Utorak, 29.11.2022.

08:45

Hrvat analizirao Srbiju: "Oni su na rekreacionom terminu i čekaju pivo"

Stručni komentator na HRT-u Joško Jeličić smatra da je Srbija odigrala neozbiljnu završnicu utakmice s Kamerunom.

Izvor: B92

Hrvat analizirao Srbiju: "Oni su na rekreacionom terminu i èekaju pivo" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

73 Komentari

Sortiraj po:

Zoran

pre 1 godinu

Nažalost tačno je da je Srbija izgledala neozbiljno. Igrači uplašeni, nespremni. Statistika kaže da su nadtrčali Kamerun što opet pokazuje da su trčali uzalud , da nema koncepcije ,plana organizacije. Kako god, sticajem okolnosti Srbija ima priliku da se "probudi". Da li će, videćemo. Lično ne verujem ali nada poslednja umire.

Realnost u praksi

pre 1 godinu

@ Vlahovic je u 25 utakmica dao 14 golova



Posto kazes da si realan ajde da vidimo i to cudo.
Vlahović 25 utakmica i 14 golova, to je odlično, svaka druga utakmica gol.
Vas Mandzukic u seriji A 128 utakmica, samo 31 gol.
Svaka četvrta utakmica gol.
U kom to univerzumu je bolje davati gol svaku cetvrtu utakmicu nego svaku drugu utakmicu?
Da vidimo realnost u praksi ;)

acafaca75

pre 1 godinu

da im je ponuđeno po pola miliona evra za svaku pobedu igrali bi samo tako. Ovako izgledaju kao da su morali da dođu i čisto da odrade to ali preko svoje volje.

ljusa

pre 1 godinu

Onaj drugi gol što nam dadoše nisam dugo video.Verujem da takvih golova ima u mečevima Ostružnica -Zaklopača i sl. mada ni to više nisam siguran

posmatrac

pre 1 godinu

Dobro ide ovo. Protiv Kameruna se videlo da je Srbija nesto bolje izgledala fizicki nego protiv Brazila. Znaci fizicka sprema je u porastu, i sasvim je dovoljno sada 4 dana odmora i oporavka da protiv Svajcarske budu top. Svajcarska nam je duznik sa proslog SP, igracima pred utakmicu treba pokazati slike sa tog proslog duela, i to ce biti motiv do vrha. Prosli put nam je Svajcarska dala go iz kontre sa pola terena isto kao sada Kamerun iz 2 ofsajda. Sto znaci da nema izlazenja napred i pravljenja glupih ofsajd zamki i tako dovoditi u rizik svoj gol. Pa zar ne vidite da VAR ne registruje ofsajde , a vi tako rizikujete primanje gola. Treba igrati , tvrdo, stabilno, sigurno da se ne primi gol, a i u 90 min postoji sansa da se na 0:0 resi utakmica u korist Srbije, golom SMS, Mitrovic, Vlahovic ili kao ovaj nas Pavlovic . Ucackacemo mi njima gol, samo moramo da cuvamo da ne primimo gol iz gluposti, kontre, ofsajd zamke koje su postale rizik veci nego da ispucas loptu protivniku i stojis samo nazad.

pera

pre 1 godinu

kao neko ko slabo prati nase fudbalere, pitam druge komentatore: u tekstu kaze "Piksi nije reagovao tako da je uveo jednog igrača koji bi stabilizovao njegov sastav" - da li imamo takve igrace na klupi?

Milan

pre 1 godinu

Imamo 2 problema, Piksi kao igrac i trener nebo i zemlja, predsednik saveza, pa Crvene zvezde. 2x po odprilike 5 sezona mandati u Japanu i Kini neuspesni cak i za to podneblje. Drugi problem je sto smo od nasih igraca napravili superstarove nevidjenih razmera, Mitrovica nije trazio nijedan jaci klub, dominirao je u drugoj ligi a i znali smo da je to prevazisao, dobro poceo i u PL.A onda smo videli nemoc kada ima loptu u nogama sve one neiskoriscene sanse, prosto receno ima razlog zasto je u Fulamu a ne u Realu npr iako smo mi to tako predstavili u glavi. Tadic mator i to se i vidi 34 godine poslednje prvenstvo u karijeri i njegova losa forma cele sezone, a bio je nas KDB.SMS-a i ostalu kompaniju Lukic, Radonjic, Lazovic, pa i Kostic u Juveu koji odavno nije pretendent na titulu u onako slaboj italijanskoj ligi necu da komentarisem, takodje Veljkovica, Mitrovica, pogledajte gde igraju igraci ostalih reprezentacija u grupi, a Portugal je bio ocigledno pomoc preskakanja pitanja kao u kvizu, tj sreca koju smo iskoristili, a sada mulj izlazi na povrsinu.

Hr

pre 1 godinu

Ako mozwte naci na netu da pogledate par minuta njihovu analizu od sinoc, sve sa grafikom, animacijama, položajem i kretnjom igraca.... Plus citav komentar, traje sve 5 min. Da vidite sta je ozbiljna analiza. Hrvatska televizija to redovno radi za sve utakmice. Bili su blago receno u soku. I prozivaju ne samo klupu, vec i igrace Srbije sto nisu reagovali, kada vec klupa nije, da smire utakmicu i cuvaju loptu.
(Detektiv, 29. novembar 2022 09:24)
@
Ovo je točno.
Ja sam to gledao sinoć, kao i svaku večer.
Nego, za one koji nisu gledali nije samo bitno da je 5 igrača bilo u napadu, već njihov raspored. Vidjelo se naime da su tri bila zapravo oko lopte na lijevo strani vaše polovice, jedan u sredini i jedan desno i Afrikanac uzima loptu i jasno ulazi u potpuno prazan prostor gdje vaših nema i otamo šalje loptu naprijed.
Milenković (mislim da se tako zove) iz obrane osim što dvaput zaspao na liniji nonšalantno se nakon toga kreće nazad umjesto energično i gleda u prvom slučaju lob, pa potrči, a u drugom igrača i ovaj ga pretrči.

Ako je Gudelj izbačen zbog onog gubitka lopte na početku drugog poluvremena kad Brazilci nisu iskoristili tu mrtvu šansu, to nije u redu, jer nije on kriv već golman koji mu je dodao kriminalnu loptu.

Trener

pre 1 godinu

Da li je bolje ovako realno što kaže Joško Jeličić ili da nam nekada veliki trener u 90 godina Ćiro vikne Srbi najbolji ste na svetu pa da ga hvalimo i mislimo da je stvarno a matori lupa ko maxim po diviziji. Stručno na grafikonu se vidi naših 5 u napadu 50 m nikoga i ostali naši stoje pozadi kada smo primali golove sve stoji što je reko Jeličić. Zato je uporedio to sa veteranima i pivom posle rekreacije a tako je bilo bez uvrede. Isto tako je njihov mladi stoper Gvardiol doduše imao 19god pio vodu a Španac mu dao gol u 1/8 finala eura 2021. I to je Joško kritikovao i Ante Rebić vezuje kopačke a primaju prvi gol od iste Španije što je van pameti zato Rebića više nema u reprez. Gvardiol je mlad sada već strašan stoper i Dalićev pulen pa mu je oprošteno ima tek 20god ali je Jeličić sve to kritikovao. Dobronamerno je to uradio bez cinizma da se ne ponovi protiv Švajcarske.

Uvek ista prica

pre 1 godinu

Cim se utakmica na SP zavrsi 3:3 sa puno obrta da li je to znak da je bio dobar fudbal ili da su se satale dve takticki i takmicarski neozbiljne ekipe?

Petar

pre 1 godinu

Piksi i kod kuce sluša sta mu se kaze, a zamisli tek u trenerskom poslu.Ko je uopste smislio taj fazon da je dobar igrac, obavezno i dobar trener.

Zmaj

pre 1 godinu

Da budemo realni, nakon utakmice Brazil-Svajcarska jasno je da su Svajcarci jedna ozbiljna ekipa koja igra cvrst fudbal i koje samo najjaci tipa Brazila mogu slomiti i to posle ozbiljne borbe. Mi protiv takve Svajcarske mozemo da izvucemo eventualno remi, a pobedu nikako jer ocigledno ne igramo kao u kvalifikacijama. Previse smo suplji i jedini krivac za to je Piksi koji nije u stanju da organizuje ekipu kako treba. U kvalifikacijama je mozda funkcionisalo, ali ovde ocigledno ne funkcionise.

Balls of Steel

pre 1 godinu

Piksi me je neprijatno iznenadio protiv Kameruna. Mislio sam da sa takticke strane zna kako treba da se dobijena utakmica privede kraju i da ne dozvoli da se igraci opuste. Razumem ja da igramo napadacki fudbal i atraktivnost na prvom mestu, ali ovaj remi je bas bio nepotreban. Sa malo vise ozbiljnosti Kamerunci su mogli lako da prime petardu. Posle 3:1 sam i realno mislio da cemo da ih nakantamo.

Mile

pre 1 godinu

Ko ide dalje ako Srbija dobije Švajcarsku 2-0, a Kamerun Brazil 2-1 ?
Podsjećam da je u tom slučaju:
Srbija Švajcarska
Bodova: 4 4
Gol razlika: 5-5 5-5
Međusobni susret: 3-3 3-3

Hm

pre 1 godinu

Piksi nije trener on je motivator.
Fali mu baznog znanja o trenerskom poslu.
Ima dobre momke motivisane i kad su zdravi mogu da daju nešto. U pozicionoj borbi su nule...
Imamo ekipu za bitku ali ne i za rat. Za utakmicu ali je i za prvenstvo...
Zato smo tu gde jesmo.

B

pre 1 godinu

2 gol Sergeja zasluga odličnog presinga Maksimovića i inteligencije (lenjosti :)) Sergeja. Maksimovic brz na lopti, brz bez lopte, precizan, u mnogome doprinosio brzoj i tačno tranziciji lopte iz odbrane u napad.

B

pre 1 godinu

2 gol Sergeja zasluga odličnog presinga Maksimovića i inteligencije (lenjosti :)) Sergeja. Maksimovic brz na lopti, brz bez lopte, precizan, u mnogome doprinosio brzoj i tačno tranziciji lopte iz odbrane u napad.

Šumadinac

pre 1 godinu

Razložna i krajnje logička analiza. Zapravo, ovo je sasvim normalan scenario i reakcija, ali naši su potezi i igra nenormalni, pa se onda veštački napravi razlog i potreba za nekakvom analizom. Jučerašnja utakmica će ući u udžbenike, prvo kako treba, pa ubrzo i kako ne treba igrati. Brilijantnih 15 minuta i katastrofalnih 5 nakon toga. Kao krava muzara koja da 5l mleka, pa se ritne i sve prospe. OK, ne baš sve, ajde, ostalo je bar nerešeno, tj. najgora opcija, a to je nada. U petak svakako oni sa slabijim srcem ne treba da nas gledaju, biće horor.

Robert

pre 1 godinu

Većina se vrti oko toga kako smo brzo primili dva gola dok smo bili u vođstvu, a skoro niko se ne osvrće na to da smo isto tako i mi postigli dva gola u par minuta. Da je obrnuto, bilo bi čuveno "to samo nama može da se desi da primimo dva gola u zaustavnom vremenu". Ej, u nadoknadi vremena da ti primiš dva gola...
Što se mene tiče, obe ekipe su podjednako neozbiljno prokockale prednost i imaju za čim da žale. Zbog toga mislim da je nerešeno, zapravo, najpravedniji rezultat ovakve utakmice.

Realan

pre 1 godinu

Vi ste komsije u velikoj euforiji. Dolaskom na SP umislili ste si ne da cete proci grupu pa sto bude, nego da cete zavrsiti u cetvrtfinalu-polufinalu...Vasi igraci nisu kvalitetni, odnosno imate dva tri kvalitetna igraca, a ostatak je los. SMS je marketinski trik, njegovu kvalitetu pokazuje cijena koju je menader izboksao, a igra govori drukcije. Igra u malim klubovima, jer mu nedostaje kvalitete za vise. LP nije ni okusio.Vlahovic je u 25 utakmica dao 14 golova, on se jos mora dokazati. Juventus nije Fiorentina. Juventus juri Skudeto j Europu. Mitrovic stroj za golove, ali drugoligaskim ekipama. Tadic, imao je dobre role u Ajaxu, ali to je sve premalo, a ima i neke godine, vidim da se brzo umara..Spudtite se na zemlju i pocbite postivati suparnike, recite, bit ce tesko, nek pobjedi bolji....Nemojte koristiti termine kao samarati, tvornicke postavke, stroj za golove, doktor fudbala....To vam je moj savjet, a vi kako hocete! Nemojte ovaj komentar prihvatiti kao nesto lose, to je moje misljenja. Mogu vam ja pisati ono sto zelite cuti, ali to nije fer prema vama. Molim vas da objavite komentar.

Boža

pre 1 godinu

Sve tacno
(Pera, 29. novembar 2022 08:50)

Zahvaljujemo se na glasu.

Sve u pravu
(123, 29. novembar 2022 08:49)

Zahvaljujemo se na glasu.

Apsolutno Tako....
(Alex, 29. novembar 2022 08:47)

Zahvaljujemo se na glasu.

Tako je!
(piksi, 29. novembar 2022 08:45


jedan isti lik se raspisao.

Botovanje.

ctrl

pre 1 godinu

Kod drugog gola je Maksimovicu igrac pobegao, to niko ni ne spominje. Ostavio ga 15m. A igrao je upravo iz tog razloga, jer pas unapred ne ume da posalje, niti ga je poslao. Milenkovic zaspao u odbrani, daju nam neke cirkusantske golove, lobove... ne daj Boze na sta je licilo ono.

Da je Grujic, Gudelj, bilo ko usao na vreme, to se ne bi desilo. Apsolutno Piksijev poraz jer se takve utakmice zatvaraju.
Zatvaranje utakmice bi bilo i Vlahovicev pritisak na stopere koji on fenomenalno radi. Mitrovic nije potrcao za stoperom drugo poluvreme. I verujem da su svi pored TV to i videli i ocekivali, samo Piksi ne. Neverovatno nesto.

Vuk

pre 1 godinu

Evo naših stručnjaka! Što bi rekao Srđan Dinčić, "posle 5. piva, ja ubacujem svaku trojku gledajući utakmicu". Ostavite ljude na miru da igraju fudbal. Kome se ne sviđa, ne mora ni da gleda.

Marko

pre 1 godinu

Našim fudbalerima fale dve stvari, fudbalska inteligencija i disciplina. U suštini nije loš tim, ali nedisciplinovan, bez inteligentcije i jako brzo im padne koncentracija (valjda nedovoljno motivisani). Pogledajte Hrvate kada uđu u ritam, da igraju još dve utakmice imali bi taj nivo. Mi ulazimo u ritam jedino kada primimo go i to nas drži 15ak minuta max. Naravno i oni i mi kada igramo sa ekipama kao Fra ili Brazil, realno nema šta da tražimo.

Sterling Cooper

pre 1 godinu

Nije to loša zamisao u teoriji, iako vodiš i dalje napadaš, presing neprestani, visoko stojiš, nema popuštanja, samo za gol više. Ali u praksi jako teško izvodiva i desilo se što se desilo, afričkoj selekciji, koje su sve odreda poznate po krhkom i labilnom karakteru, omogućili povratak u stilu njemačkog tima. Mislim da se i oni čude kako se to desilo, ali najozbiljnije.

et

pre 1 godinu

Opet bi se mijenjao, Belgija ima neke igrače koji te mogu sami pobijediti, prije svih golman i de Bruyne. S druge strane, mislim da mi možemo korak dalje ako izbjegnemo Španjolsku, Srbija pakira kofere u osmini finala protiv Portugala to je sigurno. Ozljede, neki izvan forme, puno previše lupetanja o tituli igrača s klupe. Svejedno mislim da ćete proći grupu, imate ipak bolju ekipu od Švicarske bez dileme

koshke

pre 1 godinu

u pravu čovek 100% .Kod 3:1 svaki trener treba da reaguje nekim iznenama da osveži ekipu i da im stavi do znanja da više ne srljaju u napadu već da stanu na loptu i odigraju od noge do noge.Grujica je trebao da uvede odmah posle primljenog drugog gola ili možda Gudelja sve jedno. Stefana Mitrovica ni pod tačkom razno nije trebao da uvede.Ima na klupi dva mladja stopera koji su i brzi i okretniji od njega.Strahinja je nas najbolji stoper i u budućnosti treba da bude nosilac naše odbrane a pridodati mu još jednog mlađeg igrača sa kojim će da se uigrava. Tvrdim da bi on i Erakovic bili sjajan tandem a za trećeg tu su Babić i Milenković. Milenković centralni stoper levo i desno Pavlović I Erakovic.Ali da se gleda realno a ne navijački a tu mislim na Erakovica.Zatrovao Željko Pantic navijače Partizana Erakovicem bez osnova iz njemu znanog razloga.Jer momak igra odlično na svojoj poziciji jedini mu je valjda greh zato što igra za Zvezdu

Detektiv

pre 1 godinu

Ako mozwte naci na netu da pogledate par minuta njihovu analizu od sinoc, sve sa grafikom, animacijama, položajem i kretnjom igraca.... Plus citav komentar, traje sve 5 min. Da vidite sta je ozbiljna analiza. Hrvatska televizija to redovno radi za sve utakmice. Bili su blago receno u soku. I prozivaju ne samo klupu, vec i igrace Srbije sto nisu reagovali, kada vec klupa nije, da smire utakmicu i cuvaju loptu.

Boža

pre 1 godinu

čudi me da nije igrao gudelj nego maksimovic koji je odigrao loše.
bravo analitičar,pa da,igracima na čelo piše kako će da odigraju

qw

pre 1 godinu

Kod vođstva Srbije 3:1 stvari na terenu su izgledale neverovatno, čak i neozbiljno. Čudno mi je da Piksi nije reagovao tako da je uveo jednog igrača koji bi stabilizovao njegov sastav".

Sve točno osim ovoga, a kojeg to igrača ima Srbija za ubrzavanje ili usporavanje ritma utakmice. Nemaju takvog mozak igrača. Sve tako reći balvani.

Realan

pre 1 godinu

Vi ste komsije u velikoj euforiji. Dolaskom na SP umislili ste si ne da cete proci grupu pa sto bude, nego da cete zavrsiti u cetvrtfinalu-polufinalu...Vasi igraci nisu kvalitetni, odnosno imate dva tri kvalitetna igraca, a ostatak je los. SMS je marketinski trik, njegovu kvalitetu pokazuje cijena koju je menader izboksao, a igra govori drukcije. Igra u malim klubovima, jer mu nedostaje kvalitete za vise. LP nije ni okusio.Vlahovic je u 25 utakmica dao 14 golova, on se jos mora dokazati. Juventus nije Fiorentina. Juventus juri Skudeto j Europu. Mitrovic stroj za golove, ali drugoligaskim ekipama. Tadic, imao je dobre role u Ajaxu, ali to je sve premalo, a ima i neke godine, vidim da se brzo umara..Spudtite se na zemlju i pocbite postivati suparnike, recite, bit ce tesko, nek pobjedi bolji....Nemojte koristiti termine kao samarati, tvornicke postavke, stroj za golove, doktor fudbala....To vam je moj savjet, a vi kako hocete! Nemojte ovaj komentar prihvatiti kao nesto lose, to je moje misljenja. Mogu vam ja pisati ono sto zelite cuti, ali to nije fer prema vama. Molim vas da objavite komentar.

Detektiv

pre 1 godinu

Ako mozwte naci na netu da pogledate par minuta njihovu analizu od sinoc, sve sa grafikom, animacijama, položajem i kretnjom igraca.... Plus citav komentar, traje sve 5 min. Da vidite sta je ozbiljna analiza. Hrvatska televizija to redovno radi za sve utakmice. Bili su blago receno u soku. I prozivaju ne samo klupu, vec i igrace Srbije sto nisu reagovali, kada vec klupa nije, da smire utakmicu i cuvaju loptu.

qw

pre 1 godinu

Kod vođstva Srbije 3:1 stvari na terenu su izgledale neverovatno, čak i neozbiljno. Čudno mi je da Piksi nije reagovao tako da je uveo jednog igrača koji bi stabilizovao njegov sastav".

Sve točno osim ovoga, a kojeg to igrača ima Srbija za ubrzavanje ili usporavanje ritma utakmice. Nemaju takvog mozak igrača. Sve tako reći balvani.

koshke

pre 1 godinu

u pravu čovek 100% .Kod 3:1 svaki trener treba da reaguje nekim iznenama da osveži ekipu i da im stavi do znanja da više ne srljaju u napadu već da stanu na loptu i odigraju od noge do noge.Grujica je trebao da uvede odmah posle primljenog drugog gola ili možda Gudelja sve jedno. Stefana Mitrovica ni pod tačkom razno nije trebao da uvede.Ima na klupi dva mladja stopera koji su i brzi i okretniji od njega.Strahinja je nas najbolji stoper i u budućnosti treba da bude nosilac naše odbrane a pridodati mu još jednog mlađeg igrača sa kojim će da se uigrava. Tvrdim da bi on i Erakovic bili sjajan tandem a za trećeg tu su Babić i Milenković. Milenković centralni stoper levo i desno Pavlović I Erakovic.Ali da se gleda realno a ne navijački a tu mislim na Erakovica.Zatrovao Željko Pantic navijače Partizana Erakovicem bez osnova iz njemu znanog razloga.Jer momak igra odlično na svojoj poziciji jedini mu je valjda greh zato što igra za Zvezdu

Marko

pre 1 godinu

Našim fudbalerima fale dve stvari, fudbalska inteligencija i disciplina. U suštini nije loš tim, ali nedisciplinovan, bez inteligentcije i jako brzo im padne koncentracija (valjda nedovoljno motivisani). Pogledajte Hrvate kada uđu u ritam, da igraju još dve utakmice imali bi taj nivo. Mi ulazimo u ritam jedino kada primimo go i to nas drži 15ak minuta max. Naravno i oni i mi kada igramo sa ekipama kao Fra ili Brazil, realno nema šta da tražimo.

Zmaj

pre 1 godinu

Da budemo realni, nakon utakmice Brazil-Svajcarska jasno je da su Svajcarci jedna ozbiljna ekipa koja igra cvrst fudbal i koje samo najjaci tipa Brazila mogu slomiti i to posle ozbiljne borbe. Mi protiv takve Svajcarske mozemo da izvucemo eventualno remi, a pobedu nikako jer ocigledno ne igramo kao u kvalifikacijama. Previse smo suplji i jedini krivac za to je Piksi koji nije u stanju da organizuje ekipu kako treba. U kvalifikacijama je mozda funkcionisalo, ali ovde ocigledno ne funkcionise.

ctrl

pre 1 godinu

Kod drugog gola je Maksimovicu igrac pobegao, to niko ni ne spominje. Ostavio ga 15m. A igrao je upravo iz tog razloga, jer pas unapred ne ume da posalje, niti ga je poslao. Milenkovic zaspao u odbrani, daju nam neke cirkusantske golove, lobove... ne daj Boze na sta je licilo ono.

Da je Grujic, Gudelj, bilo ko usao na vreme, to se ne bi desilo. Apsolutno Piksijev poraz jer se takve utakmice zatvaraju.
Zatvaranje utakmice bi bilo i Vlahovicev pritisak na stopere koji on fenomenalno radi. Mitrovic nije potrcao za stoperom drugo poluvreme. I verujem da su svi pored TV to i videli i ocekivali, samo Piksi ne. Neverovatno nesto.

Uvek ista prica

pre 1 godinu

Cim se utakmica na SP zavrsi 3:3 sa puno obrta da li je to znak da je bio dobar fudbal ili da su se satale dve takticki i takmicarski neozbiljne ekipe?

Šumadinac

pre 1 godinu

Razložna i krajnje logička analiza. Zapravo, ovo je sasvim normalan scenario i reakcija, ali naši su potezi i igra nenormalni, pa se onda veštački napravi razlog i potreba za nekakvom analizom. Jučerašnja utakmica će ući u udžbenike, prvo kako treba, pa ubrzo i kako ne treba igrati. Brilijantnih 15 minuta i katastrofalnih 5 nakon toga. Kao krava muzara koja da 5l mleka, pa se ritne i sve prospe. OK, ne baš sve, ajde, ostalo je bar nerešeno, tj. najgora opcija, a to je nada. U petak svakako oni sa slabijim srcem ne treba da nas gledaju, biće horor.

Trener

pre 1 godinu

Da li je bolje ovako realno što kaže Joško Jeličić ili da nam nekada veliki trener u 90 godina Ćiro vikne Srbi najbolji ste na svetu pa da ga hvalimo i mislimo da je stvarno a matori lupa ko maxim po diviziji. Stručno na grafikonu se vidi naših 5 u napadu 50 m nikoga i ostali naši stoje pozadi kada smo primali golove sve stoji što je reko Jeličić. Zato je uporedio to sa veteranima i pivom posle rekreacije a tako je bilo bez uvrede. Isto tako je njihov mladi stoper Gvardiol doduše imao 19god pio vodu a Španac mu dao gol u 1/8 finala eura 2021. I to je Joško kritikovao i Ante Rebić vezuje kopačke a primaju prvi gol od iste Španije što je van pameti zato Rebića više nema u reprez. Gvardiol je mlad sada već strašan stoper i Dalićev pulen pa mu je oprošteno ima tek 20god ali je Jeličić sve to kritikovao. Dobronamerno je to uradio bez cinizma da se ne ponovi protiv Švajcarske.

Balls of Steel

pre 1 godinu

Piksi me je neprijatno iznenadio protiv Kameruna. Mislio sam da sa takticke strane zna kako treba da se dobijena utakmica privede kraju i da ne dozvoli da se igraci opuste. Razumem ja da igramo napadacki fudbal i atraktivnost na prvom mestu, ali ovaj remi je bas bio nepotreban. Sa malo vise ozbiljnosti Kamerunci su mogli lako da prime petardu. Posle 3:1 sam i realno mislio da cemo da ih nakantamo.

Hr

pre 1 godinu

Ako mozwte naci na netu da pogledate par minuta njihovu analizu od sinoc, sve sa grafikom, animacijama, položajem i kretnjom igraca.... Plus citav komentar, traje sve 5 min. Da vidite sta je ozbiljna analiza. Hrvatska televizija to redovno radi za sve utakmice. Bili su blago receno u soku. I prozivaju ne samo klupu, vec i igrace Srbije sto nisu reagovali, kada vec klupa nije, da smire utakmicu i cuvaju loptu.
(Detektiv, 29. novembar 2022 09:24)
@
Ovo je točno.
Ja sam to gledao sinoć, kao i svaku večer.
Nego, za one koji nisu gledali nije samo bitno da je 5 igrača bilo u napadu, već njihov raspored. Vidjelo se naime da su tri bila zapravo oko lopte na lijevo strani vaše polovice, jedan u sredini i jedan desno i Afrikanac uzima loptu i jasno ulazi u potpuno prazan prostor gdje vaših nema i otamo šalje loptu naprijed.
Milenković (mislim da se tako zove) iz obrane osim što dvaput zaspao na liniji nonšalantno se nakon toga kreće nazad umjesto energično i gleda u prvom slučaju lob, pa potrči, a u drugom igrača i ovaj ga pretrči.

Ako je Gudelj izbačen zbog onog gubitka lopte na početku drugog poluvremena kad Brazilci nisu iskoristili tu mrtvu šansu, to nije u redu, jer nije on kriv već golman koji mu je dodao kriminalnu loptu.

Sterling Cooper

pre 1 godinu

Nije to loša zamisao u teoriji, iako vodiš i dalje napadaš, presing neprestani, visoko stojiš, nema popuštanja, samo za gol više. Ali u praksi jako teško izvodiva i desilo se što se desilo, afričkoj selekciji, koje su sve odreda poznate po krhkom i labilnom karakteru, omogućili povratak u stilu njemačkog tima. Mislim da se i oni čude kako se to desilo, ali najozbiljnije.

Hm

pre 1 godinu

Piksi nije trener on je motivator.
Fali mu baznog znanja o trenerskom poslu.
Ima dobre momke motivisane i kad su zdravi mogu da daju nešto. U pozicionoj borbi su nule...
Imamo ekipu za bitku ali ne i za rat. Za utakmicu ali je i za prvenstvo...
Zato smo tu gde jesmo.

Petar

pre 1 godinu

Piksi i kod kuce sluša sta mu se kaze, a zamisli tek u trenerskom poslu.Ko je uopste smislio taj fazon da je dobar igrac, obavezno i dobar trener.

et

pre 1 godinu

Opet bi se mijenjao, Belgija ima neke igrače koji te mogu sami pobijediti, prije svih golman i de Bruyne. S druge strane, mislim da mi možemo korak dalje ako izbjegnemo Španjolsku, Srbija pakira kofere u osmini finala protiv Portugala to je sigurno. Ozljede, neki izvan forme, puno previše lupetanja o tituli igrača s klupe. Svejedno mislim da ćete proći grupu, imate ipak bolju ekipu od Švicarske bez dileme

Robert

pre 1 godinu

Većina se vrti oko toga kako smo brzo primili dva gola dok smo bili u vođstvu, a skoro niko se ne osvrće na to da smo isto tako i mi postigli dva gola u par minuta. Da je obrnuto, bilo bi čuveno "to samo nama može da se desi da primimo dva gola u zaustavnom vremenu". Ej, u nadoknadi vremena da ti primiš dva gola...
Što se mene tiče, obe ekipe su podjednako neozbiljno prokockale prednost i imaju za čim da žale. Zbog toga mislim da je nerešeno, zapravo, najpravedniji rezultat ovakve utakmice.

Milan

pre 1 godinu

Imamo 2 problema, Piksi kao igrac i trener nebo i zemlja, predsednik saveza, pa Crvene zvezde. 2x po odprilike 5 sezona mandati u Japanu i Kini neuspesni cak i za to podneblje. Drugi problem je sto smo od nasih igraca napravili superstarove nevidjenih razmera, Mitrovica nije trazio nijedan jaci klub, dominirao je u drugoj ligi a i znali smo da je to prevazisao, dobro poceo i u PL.A onda smo videli nemoc kada ima loptu u nogama sve one neiskoriscene sanse, prosto receno ima razlog zasto je u Fulamu a ne u Realu npr iako smo mi to tako predstavili u glavi. Tadic mator i to se i vidi 34 godine poslednje prvenstvo u karijeri i njegova losa forma cele sezone, a bio je nas KDB.SMS-a i ostalu kompaniju Lukic, Radonjic, Lazovic, pa i Kostic u Juveu koji odavno nije pretendent na titulu u onako slaboj italijanskoj ligi necu da komentarisem, takodje Veljkovica, Mitrovica, pogledajte gde igraju igraci ostalih reprezentacija u grupi, a Portugal je bio ocigledno pomoc preskakanja pitanja kao u kvizu, tj sreca koju smo iskoristili, a sada mulj izlazi na povrsinu.

Vuk

pre 1 godinu

Evo naših stručnjaka! Što bi rekao Srđan Dinčić, "posle 5. piva, ja ubacujem svaku trojku gledajući utakmicu". Ostavite ljude na miru da igraju fudbal. Kome se ne sviđa, ne mora ni da gleda.

Boža

pre 1 godinu

Sve tacno
(Pera, 29. novembar 2022 08:50)

Zahvaljujemo se na glasu.

Sve u pravu
(123, 29. novembar 2022 08:49)

Zahvaljujemo se na glasu.

Apsolutno Tako....
(Alex, 29. novembar 2022 08:47)

Zahvaljujemo se na glasu.

Tako je!
(piksi, 29. novembar 2022 08:45


jedan isti lik se raspisao.

Botovanje.

ljusa

pre 1 godinu

Onaj drugi gol što nam dadoše nisam dugo video.Verujem da takvih golova ima u mečevima Ostružnica -Zaklopača i sl. mada ni to više nisam siguran

Mile

pre 1 godinu

Ko ide dalje ako Srbija dobije Švajcarsku 2-0, a Kamerun Brazil 2-1 ?
Podsjećam da je u tom slučaju:
Srbija Švajcarska
Bodova: 4 4
Gol razlika: 5-5 5-5
Međusobni susret: 3-3 3-3

B

pre 1 godinu

2 gol Sergeja zasluga odličnog presinga Maksimovića i inteligencije (lenjosti :)) Sergeja. Maksimovic brz na lopti, brz bez lopte, precizan, u mnogome doprinosio brzoj i tačno tranziciji lopte iz odbrane u napad.

Boža

pre 1 godinu

čudi me da nije igrao gudelj nego maksimovic koji je odigrao loše.
bravo analitičar,pa da,igracima na čelo piše kako će da odigraju

pera

pre 1 godinu

kao neko ko slabo prati nase fudbalere, pitam druge komentatore: u tekstu kaze "Piksi nije reagovao tako da je uveo jednog igrača koji bi stabilizovao njegov sastav" - da li imamo takve igrace na klupi?

B

pre 1 godinu

2 gol Sergeja zasluga odličnog presinga Maksimovića i inteligencije (lenjosti :)) Sergeja. Maksimovic brz na lopti, brz bez lopte, precizan, u mnogome doprinosio brzoj i tačno tranziciji lopte iz odbrane u napad.

posmatrac

pre 1 godinu

Dobro ide ovo. Protiv Kameruna se videlo da je Srbija nesto bolje izgledala fizicki nego protiv Brazila. Znaci fizicka sprema je u porastu, i sasvim je dovoljno sada 4 dana odmora i oporavka da protiv Svajcarske budu top. Svajcarska nam je duznik sa proslog SP, igracima pred utakmicu treba pokazati slike sa tog proslog duela, i to ce biti motiv do vrha. Prosli put nam je Svajcarska dala go iz kontre sa pola terena isto kao sada Kamerun iz 2 ofsajda. Sto znaci da nema izlazenja napred i pravljenja glupih ofsajd zamki i tako dovoditi u rizik svoj gol. Pa zar ne vidite da VAR ne registruje ofsajde , a vi tako rizikujete primanje gola. Treba igrati , tvrdo, stabilno, sigurno da se ne primi gol, a i u 90 min postoji sansa da se na 0:0 resi utakmica u korist Srbije, golom SMS, Mitrovic, Vlahovic ili kao ovaj nas Pavlovic . Ucackacemo mi njima gol, samo moramo da cuvamo da ne primimo gol iz gluposti, kontre, ofsajd zamke koje su postale rizik veci nego da ispucas loptu protivniku i stojis samo nazad.

acafaca75

pre 1 godinu

da im je ponuđeno po pola miliona evra za svaku pobedu igrali bi samo tako. Ovako izgledaju kao da su morali da dođu i čisto da odrade to ali preko svoje volje.

Realnost u praksi

pre 1 godinu

@ Vlahovic je u 25 utakmica dao 14 golova



Posto kazes da si realan ajde da vidimo i to cudo.
Vlahović 25 utakmica i 14 golova, to je odlično, svaka druga utakmica gol.
Vas Mandzukic u seriji A 128 utakmica, samo 31 gol.
Svaka četvrta utakmica gol.
U kom to univerzumu je bolje davati gol svaku cetvrtu utakmicu nego svaku drugu utakmicu?
Da vidimo realnost u praksi ;)

Zoran

pre 1 godinu

Nažalost tačno je da je Srbija izgledala neozbiljno. Igrači uplašeni, nespremni. Statistika kaže da su nadtrčali Kamerun što opet pokazuje da su trčali uzalud , da nema koncepcije ,plana organizacije. Kako god, sticajem okolnosti Srbija ima priliku da se "probudi". Da li će, videćemo. Lično ne verujem ali nada poslednja umire.

Boža

pre 1 godinu

Sve tacno
(Pera, 29. novembar 2022 08:50)

Zahvaljujemo se na glasu.

Sve u pravu
(123, 29. novembar 2022 08:49)

Zahvaljujemo se na glasu.

Apsolutno Tako....
(Alex, 29. novembar 2022 08:47)

Zahvaljujemo se na glasu.

Tako je!
(piksi, 29. novembar 2022 08:45


jedan isti lik se raspisao.

Botovanje.

Vuk

pre 1 godinu

Evo naših stručnjaka! Što bi rekao Srđan Dinčić, "posle 5. piva, ja ubacujem svaku trojku gledajući utakmicu". Ostavite ljude na miru da igraju fudbal. Kome se ne sviđa, ne mora ni da gleda.

Realan

pre 1 godinu

Vi ste komsije u velikoj euforiji. Dolaskom na SP umislili ste si ne da cete proci grupu pa sto bude, nego da cete zavrsiti u cetvrtfinalu-polufinalu...Vasi igraci nisu kvalitetni, odnosno imate dva tri kvalitetna igraca, a ostatak je los. SMS je marketinski trik, njegovu kvalitetu pokazuje cijena koju je menader izboksao, a igra govori drukcije. Igra u malim klubovima, jer mu nedostaje kvalitete za vise. LP nije ni okusio.Vlahovic je u 25 utakmica dao 14 golova, on se jos mora dokazati. Juventus nije Fiorentina. Juventus juri Skudeto j Europu. Mitrovic stroj za golove, ali drugoligaskim ekipama. Tadic, imao je dobre role u Ajaxu, ali to je sve premalo, a ima i neke godine, vidim da se brzo umara..Spudtite se na zemlju i pocbite postivati suparnike, recite, bit ce tesko, nek pobjedi bolji....Nemojte koristiti termine kao samarati, tvornicke postavke, stroj za golove, doktor fudbala....To vam je moj savjet, a vi kako hocete! Nemojte ovaj komentar prihvatiti kao nesto lose, to je moje misljenja. Mogu vam ja pisati ono sto zelite cuti, ali to nije fer prema vama. Molim vas da objavite komentar.

qw

pre 1 godinu

Kod vođstva Srbije 3:1 stvari na terenu su izgledale neverovatno, čak i neozbiljno. Čudno mi je da Piksi nije reagovao tako da je uveo jednog igrača koji bi stabilizovao njegov sastav".

Sve točno osim ovoga, a kojeg to igrača ima Srbija za ubrzavanje ili usporavanje ritma utakmice. Nemaju takvog mozak igrača. Sve tako reći balvani.

et

pre 1 godinu

Opet bi se mijenjao, Belgija ima neke igrače koji te mogu sami pobijediti, prije svih golman i de Bruyne. S druge strane, mislim da mi možemo korak dalje ako izbjegnemo Španjolsku, Srbija pakira kofere u osmini finala protiv Portugala to je sigurno. Ozljede, neki izvan forme, puno previše lupetanja o tituli igrača s klupe. Svejedno mislim da ćete proći grupu, imate ipak bolju ekipu od Švicarske bez dileme

Boža

pre 1 godinu

čudi me da nije igrao gudelj nego maksimovic koji je odigrao loše.
bravo analitičar,pa da,igracima na čelo piše kako će da odigraju

Mile

pre 1 godinu

Ko ide dalje ako Srbija dobije Švajcarsku 2-0, a Kamerun Brazil 2-1 ?
Podsjećam da je u tom slučaju:
Srbija Švajcarska
Bodova: 4 4
Gol razlika: 5-5 5-5
Međusobni susret: 3-3 3-3

B

pre 1 godinu

2 gol Sergeja zasluga odličnog presinga Maksimovića i inteligencije (lenjosti :)) Sergeja. Maksimovic brz na lopti, brz bez lopte, precizan, u mnogome doprinosio brzoj i tačno tranziciji lopte iz odbrane u napad.

Marko

pre 1 godinu

Našim fudbalerima fale dve stvari, fudbalska inteligencija i disciplina. U suštini nije loš tim, ali nedisciplinovan, bez inteligentcije i jako brzo im padne koncentracija (valjda nedovoljno motivisani). Pogledajte Hrvate kada uđu u ritam, da igraju još dve utakmice imali bi taj nivo. Mi ulazimo u ritam jedino kada primimo go i to nas drži 15ak minuta max. Naravno i oni i mi kada igramo sa ekipama kao Fra ili Brazil, realno nema šta da tražimo.

Petar

pre 1 godinu

Piksi i kod kuce sluša sta mu se kaze, a zamisli tek u trenerskom poslu.Ko je uopste smislio taj fazon da je dobar igrac, obavezno i dobar trener.

koshke

pre 1 godinu

u pravu čovek 100% .Kod 3:1 svaki trener treba da reaguje nekim iznenama da osveži ekipu i da im stavi do znanja da više ne srljaju u napadu već da stanu na loptu i odigraju od noge do noge.Grujica je trebao da uvede odmah posle primljenog drugog gola ili možda Gudelja sve jedno. Stefana Mitrovica ni pod tačkom razno nije trebao da uvede.Ima na klupi dva mladja stopera koji su i brzi i okretniji od njega.Strahinja je nas najbolji stoper i u budućnosti treba da bude nosilac naše odbrane a pridodati mu još jednog mlađeg igrača sa kojim će da se uigrava. Tvrdim da bi on i Erakovic bili sjajan tandem a za trećeg tu su Babić i Milenković. Milenković centralni stoper levo i desno Pavlović I Erakovic.Ali da se gleda realno a ne navijački a tu mislim na Erakovica.Zatrovao Željko Pantic navijače Partizana Erakovicem bez osnova iz njemu znanog razloga.Jer momak igra odlično na svojoj poziciji jedini mu je valjda greh zato što igra za Zvezdu

Zmaj

pre 1 godinu

Da budemo realni, nakon utakmice Brazil-Svajcarska jasno je da su Svajcarci jedna ozbiljna ekipa koja igra cvrst fudbal i koje samo najjaci tipa Brazila mogu slomiti i to posle ozbiljne borbe. Mi protiv takve Svajcarske mozemo da izvucemo eventualno remi, a pobedu nikako jer ocigledno ne igramo kao u kvalifikacijama. Previse smo suplji i jedini krivac za to je Piksi koji nije u stanju da organizuje ekipu kako treba. U kvalifikacijama je mozda funkcionisalo, ali ovde ocigledno ne funkcionise.

Milan

pre 1 godinu

Imamo 2 problema, Piksi kao igrac i trener nebo i zemlja, predsednik saveza, pa Crvene zvezde. 2x po odprilike 5 sezona mandati u Japanu i Kini neuspesni cak i za to podneblje. Drugi problem je sto smo od nasih igraca napravili superstarove nevidjenih razmera, Mitrovica nije trazio nijedan jaci klub, dominirao je u drugoj ligi a i znali smo da je to prevazisao, dobro poceo i u PL.A onda smo videli nemoc kada ima loptu u nogama sve one neiskoriscene sanse, prosto receno ima razlog zasto je u Fulamu a ne u Realu npr iako smo mi to tako predstavili u glavi. Tadic mator i to se i vidi 34 godine poslednje prvenstvo u karijeri i njegova losa forma cele sezone, a bio je nas KDB.SMS-a i ostalu kompaniju Lukic, Radonjic, Lazovic, pa i Kostic u Juveu koji odavno nije pretendent na titulu u onako slaboj italijanskoj ligi necu da komentarisem, takodje Veljkovica, Mitrovica, pogledajte gde igraju igraci ostalih reprezentacija u grupi, a Portugal je bio ocigledno pomoc preskakanja pitanja kao u kvizu, tj sreca koju smo iskoristili, a sada mulj izlazi na povrsinu.

posmatrac

pre 1 godinu

Dobro ide ovo. Protiv Kameruna se videlo da je Srbija nesto bolje izgledala fizicki nego protiv Brazila. Znaci fizicka sprema je u porastu, i sasvim je dovoljno sada 4 dana odmora i oporavka da protiv Svajcarske budu top. Svajcarska nam je duznik sa proslog SP, igracima pred utakmicu treba pokazati slike sa tog proslog duela, i to ce biti motiv do vrha. Prosli put nam je Svajcarska dala go iz kontre sa pola terena isto kao sada Kamerun iz 2 ofsajda. Sto znaci da nema izlazenja napred i pravljenja glupih ofsajd zamki i tako dovoditi u rizik svoj gol. Pa zar ne vidite da VAR ne registruje ofsajde , a vi tako rizikujete primanje gola. Treba igrati , tvrdo, stabilno, sigurno da se ne primi gol, a i u 90 min postoji sansa da se na 0:0 resi utakmica u korist Srbije, golom SMS, Mitrovic, Vlahovic ili kao ovaj nas Pavlovic . Ucackacemo mi njima gol, samo moramo da cuvamo da ne primimo gol iz gluposti, kontre, ofsajd zamke koje su postale rizik veci nego da ispucas loptu protivniku i stojis samo nazad.

B

pre 1 godinu

2 gol Sergeja zasluga odličnog presinga Maksimovića i inteligencije (lenjosti :)) Sergeja. Maksimovic brz na lopti, brz bez lopte, precizan, u mnogome doprinosio brzoj i tačno tranziciji lopte iz odbrane u napad.

Robert

pre 1 godinu

Većina se vrti oko toga kako smo brzo primili dva gola dok smo bili u vođstvu, a skoro niko se ne osvrće na to da smo isto tako i mi postigli dva gola u par minuta. Da je obrnuto, bilo bi čuveno "to samo nama može da se desi da primimo dva gola u zaustavnom vremenu". Ej, u nadoknadi vremena da ti primiš dva gola...
Što se mene tiče, obe ekipe su podjednako neozbiljno prokockale prednost i imaju za čim da žale. Zbog toga mislim da je nerešeno, zapravo, najpravedniji rezultat ovakve utakmice.

pera

pre 1 godinu

kao neko ko slabo prati nase fudbalere, pitam druge komentatore: u tekstu kaze "Piksi nije reagovao tako da je uveo jednog igrača koji bi stabilizovao njegov sastav" - da li imamo takve igrace na klupi?

Hm

pre 1 godinu

Piksi nije trener on je motivator.
Fali mu baznog znanja o trenerskom poslu.
Ima dobre momke motivisane i kad su zdravi mogu da daju nešto. U pozicionoj borbi su nule...
Imamo ekipu za bitku ali ne i za rat. Za utakmicu ali je i za prvenstvo...
Zato smo tu gde jesmo.

Realnost u praksi

pre 1 godinu

@ Vlahovic je u 25 utakmica dao 14 golova



Posto kazes da si realan ajde da vidimo i to cudo.
Vlahović 25 utakmica i 14 golova, to je odlično, svaka druga utakmica gol.
Vas Mandzukic u seriji A 128 utakmica, samo 31 gol.
Svaka četvrta utakmica gol.
U kom to univerzumu je bolje davati gol svaku cetvrtu utakmicu nego svaku drugu utakmicu?
Da vidimo realnost u praksi ;)

Balls of Steel

pre 1 godinu

Piksi me je neprijatno iznenadio protiv Kameruna. Mislio sam da sa takticke strane zna kako treba da se dobijena utakmica privede kraju i da ne dozvoli da se igraci opuste. Razumem ja da igramo napadacki fudbal i atraktivnost na prvom mestu, ali ovaj remi je bas bio nepotreban. Sa malo vise ozbiljnosti Kamerunci su mogli lako da prime petardu. Posle 3:1 sam i realno mislio da cemo da ih nakantamo.

Uvek ista prica

pre 1 godinu

Cim se utakmica na SP zavrsi 3:3 sa puno obrta da li je to znak da je bio dobar fudbal ili da su se satale dve takticki i takmicarski neozbiljne ekipe?

Detektiv

pre 1 godinu

Ako mozwte naci na netu da pogledate par minuta njihovu analizu od sinoc, sve sa grafikom, animacijama, položajem i kretnjom igraca.... Plus citav komentar, traje sve 5 min. Da vidite sta je ozbiljna analiza. Hrvatska televizija to redovno radi za sve utakmice. Bili su blago receno u soku. I prozivaju ne samo klupu, vec i igrace Srbije sto nisu reagovali, kada vec klupa nije, da smire utakmicu i cuvaju loptu.

Sterling Cooper

pre 1 godinu

Nije to loša zamisao u teoriji, iako vodiš i dalje napadaš, presing neprestani, visoko stojiš, nema popuštanja, samo za gol više. Ali u praksi jako teško izvodiva i desilo se što se desilo, afričkoj selekciji, koje su sve odreda poznate po krhkom i labilnom karakteru, omogućili povratak u stilu njemačkog tima. Mislim da se i oni čude kako se to desilo, ali najozbiljnije.

ctrl

pre 1 godinu

Kod drugog gola je Maksimovicu igrac pobegao, to niko ni ne spominje. Ostavio ga 15m. A igrao je upravo iz tog razloga, jer pas unapred ne ume da posalje, niti ga je poslao. Milenkovic zaspao u odbrani, daju nam neke cirkusantske golove, lobove... ne daj Boze na sta je licilo ono.

Da je Grujic, Gudelj, bilo ko usao na vreme, to se ne bi desilo. Apsolutno Piksijev poraz jer se takve utakmice zatvaraju.
Zatvaranje utakmice bi bilo i Vlahovicev pritisak na stopere koji on fenomenalno radi. Mitrovic nije potrcao za stoperom drugo poluvreme. I verujem da su svi pored TV to i videli i ocekivali, samo Piksi ne. Neverovatno nesto.

Šumadinac

pre 1 godinu

Razložna i krajnje logička analiza. Zapravo, ovo je sasvim normalan scenario i reakcija, ali naši su potezi i igra nenormalni, pa se onda veštački napravi razlog i potreba za nekakvom analizom. Jučerašnja utakmica će ući u udžbenike, prvo kako treba, pa ubrzo i kako ne treba igrati. Brilijantnih 15 minuta i katastrofalnih 5 nakon toga. Kao krava muzara koja da 5l mleka, pa se ritne i sve prospe. OK, ne baš sve, ajde, ostalo je bar nerešeno, tj. najgora opcija, a to je nada. U petak svakako oni sa slabijim srcem ne treba da nas gledaju, biće horor.

Trener

pre 1 godinu

Da li je bolje ovako realno što kaže Joško Jeličić ili da nam nekada veliki trener u 90 godina Ćiro vikne Srbi najbolji ste na svetu pa da ga hvalimo i mislimo da je stvarno a matori lupa ko maxim po diviziji. Stručno na grafikonu se vidi naših 5 u napadu 50 m nikoga i ostali naši stoje pozadi kada smo primali golove sve stoji što je reko Jeličić. Zato je uporedio to sa veteranima i pivom posle rekreacije a tako je bilo bez uvrede. Isto tako je njihov mladi stoper Gvardiol doduše imao 19god pio vodu a Španac mu dao gol u 1/8 finala eura 2021. I to je Joško kritikovao i Ante Rebić vezuje kopačke a primaju prvi gol od iste Španije što je van pameti zato Rebića više nema u reprez. Gvardiol je mlad sada već strašan stoper i Dalićev pulen pa mu je oprošteno ima tek 20god ali je Jeličić sve to kritikovao. Dobronamerno je to uradio bez cinizma da se ne ponovi protiv Švajcarske.

Hr

pre 1 godinu

Ako mozwte naci na netu da pogledate par minuta njihovu analizu od sinoc, sve sa grafikom, animacijama, položajem i kretnjom igraca.... Plus citav komentar, traje sve 5 min. Da vidite sta je ozbiljna analiza. Hrvatska televizija to redovno radi za sve utakmice. Bili su blago receno u soku. I prozivaju ne samo klupu, vec i igrace Srbije sto nisu reagovali, kada vec klupa nije, da smire utakmicu i cuvaju loptu.
(Detektiv, 29. novembar 2022 09:24)
@
Ovo je točno.
Ja sam to gledao sinoć, kao i svaku večer.
Nego, za one koji nisu gledali nije samo bitno da je 5 igrača bilo u napadu, već njihov raspored. Vidjelo se naime da su tri bila zapravo oko lopte na lijevo strani vaše polovice, jedan u sredini i jedan desno i Afrikanac uzima loptu i jasno ulazi u potpuno prazan prostor gdje vaših nema i otamo šalje loptu naprijed.
Milenković (mislim da se tako zove) iz obrane osim što dvaput zaspao na liniji nonšalantno se nakon toga kreće nazad umjesto energično i gleda u prvom slučaju lob, pa potrči, a u drugom igrača i ovaj ga pretrči.

Ako je Gudelj izbačen zbog onog gubitka lopte na početku drugog poluvremena kad Brazilci nisu iskoristili tu mrtvu šansu, to nije u redu, jer nije on kriv već golman koji mu je dodao kriminalnu loptu.

ljusa

pre 1 godinu

Onaj drugi gol što nam dadoše nisam dugo video.Verujem da takvih golova ima u mečevima Ostružnica -Zaklopača i sl. mada ni to više nisam siguran

acafaca75

pre 1 godinu

da im je ponuđeno po pola miliona evra za svaku pobedu igrali bi samo tako. Ovako izgledaju kao da su morali da dođu i čisto da odrade to ali preko svoje volje.

Zoran

pre 1 godinu

Nažalost tačno je da je Srbija izgledala neozbiljno. Igrači uplašeni, nespremni. Statistika kaže da su nadtrčali Kamerun što opet pokazuje da su trčali uzalud , da nema koncepcije ,plana organizacije. Kako god, sticajem okolnosti Srbija ima priliku da se "probudi". Da li će, videćemo. Lično ne verujem ali nada poslednja umire.