Ponedeljak, 28.11.2022.

13:10

Mitrović: Dva glupa gola

Reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović nije krio razočaranje nakon propuštene prilike za pobedu u meču sa Kamerunom (3:3).

Izvor:

Mitroviæ: Dva glupa gola IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

69 Komentari

Sortiraj po:

Boban

pre 1 godinu

Nisu golovi glupi, nego ste svi vi koliko vas ima glupi. Godinama ista priča. Ne govori li vam to nešto o nama i našem znanjem fudbala. Uvek su drugi, ili nešto drugo krivi, a mi zvezde. Kad ćete više da se otreznite, priznate gde smo i da pošteno, skromno krenete od nule. To je jedini način da bude nešto od nas.

Taribo West

pre 1 godinu

Ti si jedva uspeo i onaj jedan gol da das, sa 2 metra, a promasio si 3-4 zicera.
Za kog djavola su vodili Jovica na SP ? Vlahovic povredjen, a mi protiv raspalog Kameruna sa samo jednim napadacem, nezamenljjivim 'Mitrom.'
Katastrofalan si bio danas,

Nenad

pre 1 godinu

Mitroviću ovde si jedino glup ti ili si nenormalno sebičan i sa ozbiljnim odsustvom realnosti. Da povređen si, da umoran si, da dao si mnogo reprezentaciji, da gotivio sam te, ali zašto si toliko sebičan ne mogu da verujem u šta si se pretvorio, i zaista prvi test na kome je piksi pao na današnjoj utakmici je što te nije ostavio na klupi na poluvremenu kao disciplimsku meru (posle je pao još jedno 10-ak puta), tako bi nas poštedeo tvog egoizma, bezobrazluka, gluposti nazovi to kako hoćeš. I posle svega ti daješ ovakve izjave, zaista sramno ali u skladu sa onim što si i prikazao danas.

Marinko

pre 1 godinu

Slusam Mitra posle utakmice, 0% samokritike. Brate bio si neefikasan i sebican do bola. Na tacni si dobio loptu za gol. Sve ostalo sto si uradio je bilo uzasno.

Straight Outta München

pre 1 godinu

Kako te nije sramota????? Sebicnjak najobicniji!!!! Jesi video kako ti je dodao Zivkovic???? Mogao je lagano da pokusa da postigne gol i da se proslavi, da ode iz Paoka…ali ne, dodao je tebi koji si nas sahranio danas.

Bellator

pre 1 godinu

Нису голови глупи, голови су лепи, једноставни из добрих контри и лагане реализације. Глупи су ови што приме тако лако два комада за три минута.

vrli novi svet

pre 1 godinu

Nazalost svih nas, jedina situacija koju bih izdvojio sto se tice ovog meca je lob za spice Abubakara... ovo ostalo je bilo na nivou beogradske zone!

Marko_CZBg

pre 1 godinu

Po mom mišljenju si ti poslednji koji ima pravo da komenatriše ovu katastrofu…

Koliko zicera nisi dao i koliko puta si promašio umesto da dodaš loptu saigraču u mnogo boljoj poziciji…

Hvala za sve šta si uradio u prošlosti… nema mesta za tebe u budućnosti…

Pokri se usima

pre 1 godinu

Rece najsebicniji covek koji daje golove kad mu se serviraju na tanjir. I ovaj smje dao zahvaljujuci Zivkovicu koji je jedina svetla tacka ove utakmice.

key and peele

pre 1 godinu

dva glupa gola na kontre, a vodite. necete da se vracate nazad, sto znaci da piksi nema kontrolu nad vama. poveli i porodice, ko na izlet da idete.

plus, tvoje dve stopostotne. i dva sebicluka, jedan krajem prvog, drugi u drugom delu.

cim je strahinja izasao raspali se. kad je gudelj izasao protiv brazila, raspali se. vi bre nemate koheziju da odrzite stabilnost posle 60-tog minuta

Boss

pre 1 godinu

Neznalico jedna, 10 sansi ti treba da bi postigao 1 gol, toliko si sebican da si upropastio 3,4 akcije koje su mogle da zavrse golom...

BodaTajson

pre 1 godinu

Vlahovic bi dao bar 2 komada iz sansi koje si ti imao danas, pocni od sebe prvo majstore lose si odigrao. Daleko od toga da nisi za reprezentaciju ali si lose odigrao buraz mora bolje.

djomla

pre 1 godinu

Uzasan si, ocajan , trom , sebican, ni na jednu loptu nisi istrcao, cekas da ti lopta dodje u noge, kritikujes ostale igrace.Ni Mesi se tako ne ponasa. Odigrao si par utakmica dobro, brzo zaboravio penal protiv Skotske.
U ovom trenutku balast si ovoj reprezentaciji i ako imas malo obraza cuti.
Ako ne mozes, posteno je reci nisam ni za sta, mozda sad moze neko bolji da me zamjeni.

kiko

pre 1 godinu

Sve dok naši igrači daju ovakve izjave nema nade.
Neutemeljena euforija, površnost, malodušnost, gledanje sebi kroz prste... to je to, to smo mi - a tako nam igra i fudbalska reprezentacija.

Dejan

pre 1 godinu

I pre početka utakmice sam napisao kad on igra sam napred tu nema ništa.Nema ubacivanjima brzih akcija jednostavno spor i kvari igru njega samo ako ga gadjas u glavu ili nogu.Nije ni čudo što ga nijedan veliki klub neće. Pixi biće 4 selektor koji će leteti samo zbog toga što forsira igru samo sa njom. Uz veliko poštovanje voleo bi da prodajemo dalje ali... Pozdrav Srbija

weapon-x

pre 1 godinu

Dva jako glupa gola jesu problem, ali omašiti još 4 zicera, ne dodati saigraču kad je bio sam, je po MENI još veći. Budi šmeker pa reci da si kuću promašio, ali da će biti bolje. Glavu gore i borba protiv Švajcaraca do kraja a ne 60 minuta...

Brada_BG

pre 1 godinu

Meni je mnogo gluplje sto 2 puta nisi hteo da dodas loptu, 99% bi dali bar jedan gol. Za mene utisak utakmice Mitrova sebicnost i prepotentnost.

Ivar

pre 1 godinu

Nije nista gluplji od onoga u Lisabonu koji vas je odveo da SP. Trebate da dignete spomenik Portugalu koji je odigrao mozda jednu od najlosijih utakmica doma jer ovo sto ste pokazali u ove 2 utakmice je jedna velika nula. Vi po igri ste zalutali u Katar

Trash

pre 1 godinu

Pusti ta 2 gola majstore, 3 put si na 5 metara od golmana šutirao i promasio. Jedan od njih je bilo nemoguće promašiti, ali eto ti si majstore uspeo. Sreća tvoja što po naredbi Piksija ti moraš da šutiras na go pa iz 10 pokušaja ubodeš jedan, inače "Mitrogol" bi postala asocijacija za nešto nevidjeno...

Marko

pre 1 godinu

Naravno da se treba pohvaliti kad je odličan, što je u vecini slucajeva. Ali treba da se kaže i kad podbaci. Definitivno mu je falilo koncentracije, od onih sanši je barem jednu morao zabiti. I druga stvar, osjetila se neka sebičnost, imao je par situacija gdje je išao baš bez osjećaja za suigrače. Sve u svemu, ostaje Švica i ako želiš da prođeš, moraš pokazati da si jači.

sitno

pre 1 godinu

Па Митровићу, ко вас је научио да код резултата 3:1, напададе и срљате. Ту се чува резултат и игра се на класичну "сачекушу".

Уместо да их чекате, ви водите, вас 5-6 испада код њиховог гола без икаквог разлога. Једино ако то намерно не радите и нећете да преузмете одговорност.

vilsonovo

pre 1 godinu

Sta je Mitrovicu na vama? Nemate vi ONO za ozbiljan turnir na SP ili EP. Koga cete vi dobiti? Svajcarsku koja je 30 odsto jaci tim od Kameruna. Ajde bre kuci - u Fulam i ostale klubove. Tamo cete trcati bome 90 minuta, tamo nema "imam snage za 60 minuta". Stojkovicu nemam sta da kazem - on najblje kako je "vodio utakmicu" i na sta ovo lici. Svajcarskim zelim da uzmu bar bod Brailu i posalju nas kuci makar na gol razliku, mada mislim da bi nas odvalili i da im treba pobeda. Jer, ovo sto mi zovemo odbaranom je kanta za nabijanje.

Vaše ime

pre 1 godinu

Upropastio je 4 maltene stopostotna gola, a i taj sto je dao bio je na tacni nemoguce promasiti. Rovit, jedva trci, ceka loptu usidren u napadu, a Vlahovic bleji na klupi taman posla da ga ubaci

olaf

pre 1 godinu

Najgori bio na terenu, posle 3 gola jedva se kretao po terenu a mudri Piksi drzi Vlahovica na klupi... Mozda ga cuva za finale, stvarno ne znam...

Srkiboy

pre 1 godinu

Na zalost, po koji zna put nije na vama nego zavisimo od drugih. Koja tuga, čemer i jad. Niko ne moze da me razočara kao naša repka….

aabb

pre 1 godinu

Nasi treneri, koliko god imali iskustva, nemaju elementarnu moc zapazanja tokom igre. Prvo Pesic protiv Italijana u basketu, sada Piksi. Da li je moguce da vi ne prepoznajete sta se desava na terenu? Kako od 3-1 primis 2 gola iz kontre. Kako prva izmena u 80om minutu, pa taj koji udje treba malo da oseti loptu..a vidis da svi jedva trce..Kako ne zamenis Mitrovica, kad covek nista dobro nije uradio danas(dao gol sa gol linije koji mu je Zivkovic namestio).
Neverovatno je da nasi najveci treneri ne vide ono sto vidi svaki prosecni gledalac.
Dobijena utakmica i iskljucivo izgubili greskom trenera.
Nase utakmice mogu u trenerskim skolama da budu primeri sta nikako da ne uradite. I to na prvoj godini, osnove..Tuzno.

Mike

pre 1 godinu

Mitar los. Ne znam stanje Vlahovica ali on je trebao da pocne utakmicu. U najgorem slucaju Mitar je morao na klupu vec oko 55-60 minuta. Piksi zakazao.

el diablo

pre 1 godinu

Ne znam sta za tb mitrovicu treba da se kaze, dok te saigraci nisu ubacili bukvalno u mrezu nisi se moga sastaviti sa loptom, 2 puta sami saigraci ne zelis da im dodas i dvije 100% tne sanse, ti si izgubio utakmicu i stidi se svoje sebicnosti sramoto...

nemanja

pre 1 godinu

Mitar je ocigledno nespreman i Piksi je kriv sto ga je drzao celu utakmicu. Pa nije Luka Jovic najgori igrac na svetu da ne dobije nimalo sansu, naprotiv.

ali kako se uvek nama desi na velikim takmicenjima, ili ruka za penal, ili crveni, ili ovakvi neuspeli ofsajdi itd.

Parni valjak

pre 1 godinu

Dobro je što smo se kvalifikovali za Mundijal, jer kako bi drugačije Kamerun osvojio neki bod. Sada bi imali 9 vezanih poraza.

Albatros

pre 1 godinu

Najveci krivac je Piksi pa onda Mitrovic, covek je katastrofalno vodio utakmicu u drugom poluvremenu, izbacuje Pavlovica koji je drzao odbranu i naravno primamo dva gola posle toga, da ne pominjem amaterske izmene koje je napravio dok mu jedan Vlahovic i Radonjic sede na klupi pa i Jovic... Bice veoma tesko protiv Svajcarske, em sto su bolja ekipa od Kameruna em ce im biti dovoljan i bod da prodju u narednu fazu..

zicer

pre 1 godinu

Hvala Mitre na dosada učinjenom, realno bi bilo da sam zatrazi izmenu protiv Švajcaraca!
Ne znam kako je "ono" promašio i bio je sebičan ( treba da se ugleda na Živkovića)!

Hamer

pre 1 godinu

Šta je tu je, čekamo utakmicu Švajcarske i Brazila. Posle toga je sve na nama", rekao je Mitrović.

hahahaha standardna prica od kako pratim nasu reprezentaciju zadnjih 20god

macconi

pre 1 godinu

Okrecemo se obavezama u domacem prvenstvu...nije Mitrovic kriv...on je decko povredjen ,umoran i nema snage,...kriv je selektor kiji je trebao sve to da vidi i da ga izvede iz igre... i njegov strucni stab koji su dopustili da na 3:1 za nas igramo odbranu i presing kao da jurimo rezultat i maksimalno rizikujemo

ma da

pre 1 godinu

Da si dao golove iz 100 % sansi sto ti je i posao pobedili bi sigurno ali si bio najslabija karika danas plus egoista oko dodavanja kolegama za gol sansu.

Marko_CZBg

pre 1 godinu

Po mom mišljenju si ti poslednji koji ima pravo da komenatriše ovu katastrofu…

Koliko zicera nisi dao i koliko puta si promašio umesto da dodaš loptu saigraču u mnogo boljoj poziciji…

Hvala za sve šta si uradio u prošlosti… nema mesta za tebe u budućnosti…

ma da

pre 1 godinu

Da si dao golove iz 100 % sansi sto ti je i posao pobedili bi sigurno ali si bio najslabija karika danas plus egoista oko dodavanja kolegama za gol sansu.

Brada_BG

pre 1 godinu

Meni je mnogo gluplje sto 2 puta nisi hteo da dodas loptu, 99% bi dali bar jedan gol. Za mene utisak utakmice Mitrova sebicnost i prepotentnost.

Ivar

pre 1 godinu

Nije nista gluplji od onoga u Lisabonu koji vas je odveo da SP. Trebate da dignete spomenik Portugalu koji je odigrao mozda jednu od najlosijih utakmica doma jer ovo sto ste pokazali u ove 2 utakmice je jedna velika nula. Vi po igri ste zalutali u Katar

Hamer

pre 1 godinu

Šta je tu je, čekamo utakmicu Švajcarske i Brazila. Posle toga je sve na nama", rekao je Mitrović.

hahahaha standardna prica od kako pratim nasu reprezentaciju zadnjih 20god

Parni valjak

pre 1 godinu

Dobro je što smo se kvalifikovali za Mundijal, jer kako bi drugačije Kamerun osvojio neki bod. Sada bi imali 9 vezanih poraza.

Marko

pre 1 godinu

Naravno da se treba pohvaliti kad je odličan, što je u vecini slucajeva. Ali treba da se kaže i kad podbaci. Definitivno mu je falilo koncentracije, od onih sanši je barem jednu morao zabiti. I druga stvar, osjetila se neka sebičnost, imao je par situacija gdje je išao baš bez osjećaja za suigrače. Sve u svemu, ostaje Švica i ako želiš da prođeš, moraš pokazati da si jači.

el diablo

pre 1 godinu

Ne znam sta za tb mitrovicu treba da se kaze, dok te saigraci nisu ubacili bukvalno u mrezu nisi se moga sastaviti sa loptom, 2 puta sami saigraci ne zelis da im dodas i dvije 100% tne sanse, ti si izgubio utakmicu i stidi se svoje sebicnosti sramoto...

Mike

pre 1 godinu

Mitar los. Ne znam stanje Vlahovica ali on je trebao da pocne utakmicu. U najgorem slucaju Mitar je morao na klupu vec oko 55-60 minuta. Piksi zakazao.

nemanja

pre 1 godinu

Mitar je ocigledno nespreman i Piksi je kriv sto ga je drzao celu utakmicu. Pa nije Luka Jovic najgori igrac na svetu da ne dobije nimalo sansu, naprotiv.

ali kako se uvek nama desi na velikim takmicenjima, ili ruka za penal, ili crveni, ili ovakvi neuspeli ofsajdi itd.

Straight Outta München

pre 1 godinu

Kako te nije sramota????? Sebicnjak najobicniji!!!! Jesi video kako ti je dodao Zivkovic???? Mogao je lagano da pokusa da postigne gol i da se proslavi, da ode iz Paoka…ali ne, dodao je tebi koji si nas sahranio danas.

Boss

pre 1 godinu

Neznalico jedna, 10 sansi ti treba da bi postigao 1 gol, toliko si sebican da si upropastio 3,4 akcije koje su mogle da zavrse golom...

olaf

pre 1 godinu

Najgori bio na terenu, posle 3 gola jedva se kretao po terenu a mudri Piksi drzi Vlahovica na klupi... Mozda ga cuva za finale, stvarno ne znam...

aabb

pre 1 godinu

Nasi treneri, koliko god imali iskustva, nemaju elementarnu moc zapazanja tokom igre. Prvo Pesic protiv Italijana u basketu, sada Piksi. Da li je moguce da vi ne prepoznajete sta se desava na terenu? Kako od 3-1 primis 2 gola iz kontre. Kako prva izmena u 80om minutu, pa taj koji udje treba malo da oseti loptu..a vidis da svi jedva trce..Kako ne zamenis Mitrovica, kad covek nista dobro nije uradio danas(dao gol sa gol linije koji mu je Zivkovic namestio).
Neverovatno je da nasi najveci treneri ne vide ono sto vidi svaki prosecni gledalac.
Dobijena utakmica i iskljucivo izgubili greskom trenera.
Nase utakmice mogu u trenerskim skolama da budu primeri sta nikako da ne uradite. I to na prvoj godini, osnove..Tuzno.

Bellator

pre 1 godinu

Нису голови глупи, голови су лепи, једноставни из добрих контри и лагане реализације. Глупи су ови што приме тако лако два комада за три минута.

zicer

pre 1 godinu

Hvala Mitre na dosada učinjenom, realno bi bilo da sam zatrazi izmenu protiv Švajcaraca!
Ne znam kako je "ono" promašio i bio je sebičan ( treba da se ugleda na Živkovića)!

Taribo West

pre 1 godinu

Ti si jedva uspeo i onaj jedan gol da das, sa 2 metra, a promasio si 3-4 zicera.
Za kog djavola su vodili Jovica na SP ? Vlahovic povredjen, a mi protiv raspalog Kameruna sa samo jednim napadacem, nezamenljjivim 'Mitrom.'
Katastrofalan si bio danas,

Nenad

pre 1 godinu

Mitroviću ovde si jedino glup ti ili si nenormalno sebičan i sa ozbiljnim odsustvom realnosti. Da povređen si, da umoran si, da dao si mnogo reprezentaciji, da gotivio sam te, ali zašto si toliko sebičan ne mogu da verujem u šta si se pretvorio, i zaista prvi test na kome je piksi pao na današnjoj utakmici je što te nije ostavio na klupi na poluvremenu kao disciplimsku meru (posle je pao još jedno 10-ak puta), tako bi nas poštedeo tvog egoizma, bezobrazluka, gluposti nazovi to kako hoćeš. I posle svega ti daješ ovakve izjave, zaista sramno ali u skladu sa onim što si i prikazao danas.

Marinko

pre 1 godinu

Slusam Mitra posle utakmice, 0% samokritike. Brate bio si neefikasan i sebican do bola. Na tacni si dobio loptu za gol. Sve ostalo sto si uradio je bilo uzasno.

Vaše ime

pre 1 godinu

Upropastio je 4 maltene stopostotna gola, a i taj sto je dao bio je na tacni nemoguce promasiti. Rovit, jedva trci, ceka loptu usidren u napadu, a Vlahovic bleji na klupi taman posla da ga ubaci

Dejan

pre 1 godinu

I pre početka utakmice sam napisao kad on igra sam napred tu nema ništa.Nema ubacivanjima brzih akcija jednostavno spor i kvari igru njega samo ako ga gadjas u glavu ili nogu.Nije ni čudo što ga nijedan veliki klub neće. Pixi biće 4 selektor koji će leteti samo zbog toga što forsira igru samo sa njom. Uz veliko poštovanje voleo bi da prodajemo dalje ali... Pozdrav Srbija

sitno

pre 1 godinu

Па Митровићу, ко вас је научио да код резултата 3:1, напададе и срљате. Ту се чува резултат и игра се на класичну "сачекушу".

Уместо да их чекате, ви водите, вас 5-6 испада код њиховог гола без икаквог разлога. Једино ако то намерно не радите и нећете да преузмете одговорност.

djomla

pre 1 godinu

Uzasan si, ocajan , trom , sebican, ni na jednu loptu nisi istrcao, cekas da ti lopta dodje u noge, kritikujes ostale igrace.Ni Mesi se tako ne ponasa. Odigrao si par utakmica dobro, brzo zaboravio penal protiv Skotske.
U ovom trenutku balast si ovoj reprezentaciji i ako imas malo obraza cuti.
Ako ne mozes, posteno je reci nisam ni za sta, mozda sad moze neko bolji da me zamjeni.

Trash

pre 1 godinu

Pusti ta 2 gola majstore, 3 put si na 5 metara od golmana šutirao i promasio. Jedan od njih je bilo nemoguće promašiti, ali eto ti si majstore uspeo. Sreća tvoja što po naredbi Piksija ti moraš da šutiras na go pa iz 10 pokušaja ubodeš jedan, inače "Mitrogol" bi postala asocijacija za nešto nevidjeno...

Pokri se usima

pre 1 godinu

Rece najsebicniji covek koji daje golove kad mu se serviraju na tanjir. I ovaj smje dao zahvaljujuci Zivkovicu koji je jedina svetla tacka ove utakmice.

Srkiboy

pre 1 godinu

Na zalost, po koji zna put nije na vama nego zavisimo od drugih. Koja tuga, čemer i jad. Niko ne moze da me razočara kao naša repka….

macconi

pre 1 godinu

Okrecemo se obavezama u domacem prvenstvu...nije Mitrovic kriv...on je decko povredjen ,umoran i nema snage,...kriv je selektor kiji je trebao sve to da vidi i da ga izvede iz igre... i njegov strucni stab koji su dopustili da na 3:1 za nas igramo odbranu i presing kao da jurimo rezultat i maksimalno rizikujemo

key and peele

pre 1 godinu

dva glupa gola na kontre, a vodite. necete da se vracate nazad, sto znaci da piksi nema kontrolu nad vama. poveli i porodice, ko na izlet da idete.

plus, tvoje dve stopostotne. i dva sebicluka, jedan krajem prvog, drugi u drugom delu.

cim je strahinja izasao raspali se. kad je gudelj izasao protiv brazila, raspali se. vi bre nemate koheziju da odrzite stabilnost posle 60-tog minuta

Albatros

pre 1 godinu

Najveci krivac je Piksi pa onda Mitrovic, covek je katastrofalno vodio utakmicu u drugom poluvremenu, izbacuje Pavlovica koji je drzao odbranu i naravno primamo dva gola posle toga, da ne pominjem amaterske izmene koje je napravio dok mu jedan Vlahovic i Radonjic sede na klupi pa i Jovic... Bice veoma tesko protiv Svajcarske, em sto su bolja ekipa od Kameruna em ce im biti dovoljan i bod da prodju u narednu fazu..

Boban

pre 1 godinu

Nisu golovi glupi, nego ste svi vi koliko vas ima glupi. Godinama ista priča. Ne govori li vam to nešto o nama i našem znanjem fudbala. Uvek su drugi, ili nešto drugo krivi, a mi zvezde. Kad ćete više da se otreznite, priznate gde smo i da pošteno, skromno krenete od nule. To je jedini način da bude nešto od nas.

vrli novi svet

pre 1 godinu

Nazalost svih nas, jedina situacija koju bih izdvojio sto se tice ovog meca je lob za spice Abubakara... ovo ostalo je bilo na nivou beogradske zone!

BodaTajson

pre 1 godinu

Vlahovic bi dao bar 2 komada iz sansi koje si ti imao danas, pocni od sebe prvo majstore lose si odigrao. Daleko od toga da nisi za reprezentaciju ali si lose odigrao buraz mora bolje.

weapon-x

pre 1 godinu

Dva jako glupa gola jesu problem, ali omašiti još 4 zicera, ne dodati saigraču kad je bio sam, je po MENI još veći. Budi šmeker pa reci da si kuću promašio, ali da će biti bolje. Glavu gore i borba protiv Švajcaraca do kraja a ne 60 minuta...

kiko

pre 1 godinu

Sve dok naši igrači daju ovakve izjave nema nade.
Neutemeljena euforija, površnost, malodušnost, gledanje sebi kroz prste... to je to, to smo mi - a tako nam igra i fudbalska reprezentacija.

vilsonovo

pre 1 godinu

Sta je Mitrovicu na vama? Nemate vi ONO za ozbiljan turnir na SP ili EP. Koga cete vi dobiti? Svajcarsku koja je 30 odsto jaci tim od Kameruna. Ajde bre kuci - u Fulam i ostale klubove. Tamo cete trcati bome 90 minuta, tamo nema "imam snage za 60 minuta". Stojkovicu nemam sta da kazem - on najblje kako je "vodio utakmicu" i na sta ovo lici. Svajcarskim zelim da uzmu bar bod Brailu i posalju nas kuci makar na gol razliku, mada mislim da bi nas odvalili i da im treba pobeda. Jer, ovo sto mi zovemo odbaranom je kanta za nabijanje.

Marko_CZBg

pre 1 godinu

Po mom mišljenju si ti poslednji koji ima pravo da komenatriše ovu katastrofu…

Koliko zicera nisi dao i koliko puta si promašio umesto da dodaš loptu saigraču u mnogo boljoj poziciji…

Hvala za sve šta si uradio u prošlosti… nema mesta za tebe u budućnosti…

Ivar

pre 1 godinu

Nije nista gluplji od onoga u Lisabonu koji vas je odveo da SP. Trebate da dignete spomenik Portugalu koji je odigrao mozda jednu od najlosijih utakmica doma jer ovo sto ste pokazali u ove 2 utakmice je jedna velika nula. Vi po igri ste zalutali u Katar

ma da

pre 1 godinu

Da si dao golove iz 100 % sansi sto ti je i posao pobedili bi sigurno ali si bio najslabija karika danas plus egoista oko dodavanja kolegama za gol sansu.

Vaše ime

pre 1 godinu

Upropastio je 4 maltene stopostotna gola, a i taj sto je dao bio je na tacni nemoguce promasiti. Rovit, jedva trci, ceka loptu usidren u napadu, a Vlahovic bleji na klupi taman posla da ga ubaci

Pokri se usima

pre 1 godinu

Rece najsebicniji covek koji daje golove kad mu se serviraju na tanjir. I ovaj smje dao zahvaljujuci Zivkovicu koji je jedina svetla tacka ove utakmice.

Nenad

pre 1 godinu

Mitroviću ovde si jedino glup ti ili si nenormalno sebičan i sa ozbiljnim odsustvom realnosti. Da povređen si, da umoran si, da dao si mnogo reprezentaciji, da gotivio sam te, ali zašto si toliko sebičan ne mogu da verujem u šta si se pretvorio, i zaista prvi test na kome je piksi pao na današnjoj utakmici je što te nije ostavio na klupi na poluvremenu kao disciplimsku meru (posle je pao još jedno 10-ak puta), tako bi nas poštedeo tvog egoizma, bezobrazluka, gluposti nazovi to kako hoćeš. I posle svega ti daješ ovakve izjave, zaista sramno ali u skladu sa onim što si i prikazao danas.

el diablo

pre 1 godinu

Ne znam sta za tb mitrovicu treba da se kaze, dok te saigraci nisu ubacili bukvalno u mrezu nisi se moga sastaviti sa loptom, 2 puta sami saigraci ne zelis da im dodas i dvije 100% tne sanse, ti si izgubio utakmicu i stidi se svoje sebicnosti sramoto...

Boss

pre 1 godinu

Neznalico jedna, 10 sansi ti treba da bi postigao 1 gol, toliko si sebican da si upropastio 3,4 akcije koje su mogle da zavrse golom...

vrli novi svet

pre 1 godinu

Nazalost svih nas, jedina situacija koju bih izdvojio sto se tice ovog meca je lob za spice Abubakara... ovo ostalo je bilo na nivou beogradske zone!

zicer

pre 1 godinu

Hvala Mitre na dosada učinjenom, realno bi bilo da sam zatrazi izmenu protiv Švajcaraca!
Ne znam kako je "ono" promašio i bio je sebičan ( treba da se ugleda na Živkovića)!

Albatros

pre 1 godinu

Najveci krivac je Piksi pa onda Mitrovic, covek je katastrofalno vodio utakmicu u drugom poluvremenu, izbacuje Pavlovica koji je drzao odbranu i naravno primamo dva gola posle toga, da ne pominjem amaterske izmene koje je napravio dok mu jedan Vlahovic i Radonjic sede na klupi pa i Jovic... Bice veoma tesko protiv Svajcarske, em sto su bolja ekipa od Kameruna em ce im biti dovoljan i bod da prodju u narednu fazu..

Trash

pre 1 godinu

Pusti ta 2 gola majstore, 3 put si na 5 metara od golmana šutirao i promasio. Jedan od njih je bilo nemoguće promašiti, ali eto ti si majstore uspeo. Sreća tvoja što po naredbi Piksija ti moraš da šutiras na go pa iz 10 pokušaja ubodeš jedan, inače "Mitrogol" bi postala asocijacija za nešto nevidjeno...

Dejan

pre 1 godinu

I pre početka utakmice sam napisao kad on igra sam napred tu nema ništa.Nema ubacivanjima brzih akcija jednostavno spor i kvari igru njega samo ako ga gadjas u glavu ili nogu.Nije ni čudo što ga nijedan veliki klub neće. Pixi biće 4 selektor koji će leteti samo zbog toga što forsira igru samo sa njom. Uz veliko poštovanje voleo bi da prodajemo dalje ali... Pozdrav Srbija

djomla

pre 1 godinu

Uzasan si, ocajan , trom , sebican, ni na jednu loptu nisi istrcao, cekas da ti lopta dodje u noge, kritikujes ostale igrace.Ni Mesi se tako ne ponasa. Odigrao si par utakmica dobro, brzo zaboravio penal protiv Skotske.
U ovom trenutku balast si ovoj reprezentaciji i ako imas malo obraza cuti.
Ako ne mozes, posteno je reci nisam ni za sta, mozda sad moze neko bolji da me zamjeni.

Taribo West

pre 1 godinu

Ti si jedva uspeo i onaj jedan gol da das, sa 2 metra, a promasio si 3-4 zicera.
Za kog djavola su vodili Jovica na SP ? Vlahovic povredjen, a mi protiv raspalog Kameruna sa samo jednim napadacem, nezamenljjivim 'Mitrom.'
Katastrofalan si bio danas,

Marinko

pre 1 godinu

Slusam Mitra posle utakmice, 0% samokritike. Brate bio si neefikasan i sebican do bola. Na tacni si dobio loptu za gol. Sve ostalo sto si uradio je bilo uzasno.

Brada_BG

pre 1 godinu

Meni je mnogo gluplje sto 2 puta nisi hteo da dodas loptu, 99% bi dali bar jedan gol. Za mene utisak utakmice Mitrova sebicnost i prepotentnost.

Mike

pre 1 godinu

Mitar los. Ne znam stanje Vlahovica ali on je trebao da pocne utakmicu. U najgorem slucaju Mitar je morao na klupu vec oko 55-60 minuta. Piksi zakazao.

macconi

pre 1 godinu

Okrecemo se obavezama u domacem prvenstvu...nije Mitrovic kriv...on je decko povredjen ,umoran i nema snage,...kriv je selektor kiji je trebao sve to da vidi i da ga izvede iz igre... i njegov strucni stab koji su dopustili da na 3:1 za nas igramo odbranu i presing kao da jurimo rezultat i maksimalno rizikujemo

kiko

pre 1 godinu

Sve dok naši igrači daju ovakve izjave nema nade.
Neutemeljena euforija, površnost, malodušnost, gledanje sebi kroz prste... to je to, to smo mi - a tako nam igra i fudbalska reprezentacija.

vilsonovo

pre 1 godinu

Sta je Mitrovicu na vama? Nemate vi ONO za ozbiljan turnir na SP ili EP. Koga cete vi dobiti? Svajcarsku koja je 30 odsto jaci tim od Kameruna. Ajde bre kuci - u Fulam i ostale klubove. Tamo cete trcati bome 90 minuta, tamo nema "imam snage za 60 minuta". Stojkovicu nemam sta da kazem - on najblje kako je "vodio utakmicu" i na sta ovo lici. Svajcarskim zelim da uzmu bar bod Brailu i posalju nas kuci makar na gol razliku, mada mislim da bi nas odvalili i da im treba pobeda. Jer, ovo sto mi zovemo odbaranom je kanta za nabijanje.

BodaTajson

pre 1 godinu

Vlahovic bi dao bar 2 komada iz sansi koje si ti imao danas, pocni od sebe prvo majstore lose si odigrao. Daleko od toga da nisi za reprezentaciju ali si lose odigrao buraz mora bolje.

olaf

pre 1 godinu

Najgori bio na terenu, posle 3 gola jedva se kretao po terenu a mudri Piksi drzi Vlahovica na klupi... Mozda ga cuva za finale, stvarno ne znam...

key and peele

pre 1 godinu

dva glupa gola na kontre, a vodite. necete da se vracate nazad, sto znaci da piksi nema kontrolu nad vama. poveli i porodice, ko na izlet da idete.

plus, tvoje dve stopostotne. i dva sebicluka, jedan krajem prvog, drugi u drugom delu.

cim je strahinja izasao raspali se. kad je gudelj izasao protiv brazila, raspali se. vi bre nemate koheziju da odrzite stabilnost posle 60-tog minuta

aabb

pre 1 godinu

Nasi treneri, koliko god imali iskustva, nemaju elementarnu moc zapazanja tokom igre. Prvo Pesic protiv Italijana u basketu, sada Piksi. Da li je moguce da vi ne prepoznajete sta se desava na terenu? Kako od 3-1 primis 2 gola iz kontre. Kako prva izmena u 80om minutu, pa taj koji udje treba malo da oseti loptu..a vidis da svi jedva trce..Kako ne zamenis Mitrovica, kad covek nista dobro nije uradio danas(dao gol sa gol linije koji mu je Zivkovic namestio).
Neverovatno je da nasi najveci treneri ne vide ono sto vidi svaki prosecni gledalac.
Dobijena utakmica i iskljucivo izgubili greskom trenera.
Nase utakmice mogu u trenerskim skolama da budu primeri sta nikako da ne uradite. I to na prvoj godini, osnove..Tuzno.

Straight Outta München

pre 1 godinu

Kako te nije sramota????? Sebicnjak najobicniji!!!! Jesi video kako ti je dodao Zivkovic???? Mogao je lagano da pokusa da postigne gol i da se proslavi, da ode iz Paoka…ali ne, dodao je tebi koji si nas sahranio danas.

nemanja

pre 1 godinu

Mitar je ocigledno nespreman i Piksi je kriv sto ga je drzao celu utakmicu. Pa nije Luka Jovic najgori igrac na svetu da ne dobije nimalo sansu, naprotiv.

ali kako se uvek nama desi na velikim takmicenjima, ili ruka za penal, ili crveni, ili ovakvi neuspeli ofsajdi itd.

Srkiboy

pre 1 godinu

Na zalost, po koji zna put nije na vama nego zavisimo od drugih. Koja tuga, čemer i jad. Niko ne moze da me razočara kao naša repka….

Boban

pre 1 godinu

Nisu golovi glupi, nego ste svi vi koliko vas ima glupi. Godinama ista priča. Ne govori li vam to nešto o nama i našem znanjem fudbala. Uvek su drugi, ili nešto drugo krivi, a mi zvezde. Kad ćete više da se otreznite, priznate gde smo i da pošteno, skromno krenete od nule. To je jedini način da bude nešto od nas.

Bellator

pre 1 godinu

Нису голови глупи, голови су лепи, једноставни из добрих контри и лагане реализације. Глупи су ови што приме тако лако два комада за три минута.

Marko

pre 1 godinu

Naravno da se treba pohvaliti kad je odličan, što je u vecini slucajeva. Ali treba da se kaže i kad podbaci. Definitivno mu je falilo koncentracije, od onih sanši je barem jednu morao zabiti. I druga stvar, osjetila se neka sebičnost, imao je par situacija gdje je išao baš bez osjećaja za suigrače. Sve u svemu, ostaje Švica i ako želiš da prođeš, moraš pokazati da si jači.

Parni valjak

pre 1 godinu

Dobro je što smo se kvalifikovali za Mundijal, jer kako bi drugačije Kamerun osvojio neki bod. Sada bi imali 9 vezanih poraza.

Hamer

pre 1 godinu

Šta je tu je, čekamo utakmicu Švajcarske i Brazila. Posle toga je sve na nama", rekao je Mitrović.

hahahaha standardna prica od kako pratim nasu reprezentaciju zadnjih 20god

sitno

pre 1 godinu

Па Митровићу, ко вас је научио да код резултата 3:1, напададе и срљате. Ту се чува резултат и игра се на класичну "сачекушу".

Уместо да их чекате, ви водите, вас 5-6 испада код њиховог гола без икаквог разлога. Једино ако то намерно не радите и нећете да преузмете одговорност.

weapon-x

pre 1 godinu

Dva jako glupa gola jesu problem, ali omašiti još 4 zicera, ne dodati saigraču kad je bio sam, je po MENI još veći. Budi šmeker pa reci da si kuću promašio, ali da će biti bolje. Glavu gore i borba protiv Švajcaraca do kraja a ne 60 minuta...