Sreda, 30.11.2022.

12:10

"Da još igram za Srbiju, nokautirao bih Džaku ili Šaćirija"

Bivši reprezentativac Srbije Zdravko Kuzmanović smatra da naši fudbaleri moraju biti "spremni na sve" protiv Švajcarske.

Izvor: B92

"Da još igram za Srbiju, nokautirao bih Džaku ili Šaæirija" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

144 Komentari

Sortiraj po:

Ivanhoe

pre 1 godinu

Gledajuci ove sramotne komentare, nije ni cudo sto nam je tako kako nam je. Drago mi je da nas niko od vas ne predstavlja nigde, sa takvim jadnim stavom, i da ce fudbaleri biti mnogo ostriji danas.

Vojkan

pre 1 godinu

Kolko botova u jednom postu, neverovatno..ne nego najbolje da im se sklonimo, i izvinimo što smo Srbi? haha, kolko ste napaćeni...najgore bi bilo da niste botovi nego da stvarno mislite to sto pišete. Svako ko izadje na teren od naših treba da bude spreman da ih POJEDE.

Puh

pre 1 godinu

Nadam se da će momci biti pametniji od Kuzmanovića i da nikog neće nokauturati, nego samo pobediti na fudbalskom terenu.
Ne treba se spuštati na njihov nivo!
(Chana, 1. decembar 2022 02:24)

A na kom su to nivou nasi fudbaleri u odnosu na fudbalere Svajcarske? Bukvalno isti kos - nepismeno, neotesano, maloumno. Samo drugacije frizure, glave su uglavnom iste.

Naisao sam na nekoliko studija sprovedenih u vise zemalja na pro fudbalerima uzrasta 17-23 godine i rezultati su sokantni. Prosecan IQ 81. Ako uzmemo u obzir da vojska US ne prima u svoje redove ljude ciji je IQ nizi od 83, jer smatraju da mogu da naprave vecu stetu nego korist, onda je jasno o kakvim glavama se tu radi.

Chana

pre 1 godinu

Nadam se da će momci biti pametniji od Kuzmanovića i da nikog neće nokauturati, nego samo pobediti na fudbalskom terenu.
Ne treba se spuštati na njihov nivo!

Dark0_o11

pre 1 godinu

Evo ga, tipični naš mentalitet. Kao i Borjan pre neki dan. Provokacije, izazivanje, a onda cvilenje i kukumavčenje o ugroženosti i priče kako je ceo svet protiv nas. Nismo mi za ova svetska takmičenja jer smo prvenstveno NEKULTURNA nacija. Svetli izuzetak je Nole. A i njega bi neka nadrndana srbenda rado nokautirala jer ne jede dovoljno ćevapa.

Predo

pre 1 godinu

Zamislite da je (taj) Novak Đoković reagovao na svaku provokaciju i nepravdu, koja mu je nanesena, pa gotovo na svakom turniru, da li za vreme meča, da li pre, ili posle. Pa, bio bi diskvalifikovan, a verovatnije je da bi izgubio živce i izgubio meč. Nikada nisam igrao turnire vrhunske kategorije, a gubio bih nakon gotovo svake nepravde ili provokacije i uvek razmišljao "Kako on to može". Ivan Dodig je nakon izgubljenog finala (mislim) čelindžera polupao pehar za drugo mesto i napustio podij, nakon što je sudinica presudila u korist njegovog protivnika. Sećamo se kakav je cirkus pravio Troicki. Ne, podnesi stoički i pobedi, ne možeš učiniti ništa pametnije i poniziti protivnika. Kad god vidim ovog Stefana Mitrovića, setim se njegovog hvatanja i motanja one albanske zastave. Ma šta ti imaš da se petljaš u te stvari. Postoje sudije, delegati... da to nije uradio, Albanci bi ostali postiđeni i, moguće, izgubili meč za zelenim stolom. da niej bilo reakcije neaših fudbalera, ne bi Albanci branili tu zastavu, a verovatno ni oni "navijači" ne bi uleteli na teren. Koja je to bila jeftina provokacija, a mi se upecali ko somovi. Učite od Đokovića. Kaži im Kuzmanoviću: "Mrze ga u Švajcarskoj, jer je uništio Federera i jer je najpametnij teniser, koji je igrao ovu igru".

.....

pre 1 godinu

Nasi igraci bi trebali da se ponasaju kao civilizovani ljudi a ne nekoga da nokautiraju! To bi tek bio skandal i osramotio nasu zemlju. Takodje mislim da moramo malo da oladimo dozivljaj sto se tice njihovog orla. Mi dizemo 3 prsta, to je nas simbol i ovo je njihov. Iskreno mi je dosta politike. Jedva cekam da mi koji smo bili deca tokom rata budemo starci i da mladje generacije koje nisu dozivele te stvari uzmu stvar u ruke i zive bolje od nas.

Tom Starin

pre 1 godinu

Tako je, Kuzmanoviću!
U prvom minutu uspavati ovu dvojicu, za svaki slučaj još Jašarija i Seferovića, ostati sa sedam igrača, izgubiti 15:0 i vratiti se kući kao heroji!

Pa to je zapravo i bio glavni cilj ove reprezentacije, samo što mi to nismo shvatili, jeli?

Bože mili...

Simon

pre 1 godinu

Zato i ne igraš, imamo prilično stabilne igrače u tom smislu da baš neće da se boksuju nego da igraju fudbal. Švajcarci da razmisle malo... mislim Švajcarci...

Marko

pre 1 godinu

Зашто Србима и којим то ,,Србима" смета Двоглави орао? Па налази се на нашој застави и сугурно нам је ближи од раздвојена три прста које је Драшковић измислио деведесетих. Кад покажу Албанци покажите и ви Срби исто! Двоглави Бели Орао са осцилима и круном је наш симбол!

JPR24

pre 1 godinu

Čemu ove izjave ? Kome su potrebne ? Našima sigurno nisu, fokus na fudbal i ništa drugo ako hice do rezultata, sve ostalo vodi ka direktnoj katastrofi i bez fudbala !

Nenad

pre 1 godinu

Ajde ne lozi se , i nemoj davati tako glupe izjave pred odlucujucu mec . Nasim momcima sad treba mirna glava i koncetracija , a ne da da im se dele takvi glupi saveti . Idemo momci samo mirno da pokazemo kvalitet i da se borimo 100 % pa neka pobedi bolji !!!

christian

pre 1 godinu

Ne razumem u cemu problem! Gest rukama koji simbolizuje orao je nacionalni gest svi Albanaca.Taj gest znaci identitet , poreklo Albanaca . Taj gest dans moze se vidi kod svakog obicnog Albanaca pa do onih poznatih u javnost. Nema tu nista politicki i ne znam zasto se dize prasina?! Svako ima pravo da cuva identitet , poreklo i korene .
Smorili s’te vise na ovu temu. Igraj futbal I nek pobedi bolji

Зума

pre 1 godinu

Јавља се директни кривац за испадање и пораз од Гане из ничега направи пенал, тај пораз нас је коштао пролаза...

Sarmale

pre 1 godinu

Pa da je meni pokazao orla brate, ja bih mu uzvratio istim pozdravom :) Pa nije bio ofrabao ruke u crno pa da padate u nesvest, nego ti pokazao belog orla. Cek ko ima belog orla na grbu? Test inteligencije obavezno uvesti za sve fudbalere, pa ko prodje.

Vojislav

pre 1 godinu

Baš pametna i racionalna izjava. Onda bi lepo dobio crveni karton, ostavio naš tim sa 10 igrača i svojim nokautom bi baš učinio nešto korisno po naš tim.

Zed

pre 1 godinu

Klasičan gastarbajter patriota... Inače, više od njegovih ribolovačkih priča me je zaintrigirala ova izreka koju je citirao "Uvek se srećeš dvaput u životu", i evo guglam je, ali bukvalno nema nijedan rezultat.. Možda je Kuzma izmislio, ali sviđa mi se svejedno.. Hvala, majstore?
Uopšte ga se ne sećam iz reprezentacije, iako dobro pamtim ove najbolje dresove koje smo ikada u žibotu imali, ali pamtiću ga sada bar po ovoj njegovoj izreci.

Uvek se srećeš dvaput u životu
Kuzmanović (kako beše ime..)

Losmi

pre 1 godinu

Bas bih voleo da znam jesu li te zvali ili barem planirali da igras za reprezentaciju Svajcarske pre nego sto si odlucio da igras za Srbiju?!

Izjava ti je tako plitka, ali sta ocekivati od sportista kojima sport uskracuje X drugih stvari u mladosti, a jedna od njih je i obrazovanje.
Spominjem obrazovanje jer poznajem vise sportista bez faksa nego sa faksom.

Boki

pre 1 godinu

Samo fudbal je bitan sada. Nasi momci ne treba da ramisljaju o glupostima i nesportskom ponasanju drugih. Jos se nista nije desilo ne treba praviti nepotrebne tenzije koje dodatno opterecuju igrace sa temama koje nisu vezane za njihovu igru.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 1 godinu

Само ви будите тако фини према некоме(Џака, Шаћири) ко се према вама не односи лијепо. Пуна подршка Кузмановићу моме земљаку из Модриче. Само јако земо брате. 🇷🇸✊

Zoki Bg

pre 1 godinu

Umesto da da podršku kolegama da pobede ako mogu dobri su momci trebaju podršku bivših igrača on priča nebuloze da bi se tukao sramno i jadno.

Outsider pravi

pre 1 godinu

E moj Zdravko, ne radi se to tako... Nabijes im lepo 3 komada, i posle treceg svi tri prsta nek dignu. Pa onda nek nas izbace. To je pravi revans.

Sinak

pre 1 godinu

Kakva suva inteligencija. Pa igborisanje je najveci bol za one koji peovociraju. Kod bas su mediji i neinreligrncija napravili ovaj glupi hqjp koji nam samo steti, i zbog kog smo prsi put izgubili, a posto je opsta pamet mkod nas na niskom nivou ocigledno, i ovaj put cemo.

Ostin A

pre 1 godinu

Šaćiri i Džaka na prozivanje i transparente sa tribina su odgovorili tako što su nam dali gol. Realno i orla su pokazali tek kad su dali gol (recimo srpski ekvivalent 3 prsta).

Tako se pokazuje protivniku u fudbalu. A ne da li ćeš da se potučeš sa nekim. Balvan.

Neko iz dijaspore

pre 1 godinu

"Da još igram za Srbiju, nokautirao bih Džaku ili Šaćirija"...
Kojom rukom?
Onom desnom, sto ti je 'ispala iz kontrole' protiv Gane 2010-te?
Ili ...?

Ivan

pre 1 godinu

Moze li mi netko pojasniti zasto se za neke pokazivanje orla a ze neke 3 prsta smatra provokacijom?
Pa orla imaju i Poljaci a da ne pricamo o staroj hjeraldici, ima ih koliko hoces sa raznim bojama. Sta bi tu trebalo da iznervira nekoga ? Meni npr da netko pokaze 3 prsta dode na isto kao da mi pokaze palac gore za ok, sta bi me tu trebalo nervirati i provocirati? Za mene licno to su sve gluposti

ford

pre 1 godinu

Samo sportski, pobediti ih i ne skidati osmeh sa lica, ali to je realno problem jer je pitanje da li će naši momci imati snage i da se nasmeju.
Samo dobra igra i pobeda rešavaju sve ono, a ovakve maloumne i ostrašcene izjave su užas. Najbolje da izađu sa kalašima pa da reše ceo tim!?
Kakve budalaštine..

Nino

pre 1 godinu

Dok deca rođena u Švajcarskojj budu igrala za Srbiju a deca rođena na Kosovu za Švajcarsku mi smo pobedili bez obzira na rezultat. Molim fer i korektnu utakmicu. Primitivizam drugih ne može biti izgovor za naš.

Rusohejter

pre 1 godinu

Srecom neigras za Srbiju. I svakako mene pe predstavljas sa tako nazadnim stavovima. Jel treba i tebe neko da nokautira jer pokazujes tri prsta? ( koji uzgred nisu srpski simbol)

AreoZwq7one

pre 1 godinu

Da igraju grublje? I sudija odmah u prvim minutima pokaže žuti i cvrc. Treba da igraju vatrenim srcem i hladne glave. To je recept za pobedu. Kakva politika!!

Dejan

pre 1 godinu

A da ih nokautira ne bi bilo sramotno? To bi mnogo dobro bilo za Srbiju. Nekima je uvek jezik brži od mozga. I ja bih neke tipove rado razbio (i Albance i Hrvate i Srbe itd., uglavnom idiote), ali ima nešto što blokira takvo ponašanje. A i kako da ih nokautiraš, kad su toliki lepotani.

John ali ne Bon

pre 1 godinu

Ko je Zdravko Kuzmanović, ne sećam se ovog fudbalera, a ima 50 mečeva za Srbiju/Jugoslaviju? Bio je košarkaš Kuzmanović ali se fudbalera Kuzmanovića ne sećam stvarno

Eric Cartman

pre 1 godinu

"Te 2018. sto odsto provokacija je prvo došlo od Švajcaraca. Pokazivanje dvoglavog orla nije došlo iz emocija, već je planirano."

Inace mi na našem grbu imamo dvoglavog kengura,
Uvek sam se pitao šta je to sa orlovima i grbovima.
Svaki drugi ima orla a jadni orlovi pred istrebljenjem.

Fudo

pre 1 godinu

Uh..baš je pametan. Jedino me zanima dal bi nokaut nastupio odmah na početku utakmice pa fino da se igra sa igračem manje sa jazavcima iz švice do kraja susreta.

vp

pre 1 godinu

A sto se mi palimo toliko na tog orla kada se i na nasoj zastavi nalazi isti raj orao? (a Kosovo je pritom deo Srbije..)

A da ne govorimo o tome da je nas orao stariji od njihovog...

Pepsi

pre 1 godinu

Dvoglavi orao im je na zastavi, zemlje njihovog porekla. To je kao da kada Hrvati kažu da je podizanje tri prsta provokacija. Nacionalna obeležja i pozdrav ne može da bude provokacija.

da se ja pitam ja bi protero autobus ovuda

pre 1 godinu

Eto, lepu si poruku poslao, i Federer i Nadal su bili broj 1 pa ih nitko nije mrzeo, kao što ne mrze ni Novaka, nadam se da će naši fudbaleri istrčati hladne glave, koncentrisani, da igrom i veštinom pobedimo a tebi daleko lepa kuća majstore....

kako je do neprepoznavanja dovedena suština prevare

pre 1 godinu

"Švajcarski novinar je upitao Kuzmanovića i šta misli zašto Novaka Đokovića toliko kritikuju svuda u svetu, pa i u Švajcarskoj."

Valjda švajcarski novinari treba da odgovore na to pitanje a ne da ga postavljaju drugima? Kritikuju ga jer je ugrozio sve perjanice zapada u tenisu, ima svoj stav i nije potkupljiv, zalaže se i za one čiji se glas ignoriše a i usprotivio se klimoglavicma i nepravednoj raspodeli velikog kapitala koji diktira ATP organizacija...

veverica

pre 1 godinu

koji luzerski mentalitet i iskompleksiranost dzakom i sacirijem. gde mi idemo kao narod kolektivno?
meni da pokazu dvoglavog orla ja bih se nasmejao i rekao svaka cast. da igram protiv njih pruzio bih im ruku kao i svakome drugome i rekao kako si brate. da ih sretnem negde rekao bih gde ste legende.
sve drugo je za iskompleksirane luzere. zamisli, pokazu ti simbol sakakama i izbace te iz lezista za narednih 10 godina. stvarno smo jadni.
da djokovica tako izbacuju iz sina on ne bi ni juniorski turnir ni jedan uzeo a kamoli 30 slemova.
okanite se dzake i sacirija nebitni likovi totalno.
ako bih i razmisljao o njima razmisljao bih kako da nas ne napune danas a ne o albanskim nacionalnim simbolima i sacirijevoj politickoj ideologiji. boli me uvo da li je saciri nacionalista komunista verski fanatik ili sta god...

Masariko

pre 1 godinu

Od fudbalera se očekuje da kaže: "Pobedio bih, bio bih svetski prvak", a naši pošto nisu sposobni, onda udri nacionalističke priče da se ljudi prime.

TnT

pre 1 godinu

Odlicna uvertira pred kljucnu utakmicu. Valjda nije dovoljno pritiska na nase fudbalere pa da podebljamo malo tehnziju i da im vezemo noge i ruke. Cak je i Dzaka spustio loptu. Ipak nadam se da je nece spustiti ponovo u nas gol!

Gost

pre 1 godinu

Malo offtopic ali...
Rikardo Rodrigez. Gledao sam ga u Milanu godinama dok je bio u boljoj formi nego sada, a i tada je bio sporiji od tenka iz Prvog svetskog rata. A sada je još sporiji. On je i stariji i sporiji od naših defanzivaca.
Da sam ja trener napao bih ga Radonjićem, a ovom rekao da ako je moguće centrira/doda a ne da se zakucava u liniju kao protiv Brazila.

Ser Kokeza od FSS-a

pre 1 godinu

"Kad je Kuzmanović došao, ja to ne mogu da zaboravim. Kad je mali doš'o, to je šou bio. Znači, to je bio šou. A dečko dobar, da ga mažeš na 'leb. Još nije znao ono, znaš, dobar , dobro nije znao srpski i nije znao ove... Znaš, mangupi su to".

Brat Žigara, 2010.

boki89

pre 1 godinu

da kako da ne samo bi cutao i savio glavu.Dobro se secam utakmice nas najjaci igrac Aleksandar Mitrovic na poluvremenu izlazi sa terena i prigovara nesto Saciriju a Saciri mu preti prstom a Mitrovic mu se odmah poceo izvinjavati zna Mitrovic koliko mnogo albanaca zivi u Londonu i da mu svakog momenta mogu pokucati na vrata.A ti bi kao nesto iz tople kuce

Tadija

pre 1 godinu

Boze, kakve gluposti prica. Ima ona izreka "Ako na putu ka svom cilju budes bacao kamenje na svakog psa koji laje na tebe, nikad neces stici na cilj". To bi trebalo kazati nasim igracima, a Kuzmanovic bolje da objasni onu ruku na utakmici sa Ganom na SP 2010.

box

pre 1 godinu

To ne bi bilo pametno sa njegove strane ali je u pravu kada govori o utakmici 2018. Provakacije albanaca su bile isplanirane a nisu dosle iz srca i spontano. To je sustina ove price kao i sasvim ocekivana cinjenica da nisu bili nesto narocito kaznjeni zbog provokacije niti im je realno zamereno zbog nje. Nasim igracima bi vec u toku utakmice poceli da pisu optuznicu za Hag.

Gospodin

pre 1 godinu

Ovakva vrsta izjave je bas ono sto nam ne treba pred ovu utakmicu. Skandalozan narativ, a o njemu i njegovim intelektualnim dometima ne bi govorio, govore reci niegove same za sebe…

navijac Srbije i Hrvatske

pre 1 godinu

Bas to ne treba,upravo obrnuto, trebalo bi odigrati hladne glave, ne prihvatiti provokacije, pobediti i tako se revansirati😀

Klasa je večna

pre 1 godinu

Brat Žigara me bio ubedio da si dobar momak, “za mazanje na hleb”, ali ova izjava je stvarno toliko plitka da prosto nemam reči. Samo si nam ti druže falio još da dodatno zakuvaš čorbu! :D

Hey77

pre 1 godinu

Koji smo mi kompleksasi mislimo da svi misle na nas i mrze nas a mi sami sebe prozdiremo,pa i mi pokazujemo orla pa šta onda... Svako ima pravo na misljenje i stav..

veverica

pre 1 godinu

koji luzerski mentalitet i iskompleksiranost dzakom i sacirijem. gde mi idemo kao narod kolektivno?
meni da pokazu dvoglavog orla ja bih se nasmejao i rekao svaka cast. da igram protiv njih pruzio bih im ruku kao i svakome drugome i rekao kako si brate. da ih sretnem negde rekao bih gde ste legende.
sve drugo je za iskompleksirane luzere. zamisli, pokazu ti simbol sakakama i izbace te iz lezista za narednih 10 godina. stvarno smo jadni.
da djokovica tako izbacuju iz sina on ne bi ni juniorski turnir ni jedan uzeo a kamoli 30 slemova.
okanite se dzake i sacirija nebitni likovi totalno.
ako bih i razmisljao o njima razmisljao bih kako da nas ne napune danas a ne o albanskim nacionalnim simbolima i sacirijevoj politickoj ideologiji. boli me uvo da li je saciri nacionalista komunista verski fanatik ili sta god...

Gospodin

pre 1 godinu

Ovakva vrsta izjave je bas ono sto nam ne treba pred ovu utakmicu. Skandalozan narativ, a o njemu i njegovim intelektualnim dometima ne bi govorio, govore reci niegove same za sebe…

Klasa je večna

pre 1 godinu

Brat Žigara me bio ubedio da si dobar momak, “za mazanje na hleb”, ali ova izjava je stvarno toliko plitka da prosto nemam reči. Samo si nam ti druže falio još da dodatno zakuvaš čorbu! :D

Rusohejter

pre 1 godinu

Srecom neigras za Srbiju. I svakako mene pe predstavljas sa tako nazadnim stavovima. Jel treba i tebe neko da nokautira jer pokazujes tri prsta? ( koji uzgred nisu srpski simbol)

Eric Cartman

pre 1 godinu

"Te 2018. sto odsto provokacija je prvo došlo od Švajcaraca. Pokazivanje dvoglavog orla nije došlo iz emocija, već je planirano."

Inace mi na našem grbu imamo dvoglavog kengura,
Uvek sam se pitao šta je to sa orlovima i grbovima.
Svaki drugi ima orla a jadni orlovi pred istrebljenjem.

navijac Srbije i Hrvatske

pre 1 godinu

Bas to ne treba,upravo obrnuto, trebalo bi odigrati hladne glave, ne prihvatiti provokacije, pobediti i tako se revansirati😀

Masariko

pre 1 godinu

Od fudbalera se očekuje da kaže: "Pobedio bih, bio bih svetski prvak", a naši pošto nisu sposobni, onda udri nacionalističke priče da se ljudi prime.

Tom Starin

pre 1 godinu

Tako je, Kuzmanoviću!
U prvom minutu uspavati ovu dvojicu, za svaki slučaj još Jašarija i Seferovića, ostati sa sedam igrača, izgubiti 15:0 i vratiti se kući kao heroji!

Pa to je zapravo i bio glavni cilj ove reprezentacije, samo što mi to nismo shvatili, jeli?

Bože mili...

Ostin A

pre 1 godinu

Šaćiri i Džaka na prozivanje i transparente sa tribina su odgovorili tako što su nam dali gol. Realno i orla su pokazali tek kad su dali gol (recimo srpski ekvivalent 3 prsta).

Tako se pokazuje protivniku u fudbalu. A ne da li ćeš da se potučeš sa nekim. Balvan.

TnT

pre 1 godinu

Odlicna uvertira pred kljucnu utakmicu. Valjda nije dovoljno pritiska na nase fudbalere pa da podebljamo malo tehnziju i da im vezemo noge i ruke. Cak je i Dzaka spustio loptu. Ipak nadam se da je nece spustiti ponovo u nas gol!

Dark0_o11

pre 1 godinu

Evo ga, tipični naš mentalitet. Kao i Borjan pre neki dan. Provokacije, izazivanje, a onda cvilenje i kukumavčenje o ugroženosti i priče kako je ceo svet protiv nas. Nismo mi za ova svetska takmičenja jer smo prvenstveno NEKULTURNA nacija. Svetli izuzetak je Nole. A i njega bi neka nadrndana srbenda rado nokautirala jer ne jede dovoljno ćevapa.

.....

pre 1 godinu

Nasi igraci bi trebali da se ponasaju kao civilizovani ljudi a ne nekoga da nokautiraju! To bi tek bio skandal i osramotio nasu zemlju. Takodje mislim da moramo malo da oladimo dozivljaj sto se tice njihovog orla. Mi dizemo 3 prsta, to je nas simbol i ovo je njihov. Iskreno mi je dosta politike. Jedva cekam da mi koji smo bili deca tokom rata budemo starci i da mladje generacije koje nisu dozivele te stvari uzmu stvar u ruke i zive bolje od nas.

Hey77

pre 1 godinu

Koji smo mi kompleksasi mislimo da svi misle na nas i mrze nas a mi sami sebe prozdiremo,pa i mi pokazujemo orla pa šta onda... Svako ima pravo na misljenje i stav..

Sarmale

pre 1 godinu

Pa da je meni pokazao orla brate, ja bih mu uzvratio istim pozdravom :) Pa nije bio ofrabao ruke u crno pa da padate u nesvest, nego ti pokazao belog orla. Cek ko ima belog orla na grbu? Test inteligencije obavezno uvesti za sve fudbalere, pa ko prodje.

Neko iz dijaspore

pre 1 godinu

"Da još igram za Srbiju, nokautirao bih Džaku ili Šaćirija"...
Kojom rukom?
Onom desnom, sto ti je 'ispala iz kontrole' protiv Gane 2010-te?
Ili ...?

AreoZwq7one

pre 1 godinu

Da igraju grublje? I sudija odmah u prvim minutima pokaže žuti i cvrc. Treba da igraju vatrenim srcem i hladne glave. To je recept za pobedu. Kakva politika!!

Fudo

pre 1 godinu

Uh..baš je pametan. Jedino me zanima dal bi nokaut nastupio odmah na početku utakmice pa fino da se igra sa igračem manje sa jazavcima iz švice do kraja susreta.

Ser Kokeza od FSS-a

pre 1 godinu

"Kad je Kuzmanović došao, ja to ne mogu da zaboravim. Kad je mali doš'o, to je šou bio. Znači, to je bio šou. A dečko dobar, da ga mažeš na 'leb. Još nije znao ono, znaš, dobar , dobro nije znao srpski i nije znao ove... Znaš, mangupi su to".

Brat Žigara, 2010.

Зума

pre 1 godinu

Јавља се директни кривац за испадање и пораз од Гане из ничега направи пенал, тај пораз нас је коштао пролаза...

Zoki Bg

pre 1 godinu

Umesto da da podršku kolegama da pobede ako mogu dobri su momci trebaju podršku bivših igrača on priča nebuloze da bi se tukao sramno i jadno.

christian

pre 1 godinu

Ne razumem u cemu problem! Gest rukama koji simbolizuje orao je nacionalni gest svi Albanaca.Taj gest znaci identitet , poreklo Albanaca . Taj gest dans moze se vidi kod svakog obicnog Albanaca pa do onih poznatih u javnost. Nema tu nista politicki i ne znam zasto se dize prasina?! Svako ima pravo da cuva identitet , poreklo i korene .
Smorili s’te vise na ovu temu. Igraj futbal I nek pobedi bolji

JPR24

pre 1 godinu

Čemu ove izjave ? Kome su potrebne ? Našima sigurno nisu, fokus na fudbal i ništa drugo ako hice do rezultata, sve ostalo vodi ka direktnoj katastrofi i bez fudbala !

Pepsi

pre 1 godinu

Dvoglavi orao im je na zastavi, zemlje njihovog porekla. To je kao da kada Hrvati kažu da je podizanje tri prsta provokacija. Nacionalna obeležja i pozdrav ne može da bude provokacija.

da se ja pitam ja bi protero autobus ovuda

pre 1 godinu

Eto, lepu si poruku poslao, i Federer i Nadal su bili broj 1 pa ih nitko nije mrzeo, kao što ne mrze ni Novaka, nadam se da će naši fudbaleri istrčati hladne glave, koncentrisani, da igrom i veštinom pobedimo a tebi daleko lepa kuća majstore....

Ivan

pre 1 godinu

Moze li mi netko pojasniti zasto se za neke pokazivanje orla a ze neke 3 prsta smatra provokacijom?
Pa orla imaju i Poljaci a da ne pricamo o staroj hjeraldici, ima ih koliko hoces sa raznim bojama. Sta bi tu trebalo da iznervira nekoga ? Meni npr da netko pokaze 3 prsta dode na isto kao da mi pokaze palac gore za ok, sta bi me tu trebalo nervirati i provocirati? Za mene licno to su sve gluposti

Dejan

pre 1 godinu

A da ih nokautira ne bi bilo sramotno? To bi mnogo dobro bilo za Srbiju. Nekima je uvek jezik brži od mozga. I ja bih neke tipove rado razbio (i Albance i Hrvate i Srbe itd., uglavnom idiote), ali ima nešto što blokira takvo ponašanje. A i kako da ih nokautiraš, kad su toliki lepotani.

Predo

pre 1 godinu

Zamislite da je (taj) Novak Đoković reagovao na svaku provokaciju i nepravdu, koja mu je nanesena, pa gotovo na svakom turniru, da li za vreme meča, da li pre, ili posle. Pa, bio bi diskvalifikovan, a verovatnije je da bi izgubio živce i izgubio meč. Nikada nisam igrao turnire vrhunske kategorije, a gubio bih nakon gotovo svake nepravde ili provokacije i uvek razmišljao "Kako on to može". Ivan Dodig je nakon izgubljenog finala (mislim) čelindžera polupao pehar za drugo mesto i napustio podij, nakon što je sudinica presudila u korist njegovog protivnika. Sećamo se kakav je cirkus pravio Troicki. Ne, podnesi stoički i pobedi, ne možeš učiniti ništa pametnije i poniziti protivnika. Kad god vidim ovog Stefana Mitrovića, setim se njegovog hvatanja i motanja one albanske zastave. Ma šta ti imaš da se petljaš u te stvari. Postoje sudije, delegati... da to nije uradio, Albanci bi ostali postiđeni i, moguće, izgubili meč za zelenim stolom. da niej bilo reakcije neaših fudbalera, ne bi Albanci branili tu zastavu, a verovatno ni oni "navijači" ne bi uleteli na teren. Koja je to bila jeftina provokacija, a mi se upecali ko somovi. Učite od Đokovića. Kaži im Kuzmanoviću: "Mrze ga u Švajcarskoj, jer je uništio Federera i jer je najpametnij teniser, koji je igrao ovu igru".

boki89

pre 1 godinu

da kako da ne samo bi cutao i savio glavu.Dobro se secam utakmice nas najjaci igrac Aleksandar Mitrovic na poluvremenu izlazi sa terena i prigovara nesto Saciriju a Saciri mu preti prstom a Mitrovic mu se odmah poceo izvinjavati zna Mitrovic koliko mnogo albanaca zivi u Londonu i da mu svakog momenta mogu pokucati na vrata.A ti bi kao nesto iz tople kuce

John ali ne Bon

pre 1 godinu

Ko je Zdravko Kuzmanović, ne sećam se ovog fudbalera, a ima 50 mečeva za Srbiju/Jugoslaviju? Bio je košarkaš Kuzmanović ali se fudbalera Kuzmanovića ne sećam stvarno

Tadija

pre 1 godinu

Boze, kakve gluposti prica. Ima ona izreka "Ako na putu ka svom cilju budes bacao kamenje na svakog psa koji laje na tebe, nikad neces stici na cilj". To bi trebalo kazati nasim igracima, a Kuzmanovic bolje da objasni onu ruku na utakmici sa Ganom na SP 2010.

Outsider pravi

pre 1 godinu

E moj Zdravko, ne radi se to tako... Nabijes im lepo 3 komada, i posle treceg svi tri prsta nek dignu. Pa onda nek nas izbace. To je pravi revans.

Simon

pre 1 godinu

Zato i ne igraš, imamo prilično stabilne igrače u tom smislu da baš neće da se boksuju nego da igraju fudbal. Švajcarci da razmisle malo... mislim Švajcarci...

ford

pre 1 godinu

Samo sportski, pobediti ih i ne skidati osmeh sa lica, ali to je realno problem jer je pitanje da li će naši momci imati snage i da se nasmeju.
Samo dobra igra i pobeda rešavaju sve ono, a ovakve maloumne i ostrašcene izjave su užas. Najbolje da izađu sa kalašima pa da reše ceo tim!?
Kakve budalaštine..

Vojislav

pre 1 godinu

Baš pametna i racionalna izjava. Onda bi lepo dobio crveni karton, ostavio naš tim sa 10 igrača i svojim nokautom bi baš učinio nešto korisno po naš tim.

Marko

pre 1 godinu

Зашто Србима и којим то ,,Србима" смета Двоглави орао? Па налази се на нашој застави и сугурно нам је ближи од раздвојена три прста које је Драшковић измислио деведесетих. Кад покажу Албанци покажите и ви Срби исто! Двоглави Бели Орао са осцилима и круном је наш симбол!

Losmi

pre 1 godinu

Bas bih voleo da znam jesu li te zvali ili barem planirali da igras za reprezentaciju Svajcarske pre nego sto si odlucio da igras za Srbiju?!

Izjava ti je tako plitka, ali sta ocekivati od sportista kojima sport uskracuje X drugih stvari u mladosti, a jedna od njih je i obrazovanje.
Spominjem obrazovanje jer poznajem vise sportista bez faksa nego sa faksom.

vp

pre 1 godinu

A sto se mi palimo toliko na tog orla kada se i na nasoj zastavi nalazi isti raj orao? (a Kosovo je pritom deo Srbije..)

A da ne govorimo o tome da je nas orao stariji od njihovog...

kako je do neprepoznavanja dovedena suština prevare

pre 1 godinu

"Švajcarski novinar je upitao Kuzmanovića i šta misli zašto Novaka Đokovića toliko kritikuju svuda u svetu, pa i u Švajcarskoj."

Valjda švajcarski novinari treba da odgovore na to pitanje a ne da ga postavljaju drugima? Kritikuju ga jer je ugrozio sve perjanice zapada u tenisu, ima svoj stav i nije potkupljiv, zalaže se i za one čiji se glas ignoriše a i usprotivio se klimoglavicma i nepravednoj raspodeli velikog kapitala koji diktira ATP organizacija...

Nenad

pre 1 godinu

Ajde ne lozi se , i nemoj davati tako glupe izjave pred odlucujucu mec . Nasim momcima sad treba mirna glava i koncetracija , a ne da da im se dele takvi glupi saveti . Idemo momci samo mirno da pokazemo kvalitet i da se borimo 100 % pa neka pobedi bolji !!!

Zed

pre 1 godinu

Klasičan gastarbajter patriota... Inače, više od njegovih ribolovačkih priča me je zaintrigirala ova izreka koju je citirao "Uvek se srećeš dvaput u životu", i evo guglam je, ali bukvalno nema nijedan rezultat.. Možda je Kuzma izmislio, ali sviđa mi se svejedno.. Hvala, majstore?
Uopšte ga se ne sećam iz reprezentacije, iako dobro pamtim ove najbolje dresove koje smo ikada u žibotu imali, ali pamtiću ga sada bar po ovoj njegovoj izreci.

Uvek se srećeš dvaput u životu
Kuzmanović (kako beše ime..)

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 1 godinu

Само ви будите тако фини према некоме(Џака, Шаћири) ко се према вама не односи лијепо. Пуна подршка Кузмановићу моме земљаку из Модриче. Само јако земо брате. 🇷🇸✊

Sinak

pre 1 godinu

Kakva suva inteligencija. Pa igborisanje je najveci bol za one koji peovociraju. Kod bas su mediji i neinreligrncija napravili ovaj glupi hqjp koji nam samo steti, i zbog kog smo prsi put izgubili, a posto je opsta pamet mkod nas na niskom nivou ocigledno, i ovaj put cemo.

Nino

pre 1 godinu

Dok deca rođena u Švajcarskojj budu igrala za Srbiju a deca rođena na Kosovu za Švajcarsku mi smo pobedili bez obzira na rezultat. Molim fer i korektnu utakmicu. Primitivizam drugih ne može biti izgovor za naš.

Gost

pre 1 godinu

Malo offtopic ali...
Rikardo Rodrigez. Gledao sam ga u Milanu godinama dok je bio u boljoj formi nego sada, a i tada je bio sporiji od tenka iz Prvog svetskog rata. A sada je još sporiji. On je i stariji i sporiji od naših defanzivaca.
Da sam ja trener napao bih ga Radonjićem, a ovom rekao da ako je moguće centrira/doda a ne da se zakucava u liniju kao protiv Brazila.

Boki

pre 1 godinu

Samo fudbal je bitan sada. Nasi momci ne treba da ramisljaju o glupostima i nesportskom ponasanju drugih. Jos se nista nije desilo ne treba praviti nepotrebne tenzije koje dodatno opterecuju igrace sa temama koje nisu vezane za njihovu igru.

box

pre 1 godinu

To ne bi bilo pametno sa njegove strane ali je u pravu kada govori o utakmici 2018. Provakacije albanaca su bile isplanirane a nisu dosle iz srca i spontano. To je sustina ove price kao i sasvim ocekivana cinjenica da nisu bili nesto narocito kaznjeni zbog provokacije niti im je realno zamereno zbog nje. Nasim igracima bi vec u toku utakmice poceli da pisu optuznicu za Hag.

Chana

pre 1 godinu

Nadam se da će momci biti pametniji od Kuzmanovića i da nikog neće nokauturati, nego samo pobediti na fudbalskom terenu.
Ne treba se spuštati na njihov nivo!

Puh

pre 1 godinu

Nadam se da će momci biti pametniji od Kuzmanovića i da nikog neće nokauturati, nego samo pobediti na fudbalskom terenu.
Ne treba se spuštati na njihov nivo!
(Chana, 1. decembar 2022 02:24)

A na kom su to nivou nasi fudbaleri u odnosu na fudbalere Svajcarske? Bukvalno isti kos - nepismeno, neotesano, maloumno. Samo drugacije frizure, glave su uglavnom iste.

Naisao sam na nekoliko studija sprovedenih u vise zemalja na pro fudbalerima uzrasta 17-23 godine i rezultati su sokantni. Prosecan IQ 81. Ako uzmemo u obzir da vojska US ne prima u svoje redove ljude ciji je IQ nizi od 83, jer smatraju da mogu da naprave vecu stetu nego korist, onda je jasno o kakvim glavama se tu radi.

Vojkan

pre 1 godinu

Kolko botova u jednom postu, neverovatno..ne nego najbolje da im se sklonimo, i izvinimo što smo Srbi? haha, kolko ste napaćeni...najgore bi bilo da niste botovi nego da stvarno mislite to sto pišete. Svako ko izadje na teren od naših treba da bude spreman da ih POJEDE.

Ivanhoe

pre 1 godinu

Gledajuci ove sramotne komentare, nije ni cudo sto nam je tako kako nam je. Drago mi je da nas niko od vas ne predstavlja nigde, sa takvim jadnim stavom, i da ce fudbaleri biti mnogo ostriji danas.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 1 godinu

Само ви будите тако фини према некоме(Џака, Шаћири) ко се према вама не односи лијепо. Пуна подршка Кузмановићу моме земљаку из Модриче. Само јако земо брате. 🇷🇸✊

veverica

pre 1 godinu

koji luzerski mentalitet i iskompleksiranost dzakom i sacirijem. gde mi idemo kao narod kolektivno?
meni da pokazu dvoglavog orla ja bih se nasmejao i rekao svaka cast. da igram protiv njih pruzio bih im ruku kao i svakome drugome i rekao kako si brate. da ih sretnem negde rekao bih gde ste legende.
sve drugo je za iskompleksirane luzere. zamisli, pokazu ti simbol sakakama i izbace te iz lezista za narednih 10 godina. stvarno smo jadni.
da djokovica tako izbacuju iz sina on ne bi ni juniorski turnir ni jedan uzeo a kamoli 30 slemova.
okanite se dzake i sacirija nebitni likovi totalno.
ako bih i razmisljao o njima razmisljao bih kako da nas ne napune danas a ne o albanskim nacionalnim simbolima i sacirijevoj politickoj ideologiji. boli me uvo da li je saciri nacionalista komunista verski fanatik ili sta god...

John ali ne Bon

pre 1 godinu

Ko je Zdravko Kuzmanović, ne sećam se ovog fudbalera, a ima 50 mečeva za Srbiju/Jugoslaviju? Bio je košarkaš Kuzmanović ali se fudbalera Kuzmanovića ne sećam stvarno

box

pre 1 godinu

To ne bi bilo pametno sa njegove strane ali je u pravu kada govori o utakmici 2018. Provakacije albanaca su bile isplanirane a nisu dosle iz srca i spontano. To je sustina ove price kao i sasvim ocekivana cinjenica da nisu bili nesto narocito kaznjeni zbog provokacije niti im je realno zamereno zbog nje. Nasim igracima bi vec u toku utakmice poceli da pisu optuznicu za Hag.

Klasa je večna

pre 1 godinu

Brat Žigara me bio ubedio da si dobar momak, “za mazanje na hleb”, ali ova izjava je stvarno toliko plitka da prosto nemam reči. Samo si nam ti druže falio još da dodatno zakuvaš čorbu! :D

Rusohejter

pre 1 godinu

Srecom neigras za Srbiju. I svakako mene pe predstavljas sa tako nazadnim stavovima. Jel treba i tebe neko da nokautira jer pokazujes tri prsta? ( koji uzgred nisu srpski simbol)

kako je do neprepoznavanja dovedena suština prevare

pre 1 godinu

"Švajcarski novinar je upitao Kuzmanovića i šta misli zašto Novaka Đokovića toliko kritikuju svuda u svetu, pa i u Švajcarskoj."

Valjda švajcarski novinari treba da odgovore na to pitanje a ne da ga postavljaju drugima? Kritikuju ga jer je ugrozio sve perjanice zapada u tenisu, ima svoj stav i nije potkupljiv, zalaže se i za one čiji se glas ignoriše a i usprotivio se klimoglavicma i nepravednoj raspodeli velikog kapitala koji diktira ATP organizacija...

Dark0_o11

pre 1 godinu

Evo ga, tipični naš mentalitet. Kao i Borjan pre neki dan. Provokacije, izazivanje, a onda cvilenje i kukumavčenje o ugroženosti i priče kako je ceo svet protiv nas. Nismo mi za ova svetska takmičenja jer smo prvenstveno NEKULTURNA nacija. Svetli izuzetak je Nole. A i njega bi neka nadrndana srbenda rado nokautirala jer ne jede dovoljno ćevapa.

Gospodin

pre 1 godinu

Ovakva vrsta izjave je bas ono sto nam ne treba pred ovu utakmicu. Skandalozan narativ, a o njemu i njegovim intelektualnim dometima ne bi govorio, govore reci niegove same za sebe…

Pepsi

pre 1 godinu

Dvoglavi orao im je na zastavi, zemlje njihovog porekla. To je kao da kada Hrvati kažu da je podizanje tri prsta provokacija. Nacionalna obeležja i pozdrav ne može da bude provokacija.

Eric Cartman

pre 1 godinu

"Te 2018. sto odsto provokacija je prvo došlo od Švajcaraca. Pokazivanje dvoglavog orla nije došlo iz emocija, već je planirano."

Inace mi na našem grbu imamo dvoglavog kengura,
Uvek sam se pitao šta je to sa orlovima i grbovima.
Svaki drugi ima orla a jadni orlovi pred istrebljenjem.

Hey77

pre 1 godinu

Koji smo mi kompleksasi mislimo da svi misle na nas i mrze nas a mi sami sebe prozdiremo,pa i mi pokazujemo orla pa šta onda... Svako ima pravo na misljenje i stav..

vp

pre 1 godinu

A sto se mi palimo toliko na tog orla kada se i na nasoj zastavi nalazi isti raj orao? (a Kosovo je pritom deo Srbije..)

A da ne govorimo o tome da je nas orao stariji od njihovog...

boki89

pre 1 godinu

da kako da ne samo bi cutao i savio glavu.Dobro se secam utakmice nas najjaci igrac Aleksandar Mitrovic na poluvremenu izlazi sa terena i prigovara nesto Saciriju a Saciri mu preti prstom a Mitrovic mu se odmah poceo izvinjavati zna Mitrovic koliko mnogo albanaca zivi u Londonu i da mu svakog momenta mogu pokucati na vrata.A ti bi kao nesto iz tople kuce

Simon

pre 1 godinu

Zato i ne igraš, imamo prilično stabilne igrače u tom smislu da baš neće da se boksuju nego da igraju fudbal. Švajcarci da razmisle malo... mislim Švajcarci...

Masariko

pre 1 godinu

Od fudbalera se očekuje da kaže: "Pobedio bih, bio bih svetski prvak", a naši pošto nisu sposobni, onda udri nacionalističke priče da se ljudi prime.

da se ja pitam ja bi protero autobus ovuda

pre 1 godinu

Eto, lepu si poruku poslao, i Federer i Nadal su bili broj 1 pa ih nitko nije mrzeo, kao što ne mrze ni Novaka, nadam se da će naši fudbaleri istrčati hladne glave, koncentrisani, da igrom i veštinom pobedimo a tebi daleko lepa kuća majstore....

Gost

pre 1 godinu

Malo offtopic ali...
Rikardo Rodrigez. Gledao sam ga u Milanu godinama dok je bio u boljoj formi nego sada, a i tada je bio sporiji od tenka iz Prvog svetskog rata. A sada je još sporiji. On je i stariji i sporiji od naših defanzivaca.
Da sam ja trener napao bih ga Radonjićem, a ovom rekao da ako je moguće centrira/doda a ne da se zakucava u liniju kao protiv Brazila.

Nino

pre 1 godinu

Dok deca rođena u Švajcarskojj budu igrala za Srbiju a deca rođena na Kosovu za Švajcarsku mi smo pobedili bez obzira na rezultat. Molim fer i korektnu utakmicu. Primitivizam drugih ne može biti izgovor za naš.

.....

pre 1 godinu

Nasi igraci bi trebali da se ponasaju kao civilizovani ljudi a ne nekoga da nokautiraju! To bi tek bio skandal i osramotio nasu zemlju. Takodje mislim da moramo malo da oladimo dozivljaj sto se tice njihovog orla. Mi dizemo 3 prsta, to je nas simbol i ovo je njihov. Iskreno mi je dosta politike. Jedva cekam da mi koji smo bili deca tokom rata budemo starci i da mladje generacije koje nisu dozivele te stvari uzmu stvar u ruke i zive bolje od nas.

Fudo

pre 1 godinu

Uh..baš je pametan. Jedino me zanima dal bi nokaut nastupio odmah na početku utakmice pa fino da se igra sa igračem manje sa jazavcima iz švice do kraja susreta.

navijac Srbije i Hrvatske

pre 1 godinu

Bas to ne treba,upravo obrnuto, trebalo bi odigrati hladne glave, ne prihvatiti provokacije, pobediti i tako se revansirati😀

TnT

pre 1 godinu

Odlicna uvertira pred kljucnu utakmicu. Valjda nije dovoljno pritiska na nase fudbalere pa da podebljamo malo tehnziju i da im vezemo noge i ruke. Cak je i Dzaka spustio loptu. Ipak nadam se da je nece spustiti ponovo u nas gol!

Sarmale

pre 1 godinu

Pa da je meni pokazao orla brate, ja bih mu uzvratio istim pozdravom :) Pa nije bio ofrabao ruke u crno pa da padate u nesvest, nego ti pokazao belog orla. Cek ko ima belog orla na grbu? Test inteligencije obavezno uvesti za sve fudbalere, pa ko prodje.

Predo

pre 1 godinu

Zamislite da je (taj) Novak Đoković reagovao na svaku provokaciju i nepravdu, koja mu je nanesena, pa gotovo na svakom turniru, da li za vreme meča, da li pre, ili posle. Pa, bio bi diskvalifikovan, a verovatnije je da bi izgubio živce i izgubio meč. Nikada nisam igrao turnire vrhunske kategorije, a gubio bih nakon gotovo svake nepravde ili provokacije i uvek razmišljao "Kako on to može". Ivan Dodig je nakon izgubljenog finala (mislim) čelindžera polupao pehar za drugo mesto i napustio podij, nakon što je sudinica presudila u korist njegovog protivnika. Sećamo se kakav je cirkus pravio Troicki. Ne, podnesi stoički i pobedi, ne možeš učiniti ništa pametnije i poniziti protivnika. Kad god vidim ovog Stefana Mitrovića, setim se njegovog hvatanja i motanja one albanske zastave. Ma šta ti imaš da se petljaš u te stvari. Postoje sudije, delegati... da to nije uradio, Albanci bi ostali postiđeni i, moguće, izgubili meč za zelenim stolom. da niej bilo reakcije neaših fudbalera, ne bi Albanci branili tu zastavu, a verovatno ni oni "navijači" ne bi uleteli na teren. Koja je to bila jeftina provokacija, a mi se upecali ko somovi. Učite od Đokovića. Kaži im Kuzmanoviću: "Mrze ga u Švajcarskoj, jer je uništio Federera i jer je najpametnij teniser, koji je igrao ovu igru".

Tom Starin

pre 1 godinu

Tako je, Kuzmanoviću!
U prvom minutu uspavati ovu dvojicu, za svaki slučaj još Jašarija i Seferovića, ostati sa sedam igrača, izgubiti 15:0 i vratiti se kući kao heroji!

Pa to je zapravo i bio glavni cilj ove reprezentacije, samo što mi to nismo shvatili, jeli?

Bože mili...

Dejan

pre 1 godinu

A da ih nokautira ne bi bilo sramotno? To bi mnogo dobro bilo za Srbiju. Nekima je uvek jezik brži od mozga. I ja bih neke tipove rado razbio (i Albance i Hrvate i Srbe itd., uglavnom idiote), ali ima nešto što blokira takvo ponašanje. A i kako da ih nokautiraš, kad su toliki lepotani.

Zoki Bg

pre 1 godinu

Umesto da da podršku kolegama da pobede ako mogu dobri su momci trebaju podršku bivših igrača on priča nebuloze da bi se tukao sramno i jadno.

Outsider pravi

pre 1 godinu

E moj Zdravko, ne radi se to tako... Nabijes im lepo 3 komada, i posle treceg svi tri prsta nek dignu. Pa onda nek nas izbace. To je pravi revans.

Marko

pre 1 godinu

Зашто Србима и којим то ,,Србима" смета Двоглави орао? Па налази се на нашој застави и сугурно нам је ближи од раздвојена три прста које је Драшковић измислио деведесетих. Кад покажу Албанци покажите и ви Срби исто! Двоглави Бели Орао са осцилима и круном је наш симбол!

christian

pre 1 godinu

Ne razumem u cemu problem! Gest rukama koji simbolizuje orao je nacionalni gest svi Albanaca.Taj gest znaci identitet , poreklo Albanaca . Taj gest dans moze se vidi kod svakog obicnog Albanaca pa do onih poznatih u javnost. Nema tu nista politicki i ne znam zasto se dize prasina?! Svako ima pravo da cuva identitet , poreklo i korene .
Smorili s’te vise na ovu temu. Igraj futbal I nek pobedi bolji

Losmi

pre 1 godinu

Bas bih voleo da znam jesu li te zvali ili barem planirali da igras za reprezentaciju Svajcarske pre nego sto si odlucio da igras za Srbiju?!

Izjava ti je tako plitka, ali sta ocekivati od sportista kojima sport uskracuje X drugih stvari u mladosti, a jedna od njih je i obrazovanje.
Spominjem obrazovanje jer poznajem vise sportista bez faksa nego sa faksom.

Neko iz dijaspore

pre 1 godinu

"Da još igram za Srbiju, nokautirao bih Džaku ili Šaćirija"...
Kojom rukom?
Onom desnom, sto ti je 'ispala iz kontrole' protiv Gane 2010-te?
Ili ...?

Zed

pre 1 godinu

Klasičan gastarbajter patriota... Inače, više od njegovih ribolovačkih priča me je zaintrigirala ova izreka koju je citirao "Uvek se srećeš dvaput u životu", i evo guglam je, ali bukvalno nema nijedan rezultat.. Možda je Kuzma izmislio, ali sviđa mi se svejedno.. Hvala, majstore?
Uopšte ga se ne sećam iz reprezentacije, iako dobro pamtim ove najbolje dresove koje smo ikada u žibotu imali, ali pamtiću ga sada bar po ovoj njegovoj izreci.

Uvek se srećeš dvaput u životu
Kuzmanović (kako beše ime..)

Ivan

pre 1 godinu

Moze li mi netko pojasniti zasto se za neke pokazivanje orla a ze neke 3 prsta smatra provokacijom?
Pa orla imaju i Poljaci a da ne pricamo o staroj hjeraldici, ima ih koliko hoces sa raznim bojama. Sta bi tu trebalo da iznervira nekoga ? Meni npr da netko pokaze 3 prsta dode na isto kao da mi pokaze palac gore za ok, sta bi me tu trebalo nervirati i provocirati? Za mene licno to su sve gluposti

Ostin A

pre 1 godinu

Šaćiri i Džaka na prozivanje i transparente sa tribina su odgovorili tako što su nam dali gol. Realno i orla su pokazali tek kad su dali gol (recimo srpski ekvivalent 3 prsta).

Tako se pokazuje protivniku u fudbalu. A ne da li ćeš da se potučeš sa nekim. Balvan.

Ser Kokeza od FSS-a

pre 1 godinu

"Kad je Kuzmanović došao, ja to ne mogu da zaboravim. Kad je mali doš'o, to je šou bio. Znači, to je bio šou. A dečko dobar, da ga mažeš na 'leb. Još nije znao ono, znaš, dobar , dobro nije znao srpski i nije znao ove... Znaš, mangupi su to".

Brat Žigara, 2010.

ford

pre 1 godinu

Samo sportski, pobediti ih i ne skidati osmeh sa lica, ali to je realno problem jer je pitanje da li će naši momci imati snage i da se nasmeju.
Samo dobra igra i pobeda rešavaju sve ono, a ovakve maloumne i ostrašcene izjave su užas. Najbolje da izađu sa kalašima pa da reše ceo tim!?
Kakve budalaštine..

Зума

pre 1 godinu

Јавља се директни кривац за испадање и пораз од Гане из ничега направи пенал, тај пораз нас је коштао пролаза...

JPR24

pre 1 godinu

Čemu ove izjave ? Kome su potrebne ? Našima sigurno nisu, fokus na fudbal i ništa drugo ako hice do rezultata, sve ostalo vodi ka direktnoj katastrofi i bez fudbala !

AreoZwq7one

pre 1 godinu

Da igraju grublje? I sudija odmah u prvim minutima pokaže žuti i cvrc. Treba da igraju vatrenim srcem i hladne glave. To je recept za pobedu. Kakva politika!!

Nenad

pre 1 godinu

Ajde ne lozi se , i nemoj davati tako glupe izjave pred odlucujucu mec . Nasim momcima sad treba mirna glava i koncetracija , a ne da da im se dele takvi glupi saveti . Idemo momci samo mirno da pokazemo kvalitet i da se borimo 100 % pa neka pobedi bolji !!!

Puh

pre 1 godinu

Nadam se da će momci biti pametniji od Kuzmanovića i da nikog neće nokauturati, nego samo pobediti na fudbalskom terenu.
Ne treba se spuštati na njihov nivo!
(Chana, 1. decembar 2022 02:24)

A na kom su to nivou nasi fudbaleri u odnosu na fudbalere Svajcarske? Bukvalno isti kos - nepismeno, neotesano, maloumno. Samo drugacije frizure, glave su uglavnom iste.

Naisao sam na nekoliko studija sprovedenih u vise zemalja na pro fudbalerima uzrasta 17-23 godine i rezultati su sokantni. Prosecan IQ 81. Ako uzmemo u obzir da vojska US ne prima u svoje redove ljude ciji je IQ nizi od 83, jer smatraju da mogu da naprave vecu stetu nego korist, onda je jasno o kakvim glavama se tu radi.

Tadija

pre 1 godinu

Boze, kakve gluposti prica. Ima ona izreka "Ako na putu ka svom cilju budes bacao kamenje na svakog psa koji laje na tebe, nikad neces stici na cilj". To bi trebalo kazati nasim igracima, a Kuzmanovic bolje da objasni onu ruku na utakmici sa Ganom na SP 2010.

Vojislav

pre 1 godinu

Baš pametna i racionalna izjava. Onda bi lepo dobio crveni karton, ostavio naš tim sa 10 igrača i svojim nokautom bi baš učinio nešto korisno po naš tim.

Boki

pre 1 godinu

Samo fudbal je bitan sada. Nasi momci ne treba da ramisljaju o glupostima i nesportskom ponasanju drugih. Jos se nista nije desilo ne treba praviti nepotrebne tenzije koje dodatno opterecuju igrace sa temama koje nisu vezane za njihovu igru.

Sinak

pre 1 godinu

Kakva suva inteligencija. Pa igborisanje je najveci bol za one koji peovociraju. Kod bas su mediji i neinreligrncija napravili ovaj glupi hqjp koji nam samo steti, i zbog kog smo prsi put izgubili, a posto je opsta pamet mkod nas na niskom nivou ocigledno, i ovaj put cemo.

Ivanhoe

pre 1 godinu

Gledajuci ove sramotne komentare, nije ni cudo sto nam je tako kako nam je. Drago mi je da nas niko od vas ne predstavlja nigde, sa takvim jadnim stavom, i da ce fudbaleri biti mnogo ostriji danas.

Chana

pre 1 godinu

Nadam se da će momci biti pametniji od Kuzmanovića i da nikog neće nokauturati, nego samo pobediti na fudbalskom terenu.
Ne treba se spuštati na njihov nivo!

Vojkan

pre 1 godinu

Kolko botova u jednom postu, neverovatno..ne nego najbolje da im se sklonimo, i izvinimo što smo Srbi? haha, kolko ste napaćeni...najgore bi bilo da niste botovi nego da stvarno mislite to sto pišete. Svako ko izadje na teren od naših treba da bude spreman da ih POJEDE.