je vrlo komplikovana. Piksi je napravio revoluciju u igri reprezentacije. Prvi put od kad je on selektor reprezentacija ima ofanzivni stil igre. Tako je zavaro sve nas a i sebe da možemo mnogo jer svima možemo da damo gol, osim Brazilu. Pri tom nam je odbrana katastrofalna pa svako može da nam da golova koliko mu treba. U tom smislu mislim da se malo preračunao misleći da će napad kompezovati slabost odbrane. Nadam se da to može da koriguje. Međutim ima tu još nečega što žulja a to je da je pred poslednju utakmicu izjavio da smo na 100% a posle je poraz pravdao lošim zdravstvenim stanjem igrača. To deluje malo šarlatanski. Ipak treba ga ostaviti na mestu selektora i dati mu priliku da nastavi rad sa reprezentacijom. Ima tu još nečega iza kulisa a verujem da će isplivati na površinu. Videlo se da je naglo promenio raspoloženje od dolaska u Katar. Očigledno se nešto desilo još pre Beazila što mu je unelo nemir.

Aron

pre 1 godinu

Dobar je Piksi. Ovaj rezultat na SP je realan. Mnogi su razočarani ali greše jer sa ovom formacijom i zdravstvenim stanjem ključnih igrača mi više nismo mogli. Da smo bili u slabijoj grupi sigurno bi prošli. Recimo da smo bili u umesto Hrvatske u njihovoj grupi sigurno bi prošli.

Bosanac

pre 1 godinu

Ljudi objektivno imate vrlo jaku reprezentaciju, jednu od jačih u Evropi. Ali kad politika vodi savez I onda još I selektor koji očito nije za ovaj nivo rezultati se vide I takvi su kakvi su. FSS fudbalerima I dobar trener I garantovano ste u samom vrhu evropskog fudbala.

Sve oterati

pre 1 godinu

Pod 1 Vidica za presednika FSS da ocisti sve mumije iz saveza . Onda privatizacija vec na neki nacin klubova i totalna reforma sudiske organizacije . Onda mozemo da pricamo o nekom fudbalu kod nas i da trazimo vise . Realno sta cemo sad gledati polu i namestene utakmice dva kluba u nasoj ligi .

Mile76

pre 1 godinu

Posle Katar-a treba katarza.
Zašto je Piksi postao Kiksi?
SMS vredi 100 miliona, da to nije realno vidi se iz aviona.
Orlovi lete visoko, ali samo sa Air Srbijom.
Stignu u VIP terminal za važne ljude, samo da incidenta ne bude.

Нисам селектор

pre 1 godinu

Дајте људи, срамота колико нападате човека, одвео нас човек у Катар, победили Португал у гостима и шта сте сад мислили да ћемо лагано прођемо групу, можемо са свима да играмо.
Гледали сте утакмице групне фазе, видели сте где је наш фудбал у односу на модерни, и то је реалност. Не може то селектор да промени и да направи играча, то раде омладинске школе, клубови и ФСС са јасним планом и инвестирањем у омладинске погоне, образовањем кадра итд. Пикси јесте имао много грешака, пре свега мислим да ако извуче поуке из ове приче тек почиње полако да капира шта значи бити тренер у јаким утакмицама и озбиљнијим такмичењима. По мени Пикси нека остане, само неко мало поради на себи. Ставите себе на његово место(притисак целе нације је на теби и играчима, поготово нереална очекивања свих нас од самог старта)..Иначе дајте ми бољег српског кандидата за селектрора? Деки Станковић? Лалтовић?...Ова земља треба прво да очисти ФФС и њихове помоћнике.. директне и индиртектне.
Ако нећемо Пискија, платите и доведите странца, али озбиљног странце на 10 година са јасним планом шта све треба да се мења..Од ФСС, омладинских школа, млађим селекцијама итд.
Пикси подршка за тебе!

vlada levi bek

pre 1 godinu

Samo u Lisabonu sam video vitešku borbu naših. Trčali su i ove tri tekme, ali bez žara. Tako da iako mislim da piksi nije trajno rešenje, tako i mislim da nas i mentalitet koči. Moramo da naučimo sebe da izlazimo na teren kao gladijatori i onda neće biti važno ko igra koja je taktika i ko je trener. Samo bi rekli bravo braćo skršite gi svi! Samo to htedoh.

Slavisa V.

pre 1 godinu

Zasto u Pariz? Hoces da nam kazes da tamo imas kucu? Ti bi trebalo da ides pravac u CZ zajedno sa onim koji te je doveo i to pricam 15 godina.

Dobri

pre 1 godinu

Možda je dobar trener ali postavkama igre on to nije pokazao. Selektor bira svoj tim pomoćnika. Imali smo u zadnjoj utakmici šansu za prolaz među 16 da smo dobili. Šta su ti ljudi u štabu radili zadnja 4 dana posle Kameruna jel su analizirali Švajcarsku. Bavili se Džakom Šaćirijem provokacijama i Albancima
Znamo da su nas 2018 nadmudrili prošli dalje sad opet sa njima i opet sve isto. 2 puta nas prolaze na 2 mundijala i mi pričamo bolji smo a vidi se da nismo. Više realnosti a manje bahaćenja ovo ne vodi ničemu a naše igrače vodi kući već posle prve faze.

Pera Ždera

pre 1 godinu

Piksi i njegovo "razmisljanje":

Pobednicki fudbal je nemati odbranu. Bolje je i 3:3 nego 1:0 jer to je pobednicki fudbal sa mnogo golova :) Totalno morbidno postavljena igra/formacija/taktika. Covek na 2:1, pri izvodjenju auta kod nase klupe, pokazuje svima da vuku napred, napadacki... I sve to bez bekova i sa polu veznim redom. Sramotno. Kao da je sisao iz publike sa uzvicima "Ajmo ajde svi u napad! :)) Totalno zbunjujuce i cudno. :(

Svajcarci, normalno, cuvaju prednost u nastavku, bez filozofiranja, i ako im je bio potreban bod a mi kao da je gol prednosti malo... Napadaj, otvori se skroz.

Najvise mi zao Vanje MS koji je razvalio na golu. Celo prvenstvo nestvarne odbrane ALI ne moze sam da nadoknadi nepostojanje odbrane (prvenstveno takticki kiks), naravno. Tuga i zbog kvalitetnog, pa i iznad prosecnog napada, totalno anuliran katastrofalnom defanzivnom "taktikom".

Optimista pripravnik

pre 1 godinu

Sad se tek vidi koliku težinu ima onaj bod protiv Kameruna.
(Armagedon, 4. decembar 2022 08:10)

Možda najbolji i svakako najpametniji komentar. Da smo to dobili, bila bi druga priča... ako se protiv CH onda ne bi zatvorili da uzmemo bod... I naravno zbog takvog pristupa i izgubili!
Nije toliko do Piksija, koliko do mentaliteta i ograničenosti.
A i psujemo baš mnogo!! Prostaci smo.

Marinko

pre 1 godinu

За све који не знају: човек живи у Паризу, зато помиње Париз.
Иначе, права би била штета да мењамо Пиксија.
Не заборавите да се ради о човеку који је препородио наш фудбал и директно одвео на Мундијал.
То што нам се десило у Катару је само низ несрећних околности везаних, пре свега, за повреде кључних играча.
Или заиста мисли неко да су Швајцарци и Камерунци бољи од Португала кога смо добили на њиховом терену.

vlade

pre 1 godinu

Piksija jedino može da nasledi Paunović, zato što su mu okosnice tima, igrači koji su postali svetski prvaci.. ali, i to je pitanje kako bi izgledalo.. mnogi su se pogubili u međuvremenu

realno

pre 1 godinu

A, da li se zapitate, ponekad, da mi ne zaslužujemo bolji rezultat, i da je ovo vrhunac naših mogućnosti...prosto, nemamo ni ljude, ni infrastrukturu, ni sistem za bolje...i da smo prošli dalje, ispalo bi čisto blamiranje...dakle 29-ti na svetu, skroz je ok...

Navras

pre 1 godinu

Tako je,Piksi.Samo agresivno u odgovorima na svako novinarsko pitanje sada. Taman posla da preuzmeš odgovornost i objasniš taktiku pod nazivom Možemo da damo deset golova, a i da primimo dvadeset. Bio ti nama selektor još sto godina.

Dorotej

pre 1 godinu

Ja se posle Katara pitam da li su navijači sa severa imali pravo? Tada sam kao stari navijač Zvezde branio Stojkovića, danas to ne bih radio. Stojković me razočarao kao čovek i trener.

Never Mind

pre 1 godinu

Bas sam u dilemi. Mozda ipak treba napraviti kontinuitet, istrpeti coveka. Citam vas sve, mislim gotovo identicno, ali ni neprekidni rolerkoster selektora nece voditi nicemu. Pogledajte Hrvatsku u kosarci, tamo samo ekonom nije bio selektor. U redu, lutao je u nekim stvarima na SP, nisu mu ni povrede najboljih isle na ruku i jos ponesto, ali mene interesuje buducnost. Morao bi nauciti iz gresaka i to cu pratiti. Po meni nema dobre pomocnike, pa cak ni dovoljno strucne za neki rezultatski proboj. Treba mu jedan 'mastermind' tipa Buvac kod Kloppa, pa zasto ne i bas on. Platiti koliko treba. Poraditi na taktici, sakriti sporost nasih CB, pomagati im a ne ostaviti na vetrometini, znati kada zatvoriti utakmicu, pridodati Tadicu jos jednog ili dvojicu kreativnih veznjaka i jos mnogo toga.

Neka ostane jos jedan ciklus pa da vidimo. Ne zaboravimo da je uradio i dosta toga dobrog i u neku ruku vratio kult reprezentacije. Kliknucemo jednom, treba samo biti strpljiv i sacekati.

Santas helepers

pre 1 godinu

Mora da menja pomocnke Djora i Zile ortaci iz kraja. Prvi trenirao mlade 2 godine, drugi Radnik i Vozdovac. Nek dovede neke skolovanog trenera sa iskustvom za pomocnike koji ce da mu kazu neke stvari o taktici na velikim takmicenjima.

Šomi

pre 1 godinu

Mene nešto drugo čudi,kako onaj njegov japanac,koji je zadužen za fizičku spremu reprezentativaca,ovako loše da ih spemi,a taman sam mislio da je on taj koji zna posao i koji će biti prevaga na našoj strani..

sport i razonoda

pre 1 godinu

E moj ti iz te lake skupine gdje je igrala Hrvatska ispade jedna Belgija,i trener dade ostavku,zbog takvih ne objektivnih umišljenih komentara, Srbija je baš tamo gdje treba biti u kontejneru,objektivno same kvalifikacije su ogroman uspjeh Srbije to je napravio PIXSI.

Lazni Brkajlo

pre 1 godinu

Sve klinci od 17 do 20 godina. Ne shvataju da smo takav narod. Različit od ostalih. Takav nam je i tzv fudbal. Drugačiji. Hoće fudbaleri ali ne znaju. Ovde je sve lažno. Diplome,država,fudbal,treneri,šefovi....ma sve. I onda u sudaru sa realnim svetom dobijamo šamare.
(Koja, 04. decembar 2022 09:33)

Nismo razliciti od ostalih. U mnogim stvarima, pored fudbala, smo losiji od ostalih. Samo smo jaki na recima I preterano emotivni. To smo mi.

elem

pre 1 godinu

Brazil
2.Belgija
12.Hrvatska
15.Švicarska
22Maroko
41 Kanada
43.Kamerun
Po čemu je naša grupa lakša od vaše? Mislite da bi vi pobjedili Belgiju Ili Maroko?
Niste mogli Kamerun pobjediti kojeg je Maroko nedavno pobjedio 4:0.
Ili misliš da bi Kanadu pobjedili? Kanada je bila ispred Amerike i Meksika u kvalifikacijama, a nedavno je pobjedila Japan koji je pobjedio Njemačku i Španjolsku.
I kako vas nije sramota da se uspoređujete s Hrvatskom u nogometu? Vi nas nećete stići za tvoja tri života, bolje je da to prihvatiš lakše će ti biti.
(?, 04. decembar 2022 09:35)

Da zaista misliš da je Hrvatska bolja u nogometu, pod jedan ne bi dolazio na srpske portale, a pod dva ne bi imao ovakve izlive frustracije i kompleksa od Srba. Hitno idi kod čike u belom mantilu, povedi sunarodnike, možda nije kasno!

?

pre 1 godinu

Drugim rečima, zašto mi se neka b**ala nakovrzla i na znak i na izgled i na osobine? I to psihopata koji to sprovodi već niz godina? Koliko imate kritika od ovnova koje se podudaraju zašto poslednjih nekoliko godina unazad, svaki mesec i godina su nam katastrofa, očekuju nas katastrofe itd?

Lale gator

pre 1 godinu

Kada ćemo mi vec jednom prihvatiti da nismo dovoljno kvalitetni i da ne znamo da igramo fudbal na visokom nivou u kontinuitetu. Sto pre to prihvatimo bice nam lakse. Mnoge nacije kao i mi imaju isti problem. Nemamo nikad rezultate na velikim takmicenjima. Odlicno je da smo otisli na SP i to sa mnogo srece. Hvala celoj reprezentaciji, kvalifikujte se ako moze i na EP.

realan zvezdas

pre 1 godinu

U bilo kom ekipnom sportu u kom smo postigli neki uspeh, ODBRANA je bila ključ svih tih uspeha. I tako je bilo i u prošlosti, tako će biti i u budućnosti. Moraju svi da je igraju, i Mitrovic i Vlahović i SMS.. Samo takvim pristupom, može da se napravi uspeh. To što Piksi igra, za gol više, ništa ne donosi.. Protiv Švajcarske zaigrao sa jednim zadnjim vezanim, i već u 20 sec su imali dve mrtve šanse. Prvo obezbedi svoj gol, a sa ovim kvalitetom igrača stvoriće se par šansi.Kreces sa dva napadača, a u odbrani promaja na sve strane. I sva tri centar halfa nisu pravili neke velike greške, koliko vezni igrači koji nisu zatvarali prostor. I sa manje kvalitetnim igračima, koji se bore i izgaraju na terenu, postigli bi veći uspeh..
Degenek u našoj reprezentaciji ne bi bio ni na širem spisku, a igrao osminu finala SP. I to na poziciji desnog beka,koja nije njegova prirodna pozicija, gde ni u Zvezdi nije pokazao ništa. On je nivo Pankova, ali i sa takvima neki selektori stignu do osmine finala.

CLS

pre 1 godinu

Da,ja bih hteo. Možda tamo upišeš neku školu za fudbalske trenere,pa bude nešto od tebe. Ovako...teško.
(non nobis solum, 04. decembar 2022 11:29)
Od njega je vec puno bilo. Od tebe tesko da ce sta biti i za tebe a ne sve nas .

Rista traktorista

pre 1 godinu

Za onog što kaže da bi prošli da je Srbija bila u grupi Hrvatske to znači da je Srbija igrala finale SV prvenstva u Rusiji protiv Francuske da bi bila prvak sveta sa Srbima stvarno nešto nije u redu dobro svi znamo za srbski inat reći ču pa šta ali ovo je postala velika srbska bolest.pa da pozdravimo prvake sveta Srbiju u .aga.u i .n..u ....

?

pre 1 godinu

Zbog čega meni stalno u horoskopu piše da će mi se tajne otkriti? Znači, ne mogu tamo da ostavim komentar, pa pitam ovde? Znači, to mi stalno piše. Ispada da samo moj znak ima neke tajne za razotkrivanje? Zbog čega svima piše kao da razmišljaju isključivo o svom partneru i porodici i na njih se horoskop odnosi, dok kod mene uvek kritika zbog nekih tajni? Je l to moj znak najporočniji i jedini kog treba konstantno kinjiti i horoskopom i na svaki mogući način?

ljuba

pre 1 godinu

Svi bi trebali imati status i primati platu na osnovu rada i rezultata tog rada.
A to gde će ko ići je stvar izbora svakog pojedinca.

Igorka

pre 1 godinu

"A gde bih drugo, možda bi neki hteli da idem za Pariz, ali ne", izjavio je Stojković."

E, moj Stojkoviću!
Možda bi "neki" hteli nešto!
O Bože, kao da 10 godina slušam jednog čoveka nakon bilo kakvog neuspeha.
Ali, očigledno takav način odlično funkcioniše.

Hood

pre 1 godinu

Jedino što sam bio siguran je da se pored nas neće niko fudbala naigrati, za prolaz niko ne može garantovati jer je potreban i niz okolnosti mimo igre kao sreća i sudijska naklonost... Svi su se izigrali protiv nas i tri utakmice. E to mi smeta. Ekipa ne liči na sebe. A i organizatorno, šta će porodice u kampusu na SP?

Rodjak NA selu

pre 1 godinu

Po čemu je naša grupa lakša od vaše? Mislite da bi vi pobjedili Belgiju Ili Maroko?
Niste mogli Kamerun pobjediti kojeg je Maroko nedavno pobjedio 4:0.
Ili misliš da bi Kanadu pobjedili? Kanada je bila ispred Amerike i Meksika u kvalifikacijama, a nedavno je pobjedila Japan koji je pobjedio Njemačku i Španjolsku.
I kako vas nije sramota da se uspoređujete s Hrvatskom u nogometu? Vi nas nećete stići za tvoja tri života, bolje je da to prihvatiš lakše će ti biti.
(?, 4. decembar 2022 09:35)
Vi se bas utripovali da ste nesto u fudbalu! A nikad nista u bilo kojoj varijanti niste osvojili. Seniori, omladinici, repke, klubovi...nikad niko nista? Na osnovu cega vi uopste tripujete da ste nesto? One lude srece u Rusiji? Smotanog Lukakuoa u Kataru? Na osnovu cega? Majke ti?

DnK (°~°)

pre 1 godinu

Njih 6 je moralo da se vrati u klubove odmah (sigurno po naredjenju bez povrede) i kako onda da oni daju srce i dusu na terenu kad moraju da se paze kao mlade.....

sasa the king

pre 1 godinu

Kad se sve sleglo, falila nam je i sreca, koja nas je pratila tokom kvalifikacija. Jedan gol Kamerunaca je bio iz ofsajda. Mitar je fauliran u sensaeatercu, plus su Nemci utvrdili da je bilo i igranje rukom….zasto sudija nije trazio VAR? Mozda zatos to je lressednika FIFA Svajcarac? Ali ostaje cinjenica da nam je odbrana katastrofa i da tu dosta igraca treba menjati, kao i lose vodjenje ekipe od strane selektora.

Boki

pre 1 godinu

@fenomen

Kako može neki klinac od 5-6-10god da se ugleda na Maldinija, Nestu, Karlosa kada su svi oni završili sa fudbalom pre nego što su ti klinci uopšte bili u planu da se rode :)

Pera

pre 1 godinu

Piksi nece odustati od ove taktike, a za nju treba samo 2 kvalitetna beka stranca i odmah druga prica, kad je mogla pejdz u kosarci , moze i u fudbalu.
Ocu da dozivim jednom u zivotu da nesto i postignemo u fudbalu, da svi strepe kad nas izvuku , ceo zivot ista prica sa reprezentacijom, fijasko cim se kvalifikuju, stalno razocarenje.
A ovaj tim moze da ostavi trag kao jedan od nasih najboljih, ima tu potencijala. Nismo bas toliko losi, nismo

milan

pre 1 godinu

ja sam govorio uvek da je piksi dobar igrac bio kao trener ne vise bi voleo da vidim rajevca nad klupi bilo bi vreme sa strucnjaka prve klase a ne pocetnici treneri

mikica

pre 1 godinu

Koji smo mi narod. Prvo zasto defanzivno, decenijama. Menjamo selektore. Pocne ofanzivno. Zasto ofanzivno kad treba defanzivno? I jos zelje cestitke da se na svakih par godina menja selektor..jer nismo prvaci. Ne treba, on ce izvuci pouke a vec poseduje kostur tima za buducnost i polako graditi ekipu. Sad, oni koji su ga saplitali pokazace se u punom sjaju, kriminalci koji bi da udju u Savez i da mu odrede sudbinu kao Muslinu ili Anticu. Stavite prst na celo pa razmuslite u kom kanalu je bila reprezentacija kad je dosao, i da li je iko verovao da ce stici na SP? I kako se vesto pojavili tracevi o aferama fudbalera upravo pred utakmice? Sto nisu ranije, nego kad se videlo da nije bas tim po vilji, nema igraca za prodaju. Rezultat je odlican, kakvi smo

Beograd-janin

pre 1 godinu

Evo vako' Pikseta:
1. Brazil, nismo šutnuli na gol.
2. Kamerun, izmena Mitrović levi bek, DVA puta visoki presing, DVA primljena gola.
3. Švajcarska, 40 min smo igrali sa 2-3 postavom. Izveo si Vlahovića, Tadića, Sergeja, Živkovića...ubacio si Jovića, Đuričića, Maksimovića i Radonjića? Izbacio igrače u vrednosti 300m eur, ubacio igrače od 60m eur, sama finansijska struktura kaže 5puta gori tim, znači 40min nismo postojali.

Dakle, smisleno objasni šta sve nabrojano znači.

budibogsnama

pre 1 godinu

Ако нећемо Пискија, платите и доведите странца, али озбиљног странце на 10 година са јасним планом шта све треба да се мења..Од ФСС, омладинских школа, млађим селекцијама итд.
Пикси подршка за тебе!
(Нисам селектор, 4. decembar 2022 A sta ce muljatori i menadzeri tih 10 godina, od cega da uzimaju lovu, ako samo najbolji budu igrali?

Aron

pre 1 godinu

Dobar je Piksi. Ovaj rezultat na SP je realan. Mnogi su razočarani ali greše jer sa ovom formacijom i zdravstvenim stanjem ključnih igrača mi više nismo mogli. Da smo bili u slabijoj grupi sigurno bi prošli. Recimo da smo bili u umesto Hrvatske u njihovoj grupi sigurno bi prošli.

prost Srbin

pre 1 godinu

Ti ideš odmah posle za West Palm Beach na Floridi gde inače živiš poslednjih 20 god.....a plaća te Srpski narod...a za Pariz nemoj molim te. Bio sam čudo igrača i trebalo je da te ljudi pamte po tome, a ovo ti nije trebalo...

Морем плови

pre 1 godinu

Требали сте остати још у Катару бруке једне да гледате како се игра фудбал за разлику од вас незналица и селектора шарлатана.

Rodjak NA selu

pre 1 godinu

Srbija je zavrsila takmicenje sa najvise postignutih golova u grupi. I sa najvise primljenih. Sredimo ove primljene i eto nas minimum u polufinalu EP. Srbiju je bilo uzbudljivo gledati. Srbija je jednom za svagda napustila fudbalski batadjorizam. Sa dva dobra beka mi smo jezivo dobra reprezentacija.

Marinko

pre 1 godinu

За све који не знају: човек живи у Паризу, зато помиње Париз.
Иначе, права би била штета да мењамо Пиксија.
Не заборавите да се ради о човеку који је препородио наш фудбал и директно одвео на Мундијал.
То што нам се десило у Катару је само низ несрећних околности везаних, пре свега, за повреде кључних играча.
Или заиста мисли неко да су Швајцарци и Камерунци бољи од Португала кога смо добили на њиховом терену.

elem

pre 1 godinu

Brazil
2.Belgija
12.Hrvatska
15.Švicarska
22Maroko
41 Kanada
43.Kamerun
Po čemu je naša grupa lakša od vaše? Mislite da bi vi pobjedili Belgiju Ili Maroko?
Niste mogli Kamerun pobjediti kojeg je Maroko nedavno pobjedio 4:0.
Ili misliš da bi Kanadu pobjedili? Kanada je bila ispred Amerike i Meksika u kvalifikacijama, a nedavno je pobjedila Japan koji je pobjedio Njemačku i Španjolsku.
I kako vas nije sramota da se uspoređujete s Hrvatskom u nogometu? Vi nas nećete stići za tvoja tri života, bolje je da to prihvatiš lakše će ti biti.
(?, 04. decembar 2022 09:35)

Da zaista misliš da je Hrvatska bolja u nogometu, pod jedan ne bi dolazio na srpske portale, a pod dva ne bi imao ovakve izlive frustracije i kompleksa od Srba. Hitno idi kod čike u belom mantilu, povedi sunarodnike, možda nije kasno!

Broz

pre 1 godinu

I sad kao i obično,ide gomila pljuvanja bez ikakvog smisla… Evo dole neko dobio gomilu pluseva za kritikovanje igre sa tri štopera… Pa ko god da nam bude selektor,ne može igrati ništa drugo,jer mi nemamo NIJEDNOG jedinog beka u zemlji!!! Ko da nam igra na beku,Rodić,Miljković??? Gajić,Urošević????? Zato smo i osuđeni na tri pozadi… I da,rezultat na SP je očajan,ali dajte ljudi,malo kontinuiteta… Od 1998 nam nijedan selektor nije spojio dva ciklusa! Ekipa je mlada,ekstremno mlada,sem onog panja Mitrovića pozadi i Tadića,mislim da niko nema ni blizu 30. A ko god da dođe,radiće sa istom bazom igrača. Nemamo druge,to je to. Pa kontam da je bolje da nastavi čovek koji je sa njima već dve godine,nego neko ko će tek da se pojavi?!? Narod se iznaložio,nepotrebno,sa onom zadnjom linijom nismo mogli ni na svetsko,ali smo izrudarili to.

?

pre 1 godinu

Dobar je Piksi. Ovaj rezultat na SP je realan. Mnogi su razočarani ali greše jer sa ovom formacijom i zdravstvenim stanjem ključnih igrača mi više nismo mogli. Da smo bili u slabijoj grupi sigurno bi prošli. Recimo da smo bili u umesto Hrvatske u njihovoj grupi sigurno bi prošli.
(Aron, 04. decembar 2022 08:45)

1.Brazil
2.Belgija
12.Hrvatska
15.Švicarska
22Maroko
41 Kanada
43.Kamerun
Po čemu je naša grupa lakša od vaše? Mislite da bi vi pobjedili Belgiju Ili Maroko?
Niste mogli Kamerun pobjediti kojeg je Maroko nedavno pobjedio 4:0.
Ili misliš da bi Kanadu pobjedili? Kanada je bila ispred Amerike i Meksika u kvalifikacijama, a nedavno je pobjedila Japan koji je pobjedio Njemačku i Španjolsku.
I kako vas nije sramota da se uspoređujete s Hrvatskom u nogometu? Vi nas nećete stići za tvoja tri života, bolje je da to prihvatiš lakše će ti biti.

miki

pre 1 godinu

Za Pariz ces u ponedeljak, dok si selektor, tj na platnom spisku drzave Srbije treba da zivis u Beogradu a ne Parizu, muka mi je vise od ovih sto ginu za Srbiju ali iz Pariza, Rima, Londona....

miki

pre 1 godinu

Za Pariz ces u ponedeljak, dok si selektor, tj na platnom spisku drzave Srbije treba da zivis u Beogradu a ne Parizu, muka mi je vise od ovih sto ginu za Srbiju ali iz Pariza, Rima, Londona....

Rodjak NA selu

pre 1 godinu

Po čemu je naša grupa lakša od vaše? Mislite da bi vi pobjedili Belgiju Ili Maroko?
Niste mogli Kamerun pobjediti kojeg je Maroko nedavno pobjedio 4:0.
Ili misliš da bi Kanadu pobjedili? Kanada je bila ispred Amerike i Meksika u kvalifikacijama, a nedavno je pobjedila Japan koji je pobjedio Njemačku i Španjolsku.
I kako vas nije sramota da se uspoređujete s Hrvatskom u nogometu? Vi nas nećete stići za tvoja tri života, bolje je da to prihvatiš lakše će ti biti.
(?, 4. decembar 2022 09:35)
Vi se bas utripovali da ste nesto u fudbalu! A nikad nista u bilo kojoj varijanti niste osvojili. Seniori, omladinici, repke, klubovi...nikad niko nista? Na osnovu cega vi uopste tripujete da ste nesto? One lude srece u Rusiji? Smotanog Lukakuoa u Kataru? Na osnovu cega? Majke ti?

Ognjen

pre 1 godinu

Piksi je reprezentaciju od kanala protiv Škotske doveo do SP. I onda su krenuli da ga buše menadžerski krugovi oko Terzića.
Šteta, sa tri-četiri dobra pomoćnika koja znaju taktiku i analizu bi mogao ući među 16 na EP i opstati u prvoj klasi Lige nacija.
Ovako ćemo ponovo u kanal.

fenomen

pre 1 godinu

Problem je što svi klinci koji treniraju fudbal žele da budu Mesi, Ronaldo, Nejmar, Mitrovic, Vlahovic itd. Niko ne želi da bude Maldini, Nesta, Kanavaro, Kafu, Roberto Karlos, Ramos itd.

sasa the king

pre 1 godinu

Kad se sve sleglo, falila nam je i sreca, koja nas je pratila tokom kvalifikacija. Jedan gol Kamerunaca je bio iz ofsajda. Mitar je fauliran u sensaeatercu, plus su Nemci utvrdili da je bilo i igranje rukom….zasto sudija nije trazio VAR? Mozda zatos to je lressednika FIFA Svajcarac? Ali ostaje cinjenica da nam je odbrana katastrofa i da tu dosta igraca treba menjati, kao i lose vodjenje ekipe od strane selektora.

kladzom do bola

pre 1 godinu

Mnogo se covek uobrazio ., i ako volim Piksija mislim da mnogo poleteo a realno rezultate kao trener a i kao selektor je smesno uporediti sa nekim drugim nasim trenerima . A i kao igrac skoro nista nije vazno osvojio . Napravismo Boga od njega a covek po statistici trofejima itd nije u prvih pet igraca niti u prvih pet trenera iz Srbije .

CLS

pre 1 godinu

Da,ja bih hteo. Možda tamo upišeš neku školu za fudbalske trenere,pa bude nešto od tebe. Ovako...teško.
(non nobis solum, 04. decembar 2022 11:29)
Od njega je vec puno bilo. Od tebe tesko da ce sta biti i za tebe a ne sve nas .

Branko

pre 1 godinu

Ne mogu da shvatim kako ljudi ne kapiraju šta se dešava iza kulisa i ko stoji iza svega. Već 3. put gledamo isti scenario, kao što su bušili Antića u Južnoj Africi, kao što su oterali Muslina, tako su bušili i Piksija u Kataru. Neki bi da vide Piksija u Parizu, recimo Zvezdan Terzić prvi ne bi imao ništa protiv.

Dorotej

pre 1 godinu

Ja se posle Katara pitam da li su navijači sa severa imali pravo? Tada sam kao stari navijač Zvezde branio Stojkovića, danas to ne bih radio. Stojković me razočarao kao čovek i trener.

Нисам селектор

pre 1 godinu

Дајте људи, срамота колико нападате човека, одвео нас човек у Катар, победили Португал у гостима и шта сте сад мислили да ћемо лагано прођемо групу, можемо са свима да играмо.
Гледали сте утакмице групне фазе, видели сте где је наш фудбал у односу на модерни, и то је реалност. Не може то селектор да промени и да направи играча, то раде омладинске школе, клубови и ФСС са јасним планом и инвестирањем у омладинске погоне, образовањем кадра итд. Пикси јесте имао много грешака, пре свега мислим да ако извуче поуке из ове приче тек почиње полако да капира шта значи бити тренер у јаким утакмицама и озбиљнијим такмичењима. По мени Пикси нека остане, само неко мало поради на себи. Ставите себе на његово место(притисак целе нације је на теби и играчима, поготово нереална очекивања свих нас од самог старта)..Иначе дајте ми бољег српског кандидата за селектрора? Деки Станковић? Лалтовић?...Ова земља треба прво да очисти ФФС и њихове помоћнике.. директне и индиртектне.
Ако нећемо Пискија, платите и доведите странца, али озбиљног странце на 10 година са јасним планом шта све треба да се мења..Од ФСС, омладинских школа, млађим селекцијама итд.
Пикси подршка за тебе!

?

pre 1 godinu

Drugim rečima, zašto mi se neka b**ala nakovrzla i na znak i na izgled i na osobine? I to psihopata koji to sprovodi već niz godina? Koliko imate kritika od ovnova koje se podudaraju zašto poslednjih nekoliko godina unazad, svaki mesec i godina su nam katastrofa, očekuju nas katastrofe itd?

Pera

pre 1 godinu

Piksi nece odustati od ove taktike, a za nju treba samo 2 kvalitetna beka stranca i odmah druga prica, kad je mogla pejdz u kosarci , moze i u fudbalu.
Ocu da dozivim jednom u zivotu da nesto i postignemo u fudbalu, da svi strepe kad nas izvuku , ceo zivot ista prica sa reprezentacijom, fijasko cim se kvalifikuju, stalno razocarenje.
A ovaj tim moze da ostavi trag kao jedan od nasih najboljih, ima tu potencijala. Nismo bas toliko losi, nismo

sport i razonoda

pre 1 godinu

E moj ti iz te lake skupine gdje je igrala Hrvatska ispade jedna Belgija,i trener dade ostavku,zbog takvih ne objektivnih umišljenih komentara, Srbija je baš tamo gdje treba biti u kontejneru,objektivno same kvalifikacije su ogroman uspjeh Srbije to je napravio PIXSI.

?

pre 1 godinu

Zbog čega meni stalno u horoskopu piše da će mi se tajne otkriti? Znači, ne mogu tamo da ostavim komentar, pa pitam ovde? Znači, to mi stalno piše. Ispada da samo moj znak ima neke tajne za razotkrivanje? Zbog čega svima piše kao da razmišljaju isključivo o svom partneru i porodici i na njih se horoskop odnosi, dok kod mene uvek kritika zbog nekih tajni? Je l to moj znak najporočniji i jedini kog treba konstantno kinjiti i horoskopom i na svaki mogući način?

Koja

pre 1 godinu

Sve klinci od 17 do 20 godina. Ne shvataju da smo takav narod. Različit od ostalih. Takav nam je i tzv fudbal. Drugačiji. Hoće fudbaleri ali ne znaju. Ovde je sve lažno. Diplome,država,fudbal,treneri,šefovi....ma sve. I onda u sudaru sa realnim svetom dobijamo šamare.

GoxiS

pre 1 godinu

Za godišnju platu od 650.000 evrića ima da sediš i u Pasi Poljani ako treba.
Ne razumem to da gospodin prima u Srbiji mesečnu platu veću od 50.000 evra, a živi u Parizu.

DEX

pre 1 godinu

Situacija je vrlo komplikovana. Piksi je napravio revoluciju u igri reprezentacije. Prvi put od kad je on selektor reprezentacija ima ofanzivni stil igre. Tako je zavaro sve nas a i sebe da možemo mnogo jer svima možemo da damo gol, osim Brazilu. Pri tom nam je odbrana katastrofalna pa svako može da nam da golova koliko mu treba. U tom smislu mislim da se malo preračunao misleći da će napad kompezovati slabost odbrane. Nadam se da to može da koriguje. Međutim ima tu još nečega što žulja a to je da je pred poslednju utakmicu izjavio da smo na 100% a posle je poraz pravdao lošim zdravstvenim stanjem igrača. To deluje malo šarlatanski. Ipak treba ga ostaviti na mestu selektora i dati mu priliku da nastavi rad sa reprezentacijom. Ima tu još nečega iza kulisa a verujem da će isplivati na površinu. Videlo se da je naglo promenio raspoloženje od dolaska u Katar. Očigledno se nešto desilo još pre Beazila što mu je unelo nemir.

Slavisa V.

pre 1 godinu

Zasto u Pariz? Hoces da nam kazes da tamo imas kucu? Ti bi trebalo da ides pravac u CZ zajedno sa onim koji te je doveo i to pricam 15 godina.

shambho

pre 1 godinu

bas je vickast primiksi

da ima ista integriteta ne bi ga isterivali navijaci dok ga drugi navijaci brane, sam bi otisao

shinu ti 8 komada u tri tekme i josh se ...rchish

vlada levi bek

pre 1 godinu

Samo u Lisabonu sam video vitešku borbu naših. Trčali su i ove tri tekme, ali bez žara. Tako da iako mislim da piksi nije trajno rešenje, tako i mislim da nas i mentalitet koči. Moramo da naučimo sebe da izlazimo na teren kao gladijatori i onda neće biti važno ko igra koja je taktika i ko je trener. Samo bi rekli bravo braćo skršite gi svi! Samo to htedoh.

Boki

pre 1 godinu

@fenomen

Kako može neki klinac od 5-6-10god da se ugleda na Maldinija, Nestu, Karlosa kada su svi oni završili sa fudbalom pre nego što su ti klinci uopšte bili u planu da se rode :)

Rista traktorista

pre 1 godinu

Za onog što kaže da bi prošli da je Srbija bila u grupi Hrvatske to znači da je Srbija igrala finale SV prvenstva u Rusiji protiv Francuske da bi bila prvak sveta sa Srbima stvarno nešto nije u redu dobro svi znamo za srbski inat reći ču pa šta ali ovo je postala velika srbska bolest.pa da pozdravimo prvake sveta Srbiju u .aga.u i .n..u ....

Neumorni ispravljač krive Drine

pre 1 godinu

Gde god da ideš, lepo sedi i dooobro razmisli da taktika sa tri igrača u zadnjoj liniji ne može da se praktikuje na svakoj utakmici, pogotovo ne protiv ekipa sa izrazito brzim krilnim igračima (jadni Andrija koliko se natrčao u prazno) i pogotovo onim niskim hitrim napadačima (a ti imaš tri skoro dvometraša).
I generalni utisak je da nema idealnije taktike od 4-4-2. S njom je počeo fudbal, sve ostalo su varijacije na temu

Lale gator

pre 1 godinu

Kada ćemo mi vec jednom prihvatiti da nismo dovoljno kvalitetni i da ne znamo da igramo fudbal na visokom nivou u kontinuitetu. Sto pre to prihvatimo bice nam lakse. Mnoge nacije kao i mi imaju isti problem. Nemamo nikad rezultate na velikim takmicenjima. Odlicno je da smo otisli na SP i to sa mnogo srece. Hvala celoj reprezentaciji, kvalifikujte se ako moze i na EP.

Dusan

pre 1 godinu

Nije li vam retorika prepoznatljiva. "Evo ja sam kriv, razapnite me, ali ja od Srbije da odustanem neću". Patetično. Fudbal pratim veoma dugo. I pred svako prvenstvo, bili smo euforični, da bi se kući vraćali po...ni. Zbog tako ne odgovornih i paranoičnih likova, reprezentacija me ne interesuje.

Tor

pre 1 godinu

Evo, ja, na primer... I Milenko... I Đoša ispred prodavnice, i Poštar Zoran.... Šalu na stranu, nisam mogao da verujem da je čovek ovoliko arogantan, da je ovoliki egoista. Nije zbog rezultata, mi i nismo za bolje. Ali izuzetno sam se prethodno prevario u vezi ovog čoveka. Eto, čovek uči dok je živ, kažu...

Bosanac

pre 1 godinu

Ljudi objektivno imate vrlo jaku reprezentaciju, jednu od jačih u Evropi. Ali kad politika vodi savez I onda još I selektor koji očito nije za ovaj nivo rezultati se vide I takvi su kakvi su. FSS fudbalerima I dobar trener I garantovano ste u samom vrhu evropskog fudbala.

Never Mind

pre 1 godinu

Bas sam u dilemi. Mozda ipak treba napraviti kontinuitet, istrpeti coveka. Citam vas sve, mislim gotovo identicno, ali ni neprekidni rolerkoster selektora nece voditi nicemu. Pogledajte Hrvatsku u kosarci, tamo samo ekonom nije bio selektor. U redu, lutao je u nekim stvarima na SP, nisu mu ni povrede najboljih isle na ruku i jos ponesto, ali mene interesuje buducnost. Morao bi nauciti iz gresaka i to cu pratiti. Po meni nema dobre pomocnike, pa cak ni dovoljno strucne za neki rezultatski proboj. Treba mu jedan 'mastermind' tipa Buvac kod Kloppa, pa zasto ne i bas on. Platiti koliko treba. Poraditi na taktici, sakriti sporost nasih CB, pomagati im a ne ostaviti na vetrometini, znati kada zatvoriti utakmicu, pridodati Tadicu jos jednog ili dvojicu kreativnih veznjaka i jos mnogo toga.

Neka ostane jos jedan ciklus pa da vidimo. Ne zaboravimo da je uradio i dosta toga dobrog i u neku ruku vratio kult reprezentacije. Kliknucemo jednom, treba samo biti strpljiv i sacekati.

Vlada bg

pre 1 godinu

Kude je onaj novinar sto citira Prijovicku I tebe.Piksi talentovan si ...Ali ne za trenera.To ti ne ide nemas pojma I Jos si arogantan.Mogao bi na estradu to je mesto gde se ceni arogantnost,lupetanje I neznanje.Napisi pesmu Prijovicki, neki hit ... kada dajem dobar sam, a kad primam Jos bolji Sam. Piksi Sam...be. I dodaj Ono Dragiso centrisi na Pikseta.Steta sto te Niko ne ceka na balkonu.Niko Toliko golova primo nije

Beograd-janin

pre 1 godinu

Evo vako' Pikseta:
1. Brazil, nismo šutnuli na gol.
2. Kamerun, izmena Mitrović levi bek, DVA puta visoki presing, DVA primljena gola.
3. Švajcarska, 40 min smo igrali sa 2-3 postavom. Izveo si Vlahovića, Tadića, Sergeja, Živkovića...ubacio si Jovića, Đuričića, Maksimovića i Radonjića? Izbacio igrače u vrednosti 300m eur, ubacio igrače od 60m eur, sama finansijska struktura kaže 5puta gori tim, znači 40min nismo postojali.

Dakle, smisleno objasni šta sve nabrojano znači.

Sir djavo

pre 1 godinu

Ako je u Rusiji bilo slucajno sta je onda trece mjesto u Francuskoj? Kako je slucajno da su igraci hrvatske u Čelziju, Realu, Interu, kako je Dinamo redovan ucesnik u ligi prvaka, kako redovno prodaje igrace za 10,15,20 miliona eura a jedna crvena zvezda ne moze ni za milion da proda jednog, kako je slucajno da je i u direktnom okrsaju Hrvatska pobijedila Srbiju, kako je slucajno da Hrvatska ide redovno na velika takmicenja. Kako to slucajno nikako Srbiji da se desi. Jedino cime se mogu pohvaliti je Zvezda, a ona je bila klasican Jugoslovenski projekat u kojem au igrali i iz Crne Gore, Hrvatske, Bosbe6, Makedonije a to svakako nije slucajno srpski nego ex yu uspjeh.

Dr doc.

pre 1 godinu

Izgleda da Piksi istu taktiku iz utakmica na kojima smo razbijeni "napad je najbolja odbrana", sada primenjuje i u odnosu sa javnoscu. Sigurno mu kao najboljem srpskom fudbaleru svih vremena, ova "taktika" zbog, objektivno gledano, neuspha na ovom SP, uopste nije potrebna. Budi iskren, preuzmi odgovornost, priznaj da si pogresio i da ces nauciti na ovim svojim greskama, prestani da pravdas neuspeh povredama igraca i da istices neke svoje "licne ratove" koje objektivno nemas.

Lale gator

pre 1 godinu

Kada ćemo mi vec jednom prihvatiti da nismo dovoljno kvalitetni i da ne znamo da igramo fudbal na visokom nivou u kontinuitetu. Sto pre to prihvatimo bice nam lakse. Mnoge nacije kao i mi imaju isti problem. Nemamo nikad rezultate na velikim takmicenjima. Odlicno je da smo otisli na SP i to sa mnogo srece. Hvala celoj reprezentaciji, kvalifikujte se ako moze i na EP.

Mile76

pre 1 godinu

Posle Katar-a treba katarza.
Zašto je Piksi postao Kiksi?
SMS vredi 100 miliona, da to nije realno vidi se iz aviona.
Orlovi lete visoko, ali samo sa Air Srbijom.
Stignu u VIP terminal za važne ljude, samo da incidenta ne bude.

milan

pre 1 godinu

ja sam govorio uvek da je piksi dobar igrac bio kao trener ne vise bi voleo da vidim rajevca nad klupi bilo bi vreme sa strucnjaka prve klase a ne pocetnici treneri

Riječanin

pre 1 godinu

Sreće nismo imali a niti zdravlja ali to nije opravdanje. Loše se ponašaš što me iznenadilo i razočaralo.Ekipa kaže da je sve u redu ali to se na terenu ne vidi već suprotno.

realno

pre 1 godinu

A, da li se zapitate, ponekad, da mi ne zaslužujemo bolji rezultat, i da je ovo vrhunac naših mogućnosti...prosto, nemamo ni ljude, ni infrastrukturu, ni sistem za bolje...i da smo prošli dalje, ispalo bi čisto blamiranje...dakle 29-ti na svetu, skroz je ok...

Sve oterati

pre 1 godinu

Pod 1 Vidica za presednika FSS da ocisti sve mumije iz saveza . Onda privatizacija vec na neki nacin klubova i totalna reforma sudiske organizacije . Onda mozemo da pricamo o nekom fudbalu kod nas i da trazimo vise . Realno sta cemo sad gledati polu i namestene utakmice dva kluba u nasoj ligi .

Dina

pre 1 godinu

Na osnovu cega vi uopste tripujete da ste nesto? One lude srece u Rusiji? Smotanog Lukakuoa u Kataru? Na osnovu cega? Majke ti?
(Rodjak NA selu, 4. decembar 2022 11:17)

1998 - 3 MJESTO
2018 - 2 MJESTO

Malo je?

Šomi

pre 1 godinu

Mene nešto drugo čudi,kako onaj njegov japanac,koji je zadužen za fizičku spremu reprezentativaca,ovako loše da ih spemi,a taman sam mislio da je on taj koji zna posao i koji će biti prevaga na našoj strani..

vlade

pre 1 godinu

Piksija jedino može da nasledi Paunović, zato što su mu okosnice tima, igrači koji su postali svetski prvaci.. ali, i to je pitanje kako bi izgledalo.. mnogi su se pogubili u međuvremenu

Optimista pripravnik

pre 1 godinu

Sad se tek vidi koliku težinu ima onaj bod protiv Kameruna.
(Armagedon, 4. decembar 2022 08:10)

Možda najbolji i svakako najpametniji komentar. Da smo to dobili, bila bi druga priča... ako se protiv CH onda ne bi zatvorili da uzmemo bod... I naravno zbog takvog pristupa i izgubili!
Nije toliko do Piksija, koliko do mentaliteta i ograničenosti.
A i psujemo baš mnogo!! Prostaci smo.

DnK (°~°)

pre 1 godinu

Njih 6 je moralo da se vrati u klubove odmah (sigurno po naredjenju bez povrede) i kako onda da oni daju srce i dusu na terenu kad moraju da se paze kao mlade.....

Igorka

pre 1 godinu

"A gde bih drugo, možda bi neki hteli da idem za Pariz, ali ne", izjavio je Stojković."

E, moj Stojkoviću!
Možda bi "neki" hteli nešto!
O Bože, kao da 10 godina slušam jednog čoveka nakon bilo kakvog neuspeha.
Ali, očigledno takav način odlično funkcioniše.

audio

pre 1 godinu

Evo ga i ovaj krenuo sa tim nekim koji bi želeli.....Čovek bio normalan do pre mesec dana i sada već dobro poznati rečnik koji ovde preovladava 10 godina. Arogancija, pljuvanje tih nekih a ni trunke samokritike.

mikica

pre 1 godinu

Koji smo mi narod. Prvo zasto defanzivno, decenijama. Menjamo selektore. Pocne ofanzivno. Zasto ofanzivno kad treba defanzivno? I jos zelje cestitke da se na svakih par godina menja selektor..jer nismo prvaci. Ne treba, on ce izvuci pouke a vec poseduje kostur tima za buducnost i polako graditi ekipu. Sad, oni koji su ga saplitali pokazace se u punom sjaju, kriminalci koji bi da udju u Savez i da mu odrede sudbinu kao Muslinu ili Anticu. Stavite prst na celo pa razmuslite u kom kanalu je bila reprezentacija kad je dosao, i da li je iko verovao da ce stici na SP? I kako se vesto pojavili tracevi o aferama fudbalera upravo pred utakmice? Sto nisu ranije, nego kad se videlo da nije bas tim po vilji, nema igraca za prodaju. Rezultat je odlican, kakvi smo

realan zvezdas

pre 1 godinu

U bilo kom ekipnom sportu u kom smo postigli neki uspeh, ODBRANA je bila ključ svih tih uspeha. I tako je bilo i u prošlosti, tako će biti i u budućnosti. Moraju svi da je igraju, i Mitrovic i Vlahović i SMS.. Samo takvim pristupom, može da se napravi uspeh. To što Piksi igra, za gol više, ništa ne donosi.. Protiv Švajcarske zaigrao sa jednim zadnjim vezanim, i već u 20 sec su imali dve mrtve šanse. Prvo obezbedi svoj gol, a sa ovim kvalitetom igrača stvoriće se par šansi.Kreces sa dva napadača, a u odbrani promaja na sve strane. I sva tri centar halfa nisu pravili neke velike greške, koliko vezni igrači koji nisu zatvarali prostor. I sa manje kvalitetnim igračima, koji se bore i izgaraju na terenu, postigli bi veći uspeh..
Degenek u našoj reprezentaciji ne bi bio ni na širem spisku, a igrao osminu finala SP. I to na poziciji desnog beka,koja nije njegova prirodna pozicija, gde ni u Zvezdi nije pokazao ništa. On je nivo Pankova, ali i sa takvima neki selektori stignu do osmine finala.

Navras

pre 1 godinu

Tako je,Piksi.Samo agresivno u odgovorima na svako novinarsko pitanje sada. Taman posla da preuzmeš odgovornost i objasniš taktiku pod nazivom Možemo da damo deset golova, a i da primimo dvadeset. Bio ti nama selektor još sto godina.

Hood

pre 1 godinu

Jedino što sam bio siguran je da se pored nas neće niko fudbala naigrati, za prolaz niko ne može garantovati jer je potreban i niz okolnosti mimo igre kao sreća i sudijska naklonost... Svi su se izigrali protiv nas i tri utakmice. E to mi smeta. Ekipa ne liči na sebe. A i organizatorno, šta će porodice u kampusu na SP?

Dobri

pre 1 godinu

Možda je dobar trener ali postavkama igre on to nije pokazao. Selektor bira svoj tim pomoćnika. Imali smo u zadnjoj utakmici šansu za prolaz među 16 da smo dobili. Šta su ti ljudi u štabu radili zadnja 4 dana posle Kameruna jel su analizirali Švajcarsku. Bavili se Džakom Šaćirijem provokacijama i Albancima
Znamo da su nas 2018 nadmudrili prošli dalje sad opet sa njima i opet sve isto. 2 puta nas prolaze na 2 mundijala i mi pričamo bolji smo a vidi se da nismo. Više realnosti a manje bahaćenja ovo ne vodi ničemu a naše igrače vodi kući već posle prve faze.

Pera Ždera

pre 1 godinu

Piksi i njegovo "razmisljanje":

Pobednicki fudbal je nemati odbranu. Bolje je i 3:3 nego 1:0 jer to je pobednicki fudbal sa mnogo golova :) Totalno morbidno postavljena igra/formacija/taktika. Covek na 2:1, pri izvodjenju auta kod nase klupe, pokazuje svima da vuku napred, napadacki... I sve to bez bekova i sa polu veznim redom. Sramotno. Kao da je sisao iz publike sa uzvicima "Ajmo ajde svi u napad! :)) Totalno zbunjujuce i cudno. :(

Svajcarci, normalno, cuvaju prednost u nastavku, bez filozofiranja, i ako im je bio potreban bod a mi kao da je gol prednosti malo... Napadaj, otvori se skroz.

Najvise mi zao Vanje MS koji je razvalio na golu. Celo prvenstvo nestvarne odbrane ALI ne moze sam da nadoknadi nepostojanje odbrane (prvenstveno takticki kiks), naravno. Tuga i zbog kvalitetnog, pa i iznad prosecnog napada, totalno anuliran katastrofalnom defanzivnom "taktikom".

Lazni Brkajlo

pre 1 godinu

Sve klinci od 17 do 20 godina. Ne shvataju da smo takav narod. Različit od ostalih. Takav nam je i tzv fudbal. Drugačiji. Hoće fudbaleri ali ne znaju. Ovde je sve lažno. Diplome,država,fudbal,treneri,šefovi....ma sve. I onda u sudaru sa realnim svetom dobijamo šamare.
(Koja, 04. decembar 2022 09:33)

Nismo razliciti od ostalih. U mnogim stvarima, pored fudbala, smo losiji od ostalih. Samo smo jaki na recima I preterano emotivni. To smo mi.

Kralj mača

pre 1 godinu

Победа од два разлике би Србији омогућила пролаз даље уз минималну победу Камеруна над Бразилом. То смо знали и пре почетка утакмице.

ljuba

pre 1 godinu

Svi bi trebali imati status i primati platu na osnovu rada i rezultata tog rada.
A to gde će ko ići je stvar izbora svakog pojedinca.

Santas helepers

pre 1 godinu

Mora da menja pomocnke Djora i Zile ortaci iz kraja. Prvi trenirao mlade 2 godine, drugi Radnik i Vozdovac. Nek dovede neke skolovanog trenera sa iskustvom za pomocnike koji ce da mu kazu neke stvari o taktici na velikim takmicenjima.

Petar

pre 1 godinu

Srbija je zavrsila takmicenje sa najvise postignutih golova u grupi. I sa najvise primljenih. Sredimo ove primljene i eto nas minimum u polufinalu EP. Srbiju je bilo uzbudljivo gledati. Srbija je jednom za svagda napustila fudbalski batadjorizam. Sa dva dobra beka mi smo jezivo dobra reprezentacija.
(Rodjak NA selu, 04. decembar 2022 08:43)

Jeste, samo nemamo ni jednog.
Mi smo jedina zemlja na svetu koja nema ni jednog beka. Ne razumem kako je to moguce.

budibogsnama

pre 1 godinu

Ако нећемо Пискија, платите и доведите странца, али озбиљног странце на 10 година са јасним планом шта све треба да се мења..Од ФСС, омладинских школа, млађим селекцијама итд.
Пикси подршка за тебе!
(Нисам селектор, 4. decembar 2022 A sta ce muljatori i menadzeri tih 10 godina, od cega da uzimaju lovu, ako samo najbolji budu igrali?